markol, Bluerayeye,
Te nagu mõtlete/vaatate ka ennem, kui raha välja käite? See kõik millest te räägite saab ju kohe release päeval välja uurida ja kasvõi ostu päevake/kaks edasi lükata.
Ma ei näe praegu ühtegi põhjust miks ma peaks peale eemisi cod-e selle mängu soetama..... midagi uut mis ennem pole olnud, ei ole ju?
vaatasin ka üle ja ei saanudki aru enam wikist, kas uus bo2 mootor on vana bo1 mootori (mis ei ole quake3 mootori järglane vaid treyarchi omalooming) järglane või mw1/2/3 (ehk quake3) järglane. _________________ IT haldus | IT hooldus | CarrotArrow.com
Huvitav, kui kaua need "hardcore" fännid on nõus skin-map packide eest 40-60 taala välja käima? Viskasin pilgu peale gameplay videotele ja täiesti sama mäng, mida juba 3x on välja lastud. Kas MW4 lendate ka kõik ostma hurraaaga ja pärast kirute, et sama mäng juba viies kord? See on selline humoorikas torkimine, ma kaotasin selle seeria vastu huvi peale MW1-te, kuid massipsühhoosi fenomen COD seeria puhul pakub mulle küll väga huvi.
Minu jaoks on sama suhtumine Halo seeriasse. Pmst koguaeg üks ja sama asi. Ei muutu tegelased, ei muutu relvad. Graafika paraneb aga hull asi ikka parandada täpselt sama asja. Ainuke vahe CoD'ga on see, et Halos oleks nagu story kah alati sama (pmst keerleb ühe ja sama sita ümber)
Ma suht õnnelik, et raha ei olnud selle otsmiseks, oleks kahetsenud. Long live consoles kes ikkagi müüginumbrid lakke viisid ja jätavad mulje, et si*aks kabe mäng on.
ei olnud ju mängul hullu nii väga midagi, korralikult tehtud. teistkordne mängimine on kaheldav pidevate cutscenede pärast, kuid esimene kord oli normaalne elamus.
sten260, Noo kõikusin seal 60-80 vahet aga panin ikkagi 80 ära kuna MP päästab kõige suuremast flopist ja ega see SP tegelt nii halb ka midagi olnud + veel Zombi lisa juurde ühte kombotti.. mitu erinevat lõpu võimalust ning igasugu replayability on olemas mängus. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Täna lasin paari sõbraga kill confirmed kui järsku Plazas mingid koerad väljas ilmusid Jumala ära ehmatas,tõmbasid seljatagant kutuks siis kui uuesti spawnisin tõmbasin asjadele SMAW'ga
peale paadi missiooni(teine mission vist) kus venitad selle haige mehe konteinerist välja ja lähed metsatukka, ja paarimees hüüab "S***, they've spotted us" jookseb mäng kinni. on kellelgi sama juhtunud? mis aitaks? _________________ JÖUDU!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.