praegune kellaaeg 25.06.2025 18:01:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
someguy
Kreisi kasutaja

|
16.12.2012 19:16:42
Asus UX31E ultrabookile ekraanide sobivus |
|
|
Tere
Olen umbes nädala taga ajanud ekraani Asus UX31e läpakale. Enamus firmasid kas ei vasta üldse, või ei ole neil sellele ekraane pakkuda.
Mõtlesin, et uurin siit targemate käest. Kas võib tõesti olla, et selle läpaka jaoks toodetakse ühte erilist ekraani ning ükski teine 13.3 LED ekraan sinna ei hakka? Ebay-s on vaid koos poole korpusega ning neidki ei saa Eestisse tellida. Tegelikult isegi on mingeid 800 dollarisi ekraane, aga selle raha eest saaks juba terve masina.
On äkki keegi kunagi tegelenud selle arvuti ekraani vahetamisega ning oskab nõu anda? Või hakkab talle ka mõni väiksema resoga ekraan sinna? Originaalis 1600 x 900 resolutsioon.
|
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
17.12.2012 01:05:20
|
|
|
Kui toited üle kontrollid enne külge ühendust ja toited samapidi mis sul, siis saad ka suvalise ekraaniga pildi ette aga pead olema ettevaatlik et emaplaadile liiga ei tee ja läbi ei lase. Lihtsalt sul nati ekraani mõõtmed teised, paned muu 13.3 ekraani juurde siis pikkus ja laius nati erinevad ja ei saa korpusesse korrralikult toppida. sinna läheb tõsti suht raskesti leitav ekraan, kuid ma saaks tellida ka asendusekraane. Uus asendusekraan sinna mudelile on kuskil 180 euri. kui huvi, siis igaks juhuks kirjuta mulle ps oma vana ekraani mudel.
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|