Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 83, 84, 85  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.12.2012 21:53:13 vasta tsitaadiga

Küsiks kah veidikene nõu kuna pole sell alal just kõige teravam pliiats ja seda teemat pidevalt jälgides näen enamjaolt negatiivset tagasisidet, ise Samuti tele2 klient olnud mitmeid aastaid kuid senini veel (kui pisiasjad välja jätta) ilma probleemideta ''ptfui ptfui ptfui''

Plaan on minna üle androidile ning praegu tundub ka hea pakkumine olevat tele2's . 1 detsember lisati telefonile juurde ka nuti1 paketi võimalus mille võrra langes toru hind 300€'ni. Kuid vaadates paketi infot tekkisid väikesed segadused. Kuutasu on 9.4 € ning samuti on ka hinnasees internet 1 mbit/sek. Kõrvale kiigates on veel mingisugune ''Jõulupakkumine Nutikas Extra: 10.99 € eest kuus saad: bla bla '' Segadust tekitabki nüüd kas see on lihtsalt mingi lisa nuti1 paketile mis ei ole muidugi kohustuslik ? Kas interneti kasutamine on kuumakse 9.4€ sees või lisandub sinna otsa veel mingi hind vastavalt kui palju olen interneti kasutanud telefoniga või saan kasutada ikkagi nii palju kui süda lustib ?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 06.12.2012 22:27:29 vasta tsitaadiga

Sinna sisse kuulub 100 smsi ja internet. Kõneminuti hind on 0.04 senti ning sellega on tõesti nii, et maksad nii palju kui räägid. 9.4€ + kõneminutid.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 29
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 06.12.2012 22:33:36 vasta tsitaadiga

Kevvare, üks loll küsimus veel, kas need 100 tasuta sõnumit on iga kuu tasuta kuni 101 sõnumini või on see ainult esimese kuu pakkumine ?
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 06.12.2012 22:59:26 vasta tsitaadiga

Ma ise võtsin ka selle paketi alles ning teenindaja sõnade järgi peaks iga kuu alguses nulli minema.
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 06.12.2012 23:20:41 vasta tsitaadiga

Kurat, unustasin küsida paketivahetuse kohta! Kui paket ära vahetada siis saan aru, et see maksab kuid mis saab vanas paketis oleva hetke saldoga, lisatakse lihtsalt uue paketi arvele või peab koheselt ära tasuma selle?
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 07.12.2012 10:33:57 vasta tsitaadiga

Väidetavalt on Tele2 Eesti huvitatud Starmani ostmisest
Pärast pikka vaikust on telekomimaastikul oodata suuremat muutust. Väidetavalt on Tele2 Eesti huvitatud Starmani ostmisest. Selle tehinguga muutuks Tele2 arvestatavaks tegijaks TeliaSonera (EMT, Elion) kõrval.
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/sahinad-ja-huuded-vaidetavalt-on-tele2-eesti-huvitatud-starmani-ostmisest.d?id=65365740

Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 07.12.2012 11:55:01 vasta tsitaadiga

Vahelduseks ka üks positiivne kogemus Tele2-ga.
Septembris vahetasin iseteeninduses oma paketi H2 + internet mobiilis S > Nuti 4.99 vastu. Mida aga kuskil kirjas pole ja mis on tegelikult iseenesest mõistetav oleks pidanud paketi vahetus katkestama vana internetipaketi. Iseteeninduses paketti vahetades süsteem seda automaatselt ei tee ja selles sain teada alles järgmise kuu arve pealt, kui mulle virutati terve kuu internet mobiilis S eest 5€ arve. Läksin siis esindusse kohapeale ja kurtsin muret. Teenindaja oli sõbralik, vabandas ja kirjutas ise minu eest avalduse valmis. Nüüd uue arve peal tagasiarvestus kirjas ja minul järjekordne positiivne kogemus Tele2 klienditeenindusega olemas thumbs_up.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 07.12.2012 15:08:29 vasta tsitaadiga

Ramones, aga iseteeninduses on siiski võimalus katkestada vana paket ?

Hakkasin ka praegu üle iseteeninduse asja uurima ning telefoni juba ostma kuid jäin toppama kohas kus küsib ''vali number paketile'' Sinna võin südame rahuga oma praeguse numbri paigutada ? icon_smile.gif Teine küsimus, millal oleks õige aeg lõpetada oma praegune paket, siis kui uus toru minu kätte jõuab (kas uus paket aktiveerub kohe peale telefoni eest maksmist) ? Xperia S tahab microsim'i mille saab välja lõigata ka vanast nagu aru olen saanud kuid kui tellin esindusest ikkagi uue sim kaardi siis kas vana on võimalik veel kasutada teises telefonis või muutub see sim kaart automaatselt kasutuks peale uue paketi aktiveerumist ?

Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 07.12.2012 15:47:00 vasta tsitaadiga

Maku.A, jah, iseteeninduses on võimalik lisateenuseid katkestada (pakett oli H2 ja internet selle lisateenus), mida ma aga kohe teha ei soovinud, kuna internetti ikkagi tarvis. Pärast uue paketi aktiveerumist ei käinud enam ülekontrollimas, sest loogiline ju, et uus pakett, kus internet sees, peaks automaatselt katkestama eelmise paketiga seotud internetiteenuse.

Vana SIM kaarti ei ole võimalik kasutada, kuna see deaktiveeritakse. Pole mõtet ise lõikamisega jännata kui uus kaart niikuinii tasuta.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 07.12.2012 17:21:18 vasta tsitaadiga

Ramones, uue SIM'i tellimine pole tasuta. Iseteenindusest maksab see €3,20, teistet kohtadest €7,99.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 07.12.2012 19:00:50 vasta tsitaadiga

Ma olen kaks korda uue SIM kaardi saanud, kumbki kord pole raha küsitud icon_rolleyes.gif
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 07.12.2012 19:11:22 vasta tsitaadiga

Täna ajas see Tele2 mind ikka nii kettasse, et ma olin peaaegu nõus autoga neile esindusse, läbi vitriini sisse sõitma icon_evil.gif

Nimelt, suurema osa päevast kottis telefoniga helistamine ajsui. Samas, andmeside toimis laitmatult.
Ei saanud ma kõnesi vastu võtta, ega välja helistama. Mõlemal puhul (kas kohe pärast helisema hakkamist või kutsuma hakkamist KÕNE LÕPPES!!! Kiri tuli ette "kõne lõpetatud" icon_eek.gif Ma maadlesin selle jamaga mitu tundi. Kuigi mu telefonil on suunamised peal, kui telefon välja lülitatud sisi suunab töö numbrile, aga ka seda see ei teinud icon_evil.gif
Mul jäi päris mitmed kõned, selle numbri pealt tegemata ja pärast, kui toimima hakkas, sain ligi kümmekond sõnumit kõnepostist, kuidas erinevad numbrid olid mulle helistanud kuid ei jätnud teadet. Poleks seda teenust, ei olekski ma teada saanud, kellele tagasi helistama hakata!!!!

Esimene kord, kui see jama ilmnes, lükkasin telefonile restardi. Korraks asi toimis, kuid umbes tunni pärast jama tagasi!! Siis juba kurjapoolsem kõne, abikaasa poolt, Tele2 (sama teenuspakkuja, sama pakett), mille peale lubati uued seaded saata?!?! icon_rolleyes.gif Okei, raisk, saatke, kui tahate, eks siis ole näha, kas toimib.
Aga oh üllatust. Umbes kella 13-st siiamaani pole see sõnum minuni jõudnud. Sai siiski mindud restardi teed ja asi jälle toimib!

Kui homme veel selline asi korduma peaks, sisi ma saan ikka päris kurjaks. Hetkel on tegemist OTSESELT majandusliku kahju tekkimisega, kui ma KOHE ei saa helistada ja kõne vastu võtta, kui mul seda tarvis peaks olema.

INIMESED, TULGE MAAPEALE!!! ÄRGE LIITUGE TELE2-ga!!!

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 07.12.2012 19:17:50 vasta tsitaadiga

-KRANTS-, see igas võrgus sedasi. Põhjus on nendes nutiföönides rohkem. Ainuke huvitav asi on, et osadel inimestel on selline jama ning teisel osal jälle pole sellist jama kordagi icon_rolleyes.gif

Tahad, et kõne läbi tuleks siis võta elioni lauatelefon ning jaga too number kõigile. Telefonis kasuta aga voip softi mis on seotud elioni numbriga. Nett olemas siis tuleb ka kõne.

Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 07.12.2012 20:01:22 vasta tsitaadiga

Nojah mis siin ikka, mul ka oli helistatud ning sain alles 40 minutit hiljem märguande, et see number oli sellel kellaajal üritanud 2 korda helistada. Tegin nädal aega tagasi lepingu ka veel ning ma ei tea, kui asi nii jätkub siis eks tuleb need 2 aastat kuidagi moodi ära kannatada või vahepeal teise vana mobiiliga proovida ning tsekkida kas asi on operaatoris või telefonis.

/Andmeside on/off loeb ainult internetile jah?
tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 08.12.2012 00:30:16 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Ramones, uue SIM'i tellimine pole tasuta. Iseteenindusest maksab see €3,20, teistet kohtadest €7,99.

Mina sain igatahes tasuta uus micro-SIM kaardi, kui uue telefoni ostsin ja teenindajalt küsisin, kas esinduses vana kaarti lõigata on võimalik. Ütles, et ei ole ja andis uue. Ja ma ei teinud mingit tähtajalist lepingut ega paketivahetust vaid ostsin lihtsalt telefoni.

Kevvare, see loeb ainult datale jah, aga telefoni taaskäivituse asemel võib proovida ka Airplane mode korra lülitada. See ka katkestab võrguühenduse ja pärast võtab uuesti üles.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 08.12.2012 14:16:58 vasta tsitaadiga

Ostsin ka telefoni millel micro-SIM sees käib. Esinduses küsisin, et kas saaks SIM'i ära vahetada, et praegu on see tavaline SIM kaart telefonis. Järgmisel arvel oli "SIM kaardi vahetus", tasu võeti õnneks €3,20, mitte €7,99.
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 08.12.2012 14:17:15 vasta tsitaadiga

Ja loomulikult keegi ei öelnud, et see vahetus tasuline on onju icon_smile.gif
tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 08.12.2012 17:32:51 vasta tsitaadiga

Vahur, Vaatasin just ekstra arve pealt järgi - minult ei küsitud SIM vahetuse eest sentigi thumbs_up.gif
tagasi üles
Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 08.12.2012 19:28:57 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Täna ajas see Tele2 mind ikka nii kettasse, et ma olin peaaegu nõus autoga neile esindusse, läbi vitriini sisse sõitma icon_evil.gif

Nimelt, suurema osa päevast kottis telefoniga helistamine ajsui. Samas, andmeside toimis laitmatult.
Ei saanud ma kõnesi vastu võtta, ega välja helistama. Mõlemal puhul (kas kohe pärast helisema hakkamist või kutsuma hakkamist KÕNE LÕPPES!!! Kiri tuli ette "kõne lõpetatud" icon_eek.gif Ma maadlesin selle jamaga mitu tundi. Kuigi mu telefonil on suunamised peal, kui telefon välja lülitatud sisi suunab töö numbrile, aga ka seda see ei teinud icon_evil.gif
Mul jäi päris mitmed kõned, selle numbri pealt tegemata ja pärast, kui toimima hakkas, sain ligi kümmekond sõnumit kõnepostist, kuidas erinevad numbrid olid mulle helistanud kuid ei jätnud teadet. Poleks seda teenust, ei olekski ma teada saanud, kellele tagasi helistama hakata!!!!

Esimene kord, kui see jama ilmnes, lükkasin telefonile restardi. Korraks asi toimis, kuid umbes tunni pärast jama tagasi!! Siis juba kurjapoolsem kõne, abikaasa poolt, Tele2 (sama teenuspakkuja, sama pakett), mille peale lubati uued seaded saata?!?! icon_rolleyes.gif Okei, raisk, saatke, kui tahate, eks siis ole näha, kas toimib.
Aga oh üllatust. Umbes kella 13-st siiamaani pole see sõnum minuni jõudnud. Sai siiski mindud restardi teed ja asi jälle toimib!

Kui homme veel selline asi korduma peaks, sisi ma saan ikka päris kurjaks. Hetkel on tegemist OTSESELT majandusliku kahju tekkimisega, kui ma KOHE ei saa helistada ja kõne vastu võtta, kui mul seda tarvis peaks olema.

INIMESED, TULGE MAAPEALE!!! ÄRGE LIITUGE TELE2-ga!!!

Vabandust aga ma ei saa mainimata jätta, et sa lubad korduvalt siin juba seda sama lubadust... Et kui ÜKS kord veel siis on kellad... Tegutse. Ära ähvarda ega asjad ähvardades parane sellega sa lihtsalt ajad ennast närvi ja tõstad vaenulikkust tele kahelt sinu suunal. Mina andsin lepingust taganemis avalduse sisse mille tähtaeg kukub esmasp. Reedel 19:50 07.12.12 sain ma sõnumi, et minu pretensiooni üle vaatamine võtab oodatust kauem aega. Mind teavitatakse 10 -e päeva jooksul. Kui ma pole kirjalikku vastust homseks saanud pöördun ma TKA poole. Lihtne ja loogiline. Seadused on kõigile jälgimiseks kui ei siis hakkame kõik seadusi eirama ja politseid pole ka siis enam vaja.

tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 09.12.2012 01:32:32 vasta tsitaadiga

Võib-olla öeldi, võib-olla mitte. Ei mäleta enam seda icon_razz1.gif Eks ta nii ole, et olenevalt teenindajast võivad nad tasuta ka neid vahetada. Elisas on ka vahest mult küsitud raha, vahest mitte.
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 11.12.2012 20:52:41 vasta tsitaadiga

Kuna iseteeninduse kaudu pole vastust saand siis küsin siiski jälle siin, kui telefon ära tellida koos paketiga tele2 e-poest siis kas microsim pannakse kaasa või pean sellele minema siiski kohalikku esindusse järele ning seal laskma ja aktiveerida või mis iganes nad sellega teevad seal ?
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 12.12.2012 11:09:47 vasta tsitaadiga

Pead minuteada ikka ise järgi minema.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 12.12.2012 18:10:13 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Ostsin ka telefoni millel micro-SIM sees käib. Esinduses küsisin, et kas saaks SIM'i ära vahetada, et praegu on see tavaline SIM kaart telefonis. Järgmisel arvel oli "SIM kaardi vahetus", tasu võeti õnneks €3,20, mitte €7,99.

ma käisin tableti jaoks micro simmi küsimas ja anti niisama....st kaasa anti arve 0€ peale icon_razz1.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 14.12.2012 14:54:05 vasta tsitaadiga

Üks väike küsimus veel seoses telefoni ostuga iseteenindusest, lihtsalt natukene paranoiline ja ei taha hiljem mingi üllatuse osaliseks langeda,tele2 kirjadele pole vastanud ja helistamiseks neile sobivat aega pole leidnud.. Kui ostan toru koos nutipaketiga iseteenindusest siis toru tuleb kulleriga koju nagu ma aru saan aga kas lepingu asjus pean ikkagi minema kohalikku esindusse, et see seal lõplikult vormistada ning kätte saada microsim ? Iseteeninduses on toru+paketi ostmisel lahter kuhu sisestada tel. number, kui sinna sisestan praegu kasutusel oleva numbri siis ega nad seda mul kohe kinni ei pane ? Et uus pakett toimima hakkaks siis selleks on vaja minna ikkagi esindusse nagu ma aru saan ?

Vastus küsimusele ,,Miks ma ei osta asjad ära esindusest'' on: Vana pangakaart pooleks thumbs_up.gif ..ning uut pole jõudnud veel tellida.

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 15.12.2012 20:35:03 vasta tsitaadiga

Kahju, et Tele2 ei suuda oma telefonivalikut samal tasemel võrreldes EMT ja Elisaga hoida (N) Uued mudelid saabuvad müüki heal juhul alles siis, kui teised kohad neid juba paar kuud müünud.

viimati muutis Vahur 15.12.2012 20:37:24, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.12.2012 20:35:54 vasta tsitaadiga

Vahur, mis konkreetsetest mudelitest näiteks jutt?
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 15.12.2012 20:58:15 vasta tsitaadiga

Okei, liialdasin selle "paari kuuga", aga siiski on selliseid telefone. Tõin hetkel enamus Sony valiku erinevused välja. Ennast huvitaks kõige rohkem Sony Xperia V.

Sony Xperia V - Elisas ja EMT's müügil ~2 nädalat. Tele2 ei oska midagi sellekohta öelda.
Sony Xperia acro S - tuli müüki alles sellel kuul minu teada, Elisas ja EMT's ammu olemas.

Pole müügil:
LG Optimus L9 P760 - epoes olemas, aga öeldi, et see on sinna kogemata sattunud.
Sony Xperia tipo dual
Sony Xperia ion
Sony Xperia J
Sony Xperia P

Lisaks on klienditeenindusse kuidagi mitte nii kliendile vastutulelik kui varem. Nimelt kui kunagi soovisin ühte Nokiat omale saada, mis pidevalt otsas oli, siis helistasin ja küsisin. Öeldi, et minule sobivasse esindusse tuleb järgmisel nädalal ja sel päeval seda värvi telefon ja pakuti võimalust see endale broneerida. Mõeldud tehtud.
Nüüd helistad klienditukke, siis öeldakse, et seda telefoni (või seda värvi pole), ning millal tuleb ei oska öelda või ei saa. Kui küsin, et mis päeval esindustesse uut kaupa tuleb, siis öeldakse, et see salastatud.

Samuti on viimaselajal kuidagi tihedad need juhud, kus klienditeenindaja ei ütle kõne lõpetuseks midagi ning ei jaksa ka ära oodata, kuni mina "nägemist" vmt ütlen, vaid visatakse telefon poole sõnapealt ära.
Või siis helistad neile, et midagi küsida, siis öeldakse, et oodake palun ja siis pannakse lihtsalt kõne ära.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 15.12.2012 21:21:00 vasta tsitaadiga

Xperia Sola ei tahtnud nad samuti alguses müüa. Alles peale seda, kui feicbuukis teema sai üles võetud ja teisigi huvilisi leidus, toodi müüki.
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 15.12.2012 22:42:49 vasta tsitaadiga

Nad ütlevad jah, et nõudluse korral toome telefoni kuue kuu jooksul müüki alates GSMarena.com'is märgitud väljatulemise kuupäevaks. Kui mul on uut telefoni vaja, siis vaevalt ma ootan niikaua, vaid lähen ja ostan selle parem mujalt ära.
tagasi üles
cooper9
HV vaatleja

sõnum 15.12.2012 23:27:56 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt mul sama case. Vaja uut, leidsin nagu omast arust asjaliku LG L9, yess!

Kuid Tele2 ei taha mu raha.
Ütlevad Tele2s telefoni teel, et helista järgmine nädal - äkki siis on ja nii juba kaks nädalat.

Nüüd loen siit foorumist - et veebipoes ülevalolek pidi eksitus olema ja ei tulegi? Ehh?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 16.12.2012 00:14:37 vasta tsitaadiga

Mõned aastad tagasi olid Nokia 5800-ga hoopis vastupidised kogemused. Poodidest olid telefonid pidevalt otsas (poodides reklaam oli, kapmaaniahind oli suht odav, aga telefoni poest saada oli võimatu). Sai helistatud ja pakuti, et saab järjekorda panna. Üks päev veel helistati, et alles on veel mõned telefonid ja järjekord on pikk, kas olete endiselt huvitatud? Ühesõnaga telefon sel korral letimüüki jälle ei jõudnud. Kuna panin end järjekorda kampaania perioodil, aga telefoni sain siis, kui hind oli juba tõusnud (pea kolm nädalat peale järjekorda panemist), sain telefoni kampaania hinnaga (ca 4500 krooni vs 5500 krooni normaalhind). Nokia N9 puhul panin end teavituse nimekirja ja sain isegi meili, et soovitud mudel on otsas ja uut partiid tulemas ei ole.

Kõnede katkemise teemal (kõne kestab paar minutit ja katkeb täiesti lambist): Tele2 võib oma 3G ja GSM võrgu vahel lülitamise vabanduse endale jätta. Kõned katkevad täiesti lambist ka telefonidel, mis ei tea 3G võrgust mitte midagi. Täna oli juhus, kus kolm korda jutti sai rääkida ~2 minuti kaupa ja telefon näitas jälle "call disconnected". Mõlemad telefonid GSM võrgus sunnimaised ja mingi 3G ümberlülitus teema on välistatud. Levi mõlemal põhjas, lutsud ise korras (Nokia N9 ja samsung 9001 mõlemad alla 6 kuu vanused).
Kui võrgus on miskit mäda siis on klienditeenindajad eriti loomingulised. icon_evil.gif

Kiituseks 4G ja muude võrgu uuenduste kohta: Huawei 260 ruuter, mis pidevalt võrku ei suutnud leida (tulede järgi oli 3G võrgu signaal pidevalt vaevu vaevu 1 post neljast), suudab nüüd nädalate kaupa maksimum levis istuda (1,5 km mastist muud ei eeldakski). Tuleb välja, et ei ole ruuteri viga ja pole vaja lõputult restarte teha, kui masti tarkvara ka korras on. icon_wink.gif

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 16.12.2012 01:27:51 vasta tsitaadiga

cooper9, minule öeldi ~2 nädalat tagasi selle telefonikohta, et läks kogemata netipoodi üles ning ei osata öelda millal ja kas seda tegelikult tuleb.
Minu positiivne kogemus oli samuti Nokia 5800 XpressMusic aegadel.
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 16.12.2012 08:13:01 vasta tsitaadiga

cooper9 kirjutas:
Põhimõtteliselt mul sama case. Vaja uut, leidsin nagu omast arust asjaliku LG L9, yess!

Kuid Tele2 ei taha mu raha.
Ütlevad Tele2s telefoni teel, et helista järgmine nädal - äkki siis on ja nii juba kaks nädalat.

Nüüd loen siit foorumist - et veebipoes ülevalolek pidi eksitus olema ja ei tulegi? Ehh?

Siis kui L9 oli välja tulemas, uurisin isegi seda. EMT ja Elisa kinnitasid, et paari päeva jooksul tuleb müüki ja kodulehel oli juba hind väljas. Tele2 ei plaaninudki seda müüma hakata. icon_rolleyes.gif
Väga imelik igatahes. L9 kohta tehti küllaga juba promo ja tundus väärt asi olevat, aga Tele2 arust ei ole nõudlus piisavalt suur...

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 17.12.2012 01:13:22 vasta tsitaadiga

Mis mind alati häirib on see et isegi kauaaegne klient nagu mina, kes alati maksab kõik arved õigeagselt, ei saa endale järelmaksuga osta KORRALIKU mobiili ilma 100-eurose kohese sissemaksuta. Veidi mõttetuks muutub just järelmaksuga ost kui kohe pead maksma 100 EURi, ja nõnda jääbki ostmata tegelikult. Tele2 kaotus kui asjale loogiliselt läheneda - kui Tele2 oma ahnuses ja foobias mind siiamaani ei usalsa, et kallis seade mulle järelmaksulepinguga tasuta kätte anda. Äkki mõni teine operaator usaldaks?

Kevadel ei leidnud Tele2 Tallinna esindustest Samsungi 8,9" tahvelarvuti mida tahtsin, juhuslikult külastasin EMT esinduse ja avastasin et saan ta seal soetada vaid sümboolse 1 EURi neile kohe makstes - ja tol hetkel ma polnud kunagi EMT klient olnud!!! Nüüd olengi tahvelarvutiga ja vastava paketiga EMT klient, aga mobiilinumbrid endiselt Tele2-s. Äkki tasub ka numbrid EMT-sse üle viia kui läheb mõne uue ja uhke mobiili ostuks, kuna ilmselt EMT usaldab mind algusest peale rohkem kui Tele2 usaldab pärast 10+ aastat thumbs_down.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 17.12.2012 01:29:12 vasta tsitaadiga

Sümboolsed 1€ ja kaup kätte kampaaniad ei oma minu silmis suuremat turuväärtust, kui 100€ sisse järelmaks. Küsimus pole usalduses. Küsimus on statistiliselt keskmise kliendi maksevõimes. See hoiab loodetavasti maksejõuetud ja võimalikud lihtsameelsed kliendid eemal kaubast, mida rahakott endale lubada ei saa. Pigem näitab see firma vastutustundlikku suhtumist, et 600€ telefonid ei teeks lihtsameelset maksuvõimetuks. 600€ telefoniarve võib inkasso käes viia auto ja korteri. Kas tõesti vajad 600€ telefoni, kui 100€ üle mõistuse palju tundub?

Tegelikult maksad lõppkokkuvõttes sama palju nii või teisti. Ühel juhul on lihtsalt järelmaksu kuumakse X-100€/18kuud võrra väiksem ja teisel juhul on X/18 kuud.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 17.12.2012 01:37:29 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
...
Kas tõesti vajad 600€ telefoni, kui 100€ üle mõistuse palju tundub?
...
thumbs_up.gif
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 17.12.2012 14:27:11 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif No on saapad seal Tele2-s.
Tegin lapsele numbri sinna ja sai kohe ka krediidilimiidi määratud. Hakkasin nüüd siis arveid uurima ja mis ma näen- limiit on ületatud pea poole võrra ja kõnesid piiratud pole.. (mainin kohe ära, et netti ei kasuta ja kõned on suht lühikesed ~2-3 minutit max).
Võtsin nendega kohe ühendust, et mis toimub? Limiit lõhki ja kõnesid piiratud pole..
Nende poolne vastus oli suhtkoht lühike. Nemad saldo stop teenust ei paku (mis iganes see ka ei oleks) ja krediidilimiidi täitumist peab ise jälgima.. No mida p***** icon_eek.gif
Limiit täis saab, kisun telefoni lapsel käest ära w?? Emme-issiga enne järgmist kuud telefoniteel rääkida ei saa..
Niipalju kui ma asjast aru olen saanud siis limiit ongi sellejaoks, et selle täitumisel teenused (väljuvad kõned, andmeside jms. ) peatatakse.

Keegi teist teab seletada selle limiidi kohta miskit? Kas piiratakse teenuseid või ei ?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 106
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 17.12.2012 14:46:44 vasta tsitaadiga

Ei piirata - vähemalt Tele2 mitte. Kunagi oli endal sama teema, kus seadsin limiidi ja oli üle läinud ning midagi ei tehtud teenuste piiramiseks.
Võib-olla mingi teavitussõnum tuleb, aga otseselt ei piirata. Kõnekaart on sellisel juhul hea lahendus.

NightStriker
HV veteran

sõnum 17.12.2012 14:53:36 vasta tsitaadiga

Oli juhus, kus 20€ limiidi kohta tuli 65€ arve (sellest interneti ooperist on siin juba varem juttu olnud). Sel juhul piirati järgmisel päeval kõik kõned sellel numbril. SMS piiramise kohta tuli pool päeva hiljem.

Nad ei saa vist ise ka aru.

smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 17.12.2012 15:12:34 vasta tsitaadiga

Tänu soodsamatele tingimustele sobib lepinguline number rohkem, kui kõnekaart.
Siiski jääb see limiidivärk kummitama. Lasevad määrata ja muuta seda aga piirangust mis selle täitumisel oodata võiks, ei toimu. Kusagil ei ole mainitud ka, et see piirang on naljanumber.. icon_rolleyes.gif

globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 17.12.2012 15:24:03 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:

Vajan. Vajaduse korral isegi võin osta korraga makstes. Aga mõnikord eelistan järelmaksu. Järelmaksu point on ikkagi selles et maksad aja vältel ja mitte kohe. Vastavalt 100 EURi otsekohe küsimine tundub mulle mõnitamisena. Kauaegsele kliendile võiks järelandmisi teha ikkagi. Üks kord juba pöördusin sellise ettepanekuga - mind viisakalt saadeti pikalt. Eks ma olen õigustatud ka neid saata pikalt. Las siis Tele2 jääb nii väga vastutustundlikuks, aga mõne ammuse kliendi võrra vaesem icon_wink.gif
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 17.12.2012 17:27:11 vasta tsitaadiga

Mul piirati küll, 300 eeki vist oli limiit, läksin netiga hoogu ja sai täis. Kandsin kohe veidi raha neile aga ikka läks lukku. Helistasin öeldi, et nemad ettemaksu ei võta mu kontolt, võivad ainult limmiti tõsta.
tagasi üles
Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 17.12.2012 17:48:31 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
radist87 kirjutas:

Vajan. Vajaduse korral isegi võin osta korraga makstes. Aga mõnikord eelistan järelmaksu. Järelmaksu point on ikkagi selles et maksad aja vältel ja mitte kohe. Vastavalt 100 EURi otsekohe küsimine tundub mulle mõnitamisena. Kauaegsele kliendile võiks järelandmisi teha ikkagi. Üks kord juba pöördusin sellise ettepanekuga - mind viisakalt saadeti pikalt. Eks ma olen õigustatud ka neid saata pikalt. Las siis Tele2 jääb nii väga vastutustundlikuks, aga mõne ammuse kliendi võrra vaesem icon_wink.gif

Seda hala võid sa neile otse ka laulda, et kaotavad toeka püsikliendi... Minu kogemus sellel alal on see, et neil on sellest väga sügavalt savi. Parimal juhul ütleb teenindaja sulle jah ta mõistab sind ja tal on kahju kuid ta ei saa midagi teha. Halvimal juhul möliseb teenindaja sulle vastu ala mine siis sinna kuhu parem. Kõik sellised vihjed ja teeninduse olen ma tele2-s läbi elanud. Täiesti müstika on see, et nende klienditugi nii ülbe on. Jah osad kliendid pauguvadki tühja ja eks see ajab kopsu üle maksa... Aga see ei õigusta kogu kliendituge niimodi suhtuma ju. Mingi kliendi sõbralikkus võiks siiski säilida. Viimastel päevadel olen suhelnud kõikide teenuse pakkujate kliendi tugedega, et saada neilt enam vähem sarnane pakett mis tele2-s. Kliendi tugi on minu silmis tele2-l alla igasugust arvestust. Suhtumine püsiklienti samamoodi.

tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 17.12.2012 17:51:19 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
radist87 kirjutas:

Süda ütleb ühte, aga rahakott otsustas sul miskipärast ikka 1€ diili järgi haarata. Selge see, et nii on mugavam, aga ka SMS laen on tegelikult sigamugav.

Ei kritiseeri siinkohal kellegi isiklikku maksevõimekust. Lihtsalt meie majandusmaastikul on palju isikuid, kelle analüüsivõime on niru 1€ diilide tausta mõistmiseks.

See on omamoodi trend tegelikult.
Kui Aafrikas vaese mehe käest küsida, et mis sa teeksid, kui rohkem raha saaksid, on vastuseks: Ostaks rohkem toitu.
Kui küsida, kui sellest veel rohkem raha saaks: ostaks parema kvaliteediga toitu.
Kui küsid, miks sul telekas toanurka on ostetud, kui süüagi osta ei jaksa, on vastuseks: Aga seda on mul vaja.

Tele2 Eesti
HV vaatleja
Tele2 Eesti

sõnum 18.12.2012 12:29:44 vasta tsitaadiga

Tere

Jah, Tele2 valik on veidi väiksem kui EMT-s sest Tele2 on odavoperaator ja selleks, et oma klientidele kõige soodsamat teenust pakkuda hoiame oma kulud madalad. Sealhulgas ei võta ka müüki telefone, mida ehk paar eksemplari müüakse. Populaarsed telefonid jõuavad meile müüki samal ajal kui EMT-sse.

Acro S sai vahepeal lihtsalt otsa ja on nüüd jälle müügis. Xperia V kahjuks jah jõuab uue aasta alguses, aga ehk kannatab paar nädalat.

Valge LG Optimus L9 jõudis täna lattu. Tegime tellimuse ka mustale ära, aga tootja viivitas ja nii saabub see ka uue aasta alguses.

Me tõesti klienditeeninduse osas üritame anda endast parima, aga eks vigu tuleb teinekord ka ette. Oskan niipalju öelda, et EMOR tegi sügisel klienditeeninduse uuringu ja Tele2-s oli teist aastat järjest mobiilioperaatoritest kõige parem klienditeenindus ja üks parimaid Eestis üldarvestuses: http://majandus.delfi.ee/news/uudised/emori-uuringu-jargi-on-tele2-s-parim-klienditeenindus.d?id=65370016

Lugupidamisega

Hans Saarvelt
Tele2 Eesti AS
Kommunikatsioonijuht
hans.saarvelt@tele2.com
tagasi üles
Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 18.12.2012 19:12:29 vasta tsitaadiga

Tele2 Eesti kirjutas:
Tere

Jah, Tele2 valik on veidi väiksem kui EMT-s sest Tele2 on odavoperaator ja selleks, et oma klientidele kõige soodsamat teenust pakkuda hoiame oma kulud madalad. Sealhulgas ei võta ka müüki telefone, mida ehk paar eksemplari müüakse. Populaarsed telefonid jõuavad meile müüki samal ajal kui EMT-sse.

Acro S sai vahepeal lihtsalt otsa ja on nüüd jälle müügis. Xperia V kahjuks jah jõuab uue aasta alguses, aga ehk kannatab paar nädalat.

Valge LG Optimus L9 jõudis täna lattu. Tegime tellimuse ka mustale ära, aga tootja viivitas ja nii saabub see ka uue aasta alguses.

Me tõesti klienditeeninduse osas üritame anda endast parima, aga eks vigu tuleb teinekord ka ette. Oskan niipalju öelda, et EMOR tegi sügisel klienditeeninduse uuringu ja Tele2-s oli teist aastat järjest mobiilioperaatoritest kõige parem klienditeenindus ja üks parimaid Eestis üldarvestuses: http://majandus.delfi.ee/news/uudised/emori-uuringu-jargi-on-tele2-s-parim-klienditeenindus.d?id=65370016

Lugupidamisega

Hans Saarvelt
Tele2 Eesti AS
Kommunikatsioonijuht
hans.saarvelt@tele2.com

Mul on tõsiselt heameel lugeda, et Tele2 vahel siia foorumisse ka piilub. Ja väide, et klienditeenindus hea on on suhteline. Minujaoks on tähtis, et ma saaks oma mure võimalikult kiirelt lahendatud ja telefoni teises otsas olev teenindaja ei ütleks mulle, et ta mõistab mind aga aidata ei saa. Samas mina hetkel pretensioone Tele2 suunal enam ei oma, sest sain oma probleemile lahenduse kuid seda peale paari kuust kaika vedamist. Siinkohal ma kindlasti avaldaksin kiitust naisterahvale kes vist nüüdseks on puhkusele suundunud aga kes helistas mulle lõpuks tele2-st ja lahendas mu probleemi mõne tunniga. Kui minu probleemiga oleks koheselt selliselt tegeletud oleks Teie kliendid või sees ja mitte kunagi ei läheks keegi ära. Kindlasti mainiks ka ära tartu kaubamajas töötavad naisterahvad kes oma algatuslikult üritasid minu probleemile lahendust leida. Kõikidele probleemidele ei olegi võimalik personaalselt läheneda kuid sellegi poolest selline tobe konveier süsteem on püsiklientide puhul mis hirmutab neid minema. Polnud mul enne seda katkise telefoni jama mitte üht probleemi ka tele2-ga ja kuna see sai klaaritud ei ole ka hetkel.
Ma loodan, et edastate kiidu sõnad vastavate isikuteni. Tartu kaubamaja omadele saan ise ka neid edastada aga ülemustelt kiituse saamine on päris hea motivatsiooni tõstja icon_wink.gif

tagasi üles
Cloner
HV kasutaja
Cloner

sõnum 19.12.2012 10:57:38 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
Mis mind alati häirib on see et isegi kauaaegne klient nagu mina, kes alati maksab kõik arved õigeagselt, ei saa endale järelmaksuga osta KORRALIKU mobiili ilma 100-eurose kohese sissemaksuta. Veidi mõttetuks muutub just järelmaksuga ost kui kohe pead maksma 100 EURi, ja nõnda jääbki ostmata tegelikult. Tele2 kaotus kui asjale loogiliselt läheneda - kui Tele2 oma ahnuses ja foobias mind siiamaani ei usalsa, et kallis seade mulle järelmaksulepinguga tasuta kätte anda. Äkki mõni teine operaator usaldaks?

Kevadel ei leidnud Tele2 Tallinna esindustest Samsungi 8,9" tahvelarvuti mida tahtsin, juhuslikult külastasin EMT esinduse ja avastasin et saan ta seal soetada vaid sümboolse 1 EURi neile kohe makstes - ja tol hetkel ma polnud kunagi EMT klient olnud!!! Nüüd olengi tahvelarvutiga ja vastava paketiga EMT klient, aga mobiilinumbrid endiselt Tele2-s. Äkki tasub ka numbrid EMT-sse üle viia kui läheb mõne uue ja uhke mobiili ostuks, kuna ilmselt EMT usaldab mind algusest peale rohkem kui Tele2 usaldab pärast 10+ aastat thumbs_down.gif

Tegelikult saad, tee kuhugi mujale üleminekutaotlus ja teevad sulle sissemaksu osa kohe soodukat.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 19.12.2012 11:39:56 vasta tsitaadiga

Cloner kirjutas:
globostrat kirjutas:

Tegelikult saad, tee kuhugi mujale üleminekutaotlus ja teevad sulle sissemaksu osa kohe soodukat.

Mnjah, see on vist ainuke viis mis neid mõtlema ja liikuma paneb.
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 21.12.2012 09:57:48 vasta tsitaadiga

Pühapäeval lähen lepingut ümber vormistama ja uut paketti valima. Milliseid "mitte avalikke" pakette hetkel pakutakse? Praegu avalikest jäi nuti 7.99 silma. PM enamus Tele2 sisesed kõned, SMS ei saada, internetis surfan suht vähe aga kasutan siiski suht palju. Mingid 3 euroseid pakette pidid praegu telefoni teel pakkuma aga vist ilma internetita?! Ühest teenidusest küsisin ka, et 10 aastat klient, et midagi paremat ka pakkuda suudate? Vastuseks kiire EI ja istus oma taburetil edasi.
NightStriker
HV veteran

sõnum 21.12.2012 10:56:02 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Pühapäeval lähen lepingut ümber vormistama ja uut paketti valima. Milliseid "mitte avalikke" pakette hetkel pakutakse? Praegu avalikest jäi nuti 7.99 silma. PM enamus Tele2 sisesed kõned, SMS ei saada, internetis surfan suht vähe aga kasutan siiski suht palju. Mingid 3 euroseid pakette pidid praegu telefoni teel pakkuma aga vist ilma internetita?! Ühest teenidusest küsisin ka, et 10 aastat klient, et midagi paremat ka pakkuda suudate? Vastuseks kiire EI ja istus oma taburetil edasi.

Alusta ikka sellest, et võtad konkurentidelt nende poolsed pakkumised ja alles siis lähed Tele2-te oma kliendistaaži seletama. Lihtsalt letialust paketti küsima minna on ebamõistlik ja 10 aastat kliendistaaži ei ole argument vaid kliiniline diagnoos.

Eilses Maalehes nägin mingit kollast Tele2 reklaami, kus reklaamiti oma 2,5€ letialust paketti, mis pidi nende sõnul olema odavam, kui konkurentide letialused. Seal ei olnud netist sõnagi. Lisainfot saab WWW.RÄÄGISOODSALT.EE

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 83, 84, 85  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.