4.1.2 originaal versioon , millal sa tuled , tahaks ära proovida mis asi see on
Ning oskab keegi öelda , miks vahest S 2-l selline teema , kui vajutad wifi nuppu sisse , siis pm ta kiiluks kinni ja wifi tööle ei lähe ja välja ka lülitada ei saa , ainult kui resu teha ??
Kas keegi on proovinud sellisele isendile millel eMMC bug kallal, teha originaal JB leak versiooniga kaasas olnud PIT failiga re-partition'i?
IMEI jääb alles? Bricki ei tule?
Ei soovita pit'ga teha, mul seda bugi pole, aga brick tuli ikka.
Kasutasid ver 1.85 Odinit? Milline Windows? Kõik draiverid olid installitud? Mis pärast brickimist edasi juhtus?
Ei pea olema ilmtingimata "Custom ROM" et oleks "palju võimalusi". Piisab sellest kui peale lasta Custom kernel ja roogi oma stock rom nii tühjaks kui tahad.
Tühjaks kaevamine on vaid üks tühine võimalus paljude seas.
Kolimine Viimaselt RR'ilt viimasele Wanamlite rommile tõi võimalusi ja viis võimalusi.
Nüüd tunnen igatsust näiteks STweak'ist (igasugu kernelipõhine konf sh. BLN jne), BatteryBar'ist (aku laetuse näidik ribana ekraani ülaservas) jms.
Täna avastasin, et mustamäelt põhja-tallinnasse sõites ei katkenud mul Lille peatuse kandis ja koduukse ees netiraadio striim ära. Ei oskagi hetkel arvata, kas tegemist on parema modemiga, või on elisa oma tugijaamu täiendanud. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
mulle tundub, et elisa on midagi teinud küll, sest näiteks mul Nõmmel on 2G levi isegi toas nüüd olemas samas võibolla on asi hoopis külmas ilmas ja elisa ise pole persetki liigutanud. ja see viimane tundub isegi tõenäolisem olema
mulle tundub, et elisa on midagi teinud küll, sest näiteks mul Nõmmel on 2G levi isegi toas nüüd olemas samas võibolla on asi hoopis külmas ilmas ja elisa ise pole persetki liigutanud. ja see viimanndub isegi tõenäolisem olema
tundub nii jah. kahes kohas korraga upgrade on liiga ulme. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Kust selles uues romis (4.1.2) suunamist saaks muuta? _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
Ei saa ikka üle ja ümber MIUI romidest. Ilus, mugav, stiilne ja mis põhiline, helikvaliteeti ei kannata ICS ja Jelly Beaniga võrreldagi. Ma vist olen audiofiil!!!
PS! Proovisin just quadrant benchmarki, mis andis tulemuseks 4179, mis on kõigest 500 punkti vähem kui Galaxy S3, mis jookseb Jelly Beanil. Youtube-s annab Galaxy s2(Jelly Beanil) tulemuseks ca 2900. Tehke ise oma järeldused
S4 võiks juba välja tulla vahetasin s2 HTC one x vastu ja jesus christ this HTC is a piece of crap va ekraan mille pärast ka vahetatud sai
No nii kannatamatu ka olla ei saa, enda vitsad peksavad.
Eks 6 kuu jooksul on kindlasti kohal, ise loodan kusagil kevade alguses-keskel
S4 teema peaks tegema _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
S4 võiks juba välja tulla vahetasin s2 HTC one x vastu ja jesus christ this HTC is a piece of crap va ekraan mille pärast ka vahetatud sai
No nii kannatamatu ka olla ei saa, enda vitsad peksavad.
Eks 6 kuu jooksul on kindlasti kohal, ise loodan kusagil kevade alguses-keskel
S4 teema peaks tegema
Ei saa ikka üle ja ümber MIUI romidest. Ilus, mugav, stiilne ja mis põhiline, helikvaliteeti ei kannata ICS ja Jelly Beaniga võrreldagi. Ma vist olen audiofiil!!!
PS! Proovisin just quadrant benchmarki, mis andis tulemuseks 4179, mis on kõigest 500 punkti vähem kui Galaxy S3, mis jookseb Jelly Beanil. Youtube-s annab Galaxy s2(Jelly Beanil) tulemuseks ca 2900. Tehke ise oma järeldused
Kui ma ei eksi, siis alates ICSist oli Quadrant pointless. Antutu benchmark peaks olema senimaani parim jooksutaja.
[LISA] eltso, ma ei pidanud seda silmas
Kas selle jaoks juba mingit oma teemat pole tehtud, et kus kes nende tulemustega kõvatada saavad? _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
viimati muutis kjaups 04.12.2012 13:01:06, muudetud 1 kord
Nüüd kõik oma Antutu tulemusi lisama
Minu Wanamlite 13: 9735
Ma sain 9490 sama rommiga
Peaks peale restarti proovima
Aga ta testib ju mälukaarti samuti, see ei pruugi adekvaatne olla _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 04.12.2012 13:07:57, muudetud 1 kord
Kui ma ei eksi, siis alates ICSist oli Quadrant pointless. Antutu benchmark peaks olema senimaani parim jooksutaja.
Sul on õigus, ei süvenenud eriti sellesse. Kuid värskeim Abuntu v3.02 andis tulemuseks 9536 stock seadetega. Öelge nüüd on see hea või halb. Telefoniks Galaxy s2 GT-I9100. ROM-iks MIUI 2.11.30.
viimati muutis --J-- 04.12.2012 13:17:47, muudetud 1 kord
--J--, Mul JBam 1.2.0 Dorimaxiga, OnDemand ning 9651 punkti. Et paar kolmsada punkti sinna tänna erinevust on normaalne
Säteid muutma ja kiipi vägistama hakata, siis saaks 10 000 punkti vast ära ka, kuid pole erilist viitsimist jamada. Praegune aku sõbralik süsteem on täitsa muhe. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.