1. Jah, ma olen häkkinud aga siis ma olen seda ka alati mumbles öelnud, ning see on olnud anticheadi testimiseks. Ma pooldan 100% ausat mängu ja nägin varasemalt väga palju vaeva häkkerite blokkimiseks serverist kuid kuna teiste mängijate poolt tuli pidevaid kriitikanooli rollbackide jms suhtes, siis ma loobusin pingutamast.
2. Teine probleem, mille tõi NorthB, välja oli IP konflikt minuga juhuslikult samas kortermajas elava mängijaga. Mul oli sellel teemal Elioniga kirjavahetus ning seda on mingil määral näinud ka Chesm6mmi, et talle tõestada, et see pole mina olnud.
Üldiselt on mul täiesti ükskõik mida minust arvatakse aga mulle ei meeldi, et seda tehakse minu selja taga. Kui kellelgi on mingi probleem, siis ma arvan inimesed leiavad võimaluse kuidas mulle teada anda sellest, niisama seljataga sosistades ei muutu midagi ja tõde ei tulegi välja.
//edit
Kõige tähtsam asi mis jäi mainimata: GLOBAL BAN - Põhjus väga lihtne 3-6€ võtmed.
NorthB - Saan aru, et sinu meelest on odavam osta üks steami võti kui mitu odavat võtit, kuid serveri haldamise ajal oli vaja tihtipeale testida anticheate jms ning siis seda 25€ võtit tuulde lasta ei olnud väga arukas. Ma tean, et see ei tekita kelleski usaldusväärsust, aga ma ei saa sinna ka midagi parata. Inimesed, kes teavad mind ei arvaks minust kunagi, et olen hacker.
Issand jumal @viimased lk. Nagu mingi lapsekari kokku tulnud. Igas enam-vähem normaalses serveris on adminid, kes jälgivad mis serveris toimub. Kui ei ole, siis ongi tavaline main hive server, kus iga teine spawnib endale asju ja iga 5s telepordib.
Aga siis, kui ise admineid kaudseltki tead, siis on kohe abuserid ja peab whinema ? _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Issand jumal @viimased lk. Nagu mingi lapsekari kokku tulnud. Igas enam-vähem normaalses serveris on adminid, kes jälgivad mis serveris toimub. Kui ei ole, siis ongi tavaline main hive server, kus iga teine spawnib endale asju ja iga 5s telepordib.
Aga siis, kui ise admineid kaudseltki tead, siis on kohe abuserid ja peab whinema ?
Ega enda ninaesisest kaugemale ei osata ju mõelda.
Misvärkon Sõidan läbi seinte autoga.. teised vennad nähtamatud :S Autot teised mängijad ei näe.. dafuq is going on? _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Vehicle flip sõidukeid on võimalik tagasi ratastele pöörata pmst on see mõeldud atvdele aga kuna Arma II on igasugused kiiksud siis kõik maasõidukid on ratastele tagasi pööratavad
väljaarvatud /kopterid,lennukid ja paadid/ !!
ActiveCombat 1.1 Script peamiselt discofännidele mõeldud asi igasugune tegevus nüüd paneb combat timeri ainuke viis selle timeri läbi saamiseks on olla täiesti paigal (40s)!
kohalike zombide arv ajutiselt muutetud 20 pealt 3 (default)testin teooriad kas nendest sõltuvalt tekib serveris suur stress kui on palju mängijaid kohati on liiga agresiivne clean up ühes skriptis
Mis teema on serveris see, et peidame autod ära. Kõik asjad rohelised.. tuleme tagasi.. siis paar tükki juba oranzid ja küte läinud. Mingi tore bug või mis toimub _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Arvatavasti on bug kus ei salvesta korralikult sõidukil andmeid kahjustuse ja kûtte kohta
andmebaasi selle kohta enne ka mängijad kaevanud viga on praegusel hetkel kliendipoolses
Dayz koodis mida ma muuta ei saa seega tuleb ootada imelist järgmist buildi mis peaks
olema pole optimeerituma koodiga.
Mis teema on serveris see, et peidame autod ära. Kõik asjad rohelised.. tuleme tagasi.. siis paar tükki juba oranzid ja küte läinud. Mingi tore bug või mis toimub
Peitmine on ju serveri reeglite vastane tegevus... Sharing is caring _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis teema on serveris see, et peidame autod ära. Kõik asjad rohelised.. tuleme tagasi.. siis paar tükki juba oranzid ja küte läinud. Mingi tore bug või mis toimub
Peitmine on ju serveri reeglite vastane tegevus... Sharing is caring
Reaalsed kommentaarid tulid kohe kõrvalt sellise reegli kohta:D
tegelikult tuleb standalone oodata see mod on küll parim mäng üle ei tea kui pika aja aga bug bugi otsas
Sisusta oma aega wastelandiga.
E: Kuulge serveriomanikud. Mis seis teil on nüüd. Mis kast koos on ja palju see kannatab inimesi?
Mis CPU, mem ja I/O read/write on? Bandwidth? Suur Teil kogu Arma 2 on momendil?
"Tahad, PVP-d, mine wastelandi..." läheks, aga iga server läägib! FPS on nii madal, et mingid tõsisemat laskmist teha ei saa. Tõesti peab minema kuskile 10 mängija serverisse, siis äkki on normaalsem.
"Tahad, PVP-d, mine wastelandi..." läheks, aga iga server läägib! FPS on nii madal, et mingid tõsisemat laskmist teha ei saa. Tõesti peab minema kuskile 10 mängija serverisse, siis äkki on normaalsem.
Ei tea, mul kõik korras, fps on normis, ja saab lasta ja kõike teha, ei tea mis ime servu sa käid
Mnjah DayZ Chernarus kõik max peal 60+ fps, wastelandis enamvähem low peal 30fps, vahel ehk 40. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Sa-mantra Wastelandi versioonil jooksvad serverid on hea FPS'iga.
Tho need pole nii fun kui 404'jad kus FPS on tõesti madalam, kuid mängitav isegi 60ne mängijaga. (mängisin eile full v2.3 serverid ilma probleemideta)
See küsimus jääb:
E: Kuulge serveriomanikud. Mis seis teil on nüüd. Mis kast koos on ja palju see kannatab inimesi?
Mis CPU, mem ja I/O read/write on? Bandwidth? Suur Teil kogu Arma 2 on momendil?
See küsimus jääb:
no võta lehekülgi tagasi, on ju räägitud sellest _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
See küsimus jääb:
no võta lehekülgi tagasi, on ju räägitud sellest
Hardware info sain. Software infot ei leidnud. (CPU ja mem useage. I/O read/write, bandwidth)
Spoiler
laadimise kohta ei oska miskit öelda aga kicki saab igasugu asjadest ala battleye ei vasta või signature check timeout jne jne jne
Edit:
Et siis hetkel oleme raha kogunud kokku 345€ ja selleest oleme ka kasti hetkel kokku ladunud. Kui keegi veel otsustab toetada siis peaks vaiksema jahutuse võtma prosele veel.
See küsimus jääb:
no võta lehekülgi tagasi, on ju räägitud sellest
Hardware info sain. Software infot ei leidnud. (CPU ja mem useage. I/O read/write, bandwidth)
Spoiler
laadimise kohta ei oska miskit öelda aga kicki saab igasugu asjadest ala battleye ei vasta või signature check timeout jne jne jne
Edit:
Et siis hetkel oleme raha kogunud kokku 345€ ja selleest oleme ka kasti hetkel kokku ladunud. Kui keegi veel otsustab toetada siis peaks vaiksema jahutuse võtma prosele veel.
Mis see nüüd nii huvi pakub, hakkad ka masinat püsti panema ? aga mis infot soovid? et palju arma hetkel reaalselt ressurssi kasutab?
Ennast ka tiba huvitab, et kuidas siis kokkuvõttes server hetkel mängu haldamisega hakkama saab. Et kas sai temast overkill lahendus, mis jooksutaks mitut
erinevat kaarti korraga või tundub, et just sobiv cherno 50/75 lahenduse jaoks?
On keegi piilunud ka prose koormust ja mälukasutust kui rohkem mängijaid on taga?
Mis see nüüd nii huvi pakub, hakkad ka masinat püsti panema ? aga mis infot soovid? et palju arma hetkel reaalselt ressurssi kasutab?
Irw. Ega kunagi ei tea jah
Huvitaks jah täpsemad numbrid. Kilpa ütles et 30p juba cpu useage 100%. Tähendab siis seda et üle selle arvu tuleb desync? Või see ARMA 2 engine bug tähendab seda, et useage on 100% küll, kuid reaalselt on ruumi veel.
Ja mis bandwidth on (networki oma)?
Ruumi peaks tegelikult veel olema ja peaks selle 50 mängijat ära kannatama, aga ma arvan, et teise serveri jaoks oleks juba võimsust juurde vaja.
Neti kasutus seal üle 10Mbit ei ole minu teada.
Millised on adminnide mõtted SA teemal? Public või private hive? Kui public, kas on teada ka mis vaja enne registreerida Rocketi juures, et hive serveriga suhtleks?
Kilpa ei ole sombside spawnid pekkis mina panin selle eelnevalt mainisin ka seda eile muutsin praegu local zombie counti 3 peale default 40 enne seda oli veel 20,
kasutan seda selleks,et teada kas sõltub sellest midagi serveris kui on rohkem mängijaid ühes foorumis jäi silma,et sombside spawn,respawn tekitab serveris tohutu loadi ja
cleanup script läheb liiga agresiivseks pommitades cleanupi zombidest lennutates threadingu umbe niimoodi.(kui leian lingi siis viskan siia,et keegi ei arvaks,et ma teen seda oma lõbuks).
Standalone kohta pole veel teada millised võimalused tulevad võiks edasi private hive olla
aga praegusel hetkel vara veel midagi mõelda enne kui pole standalone väljas.
Keegi muidu suurest ja värvilisest cherno mapist poleks huvitatud?
50x100cm korralikul fotopaberil kaardi saaks natuke alla 20€ kätte + post
Taskusse panemiseks küll ei sobi, kuid seinale / lauale küll. Huvi korral saaks võibolla ka mingile kaardipaberile selle organiseerida (et kokku voltida saaks jms)
Keegi muidu suurest ja värvilisest cherno mapist poleks huvitatud?
50x100cm korralikul fotopaberil kaardi saaks natuke alla 20€ kätte + post
Taskusse panemiseks küll ei sobi, kuid seinale / lauale küll. Huvi korral saaks võibolla ka mingile kaardipaberile selle organiseerida (et kokku voltida saaks jms)
Keegi siin suvel ka pakkus neid... ma ei näe sellel muidugi pointi... kui mängusisest kaarti pole leidnud, siis on mul läpakas või ipadis map lahti ees _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mina tegin endale lamineeritud kaardid küljepikkusega u 50cm. Kes taha, see võtab netist sobiva faili ja laseb lähimas koopiakeskuses endale teha. Makmsa läks printimine A2 peale 3eur värviliselt ning lamineerimine 8eur.
Nii, saan täna siis üle kuu aja vist kodus arvuti taha Vahepeal ka headset ostetud. Mismoodi teil mumble toimib headsetiga... miski hotkey vms? Seletage lollile lahti, pääsen õhtul ise leiutamisest _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis nupp on kõige mugavam panna... ja kindlasti tuleks kontrollida kas Arma2's pole selle nupu alla miskit binditud ilmselt? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.