no see praegune normali valang sisse ja vend jookseb edasi on ka kind of bullshit
Aitab äkki sellest jorinast.. Ma ei saa aru milles probleem..sihtida ei oska? nett on halb? arvuti lägib?
kulus seitse kuuli "blanki" AK74M-iga..lihtsalt näidis video, parim argument selle asemel et kulutada aega HC fännidega vaidlemisele.
ja kui tõesti kuidagi ei lähe siis istuge hardcore's, keegi ei sunni normalit mängima.
See et ma saan tappa puusalt terve salve vastasesse lastes on veel suurem bullshit.. araablased harrastavad sellist lasketehnikat.. kutsutakse põhjusega "spray'n'pray"
no see praegune normali valang sisse ja vend jookseb edasi on ka kind of bullshit
Aitab äkki sellest jorinast.. Ma ei saa aru milles probleem..sihtida ei oska? nett on halb? arvuti lägib?
kulus kuus kuuli "blanki" AK74M-iga..lihtsalt näidis video, parim argument selle asemel et kulutada aega vaidlemisele.
võtad spas12, paned rauda slugi ja lähedalt kukuvad normalis oneshottides torsosse. kaugemalt tuleb lihtsalt pähe lasta.
mina ei tea, minukäes tapavad kõik relvad (ka minuarust eriti sitt relv QZB-95) efektiivselt olenemata kas normal või hardcore võibolla meil erinevad battlefield3 mängud
samas ma enamuse relvadega paarsada killi teinud ja alguses vastikust tekitanud relv on peale paarisada killi isegi armsaks saanud, pumbad mulle üldse alguses ei meeldinud aga hetkel spas12 slugidega nr1
õige jutt. minul on see häda, et ma tahan kõikide relvadega seda viimast e 500 killi dogtagi saada. aga krt, pea iga uuendusega tulevad jälle mingid jubedad F2000 assignmentid ja pean uuesti selle vibu välja võtma. muidu vahet küll pole, mis relv. peaasi, et pauku teeb. ja kõigile lohutuseks... m16 on mul ammu tehtud
analoogne õpetus BL foorumist - nii, originis mine "go offline" siis jälle "online" ca 5-10 korda anna valu, siis pane origin täielikult kinni ning uuesti käima, endal peale viimast sammu hakkas lõpuks tirima seda AM-i läbi häda ja õnnetuse failinud dlc launchi
krt eile downloadisin miski 3.6GB update täna jälle 3.8GB update effin awesome!
edit: panin origini kinni ja uuesti käima ja ütles et "game is up to date".... dafuq
Mis update, pole täna mingit updatet pakkunud... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Täna tuli ka 3,... Gb update ära tõmmata ja alles peale seda sain after mappidesse mängima.
X-bow auga välja teenitud, aga pole väga hea relv...... ühe lasuga võtab küll maha aga juba aeglane laadimine, mis saab sageli endale saatuslikuks.
analoogne õpetus BL foorumist - nii, originis mine "go offline" siis jälle "online" ca 5-10 korda anna valu, siis pane origin täielikult kinni ning uuesti käima, endal peale viimast sammu hakkas lõpuks tirima seda AM-i läbi häda ja õnnetuse failinud dlc launchi
Spoiler
panin lihtsalt go offline ja go online ja hakkas tirima _________________
Eile tiris mingi piraka uuenduse ja täna tirib aftematchi
mis kuradi relvade nerfismine see jälle oli olnud ??? _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kunagi oli plaanis uus arvuti soetada BF3 pärast kuid nüüd jääb üha enam ja enam mulje, et raha on mujalegi panna kui selle persse keeratud mängu alla investeerida _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Eile tiris mingi piraka uuenduse ja täna tirib aftematchi
mis kuradi relvade nerfismine see jälle oli olnud ???
nerfigu need m16a3 ja m416 ükskord ära...rõve OP full-auto bs..
arsenalijagu relvi ja 90% kasutab ikka peamiselt 2. Ok,3.. serverites nüüd keksitakse ringi selle one-shot ammuga aga see ilmselt lõpeb kui uudsus kaob.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.