No kui välja tuleb annab teada
Medaleid on lihtsamaks muudetud. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Jep, selle update said xboxi mehed ka täna. Paar esimest roundi oli päris vinge punkte saada. Ega nüüd midagi muud polegi kui kõik medalid kätte saada, 4-5 puudu vist
Täitsa kihvt on, nüüd on juba mitu mängu ühes mängus koos, saab linnas mütata, majades sees ringi jooksta, mägedes ronida, suurel põllulapil ATVga backflippe teha (peaaegu) Jube kihvt on ATVga suure hooga kuskil lennata, mingile kujule lendasin otse pihta, seisis mäe peal
Uued trophyd ka, dinosauruse oma sain kogemata kätte, pärast läksin tagasi ja täitsa ongi dino kujuke vedelamas, tuleb lihtsalt üles leida. Xbow on jube asi, päris raske kellelegi pihta saada, 5 killi sain kätte, 1 assigment olemas, nüüd tahaks lõhkepead lahti saada. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Scavanger meenutab millegi pärast veidi uncharted 3 multiplayerit, aga üldiselt jah, täitsa äge uuendus, esmamulje igati hea. BF3 on tõesti ikka väga mitmekülgne mäng, kui kõik DLC'd juurde kahmata
Imelik, et ma ei näe assigmente mängus, battlelog näitab rohkem? Mingi Rambo jne, Rambo oli veel trophyga seotud vist. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Lahe input lagi lahendus DICE poolt: Enne oli HD-s see probleem, nüüd tundub, et sealt enamvähem ära likvideeritud, aga vahi raiska, probleem kandus üle SD TV-dele... Ehk siis mulle ja nii mõnelegi teisele, kes pole jõudnud HD telksi osta Krt küll, jõuluks peab ikka mingi 3D junni ära ostma
Kõik, kes tihti mängivad ja mõnikord tiimi tahaks teha, võivad mulle oma PSN teada anda.. üksi krdi igav
Tulevad vist siis kui kõik saavad, 4 dets.
Aga mäng ei tööta. menüüst edasi ei saa, muudkui laeb. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Vibu on hea asi, mingi väikse vahemaa tagant lasin noole kahest tegelasest läbi, double kill.
Kõrval seisvad vennad ei saanud midagi aru kes kus laseb, mingi viis tükki või rohkem suutsin veel nende seast maha nottida, keegi midagi aru ei saa, lõpuks üks hakkas ringi vaatama ja leidis mu pimedast nurgast, vedas tal.
Kord peitsin end kuskil pöösas, kuulen keegi tuleb, jääb seisma ja siis hakkab MAV pea kohal lendama, lähen vaatan mingi snaiper seisab mu kõrval käed laiali lendab oma MAViga seal. Nottisin maha, veidi aja pärast saan sõnumi, et
"wtf man, i was unarmed"
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Ühes uues kaardis (azadi) saab mingi palace teisele korrusele tankiga sõita. fun fun fun.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Kas selle mänguga on midagid tehtud või mis jama see on, et SP saan EASY levelil ühe kuuliga surma, kui hästi läheb siis jääb ekraan punaseks kuni kuni surma saan, aga enamasti aitab ühest kuulist. Easy kohta veidi imelik? Rock and a hard place on võimatu ära teha, iga paari sammu tagant kutu.
E: Korras, niikui lennuk üle pea lendas ja tagasi keeras, ning hakkasin ära jooksma kukkusin pikali ja "you died" Hirmust vist
Midagi on väga katki siin tehtud. Kunagi tegin selle normaliga läbi ja nüüd suren ühest lasust easyga, ja kas ennem ei tulnud mitte elu tagasi? Nüüd jääbki ekraan punaseks, kuigi isegi seda enam ei juhtu nüüd olen kohe kutu. Jääbki see lennuki trophy tegemata.
Link _________________ sometimes i hug myself for no reason.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.