Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV FIFA13 liiga (2. hooaeg) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 04.12.2012 10:33:58 vasta tsitaadiga

Ei no ma oskan mängida normaalselt, ma ei kasuta seda "legacy" defending mode, ainult sellega minuteada saab automaatselt meestele survet teha.. Mis on tegelikkuses väga easy goal (halb kaitse).
Aga no 5 kaitsega mängimist keelata? Puhta lollus ju, igaüks mängib nii kuidas talle endale meeldib.

Et nagu äärest mängimine on keelatud? Mulle väga istub seinasöötudega äärele jooksupalle lükata.. tsenderdan vähe, kuid siiski no mida..
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
GTR
HV veteran
GTR

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2012 11:24:05 vasta tsitaadiga

Manual defending on asi mida tuleks kasutada. See et ei oska hästi ning seetõttu seda kasutada on küll lollus ja lasta cpu'l sinu eest kaitsta/suruda(pidevalt) küll õige tegu ei ole.. see ongi see abuse'imine.
Samamoodi, äärest mängimine. Muidugi võid vahelduva eduga seda teha aga on leidub inimesi kes koguaeg lähevadki äärest mingise Walcottiga ja tsenderdavad, nii praktiliselt iga rünnak.

Ise kasutan ka aega ajalt mõlemat kuid ei abusi koguaeg. Korra vaja kaitses, et mees läheks õigesse kohta vastast katma.. hoian ehk 1-2 sek söödunuppu peal seejärel lükkan manual defendingu peale ja kaitsen ise ehk siis kontrollin kaitsjat(mis ongi mängu mängimine).

Kogu turniiri mõte võiks olla lõbusad mängud, palju ilusaid väravaid(ilusa söödumänguga, longshot'id, dribbling/skill moves) ja vahet ei ole palju väravaid endale lüüa lased.. peaasi, et ise rohkem lööd.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 13:13:08 vasta tsitaadiga

suht keeruline see keeldude värk siin icon_biggrin.gif.....ma mängin nii nagu olen siiani teinud, pole mõtet hakata ümber õppima.....tuleb teha nii nagu endal lihtsam icon_biggrin.gif, mind ei häiri kui keegi seal hullult sprinti paneb või tsenderdab või driblab, eks see on iga mängija oma asi.....mulle meeldib sööta ja seda äärelt teha, kas siis tsenderdades või maast, sõltub olukorrast icon_biggrin.gif, ja kui on veel kiired mehed, siis see ju lisab mängule ka kiirust icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 04.12.2012 13:32:04 vasta tsitaadiga

Kas kõik on siin pace- ja containabuserid? icon_lol.gif kopp.gif
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 04.12.2012 13:49:13 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et paljud ei teagi, mis need väljendid tähendavad, ära hakka lahmima kohe
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 14:13:42 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:

fifat mängime ju fun-i pärast icon_biggrin.gif....ise ütlesid icon_biggrin.gif
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 04.12.2012 16:40:28 vasta tsitaadiga

tanel1984 kirjutas:
GTR kirjutas:

fifat mängime ju fun-i pärast icon_biggrin.gif....ise ütlesid icon_biggrin.gif

Just, fifa teebki fun'iks selle mängimine.

See kui lased cpu'l enamus tööst ära teha on tegemist juba ainult võidu tahtmisega samal ajal ise mitte mängides vaid ühte-kahte nuppu all hoides.
Kui ma ise ainult võidu pärast mängiksin(mingit mängulõbu ei oota mängust) siis containiks ka samamoodi, kindlasti ka kasutaks second defenderi abi pidevalt ja pace abusiksin rünnakutel äärtest pidevalt.
Kindlasti paneks ka ultra defensive ja 5 at the back formiga ringi. Ründajad peaksid kõik olema kindlasti 90+ pace(Agbonlawhore, Bent, Walcott, Valencia, Young, Sturridge, Welliton, Emenike, Giovinco, Remy jne) et kui vastane mu contain müüri jookseb ning mina palli saan, siis võin pika ette panna ning mu 90+ odavad pacey ründajad jooksevad kõik üle lihtsalt ja arvatavasti tuleb veel cutback sööt ning löön tühja väravasse. Jee
tagasi üles
henryKI11
HV kasutaja
henryKI11

sõnum 04.12.2012 17:19:19 vasta tsitaadiga

kõige rohkem ajavadki need konteinerid närvi
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 04.12.2012 17:44:03 vasta tsitaadiga

Lisaks veel reeglitesse paar soovitust:

Ründaja võib palli vallata maksimaalselt 3 sekundit korraga.
Väravavahile tagasisöötmine on keelatud.
Lüües ei või power bar ületada 1/4 maksimumist.
Lüüa ei või kaugemalt kui 30m ning mitte ka lähemalt kui 15m.
Ründaja võib palli lüüa ainult nõrgema jalaga.
Väravavahiga vastu tulemine keelatud.
Kui pall on olnud vastase väljakupoolel korraga üle 15 sekundi, tuleb fair play mõttes pall vastasele anda, et vastane ka mängida saaks.
Korraga ei ole lubatud teha rohkem kui 5 järjestikust söötu.

Ma arvan, et peaks piisama, kui need paar pisimuudatust veel lisada, siis peaks lausa lust mängida olema.

Lisaks veel, et kui mõni vend otsustabki iga rünnak Walcottiga äärelt läbi joosta ja siis tsenderdada, sest muudmoodi ta ei suuda ja ei oska ja sa sellisele mängijale kaotada suudad, siis vääridki seda kaotust. Oma viga, kui ei suuda ääri kinni panna. Samamoodi oma viga kui contain abuserite vastu kaotad, kas lihtne matemaatika käib üle jõu, et ei saa aru, et kui ühe mängija asemel katab vastase mängijat kaks, siis on ruumi, kuhu sööta, väljakul oluliselt rohkem ja sealt tuleb paar lihtsat through passi?

Igale mängustiilile on vastupidine stiil või viisid, kuidas vastane ära nullida, pole mõtet hakata mingeid debiilseid piiranguid peale panema, sest mõni seda teha ei suuda ja närvi läheb kui vastane mängib nii, et endal lootustki pole.

viimati muutis centraaL 04.12.2012 17:50:24, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 108
tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 17:52:49 vasta tsitaadiga

ma pole siiamaani kasutanud cpu abi, vaid kaitsen selle mängijaga, mida ma paraajasti ise kontrollin, ma ei oskagi kahe mängijaga korraga kaitsta, kuigi vist tean kuidas seda teha icon_biggrin.gif

MIDA PEKKI REEGLID icon_biggrin.gif.....kas lihtsalt nii nagu reaalselt fifas on ei või siis mängida?icon_biggrin.gif Miks te neid reegleid nii hullult taga ajate icon_biggrin.gif
tagasi üles
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 04.12.2012 18:03:42 vasta tsitaadiga

centraaL, teeks pigem selle, et väljaarvatud lahtimängust võib sööta ainult peaga.
GTR, see ei ole normaalne, mis reegleid sa siia topid.
Cmon mul on pool tiimi 90+ pacega, ma ei saagi osa võtta siis ju.
Oma viga kui aeglased kutid oled ostnud ja järel ei jõua püsida.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 04.12.2012 18:20:52 vasta tsitaadiga

Korrigeerin:

Need pace ja overall oli pigem otse võetud kkristjank soovitatud videost:
kkristjank kirjutas:
Võiks teha umbes samade reeglitega nagu Machinima Cupis on http://www.twitch.tv/machinimafifatournament/b/332301487, videos saab reegleid näha 1:11:00

*5 kaitsega formatsioonid keelatud.. kuid muud 4 ja 3 kaitsega formatsioonid lubatud.
*pace abuse keelatud, st et terve mäng ainult äärt/ääri kasutada igal rünnakul ei tohi. Muidugi tavaline äärelt läbiminek lubatud kuna seda tuleb nii ehk naa mängus ette.
*Contain abuse keelatud(kaitses hoiad 90% ajast söödunuppu all), loomulikult võib kasutada aega ajalt vastavalt kuidas vaja on. PS kaitsetöös on tähtis veel ka tackling... nii standing kui slidetackle.
*Sweaty'd väravad keelatud(cutback väravad). Vahepeal võib vaja minna aga kui igakord 2 vs 1'le lähed ja söödad viimasel hetkel teisele ründajale ja lööd tühja siis on hale küll ikka.

Üldiselt eelnevad reeglid on igast fut tournamendis juba eelmistest fifadest olnud. EA foorumi unofficial turnad jne...
Muidugi võiksite mõista sõna abuse ka icon_wink.gif

Aga üleüldiselt need on soovitatud reeglid, keegi midagi paika ei ole pannud.
Kui kaasmängijad tahavad ka normaalset ja lõbusat FUT turniiri teha siis võin vabalt panna mõned mängijad/coinse võitjatele võidufondi.
Võib-olla Di Natale, Hummels, Mata või keegi selline... eks paistab veel.
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 04.12.2012 18:30:02 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et need reeglid on game abuse ja võiks üldse olemata jääda. Kui terve tiim on 90+ pace mängijaid täis, siis ilmselt nad muud midagi teha ei oska ja kiirusega palli sisse ei löö või ära ei tõrju. Pealegi, kes selliste reeglite järgimist kontrollima hakkab ja veel lisaks tõendusmaterjali varustab? Vaevalt iga mängija viitsib/tahab/saab üldse terve mäng Frapsi käitada, et pärast näidata, et "näe, tüüp containis kogu aeg". Ilmselt rikuks 90% mängijatest tahtmatult juba reegleid, sest keegi ei jõua neid meeles pidada ja jälgida, et midagi valesti ei teeks, mängustiilist sõltuvalt rohkem või vähem.

Mis puutub sweaty väravatesse, siis miks mitte, täiesti normaalne mäng, tasuks ikkagi meeles pidada, et FIFA peaks olema jalgpallimäng, mitte mõni FPS, kus on reeglid, mida võib teha ja mida mitte. Üleüldse mainiks, et kui sulle tullakse ühes mängus rohkem kui 3-5x 2v1 peale, siis on midagi kaitses ja/või mängustiilis paigast ära ja ei tasu kiruda sweaty goali, vaid iseennast.
tagasi üles
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 04.12.2012 18:41:38 vasta tsitaadiga

seletage keegi ära, mis need sweaty väravad on?
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 04.12.2012 18:49:13 vasta tsitaadiga

Kui muudmoodi mängida ei oska kui ainult pace ära kasutamisega ning sweaty'si väravaid lüües siis kahju küll.
Eks ma ise võiks ka defensive/ultra defensive'iga mängida bussi ette parkida oma 5'se kaitsega aga see väga lõbus just ei oleks.

Korraldaja siiski paneb reeglid paika, ta võib ka vabalt ilma reegliteta teha kui tahab.
Ise ma osalen 90% tõenäosusega. Tundub, et oma pronks meeskonnaga ei ole mõtet mängima tulla kuigi sellega teen paljudele kuldmeeskondadele pidevalt ära.

Peab vist 3-5-2 brazil tiimi võtma.

IvarV kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
marius8
HV kasutaja
marius8

sõnum 04.12.2012 18:51:23 vasta tsitaadiga

Ei hakka mingeid reegleid rakendama. Lisatöö ju, mille jaoks?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 04.12.2012 19:17:06 vasta tsitaadiga

Kui muudmoodi mängida ei oska kui sweat/pace abuse, siis suure tõenäosusega grupist edasi ei saa ka, seega milleks muretseda? Vaatasin seda esimest videot ka sweaty goalist, ei hakkaks siin sugugi lööjat süüdistama näiteks, oleks ta teammate contain teinud Sturridgele, Torrest ise katnud ja väravavahiga vastu jooksnud, siis oleks see väravavõimalus kõvasti kahanenud, sest sööta pole kuhugi ja lööginurk jääb aina väiksemaks ja väiksemaks, seda enam, et pall oli veel vale jala peal.

Teises videos 1:20 oli lihtsalt omatud ja mõni oli niisama kastis sööt, täiesti legitiimsed väravad.

Mis puudutab võidufondi, siis ma ei tea kui paljud sellega üldse nõus oleks, aga äkki võtaks mingi sümboolse 10 kilo kõigilt piletirahaks, mille top 3 vahel ära jagaks?
tagasi üles
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 04.12.2012 19:35:52 vasta tsitaadiga

Need "Sweaty" väravad on ju päriselus pmst vähemalt 25% väravatest, miks te neid keelata tahate?
Oma viga, kui kontrasse lased tulla, midagi teha pole.
centraaL, 10k kraabiks kokku küll(mul tavaliselt FUT-is raha pole kunagi), aga kuidas sa seda kokku ajada tahad ning kelle kätte?
sellist nuppu send coins pole ju olemas, või ma eksin?
tagasi üles
kkristjank
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 19:38:16 vasta tsitaadiga

Reeglid võiksid olla teami ehitamise osas, mitte mängustilli osas. Oma asi kuidas mängid . . .
tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 19:46:08 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
Kui muudmoodi mängida ei oska kui ainult pace ära kasutamisega ning sweaty'si väravaid lüües siis kahju küll.
Eks ma ise võiks ka defensive/ultra defensive'iga mängida bussi ette parkida oma 5'se kaitsega aga see väga lõbus just ei oleks.

Korraldaja siiski paneb reeglid paika, ta võib ka vabalt ilma reegliteta teha kui tahab.
Ise ma osalen 90% tõenäosusega. Tundub, et oma pronks meeskonnaga ei ole mõtet mängima tulla kuigi sellega teen paljudele kuldmeeskondadele pidevalt ära.

Peab vist 3-5-2 brazil tiimi võtma.

IvarV kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

ma vaatan, et sa oled väga enesekindel endas icon_biggrin.gif.......võibolla teedki oma bronze meeskonnaga ära, kuid seda ei saa ju ennem teada, kui oled oma siinse vastasega mänginud icon_biggrin.gif
tagasi üles
IvarV
HV kasutaja
IvarV

sõnum 04.12.2012 19:47:09 vasta tsitaadiga

kkristjank, Miks teami ehitamist piirata?
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 04.12.2012 20:43:00 vasta tsitaadiga

tanel1984 kirjutas:
ma vaatan, et sa oled väga enesekindel endas icon_biggrin.gif.......võibolla teedki oma bronze meeskonnaga ära, kuid seda ei saa ju ennem teada, kui oled oma siinse vastasega mänginud icon_biggrin.gif

ei no containi vastu kahjuks ei ole võimalik lihtsalt bronze'idega saada, seega jääb antud olukorras ära

peab siis valima nende seast:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cCDxGsTdnIlgH:pc
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kA0Z3sydnIlgL:pc
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#k0avNYBnnIlgM:pc
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gy9OHuLunIlgO:pc
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bvwLj7dEnIlgR:pc

Niiet kes viitsib asja korraldada andku tuld, osalen ise ka.. 10k pole probleemi anda
tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 21:01:12 vasta tsitaadiga

nu mul 10 k-d ära anda on juba valus icon_biggrin.gif
tagasi üles
zeCTion
HV vaatleja

sõnum 04.12.2012 21:13:41 vasta tsitaadiga

Võin korraldada selle turniiri siis, 24 osalejat ehk oleks piisav taaskordselt ning turniiri formatsioonid ja asjad kõik oleks samad. icon_smile.gif
tagasi üles
vaska
HV kasutaja
vaska

sõnum 04.12.2012 21:14:19 vasta tsitaadiga

Võiks tavalist turnat teha ju ;D
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV FIFA13 liiga (2. hooaeg) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.