Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 79, 80, 81  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mida arvad e-sigarist?
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett
40%
 40%  [ 52 ]
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
7%
 7%  [ 10 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret
23%
 23%  [ 30 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
29%
 29%  [ 38 ]
hääli kokku : 130

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M8T0
HV Guru

sõnum 19.12.2012 22:46:59 vasta tsitaadiga

Ma olen pea 4ml 18mg päevaga ära tõmmanud (suuremosa õhtul) ja korraks tõmbas natukene uimaseks - muud ei midagi.

Samas ma pole vist 2-3 kuud ühtegi unenägu ka näinud - vastasel juhul võibolla oleks tõesti imelikud olnud - eks see ole igaühel erinev. Ma lähen magama ja ärkan hommikul üles ning vahepeal on must pilt lihtsalt icon_biggrin.gif

välismaa foorumites mõni jutustanud igasugu toredatest asjadest. värinad , valud , ropsimised ja mida iganes.
kõik oleneb kui tundlik või kui harjunud oled nikotiiniga + mõnel on PG või VG vastu allergiad.
e-suitsuga on niiöelda nikotiini üledoos suht kerge saada (eriti kui kanget maitset ei kasuta) kuna ei teki sellist blokki ette nagu suitsuga , sest puuduvad vingugaas ja igasugu muud vastukäivad asjad.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.12.2012 22:52:19 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Ma olen pea 4ml 18mg päevaga ära tõmmanud (suuremosa õhtul) ja korraks tõmbas natukene uimaseks - muud ei midagi.

Samas ma pole vist 2-3 kuud ühtegi unenägu ka näinud - vastasel juhul võibolla oleks tõesti imelikud olnud - eks see ole igaühel erinev. Ma lähen magama ja ärkan hommikul üles ning vahepeal on must pilt lihtsalt icon_biggrin.gif

välismaa foorumites mõni jutustanud igasugu toredatest asjadest. värinad , valud , ropsimised ja mida iganes.
kõik oleneb kui tundlik või kui harjunud oled nikotiiniga + mõnel on PG või VG vastu allergiad.
e-suitsuga on niiöelda nikotiini üledoos suht kerge saada (eriti kui kanget maitset ei kasuta) kuna ei teki sellist blokki ette nagu suitsuga , sest puuduvad vingugaas ja igasugu muud vastukäivad asjad.

ma panin kunagi plaastri peale , mitte sittagi ei saanud aru. tõmbasin suitsu peale (kohe parem hakkas ) icon_lol.gif
samas peale poolt päeva tuli rõve hull värin peale, nagu faking jota, kel alko puudus thumbs_down.gif
niko yledoos

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.12.2012 23:00:07 vasta tsitaadiga

Viskasin täna 16:45 järgmise tellimuse püsti, eks näis kas jõuab ülehomme lõunaks kohale: http://www.dhl.com/en/express/tracking.html?brand=DHL&AWB=8024780772
Tööl järjest rohkem rahvast kolib e-suitsle üle thumbs_up.gif
Kui tellida see ( http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1927 ) kõige odavama shippinguga siis saab 2 e-suitsu kokku 38€ eest(nädal aega võtab umbes kohalejõudmine).
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.12.2012 23:12:31 vasta tsitaadiga

Tyr kus harjumusest kisub pellerisse, 3h analoogita
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 19.12.2012 23:22:46 vasta tsitaadiga

Läheb üle.
2 nädalat ja 3 päeva pole tavalist puutunud ja kui sa praegu meelde poleks tuletanud siis vist viimati hommikul mõtlesin sellepeale viimati autosse istudes (rohkem harjumuse tõttu, et peaks suitsu ette panema). Eks ta ole "maitse asi" - mulle meeldib (või lihtsalt nüüd juba harjunud) e-suitsu tõmbamine rohkem (ka sellepärast, et võib vabalt ka tund aega jutti pisikeste vahedega tõmmata teleka ees icon_biggrin.gif ) ja ainukene asi mida igatsengi on niiöelda sigareti käeshoidmine kuna e-jublakat hoiad ja "kasutad" teistmoodi.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 19.12.2012 23:36:33 vasta tsitaadiga

Spezz, kas rahvas kasutab peleonist ostes allahindluskoodi ka? Esimesel lehel paremal punasega! thumbs_up.gif Ja mina soovitan kohe midagi paremat kui stardika aku ligi võtta, 650mAh on ikka vähe paadunud suitsetajale. Lihtsalt matsu jääb väheseks. Seda on kogenud ja kogevad kõik e-suitsuga alustajad. Sillamäe poes on Lavatube küll vana mudel, peaks vist 2.0 olema ja see vmax on vist ka vanem mudel. Peleonis on MOD akusi hulgi, 'simple mod' on suht hea ja varuosad sigaodavalt saadaval ka.
Spoiler Spoiler Spoiler

Samas pole mul ühtegi tuttavat, kes seda kasutaks...
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.12.2012 23:41:31 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Spezz, kas rahvas kasutab peleonist ostes allahindluskoodi ka? Esimesel lehel paremal punasega! thumbs_up.gif Ja mina soovitan kohe midagi paremat kui stardika aku ligi võtta, 650mAh on ikka vähe paadunud suitsetajale. Lihtsalt matsu jääb väheseks. Seda on kogenud ja kogevad kõik e-suitsuga alustajad. Sillamäe poes on Lavatube küll vana mudel, peaks vist 2.0 olema ja see vmax on vist ka vanem mudel. Peleonis on MOD akusi hulgi, 'simple mod' on suht hea ja varuosad sigaodavalt saadaval ka.
Spoiler Spoiler Spoiler

Samas pole mul ühtegi tuttavat, kes seda kasutaks...

Peleoni allahindluskood kehtis ainult ühe päeva, 6ndal detsembril. Ja minu viidatud stardika akud ei ole 650mah vaid 1100mah icon_wink.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 19.12.2012 23:48:56 vasta tsitaadiga

Ega ma sind ei õpetagi, see oli rohkem nii kõigile mõeldud. See on täitsa ok komplekt, mul töökaaslasel ka see tulemas sealt.
Kood siis ainult see kuupäev, ma mõtlesin, et praegu ka veel kehtib...kahju. Tava postiga ei tasu praegu küll enam tellida, saate järgmisel aastal kätte, mul tuleb viimane tellimus peleonist juba 8 päeva. Praegu on sorteerimises Tallinnas.
Tinydealist olen ostnud küll, tuli miski kuu aja kanti. Ce4 clearod ja mingi aku ka. Siiamaani on kõige kiiremini tulnud Iirimaalt. Aga seal ka saidil kiri, et kui tellid pärast 19 kuupäeva, siis nad postitavad selle 3 jaanuaril.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.12.2012 23:51:39 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Tava postiga ei tasu praegu küll enam tellida, saate järgmisel aastal kätte, mul tuleb viimane tellimus peleonist juba 8 päeva.

Kõige odavam post 8 päeva?
Ma ikka loodan, et DHL hoiab lippu kõrgel ja reede pärastlõunal pakk käes icon_smile.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 19.12.2012 23:53:10 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
masmre kirjutas:
Tava postiga ei tasu praegu küll enam tellida, saate järgmisel aastal kätte, mul tuleb viimane tellimus peleonist juba 8 päeva.

Ma ikka loodan, et DHL hoiab lippu kõrgel ja reede pärastlõunal pakk käes icon_smile.gif

Mitte kõige odavam, aga see järgmine...
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 00:05:40 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Spezz kirjutas:
masmre kirjutas:

Mitte kõige odavam, aga see järgmine...

Ma võtsin järgmise, 9 päeva ja kohal. Ehk siis see aasta vaevalt seda saad, kui sellega tellid
Arvestada tasub seda, et reedest hakkab puhta pu ups pyha 5 päeva, sama on ka mujal

tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 20.12.2012 00:27:31 vasta tsitaadiga

Portugalis on igatahes eVic olemas ja saadetakse kohe välja ka, träkinguga mail lubatakse 10 päevaga kohale saata.
http://2smok.com/cigarros-electronicos/joyetech/joye-evic-starter-kit.html ja alla 100€. Kui ma nüüd õieti mäletan, siis kusagil soomlaste foorumis olid selle 2smok.com'le allahindlus koodid ka saada...
Vaatasin veel mõned reviud ära ja seda kassid ostaksid. See on miskit sihukest juba, mida Han Solo oleks ka tahtnud icon_biggrin.gif
Venelaste kogukond igatahes on ülesköetud hirmsasti, kõik tahavad ja peavad seda saama. Peab ka hakkama uurima, kust saab odavamalt ja kuidas varuosade liikumine on orgunnitud. Joye oma lehel igatahes näitab, et kere, kork ja pea on eraldi ka saadaval. Näis, kes siis juppe müüma hakkab.
Igatahes on mul järgmine vidin nüüd sihikul. icon_razz1.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 20.12.2012 00:38:22 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Portugalis on igatahes eVic olemas ja saadetakse kohe välja ka, träkinguga mail lubatakse 10 päevaga kohale saata.
http://2smok.com/cigarros-electronicos/joyetech/joye-evic-starter-kit.html ja alla 100€. Kui ma nüüd õieti mäletan, siis kusagil soomlaste foorumis olid selle 2smok.com'le allahindlus koodid ka saada...
Vaatasin veel mõned reviud ära ja seda kassid ostaksid. See on miskit sihukest juba, mida Han Solo oleks ka tahtnud icon_biggrin.gif
Venelaste kogukond igatahes on ülesköetud hirmsasti, kõik tahavad ja peavad seda saama. Peab ka hakkama uurima, kust saab odavamalt ja kuidas varuosade liikumine on orgunnitud. Joye oma lehel igatahes näitab, et kere, kork ja pea on eraldi ka saadaval. Näis, kes siis juppe müüma hakkab.

Koos trackinguga transpordiga siiski 109€
Ilma trackinguta nii kallist ei raatsiks tellida..
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 20.12.2012 00:45:41 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
masmre kirjutas:

Koos trackinguga transpordiga siiski 109€
Ilma trackinguta nii kallist ei raatsiks tellida..

ja kui kasutad allahindlus voucherit : ESAVUKE (-7.5%) , siis peaks alla 100€ saama, ja veel selline kood ka: UKVAPERS (-7,5%). Huvitav, kas nad koos ka töötavad?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 01:14:14 vasta tsitaadiga

oot, kas sel eVicile siis osasid (aku, aju, clero) midagi muuta ei saagi ?
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 20.12.2012 09:54:30 vasta tsitaadiga

eVici soovijad: minul on eVic järgmisel nädalal olemas ja hinnaks 100€. Tallinnas ja Pärnus saab käest-kätte. Kiirem, soodsam kui Portugalist ja garantii toimib samuti.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 20.12.2012 09:55:37 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

eVic ongi aku koos oma lisafunktsionaalsusega(voldi muutmine jms.). Sinna otsa istuvad nii ego ühendusega kui ka 510 ühendusega clearod.
Samasugune aku nagu su 1100mAh praegune akugi, lihtsalt mahutavus on 1100mAh asemel 2600mAh ja lisafunktsioone rohkem.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 10:27:10 vasta tsitaadiga

Muutmise all ta mõtles ilmselt seda, et kas evicile ei saagi teist akut panna või clearot või aju.
ühesõnaga läks veits vussi.

jeesus - evic ongi ise üks aku ja "clearosi" saab panna mida iganes sa soovid.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 12:25:11 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

eVic ongi aku koos oma lisafunktsionaalsusega(voldi muutmine jms.). Sinna otsa istuvad nii ego ühendusega kui ka 510 ühendusega clearod.
Samasugune aku nagu su 1100mAh praegune akugi, lihtsalt mahutavus on 1100mAh asemel 2600mAh ja lisafunktsioone rohkem.

Jah, tegelt mõtlesin just clerosid. Ärge pange tähele, pole eilsest saati suitsu teinud.2,6ml on alles 1,7. Ma ei tea kas seda palju/vähe, aga igatahes imen seda rohkem kui suitsu icon_lol.gif
Ma tegelikult suht närviline, pean koguaeg mõtlema mida teha. Refleksid ei kao krt yle öö, kui pool elust suitsetanud icon_neutral.gif

tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 20.12.2012 12:41:37 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Ma tegelikult suht närviline, pean koguaeg mõtlema mida teha. Refleksid ei kao krt yle öö, kui pool elust suitsetanud icon_neutral.gif

Nojah, alguse asi, ma pole nüüd juba üle 100 päeva analoogi puutunud ja pole enam soovigi. Küll see närvilisus ka ära kaob. Algul jah, oli ikka soov suits ette panna, kui koeraga jalutamas käisin, aga enam pole.

Selline küsimus tekkis, et kas HinnaVaatlus foorumis võib pildiga bannerit kasutada? Paneks omale ka miskit sellist, ainult eesti keeles...
Spoiler Spoiler Spoiler

siin lehed kust saaks malli võtta tegemise jaoks http://www.vapersalley.com/signature/

http://www.giannistsakiris.com/index.php/2008/05/23/smoke-free-banner/
http://www.ecigalternative.com/quit-counter/quit-smoking-banner.php
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 12:44:57 vasta tsitaadiga

Vist enam ei tohi, aga kysi siit, saad kindlast õige vastuse thumbs_up.gif https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6014954#6014954
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 13:00:47 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
pole eilsest saati suitsu teinud.2,6ml on alles 1,7. Ma ei tea kas seda palju/vähe, aga igatahes imen seda rohkem kui suitsu icon_lol.gif

Keskmine "vaper" pidavat 2ml päevas tegema. Päris võrdeliselt ei saa tavasuitsuga võtta aga üle paki on ta vist tossu koguselt ikka.
Mul läheb n.ö. ööpäevas ca 3ml - õhtul kodus tõmban kõvasti rohkem.
eks seal oleneb palju ka kangusest. lahjemat asja võibki kimuma jääda ja kangega kaob kiirelt isu ära. ma olen suht lahjaks lahjendanud maitse kuna meeldib lihtslat suur "toss".
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 20.12.2012 14:14:02 vasta tsitaadiga

Sixten kirjutas:
Keegi siit on tellinud midagi ? http://www.tinydeal.com/ecigarettes-c-404_408_430.html?zenid=u3ujvlc5jbdpogl59n30jh7qu3
Kaua kohale tuleb ? Palju vedelikku võib korraga tellida ?
Mida veel jälgida seal jne ? icon_rolleyes.gif

Ja millist komplekti soovitaksite tellida ?

Oskab keegi soovitada midagi head ? Tahaks täna ära tellida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 77
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.12.2012 15:24:01 vasta tsitaadiga

öää..tellige mulle ka miskit korralik komplekt mis ei tekita suguhaiguseid ega pritsi seda vedelikku suhu... siin igaüks kiidab eri mudelit ja nüüd ei teagi mida võtta... olin juba ükspäev tellimas mingit siin soovitatud värki ja rumala peaga kirjutasin googlisse ning sain mingi venna review peale kus ütles, et ei ole eriti hea asi suhu pistmiseks...

ei taha iga asjaga ka "kooliraha" maksta koguaeg. icon_lol.gif

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.12.2012 15:41:01 vasta tsitaadiga

Kelmitasin endale kaks uut clearomaizerit.

https://www.dropbox.com/s/1ckegtob9ll0wjt/2012-12-20%2014.24.31.jpg

Vasakpoolne ei tundu nii hästi töötavat aga parempoolne mis aku küljes on küll väga hea. Vasakpoolse nime ei tea aga parempoolne peaks olema Kanger EGO CC.

Millised uued kuumutid sinna siis sobivad ma ei saa nüüd aru.

EDIT: superled ma kirjutasin sulle facetubesse mine vaata.

EDIT2: Vasaks siis CE4 ja parem CE5 ?

M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 15:50:15 vasta tsitaadiga

Vasak on ce4 või ce5 ja parem on Kanger T2 .
Mul on täpselt needsamad 2 tükki olemas ja hetkel kasutan teist päeva CE'd (mis küll tossab vähem aga vähemalt töötab töökindlamalt!) kuna kangeri uued coilid alles liiguvad siiapoole.

kangeri viga on see, et tihti tuleb dry hit või hakkab lödistama ja lekib. aga kui töötab siis on muidugi fantast.
ce4/ce5 väga harva viskab mõne tilga suhu aga see on ka kõik - töötab koguaeg samamoodi ja ilma probleemideta kuid ta lihtsalt on liiga jahe ja tossab liiga vähe võrreldes teisega.

kangeri coilid saad siit: http://www.majdan.biz/vapor_t2_1.8
ise tellisin just 2tk endale.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 16:15:15 vasta tsitaadiga

No nii, mul hakkas vaikselt vedelikku pritsima suhu thumbs_down.gif
Kas asi cleros endas või coilis?

tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 20.12.2012 16:34:31 vasta tsitaadiga

Ära kata näpuga ühtegi neist aukudest kinni, mis seal nupu läheduses on icon_wink.gif
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 16:50:36 vasta tsitaadiga

vahest ikka juhtub. vota lahti, puhasta tihendite kohad ja vaata, et tihedalt kokku läheks.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 16:59:38 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Ära kata näpuga ühtegi neist aukudest kinni, mis seal nupu läheduses on icon_wink.gif

Tyr neid pole nähagi, alles nüüd märkasin, samas vaevalt see aitab, aga krt seda teab icon_biggrin.gif
Tänx info eest thumbs_up.gif

tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 17:10:07 vasta tsitaadiga

No sealt tulebki õhk sisse ja kui sa need kinni katad (ja näiteks ka liiga kõvasti kinni vägistad aku külge) siis on raske tõmmata. mida raskemini õhk läbi tuleb ja samas mida kõvemini sa tõmbad seda suurem on tõenäosus , et sa tõmbad endale vedeliku suhu läbi tihendite jms.

lisaks muidugi tasub kontrollida, et täitmisel keskmisesse auku vedeliku ei kalla. teinekord aitab ka see kui keerad clearo aku otsast ära ja ALT sisse puhud niikaua kuni õhk ilma lurinata läbi käib ning seejärel huuliku seest ära puhastad (kuna sa puhud selle lekkinud vedeliku huulikusse nii).
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 17:23:17 vasta tsitaadiga

Eile esimesel kallamisel kallasin kohe yle icon_lol.gif
Need augud ei muutnud asja, samas see vedeliku kogus on tyhine mis sealt läbi tuleb thumbs_up.gif
Ma küll algaja, aga parlament vedelikku soovitan küll, selline mahe, võibolla nats magusa maitsega, meenutab nats õuna oma, pisikese sigari kõrvalmaitsega(õun vb eelmisest vedelikust icon_lol.gif )

tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 17:32:40 vasta tsitaadiga

A no kui üle kallasid siis sattuski sinna keskele midagi ning nüüd maitsed seda icon_biggrin.gif
Puhu alt läbi paar korda kõvasti.
tagasi üles
number
külaline

sõnum 20.12.2012 17:35:28 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 09:00:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 17:38:06 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
A no kui üle kallasid siis sattuski sinna keskele midagi ning nüüd maitsed seda icon_biggrin.gif
Puhu alt läbi paar korda kõvasti.
kuni hommikuni polnud probleemi, hakkas lõunal see jama. Aga mind eriti ei häiri hetkel
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 21:35:41 vasta tsitaadiga

Nüüd võib lõpuks rahul olla (vist icon_biggrin.gif ). Leidsin osta.ee'st müüja kellel need pisikesed aga paksud 1300mah akud (2tk alles veel) ja läksin ise järgi lasnamäele. 15€ kõigest ja ei mingit tellimist icon_smile.gif

Pikkust on ca 85mm ja paksust 16mm seega lühem kui tavaline 900mah aku aga muidugi veits pikem kui 650'ne.
Mulle täiesti ideaalne pihku ja tasku - ei meeldi need pikad vorstid.

Piltidel siis ego 650mah + ce5 ja 1300mah + kanger t2

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Uued T2 coilid sain ka täna smartpostist kätte. 2 päeva CE5'ga tundus, et tegu on parema asjaga (töökindlam) aga kui kangeri uuesti tööle panin siis mõte muutus hoobilt. nii palju parem maitse ja "tossu" hulk sama vedelikuga icon_smile.gif

viimati muutis M8T0 20.12.2012 21:45:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 21:45:45 vasta tsitaadiga

1100 aku on 750mm pikk
pm fyysika vastu ei saa, kokkuvõttes ruumala teeb sama välja icon_biggrin.gif

tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 21:48:18 vasta tsitaadiga

No mulle lihtsalt ei meeldi need pikad ja peenikesed. Seega see , et ta on lühike (okei pikem natuke kui 650ne mis on suht pisike käes) aga veits paksem on ideaalne. Pihku istub ka paremini kuna jämedam icon_smile.gif

Sellel pildil on 1300 isegi natukene suuremana kujutatud kui tegelt on võrreldes teistega.

[/spoiler]
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.12.2012 22:09:36 vasta tsitaadiga

tellin selle huinamuinerdamise alguseks ära: http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1927

soovitage sealt mingeid vedelikke ka juurde mida võtta, esialgu on poolat liiga palju... pange linki vms

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 22:15:05 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
tellin selle huinamuinerdamise alguseks ära: http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1927

soovitage sealt mingeid vedelikke ka juurde mida võtta, esialgu on poolat liiga palju... pange linki vms

mul see huinja suht toimib, esimene laks ikkagi thumbs_up.gif
telli parlament, mulle tundub, et sigahea. aga maitse yle ei vaielda, vaid pannakse pikki hambaid thumbs_up.gif
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1456
alla 18mg suht mõttetu tellida jooke

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.12.2012 22:15:10 vasta tsitaadiga

see parlament käib paljalt sisse, midagi segada pole vaja?
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.12.2012 22:16:51 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
see parlament käib paljalt sisse, midagi segada pole vaja?

ikka otse sisse thumbs_up.gif
need yldiselt kõik on kork maha, vala ja ime

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.12.2012 22:22:42 vasta tsitaadiga

vg ja pg vahe oli täpselt mis?
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2012 22:26:26 vasta tsitaadiga

Suht kõik on 70 pg 30 vg pluss-miinus natukene. Kuna mulle meeldivad hästi sügavad ja pikad (5+ sekundit kindlasti alati) tõmbed siis kurgul hakkab veits kare 18mg vedelikega ja seega segan ma natukene 0mg puhast VG'd otsa. tulemuseks mahedam maitse ja veelrohkem tossu.

see "kare" tekib muidugi ainult 1.8 oomise kangeriga kuna põletab kuumemalt. nende tavaliste CE'dega ei ole sellist asja kuna neil maitse "tuhmim" ja toss külmem.

või sa mõtlesid üleüldse mis vahe on? üldiselt öeldes PG on hästi vedel ja terava maitsega ning ei tossa (kui räägime 100%lisest) ning "tehis" . VG on "looduslik" aga ei oma maitset eriti ning tossab hästipalju. Et saaks optimaalse tulemuse siis kasutatakse neid mõlemaid teatud vahekordades.
tagasi üles
number
külaline

sõnum 20.12.2012 22:38:52 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 09:00:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 21.12.2012 01:01:47 vasta tsitaadiga

Sillamäe poes jõulu voutcher : CHRISTMAS (-10%)
Sain oma nodi ka kätte, driping ato on lahe, puhast VG'd, 18mg, Cherry maitsega on üli hea. thumbs_up.gif Kahju , et teda ei tasu tanki toppida niisama nagu on. Pean tellima cherry't veel, seekord võtan 50ml ära, aga segu ilmselt või siis 50 vg'd ja 50 pg'd.
Peleonist tuli ka Virginia tubaka maitselist, see on ka väga hea, nüüd ei oskagi öelda, kelle oma on parema maitsega, kas peleon, vapo või liqua...
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.12.2012 01:04:57 vasta tsitaadiga

anna palun selle Virginia link
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 21.12.2012 01:10:05 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
anna palun selle Virginia link

see peaks olema http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1788
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 21.12.2012 01:43:03 vasta tsitaadiga

Lausa imelik. 5 tundi olen juba selle uue 1300se akuga tõmmanud ja ikka tuleb sama tugevalt nagu oleks just laadijast võtnud icon_biggrin.gif
Ja ma ei tea kui "täis" ta oli pakist välja võttes. Ei laadinud vaid viskasin kohe külge.

Ei taha neid 650seid vist enam kunagi näha. No varuks peab ühte ikka kaasas kandma.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 21.12.2012 01:51:32 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Lausa imelik. 5 tundi olen juba selle uue 1300se akuga tõmmanud ja ikka tuleb sama tugevalt nagu oleks just laadijast võtnud icon_biggrin.gif
Ja ma ei tea kui "täis" ta oli pakist välja võttes. Ei laadinud vaid viskasin kohe külge.

Ei taha neid 650seid vist enam kunagi näha. No varuks peab ühte ikka kaasas kandma.

Need suuremad saavad vist järsku tühjaks. Vähemalt mu lcd screeniga 900mAh tegi küll nii. Ekraanil vaatasin, et aku veel 1/3 ja siis pärast paari kõhvi juba pani pildi kotti... 1300 on mul 3 tööpäeva juba vastu pidanud. Mul ka see suurem ikka kasutuses (kodust väljas) ja väiksem varuks kaasas. Kodus olles kasutan ainult Lavatube.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 79, 80, 81  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.