Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
02.06.2012 23:35:47
|
|
|
WiFi võrkude nimesid näed ka? Nende järgi saab ka päris täpse asukoha ära määrata - teenusepakkujate ruuteritel on unikaalsed default nimetused võrkudel (kui pole kasutaja poolt muudetud).
Kui märgid kellaajad ja sel hetkel kasutuses olevad IP-d üles, siis saab need netipulgaga kokku viia. Õhkõrn lootus jääb, et tegemist on lepingulise pulgaga. Pilt on sul olemas, lihtsalt nime juurde vaja.
Lisaks
tsitaat: |
Watch their movements
Grab a screenshot of the active session -- if you're lucky you may catch the guy logged into his email or Facebook account! |
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
02.06.2012 23:48:23
|
|
|
LKits, no ma veel ei tahaks, äkki tunneb keegi liiga tuttav ära ja jälgimisvõimalus kaob. Enne tahaks nime jms välja selgitada. Täna jäi väga vähe puudu :-s
Politseile on ka muidugi avaldus tehtud ja pildid ja logifailid saadetud.
wifi võrkude nimesid näen ka jah. Selles stiilis on 7-8 võrku olemas. Osad üsna iseloomulike nimedega.
{
"mac_address": "08-76-FF-CA-A5-F3",
"ssid": "Thomson-08-76-FF-CA-A5-F3",
"signal_strength": "-87",
"channel": "1",
"signal_to_noise": ""
}
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.06.2012 16:59:12
|
|
|
No aga tänu wardrive andmebaasile saab nii mac kui ka ssid tunnuse järgi wifivõrkude asukohti otsida. Proovi wigle.net või eesti enda kaardistajad.wifi.ee
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.06.2012 18:45:18
|
|
|
LKits kirjutas: |
Need kaardistajad võiksid teha mingi programmi, mille lükkad käima ja "kaardistab" automaatselt. |
Androidi peal on näiteks Wigle Wifi Wardriving ja mustmiljon sarnast appi mis gps abil kaardistavad ning jooksu pealt saad üle mobiilse andmeside kogutud info üles laadida automaatselt...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
22.06.2012 11:48:36
|
|
|
namstoop kirjutas: |
LKits, no ma veel ei tahaks, äkki tunneb keegi liiga tuttav ära ja jälgimisvõimalus kaob. Enne tahaks nime jms välja selgitada. Täna jäi väga vähe puudu :-s
Politseile on ka muidugi avaldus tehtud ja pildid ja logifailid saadetud.
wifi võrkude nimesid näen ka jah. Selles stiilis on 7-8 võrku olemas. Osad üsna iseloomulike nimedega.
{
"mac_address": "08-76-FF-CA-A5-F3",
"ssid": "Thomson-08-76-FF-CA-A5-F3",
"signal_strength": "-87",
"channel": "1",
"signal_to_noise": ""
} |
nonii, minu juhtumi puhul on siis positiivse lõpptulemusega näide olemas. Sain täna politseist varastatud läpaka kätte. Kuna kriminaalasi käib, siis pilte ja nimesid ei avalikusta. aga kunagi tulevikus ehk küll, et teataks hoiduda.
Prey abil tuvastasin nii tüübi nime, telefoninumbri, isikukoodi, aadressi maja täpsusega jne. Näopilte sain ka iga nurga alt.
Nii et kuigi see toimib ainult lollide varaste puhul, ei ole ju kusagil kirjas, et vargad alati targad peavad olema.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.06.2012 13:44:03
|
|
|
Kuidas koostöö politseiga selles asjas sujus? Pidid väga palju võimlema ja tõestama, et jutule võetaks, või hakati kohe asjaga tegelema?
Ehk oskad ehk nõuandeid/näpunäiteid jagada, mida teha, kui endal peaks selline situatsioon tekkima?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.06.2012 15:39:02
|
|
|
Väga lahe, palju õnne!
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.06.2012 15:40:20
|
|
|
Mul telefon streigib preyga veidi... st kui panen paneelist "missing" siis esimese raporti saadab küll aga edaspidi on vaid vaikus... ise liikusin samal ajal linnas ringi ka, st. telefon ei olnud ühe koha peal...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
22.06.2012 21:29:46
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kuidas koostöö politseiga selles asjas sujus? Pidid väga palju võimlema ja tõestama, et jutule võetaks, või hakati kohe asjaga tegelema?
Ehk oskad ehk nõuandeid/näpunäiteid jagada, mida teha, kui endal peaks selline situatsioon tekkima? |
Noh algul ei saanud vedama. Kui ma läpaka kadumise avastasin tegin kohe avalduse ära (reede öösel), reaalselt liigutama hakati seal 10 päeva hiljem. Niikaua põrgatati juhtumit ühelt teisele ja vähemalt kolm erinevat nime jooksis läbi. Ilmselt veidi oli viga ka selles, et ma läksine kodule lähimasse jaoskonda, aga vargus toimus teises piirkonnas (lõuna vs põhja) ja juhtum saadeti sinna edasi. Ja noh see, kellele ma avalduse tegin oli küll suht noor meesterahvas, aga Prey võimalused olid talle mingi ulme vist. Oli väga üllatunud, et selline asi olemas ja niimoodi saab info koguda. Vbl siis põrgatatiga juhtumit nii kaua edasi, kuni keegi matsu jagas.
Põhimõtteliselt selleks hetkeks, kui praegune uurija asjaga tegelema hakkas, oli läpakas juba kolm päeva offline olnud ja minul oli lootus kadunud. Aga selgus, et siis hakkasid asjad reaalselt liikuma ja tehti tüübi juures läbiotsimine. Läpakat enam ei leitud, aga leiti pandimaja kviitung, ning sealt saadi asi kätte. Koos vist veel mõnede asjadega, mis selle tüübi nimel seal olid. Tegu ei ole varga endaga, vaid ilmselt mingi vahendajaga.
Järgmisel nädalal lähen veel ütluseid andma, ehk saab täpsemalt teada midagi. Igatahes olid kõik minu saadetud logid ja pildi toimiku vahel olemas küll.
Selleks, et üle 10 logi saaks salvestada muutsin Prey kuuks ajaks tasuliseks ka (ehket maksin ~$5), siis salvestub 100 raportit. Sai vähe tihedama sammuga salvestama panna ja ei pidanud muudkui kõrval vahtima.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.06.2012 21:37:38
|
|
|
tsitaat: |
Vbl siis põrgatatiga juhtumit nii kaua edasi, kuni keegi matsu jagas.
|
Samas suht masendav ikka, et sellise suht lihtsa asja jagamiseks kolm inimest läbi põrgatati... seega ei tasu imestada, et kuritegegude lahendamise % väike on...
Edit: panin telefoni umbes tunni eest kadunuks ja ühtegi reporti pole saatnud... kuigi net on ja prey näitab telefoni aktiivsena... nüüd saatsin teiselt telefonilt aktiveerimissõnumi... kui siis ka ei toimi, tuleb vist uuesti installida
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
26.06.2012 16:55:22
|
|
|
namstoop, õnnitlen.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
09.11.2012 22:43:51
|
|
|
sry., ei ole teemaga kursis, aga minujaoks täitsa maagiline avastus, raport näitas kaardil arvuti asukoha
tütrel pudenes auto tagaistmel magades läpats kotist ja lendas esiistme alla, kodus avastas et arvuti kadunud, käis pimedas autos otsimas, aga ei leidnud
käskisin tal preyprojekti käivitada
ja läksin ise taskulambiga autosse, kust leidsin arvuti
korra juba jälitaja käima lastud, siis pidi ka testima
päris pikalt tuli oodata, aga raport tuli ära
arvuti asukoha kaardiga, kus alevikus kortermajade piirkonnas oli alla 100m mööda pandud
ISP Starman
kuskohast need andmed võeti asukoha määramiseks
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.11.2012 23:17:37
|
|
|
kfl kirjutas: |
sry., ei ole teemaga kursis, aga minujaoks täitsa maagiline avastus, raport näitas kaardil arvuti asukoha
tütrel pudenes auto tagaistmel magades läpats kotist ja lendas esiistme alla, kodus avastas et arvuti kadunud, käis pimedas autos otsimas, aga ei leidnud
arvuti asukoha kaardiga, kus alevikus kortermajade piirkonnas oli alla 100m mööda pandud
ISP Starman
kuskohast need andmed võeti asukoha määramiseks |
näitab üsna täpselt jah. Minu juhtumi korral näitas maja kätte, kus varastatud läpakas asus.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
09.11.2012 23:29:29
|
|
|
kfl kirjutas: |
ISP Starman
kuskohast need andmed võeti asukoha määramiseks |
Geo module for geolocating PCs using wifi hotspots as reference.
ehk siis wifi võrgud on kaardistatud ning vastavalt sellel oskab enamvähem täppi pakkuda.
kui arvutis juhtub olema ka gps, siis näidatakse meetri täpsusega.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.11.2012 10:25:53
|
|
|
No sellejaoks peab arvuti ka sisse oleme lülitatud
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
17.12.2012 13:17:08
|
|
|
Krt mul telefonis läks Prey lolliks. Tegin nädalavahetusel telefonile restardi (SIMi välja ei võtnud vms). Pärast seda hakkaks Wattchdog Lite mõne aja tagant piuksuma, et Prey kasutab liiga palju ressurssi. Ei pööranud väga tähelepanu. Täna logisin Preyga seotud meilikontole sisse, selgus, et seade on märgitud kadunuks ja iga tunni tagant saadetakse raporteid Kusjuures eile logisin korra telefonis ka Prey rakendusse sisse, seal küll aru ei saanud, et midagi sellist oleks.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |