Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Wireless PCI kaardi probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
daniila
HV vaatleja

sõnum 16.06.2011 13:17:38 Wireless PCI kaardi probleem vasta tsitaadiga

Hiljuti panin kokku endale uue masina, wifi kaardi võtsin vanast arvutist (kus ta töötas enamasti veatult). Nüüd on aga mingisugune kahtlane jama, nimelt vahest ta lihtsalt peale masina käivitamist ei tunne enam kaarti ära. Saab aru, et midagi pesas on, device manageris other devices all, nagu poleks veel drivereid paigaldanud. Peale uut restarti jälle toimib.

Olen proovinud tootja enda drivereid ning windows update omasid, lisaks ka googeldamist. Kaart ise on TP-LINK TL-WN350GD, kui sellest abi võiks olla.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elihu
HV vaatleja

sõnum 03.12.2012 22:21:15 ka probleem vasta tsitaadiga

Ostsin hiljuti kaarti, draiverite installi ajal ütles, et ei ole windows logo certified vms. Esimene kord installis ilusti ära, paar päeva hiljem ei suutnud windows enam üles bootida. Nüüd draiveri installi ajal üldse friisib. Proovisin kaasas olnud plaati ja tplinki enda lehelt draivereid, aga ei miski ei aita. Google ütleb, et päris tihti kaart töötab ilusti ja siis mõnel on jälle sama probleem mis mul. Googlis kõik win 7 variandid olid nagu töökorras.
Mul endal Win XP SP3.

Ühesõnaga ei soovita kaarti osta.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Wireless PCI kaardi probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.