Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 79, 80, 81  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mida arvad e-sigarist?
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett
40%
 40%  [ 52 ]
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
7%
 7%  [ 10 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret
23%
 23%  [ 30 ]
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret
29%
 29%  [ 38 ]
hääli kokku : 130

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.12.2012 12:11:12 vasta tsitaadiga

Ok thumbs_up.gif
Järgnev ei ole Spezzile mõeldud vaid eXacTyle

Aga miks on eestis sellised kirvehinnad?
Ja kuidas te nikotiinivedelikku myyte, kui seda on keelatud myya (võibolla ajan teise epoega sassi)?
Ega asjata siine rahvas osta polskast ja rumeeniast, asi on hinnas ja matemaatikat ma oskan icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 12:14:28 vasta tsitaadiga

Suur popsutaja olen näiteks mina. Mul kulub oma 3 ml päevas ära, seda siis juhul kui lahjem kraam on käsil (18mg/ml või nõrgem), kui on kangem kraam kulub vähem vedelikku.
Avastasin ühe suure valikuga poola poe, hinnad polegi kõige soodsamad, aga valik on tõesti suur ja peab ütlema, et on ka häid asju saada: http://e-papierosy-shop.pl/index.html?kat=0 vist peab proovi tellimuse tegema, õhta poole uurin seda lehte veits ja vaatan, mida sealt võtta. Vedelikud on hea hinnaga igatahes...
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2012 12:17:19 vasta tsitaadiga

Ega pildilt sa ei saa sellest aru. Kõik kasutavad suht samu pilte ja tunduvad kõik ühesugused.
Tähelepanu tuleb pöörata:
Automaiser:
1. nööri materjal
2. pikkus
3. paksus ja palju neid on.
4. Augu suurus kust nöörid läbi lähevad
5. Erinevad tihendid, mis teevad kasutamise mugavamaks (unustasin mainida, et V3 meie automaiseril on üleval lisa tihend mis puhastab huulikut, kui täidad)
6. Kuumuti asukoht - kõrgus
7. Keermed
8. oomid ehk takistus
9. Automaiseri materjal, et ei praguneks
Aku:
1. Nupu kvaliteet
2. Aku element (tootja)
3. Keermed
4. Kas on stabiilse pingega või pinge liigub. Täis akul 4,2 volti ja tühi 3 volti. Alguses tossab nagu loom, aga poole pealt enam ei taha üldse tossata. (Meie kasutame ainult stabiilse pingega 3,7 volti ja madala takistusega automaisereid, siis tossab koguaeg hästi)

Enamus neist asjadest sa ei saa ennem teada, kui oled selle kätte saanud ja algosadeks lammutanud. Enamus firmad arendamisega ei tegele ja ostavad odavaid laojääke. Vananenud mudeleid, praak partiisid jne. Ega keegi neid kehvasid äa ei viska, need lähevad kõik odavalt netti müüki. Keegi garantii eest ju ei vastuta.

Hinnad ongi kallimad maksude (topelt käive ja toll) ja garantii olemasolu pärast.
E-vedeliku hinnad kõrgemad, kuna neid on ikka väga raske suuremas koguses eestisse saada. Lisaks saad osta neid kohapealt käest-kätte mitte nädalaid ootama.
Nikotiin on ravim ja seda ei tohi müüa firmad, kellel pole ravimi müügiõigust (selle saamine on omaette ooper), aga eraisikud võivad vabalt müüa. See on seaduses kirjas icon_smile.gif www.nicorex.ee on eraisiku nimel.

viimati muutis eXacTy 13.12.2012 12:29:03, muudetud 8 korda
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.12.2012 12:18:22 vasta tsitaadiga

Mitu mahvi peaks e-suitsuga võrduma 1 sigareti mahviga, kui kasutada 18mg vedelikku?
Sorry kui segaseks jäi

tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2012 12:24:11 vasta tsitaadiga

Oleneb suitsust. Aga pm 1,6ml vedelikku = 1 pakk tavasuitsu.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.12.2012 12:28:33 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7414236#7414236
Äkki vastad ka sellele icon_wink.gif
eXacTy kirjutas:
Oleneb suitsust. Aga pm 1,6ml vedelikku = 1 pakk tavasuitsu.

Tänud info eest

tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2012 12:30:25 vasta tsitaadiga

Enamus firmad arendamisega ei tegele ja ostavad odavaid laojääke. Vananenud mudeleid, praak partiisid jne. Ega keegi neid kehvasid ära ei viska, need lähevad kõik odavalt netti müüki. Keegi garantii eest ju ei vastuta.

Meie hinnad ongi kallimad maksude (topelt käive ja toll) ja garantii olemasolu pärast.
E-vedeliku hinnad kõrgemad, kuna neid on ikka väga raske suuremas koguses eestisse saada. Lisaks saad osta neid kohapealt käest-kätte mitte nädalaid ootama.
Nikotiin on ravim ja seda ei tohi müüa firmad, kellel pole ravimi müügiõigust (selle saamine on omaette ooper), aga eraisikud võivad vabalt müüa. See on seaduses kirjas www.nicorex.ee on eraisiku nimel.
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 12:32:29 vasta tsitaadiga

eXacTy kirjutas:

Muidugi oleks parem suurem automaiser, aga olegm ausad, inimestele ei meeldi need suured kobakad. Kui varem kandis ta kaasas suitsupakki ja tulemasinat, siis nüüd vedeliku pudel tasku, autosse või tööle icon_razz.gif

Mis kobakas...vivi-nova mini on 2mm lühem kui ce4 ja sama jäme keskelt...
ja veel , teie kiidetud 'lisa tihend' on suvalistel hiinast tellitud ce4 clearodel ka, mis maksid 1,69€ ja mis materialist on teie tahid siis tehtud? Ma ei usu, et te kasutate bambus niiti, mis on parima imuvõimega ja 'proffide' hulgas väga hinnatud (vähemalt venemaal). Ma vähemalt loodan, et tegemist on ikkagi silica niidiga, mitte mingi seguga (klaasfiiber)...
Ja ära seda isiklikult võta, ma ei taha kuidagi ega mittemingil juhul su äri torpedeerida, lihtsalt huvitab, et miks sul nii kirves hind on?
Hinna asi on nüüd selge, vastasid juba ära, kuni ma kirjutasin icon_smile.gif

viimati muutis masmre 13.12.2012 13:38:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.12.2012 12:35:00 vasta tsitaadiga

No kui eraisiku nimel, siis jah topelt maksustamine, aga keegi ei keela firmana asju sisse importida, 20%(olenevalt riigist) saaks kohe hinda odavamaks, mis omakorda suurendaks myyki thumbs_up.gif
Aga aitab sellest ot-st selleks korrks icon_smile.gif

tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 12:57:48 vasta tsitaadiga

Täna saan iirimaalt saadetud akud kätte, kas keegi oskab öelda, on neid vaja enne kasutusse võtmist ka laadida või võib kohe kasutada kuni tühjaks saab ? Mõjutab see nende eluiga/töökindlust ka kuidagi?
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.12.2012 13:41:13 vasta tsitaadiga

eXacTy kirjutas:
CE5 on automaiser millel saad coile vahetada. CE4 täpselt samasugune nagu CE5, aga coile ei saa vahetada. Kuna pakume 24 eurot 3 vedelikku ja tasuta automaiser, siis pole CE5-e peale mõelnud. Milleks vahetada ja mäkerdada, kui saab tasuta uue ja ainult külge keeramise vaev icon_wink.gif

8€/8-10ml eksole? noja tasuta atomizer.
Normaalhind on ca 3.4€/10ml. Kangerile uus coil (kui vaja) on 4.5€.
Kui võtta igakord 3 vedeliku + 1 coil + smartpost siis see on 17€.
täna tellid ja ülehomme kohal - sillamäelt.

Pole väga konkurentsivõimelike "diil".

eXacTy kirjutas:

4. Kas on stabiilse pingega või pinge liigub. Täis akul 4,2 volti ja tühi 3 volti. Alguses tossab nagu loom, aga poole pealt enam ei taha üldse tossata. (Meie kasutame ainult stabiilse pingega 3,7 volti ja madala takistusega automaisereid, siis tossab koguaeg hästi)

Ammu teada, et EGO akud annavad stabiilne 3.3V välja. seega 2.5 oomine annab liiga vähe W'e ja peaks kasutama 1.8 oomist.

Ja kui nüüd rääkida, et 2+ ml on liiga suur tavakasutajale siis vale puha. Mul on Kanger T2 . mahutab 2.4ml (mis on üheks päevas paras) ja pikkus on täpselt sama nagu keskmine CE4 ning laius samuti - lihtsalt ta on alt üles sama lai mitte koonuses nagu CE4. Sellepärast ka neid mingeid 1.6ml ei tahagi kasutada.
nagu enne ütlesin , uus coil on 4.5€ ja alguses kogu clearo 10€.

Ei tee Sinu pakutavaid/arendatavaid asju maha vaid lihtsalt leian, et põhjendamatult kallis on see lugu.
Teine lugu see , et miks pole a'la ego vv või ego twist akusi müüki võtnud? läheks kaubaks küll kuna hind on odav (kuskil 25€ kanti oleks mõistlik) ja samas saab volte muuta 3.2-4.8.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 13:55:10 vasta tsitaadiga

Noh, natuke konkurentsist siis kah, sain iirimaalt saadetud paki 3 päevaga kätte. Mu meelest pole paha, kiirelt tuli seekord. Vivi nova mini maksab seal 11,50€, uus coil talle (vali millist takistust tahad) on 2€, Kanger'i T3 maksab 5,50€ ja tagavara coil jälle 2€. Vedelikud, näiteks LIQUA 30ml (mis on sigahea) maksab 9€, tavalised maksavad 8,50€ 30ml pudelis. 50ml on 13€.
Samas muidugi olen ise ka nõus maksma rohkem, kui ma saan poes näiteks maha istuda ja meeldivas seltskonnas (müüja ja mina icon_smile.gif ) proovida/arutada mõne maitse üle nagu seda soomes saab teha. Ja kindlasti ostan ma kohe ja praegu ka sellisel juhul, kui mul on vedelik otsas või klearo läks katki. Aga kui nüüd aus olla, siis milline vapeja ei võta omale varu clearot ja vedelikku, ilmselt vaatad juba, kui pool pudelit on alles, et peab miskit ostma hakkama...
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2012 14:40:20 vasta tsitaadiga

Kõik võivad osta sealt kust ise soovivad. Mina ei sunni kedagi. Lihtsalt kui inimene soovib garantiid, maksud oleks makstud ja kohe kätte, siis olen olemas icon_smile.gif

masmre - kust kohas soomes sellist asja teha saab, kas seal on nikotiin nüüdseks lubatud?
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 18:46:52 vasta tsitaadiga

eXacTy kirjutas:
Kõik võivad osta sealt kust ise soovivad. Mina ei sunni kedagi. Lihtsalt kui inimene soovib garantiid, maksud oleks makstud ja kohe kätte, siis olen olemas icon_smile.gif

masmre - kust kohas soomes sellist asja teha saab, kas seal on nikotiin nüüdseks lubatud?

Nikotiiniga vedelike müük on ikka keelatud soomes, aga poode on küll.Helsingis, Turus, Lahdes, Hüvinkääl vist oli ka miski koht. Nikotiini saavad soomlased osta mujalt 3 kuu varu isiklikuks tarbeks, mõeldud on siis EU riike, kuigi ka Hiinast ostavad paljud...
Lahdes siis sellel lingil pilti ka: http://www.nikotiiniton.fi/news/13/

Hiinlastel siis reklaamitud eVic alates 20 dets. saadaval ja küllaltki soodsa hinnaga: http://www.china-sells.com/en/item.php?id=2393 thumbs_up.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 13.12.2012 19:29:26 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:

Nikotiiniga vedelike müük on ikka keelatud soomes, aga poode on küll.Helsingis, Turus, Lahdes, Hüvinkääl vist oli ka miski koht. Nikotiini saavad soomlased osta mujalt 3 kuu varu isiklikuks tarbeks, mõeldud on siis EU riike, kuigi ka Hiinast ostavad paljud...

On sul seal kasutaja olemas? Vaata korra, kas nad Eestisse ka shippavad?
Ahjaa, su küsimus jäi enne kahe silma vahele.
Müüma ma neid akusid ei hakka kuna ei tea, kaua nad kestavad või mis kvaliteediga on.
Kui Ülemiste/Mustamäe kanti satud siis võin paar tükki niisama ära anda.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 19:54:24 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
masmre kirjutas:

On sul seal kasutaja olemas? Vaata korra, kas nad Eestisse ka shippavad?
Ahjaa, su küsimus jäi enne kahe silma vahele.
Müüma ma neid akusid ei hakka kuna ei tea, kaua nad kestavad või mis kvaliteediga on.
Kui Ülemiste/Mustamäe kanti satud siis võin paar tükki niisama ära anda.

Kasutajat pole, aga tundub, et saadavad igale poole, maksta saab krediitkaardiga, paypali pole vist võimalik kasutada.
Kas leidsid miskit huvitavat sealt, viska linki/infi, ma tean tervet nimekirja soome poode, kes saadavad kogu maamuna peale ja kus saab ka paypaliga maksta...äkki on kusagil soodsam või miskit...
Samas on alati võimalik neile email saata ja esitada oma küsimus, arvan, et saad positiivse vastuse.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 13.12.2012 19:59:39 vasta tsitaadiga

Mõtlesin paar seda tellida: http://www.nikotiiniton.fi/product/182/smok-redux-ce5-vaihtoatomisaattori
Eeliseks just see, et lähedal ja tuleb kiirelt kohale icon_smile.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 22:06:14 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Mõtlesin paar seda tellida: http://www.nikotiiniton.fi/product/182/smok-redux-ce5-vaihtoatomisaattori
Eeliseks just see, et lähedal ja tuleb kiirelt kohale icon_smile.gif

Vaata, kas siit ei tule odavam, saadavad ka soome postiga ja maksta saab paypaliga ka:http://www.puff.fi/hoyrystimetatomisaattorit-korjattavat-rbakartomisaattoritclearotdct-clearomisaattorit-clearot-c-33_50.html
Ennem kui maksma hakkad kasuta allahindlus koodi: esavuke , peaks -10% saama alla hinnast thumbs_up.gif Peale selle on ka Kanger T2 vidinaid soodsamalt saada, kui sillamäelt.

viimati muutis masmre 13.12.2012 22:37:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.12.2012 22:16:10 vasta tsitaadiga

kas www.peleon.pl näeb träkingut või saadetakse mailile paki nr?
krt kui poolakas räägib, siis saan aru, tekstist sittagi ei mõista icon_lol.gif

tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 13.12.2012 22:32:43 vasta tsitaadiga

Mina sain maili DHL tracking lingiga. Lisaks klienditugi Ela näol suhtles väga korrektses inglise keeles maili kaudu .. DHL ei suutnud piisavalt kiiresti oma infot paki teekonna kohta uuendada.
Tracking link selline: http://www.dhl.com/en/express/tracking.html?brand=DHL&AWB=6362742562

masmre, su lingid ei viita otse konkreetsele vidinale .. jube keeruline surfata 100 asja vahel icon_smile.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 13.12.2012 22:42:25 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Tracking numbreid lisavad nad seal ikka veel käsitsi, ise olen alati neilt üle küsinud, et saatke tracking number ka... Muidu saad numbri teada siis, kui pakk sul uksetaga on icon_lol.gif

Spezz, ce5 klearo pea siis siin: http://www.puff.fi/ce5-ego-clearomisaattorin-atomisaattoripaa-1822ohm-1kpl2kpl5kpl-p-1040.html
ja Kanger T2 pead siin: http://www.puff.fi/kanger-ego-clearomisaattorin-atomisaattoripaa-pitkat-imulangat-p-921.html
krt, sa ei tahtnudki ju T2 Kangeri kama...
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 14.12.2012 02:38:23 vasta tsitaadiga

pisiasjad mis rõõmu teevad.
sain oma 100ml VG kätte ja segasin 1osa seda 2 osa õunavedelikuga ning tulemuseks mõnus, natukene magus aga pehme ja õunamaitseline hirmsasti tossav lugu icon_biggrin.gif Tegelikult tellisin 10ml 18mg RY-4 kah aga polegi jõudnud seda proovida.

lisaks tõmbasin ülemist silikoonmütsi natukene ülespoole ja enam pole kordagi tulnud "kuiva tõmmet". ju see siis surus taht'dele peale ja seega ei jõudnud piisav kogus vedeliku coilini (ma tõmban alati pikki mahve kah).
fantastiline korsten icon_smile.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.12.2012 09:45:37 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif icon_lol.gif boss.gif
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 14.12.2012 11:32:09 vasta tsitaadiga

ei tea kas ainult minu clearo viga või on teistel ka - igatahes isegi kui autos istuda mis on soe siis on suht võimatu NORMAALSELT tõmmata. õhk käib raskesti läbi ja tossab vähe. õues on puhta hull aga arusaadav ka , et miinuskraadid.
nii kui tuppa minna siis on korras jälle.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.12.2012 11:56:31 vasta tsitaadiga

Ma küll miskit sellist pole täheldanud, õues ma muidugi teen DCT'd, aga ka vivi-nova mini't, kõik toimib. Autos muidugi äkki see asi, et sa hoiad teda horisontaalselt, äkki peaks vertikaalselt proovima.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 14.12.2012 11:57:22 vasta tsitaadiga

T3 toimib ka autos kenasti, õues pole proovinud..
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 14.12.2012 12:23:02 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Tracking numbreid lisavad nad seal ikka veel käsitsi, ise olen alati neilt üle küsinud, et saatke tracking number ka... Muidu saad numbri teada siis, kui pakk sul uksetaga on icon_lol.gif
.

Peaks helistama või kirja saatma?

tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 14.12.2012 14:15:00 vasta tsitaadiga

Selle vidina http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1958 aku pidas peale pikemat laadimist vastu eile hommikul kella 8st praeguse hetkeni.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 14.12.2012 14:26:34 vasta tsitaadiga

Eksta oleneb ka kui palju ja kui pikki mahve võtta.
Mul see 650 ego aku on vastu pidanud 6 tundi ja samas ka 12 tundi.
Tavaliselt lihtsalt töölt koju jõudes võtan täislaetud aku ja panen enda oma laadima kuna arusaadavalt töötab "nõrgemini".

Ise muidu mõtlen vaikselt sellepeale. https://www.osta.ee/uus-aku-ego-t-1300-mah-31263651.html
guuglist pilte vaadates siis peaks olema sama pikk nagu 900ne aga lihtsalt paksem. 1000 ja 1100 on natukene liiga pikad vorstid vist.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.12.2012 14:55:28 vasta tsitaadiga

jeesus188, saada mailiga. Ise satsin selle sama kirja neile tagasi , mis tuli siis kui 'wisalka' oli. pane mailiga 'replay to sender' ja kirjuta sinna alla., et please send me the tracking number, thanks' ja kogu ooper. Siis ootad veel päevakese, paar ja nad saadavad sulle uue maili, kus tracking number olemas. Nii lihtne see ongi. Samas võibolla saadavad nad ka ise sulle selle numbri, kui piisavalt kaua oodata, aga võibolla ka mitte...
InterFace, ma ostsin siit 1300mAh aku : http://vapo.ro/eGo-E-Battery-1300-mAh?filter_name=battery , mõõdud on pikkus: 87mm ja paksus: 16,5mm. Värv, läikiv must.

viimati muutis masmre 14.12.2012 15:03:05, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 14.12.2012 15:02:42 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
jeesus188, saada mailiga. Ise satsin selle sama kirja neile tagasi , mis tuli siis kui 'wisalka' oli. pane mailiga 'replay to sender' ja kirjuta sinna alla., et please send me the tracking number, thanks' ja kogu ooper. Siis ootad veel päevakese, paar ja nad saadavad sulle uue maili, kus tracking number olemas. Nii lihtne see ongi. Samas võibolla saadavad nad ka ise sulle selle numbri, kui piisavalt kaua oodata, aga võibolla ka mitte...

Saatsin läbi koduka maili. Eks kui homseks ei vasta, siis teen replay.
Kindlasti kaup tuleb kohale, lihtsalt ma segaduses, et millal ma pean suitsu ostmise lõpetama icon_biggrin.gif
Mul alati paar 3 pakki varuks

tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 14.12.2012 16:53:37 vasta tsitaadiga

masmre, teen ettepaneku hakata esimesse posti lisama poodide linke, kust osta saab tavaari. Teema kisub üpris suureks ja huvilisi aina tekib. Annab kõiki lehti läbi kammida, ja erinevaid poode otsida icon_rolleyes.gif .
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.12.2012 17:03:53 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
masmre, teen ettepaneku hakata esimesse posti lisama poodide linke, kust osta saab tavaari. Teema kisub üpris suureks ja huvilisi aina tekib. Annab kõiki lehti läbi kammida, ja erinevaid poode otsida icon_rolleyes.gif .

See on hea mõte, kui keegi miskit huvitavat leiab, siis andke aga teada, ma katsun siis esimest lehte värskendada.
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 14.12.2012 17:15:53 vasta tsitaadiga

masmre, thumbs_up.gif

http://www.tinydeal.com/electronic-cigarette-e-cigarette-atomizer-nebulizer-p-74734.html see tundub mingi uus vidin olema?

M8T0
HV Guru

sõnum 14.12.2012 17:43:20 vasta tsitaadiga

Kohe kindlasti on vaja võimsam aku osta. Tegin täna meelega testi , et tõmbasin tavalisest rohkem ja kauem igakord. Pidas 7 tundi vastu aga viimased 2 tundi oli tegelikult väga-väga palju vähem tossu ja maitset. Hetk tagasi suri täiesti ära ning panin teise (öösel täiesti täis laetud aku) külge ning voilaa - korralik auruvedur.

Ehk siis 650se akuga (vähemalt 1.8oomise küljes mis kiiremini tühjaks imeb aku) saab "normaalselt" tõmmata 3-4 tundi - pärast seda töötab küll aga kehvasti.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.12.2012 17:45:31 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
masmre, thumbs_up.gif

http://www.tinydeal.com/electronic-cigarette-e-cigarette-atomizer-nebulizer-p-74734.html see tundub mingi uus vidin olema?

Uus vidin see küll pole, aga neid on ka erinevaid, miski poola pood müüs ka neid. Osad on sellised kus coilid korraga ei tööta vaid nagu kordamööda, osad jälle sellised, mis korraga. Ise pole selliseid proovinud, ei oska miskit kosta nende kohta, hind ka otse hiinast võttes 'soolane'.

Kõigile teadmiseks, et uuendasin esimest lehte ja andke aga teada, kui mõne hea poekese leiate. Aga ainult selliseid tahaks lisada, kust on ostetud ja ka kätte saadud kaubad.
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 14.12.2012 17:46:41 vasta tsitaadiga

masmre, nii lühikese ajaga selline esimese posti uuendus thumbs_up.gif icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
M8T0
HV Guru

sõnum 14.12.2012 17:48:56 vasta tsitaadiga

blalblabla. ma ei lugenud esimest posti läbi korralikult.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 14.12.2012 17:50:32 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
blalblabla. ma ei lugenud esimest posti läbi korralikult.

IRW thumbs_up.gif icon_lol.gif
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 15.12.2012 04:07:49 vasta tsitaadiga

http://e-vedelik.ee/

peaks ka täitsa toimiv koht olema.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 15.12.2012 09:23:35 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
http://e-vedelik.ee/

peaks ka täitsa toimiv koht olema.

oled sealt ise ostnud? kui ruttu tuleb ja millega (ep, smartpost, post24)? kas nikotiiniga vedelikku ka saab?
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2012 13:35:28 vasta tsitaadiga

Kui teil on plaanis suurem ost koos teha ja huvi kiiresti kätte saada, saaksin teile hea hinna teha.
Ajate näiteks 20-30 inimest kokku ja annaksin nö turunduseks teile suht olematu kattega. Sama jutt nikotiini vedelikega.

Kui on huvi, siis keegi võiks pundi kokku ajada ja saaksime mingi diili välja mõelda. Mis arvate?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.12.2012 14:05:19 vasta tsitaadiga

Hea kui siin yldse 30 digitõmbajat kokku on icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 15.12.2012 14:09:52 vasta tsitaadiga

Mind huvitaks küll miski korraliku jubina ost koos tarvikutega
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2012 14:16:34 vasta tsitaadiga

kui keegi viitsib, võiks proovida inimesed kokku ajada ja teeksin teile hea pakkumise. Ma usun, et huvilisi on siin mitmeid thumbs_up.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 15.12.2012 18:22:32 vasta tsitaadiga

mis hinnaga pakuksid näiteks ego aku külge minevaid clearosi ja vedelikke, pane PS hinnad mulle.

EDIT: majdan.biz, kui kiirelt kaup tulnud ? Oleks vaja mõnda hästi kiiret lahendust icon_smile.gif

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 15.12.2012 18:32:42 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

EDIT: majdan.biz, kui kiirelt kaup tulnud ? Oleks vaja mõnda hästi kiiret lahendust icon_smile.gif

kui täna õhtal tellid, siis smartpostiga paneb ta homme nad teele ja ülehomme saad kätte, post24 sama ilmselt. eriti kiire variant on digiporti pood mustika keskuses või tõnismäe pood.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 15.12.2012 18:43:52 vasta tsitaadiga

Kas see idee toidab kui osta 100ml nikotiini ja siis ise segada ?
Spezz
HV veteran

sõnum 15.12.2012 19:07:14 vasta tsitaadiga

Ikka toidab. Ise segades saad enda jaoks sobivaima maitse välja selgitada thumbs_up.gif
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 15.12.2012 19:59:08 vasta tsitaadiga

mina oleks käpp clerodele ja vedelikule. Ootan muidugi kit-i hiinast aga kui see millaski saabub, siis osi jne. juurde vaja. Akusi arvatavasti samuti.

Muuseas, eile ühel viibimisel olles rääkisin endise e-kimujaga. Too küll ei selgitanud, mida ta täpsemalt tiris, kuid mainis, et tõmme on külm ja seda kuuma ja tõrva tunnet ei ole...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  e-sigareti teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 79, 80, 81  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.