praegune kellaaeg 21.06.2025 02:04:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2012 16:58:17
|
|
|
Google on ise maasse matnud üüratutes kogustes fiibrit seega väga ei imestaks kui nad tõesti ise selle ka ukseni veavad.
Või noh, vähemasti kvartalini
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.12.2012 18:05:55
|
|
|
Aga väljaspool seda fiibriala pead ikkagi oma "kroomitud raamatuga" levioaasis seiklema. Pointless. Vähemalt veel järgnevatel aastatel.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
01.12.2012 18:31:40
|
|
|
Vanasti oli "upgrade" definitsiooniks selge üleolek vanemast versioonist, tänapäeval tähendab see midagi muud
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
suur13
HV veteran

|
01.12.2012 21:09:48
|
|
|
Ärge alahinnake seda kuradi Google't...
- Google tulles ei näinud keegi miks oleks Altavista, Yahoo, MSN'i, Lycose ja rahvuslike otsimootorite kõrvale veel ühte. + Reklaam... Miks ta parem peaks olema ?
- Kui tuli GMail, arvasid kõik, et emaili turg on valmis ja email üldse suhtlusvõrgustike, foorumite, messengeride, MMS-i ja videokõnede maailmas surev nähtus. Et Hotmaili, corporate maili ja rahvuslike teenusepakkujate käest niikuinii turgu kätte ei saa. Lisaks saab aadressi vaid kutsetega... ja mis peaks olema tema eelised ?
- Kui tuli Chrome, arvasid kõik, et Mozilla/Firefox'i, IE, Opera ja Safari on turu lõplikult ära jaganud. Kesse ikka viitsib VEEL ÜHTE brauserit proovida... ja üldse, millised on tema eelised teiste ees ? Teised on ju arendustöös aastaid ees....
- Androidi tulles tundus võimatu, et maailmas kus turgu valitsevad iOS, Symbian, Win Mobile ja Blackberry OS võib keegi neist kahe aastaga lambist mööda minna. Sellistest suurfirmadest nagu Microsoft, Apple, Nokia ja RiM ? Naeruväärne. Millele tuginedes ? Mis ta eelised on ? Ta ju baseerub Linux'il... see ainult värdjatele häkkeritele paras...
Märksõnad - meeletu arendajate, arvutus- ja arendusvõimsuse mass. Marketing. Korporatiivsed kokkulepped ja võime saada taha suuri riistavaratootjaid. Odavus. Mis põhiline, Google asjad töötavad. On suhteliselt lihtsad ja elegantsed. Suhteliselt avatud ja integreeritud tema teistesse teenustesse.
Kuidas saavutub ChromeOS kriitilise massi ? Kõigepealt üliodavate Chromebook'idega. Tahvelarvutite ja nutifonidega kohanenud inimesed ei karda enam pilveteenuseid. Et käes olev seade on kõigest brauser, mida saab lampi wipe'da. Enamik inimesi kasutabki vaid brauserit, tema lisasid, messenger-stiilis appe ja meediaplayerit. Noored ja lapsed soovivad, et nende koolimasin oleks portatiivne, kergesti asendatav ja kogu töö, pildid ja muu meedia poleks masinaga liigselt seotud. Nende vanemad soovivad, et see nende poolt juuniorile ostetud junn oleks odav, viirusevaba ja kergesti asendatav. Vanemad inimesed soovivad samuti lihtsat seadet, mis käivitub kiiresti ja ei tekita liigset segadust.
Ühesõnaga, ma arvan, et uus põlvkond on "õhukeseks" tahvli ja läpaka vahepealseks asjaks valmis. Märksõnaks just odavus. 200-300 € eest võimalik saada masin mis mängib HD videot ja sobib ka kirjatööks.
PS. Ei ole Google fänn. Kasutan nende, Apple, Microsofti, Linuxi, Nokia ja Sony kola läbisegi.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2012 22:11:30
|
|
|
suur13: Ära unusta üht väikest, aga väga olulist Keissi - Android toodab päris korraliku kopika firmade Microsoft, Apple, Nokia ja RiM rahakottidesse ja milleks peaks keelama / takistama sellise rahatootja olemasolu.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.12.2012 00:01:17
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Mulle tundub, et Windowsi ülesehitus võiks olla parem ja modulaarsem. |
See on vaikselt sinnapoole liikumas. Näiteks kunagi võis tunduda uskumatu, et Internet Explorerit saab välja lülitada MS enda vahenditega kontrollpaneelist. Ja ka restardivajadust on vähendatud. Varem nõudis iga uuendus restarti. Nüüd neid nii palju enam pole. Suur probleem on jah minu meelest uuendatud installimeedia puudumine. Isegi OEM-dele ei pakuta seda ja see on veelgi kummalisem. Näiteks Win7 on praegu rohkem kui 700MB jagu turvaparandusi jms mida kasutaja peab siis alla laadima ja paigaldama, sest ega OEM seda tehases tegema ei hakka. Kõik see raiskab aega ja võrguressurssi. Selle asemel, et pakkuda uuendatud installimeediat mille siis OEM x laseb y arvu arvutitele selga ja saadab poodidesse. Lisaks kuuldused, et MS kavatseb SP ehk Service Pack-dest üldse loobuda. Ei ole head uudised
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.12.2012 09:24:50
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Lisaks kuuldused, et MS kavatseb SP ehk Service Pack-dest üldse loobuda |
Eks nad hakkavad Apple't tegema ning sildistavad iga SP kui uue release ning kasseerivad selle eest mõnikümmend ühikut
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
02.12.2012 10:42:30
|
|
|
Miks on halb kui SP'dest loobutakse? Kas seepärast, et siis võib-olla hakatakse raha nõudma iga uue versiooni eest?
Mina ei näe igaljuhul kokkuvõttes probleemi. St hea asja eest olen nõus raha maksma, kehva asja eest mitte, nii lihtne see ongi. Ning kui firma näeb vaeva siis on tal ka õigus raha küsida tehtud töö eest. Samuti on tarbijal võimalik loobuda ja mitte osta - turul on alternatiive rohkem kui üks.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.12.2012 11:37:38
|
|
|
Miks on halb kui SP'dest loobutakse? Kas seepärast, et siis võib-olla hakatakse raha nõudma iga uue versiooni eest?
Mina ei näe igaljuhul kokkuvõttes probleemi. St hea asja eest olen nõus raha maksma, kehva asja eest mitte, nii lihtne see ongi. Ning kui firma näeb vaeva siis on tal ka õigus raha küsida tehtud töö eest. Samuti on tarbijal võimalik loobuda ja mitte osta - turul on alternatiive rohkem kui üks. |
Oletada võib, et tuleb ka versioon, et kui ei maksa, saad virna reklaame kaela. Isegi mingi Office Starter on praegu selline, et saad küll tasuta kasutada, aga see-eest pead reklaame vahtima.
PS: Ja ega ka Android sellest moodsast "reklaami näitavatest, tausta versioonidest" vaba pole - võtad tasuta Appi ja siis imetled, kuidas reklaamid ekraanil ringi jooksevad.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.12.2012 12:26:35
|
|
|
See on vaikselt sinnapoole liikumas. Näiteks kunagi võis tunduda uskumatu, et Internet Explorerit saab välja lülitada MS enda vahenditega kontrollpaneelist. Ja ka restardivajadust on vähendatud. Varem nõudis iga uuendus restarti. Nüüd neid nii palju enam pole. Suur probleem on jah minu meelest uuendatud installimeedia puudumine. Isegi OEM-dele ei pakuta seda ja see on veelgi kummalisem. Näiteks Win7 on praegu rohkem kui 700MB jagu turvaparandusi jms mida kasutaja peab siis alla laadima ja paigaldama, sest ega OEM seda tehases tegema ei hakka. Kõik see raiskab aega ja võrguressurssi. Selle asemel, et pakkuda uuendatud installimeediat mille siis OEM x laseb y arvu arvutitele selga ja saadab poodidesse. Lisaks kuuldused, et MS kavatseb SP ehk Service Pack-dest üldse loobuda. Ei ole head uudised  |
Pakutakse küll, aga see on juba OEM-i teha, kas ta viitsib oma installi imaget uuendada või mitte.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
03.12.2012 00:17:28
|
|
|
siis võib rääki kui Windowsi terve lähtekood avatakse muidu on mingi kinnine möx mida va Ballmer dikteerib.
originaal Windows on paks nagu rasvamagu installitult ja see on 1 põhjus miks tuleb P.....i panna et Ballmeri ussile kätte maksta.
_________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.12.2012 01:52:25
|
|
|
SKG kirjutas: |
See on vaikselt sinnapoole liikumas. Näiteks kunagi võis tunduda uskumatu, et Internet Explorerit saab välja lülitada MS enda vahenditega kontrollpaneelist. Ja ka restardivajadust on vähendatud. Varem nõudis iga uuendus restarti. Nüüd neid nii palju enam pole. Suur probleem on jah minu meelest uuendatud installimeedia puudumine. Isegi OEM-dele ei pakuta seda ja see on veelgi kummalisem. Näiteks Win7 on praegu rohkem kui 700MB jagu turvaparandusi jms mida kasutaja peab siis alla laadima ja paigaldama, sest ega OEM seda tehases tegema ei hakka. Kõik see raiskab aega ja võrguressurssi. Selle asemel, et pakkuda uuendatud installimeediat mille siis OEM x laseb y arvu arvutitele selga ja saadab poodidesse. Lisaks kuuldused, et MS kavatseb SP ehk Service Pack-dest üldse loobuda. Ei ole head uudised  |
Pakutakse küll, aga see on juba OEM-i teha, kas ta viitsib oma installi imaget uuendada või mitte. |
Siin ajad küll midagi segamini. Ma pean silmas täis windowsi ISO-t kuhu uusimad turvapaigad sisse integreeritud ja mida uuendatakse kord kuus. Ja kuigi mul pole OEM ressurssidele ligipääsu, siis mina pole küll näinud kuskil selliseid ISO-si...
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.12.2012 15:39:03
|
|
|
Lisaks kuuldused, et MS kavatseb SP ehk Service Pack-dest üldse loobuda. |
Kas nad seda mitte juba teinud pole?
Windows 7 SP2 on "long overdue" juba, isegi Betat pole...
Ma pean silmas täis windowsi ISO-t kuhu uusimad turvapaigad sisse integreeritud ja mida uuendatakse kord kuus. |
Eraldi update ISO on täiesti olemas küll, samas ükski OEM ei hakka oma ressurssi sellest "lõppprodukti kokku keetmisele" raiskama...
Valmus up-to-date ISO`sid pole MS peale SP1 refreshi reliisinud ei OEM´idele ega ka DEV`idele...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.12.2012 16:35:55
|
|
|
Etz kirjutas: |
Windows 7 SP2 on "long overdue" juba, isegi Betat pole |
Nende viis poolvägisi rahvast W8 peale suruda?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.12.2012 16:49:15
|
|
|
SKG kirjutas: |
Pakutakse küll, aga see on juba OEM-i teha, kas ta viitsib oma installi imaget uuendada või mitte. |
Siin ajad küll midagi segamini. Ma pean silmas täis windowsi ISO-t kuhu uusimad turvapaigad sisse integreeritud ja mida uuendatakse kord kuus. Ja kuigi mul pole OEM ressurssidele ligipääsu, siis mina pole küll näinud kuskil selliseid ISO-si... |
Jajah, ma pidasin silmas integreeritud Service Pack-e... hotfixide splipstreamimine oma kohandatud installimeediasse on OEM-ide kasitsi tehtav too, selleparast seda ilmselt eriti ei tehta ka - risky business. Ei ole eriti fun, kui oled replikaatorilt tellinud naiteks 5000 plaati ja hiljem avastad, et integreerimisprotsessil sa mingi kala sisse ja nüüd on need 5000 plaati koik sama veaga... been there, done that.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prosperity
HV vaatleja

|
03.12.2012 17:45:01
|
|
|
suur13 kirjutas: |
Ärge alahinnake seda kuradi Google't...
- Google tulles ei näinud keegi miks oleks Altavista, Yahoo, MSN'i, Lycose ja rahvuslike otsimootorite kõrvale veel ühte. + Reklaam... Miks ta parem peaks olema ?
- Kui tuli GMail, arvasid kõik, et emaili turg on valmis ja email üldse suhtlusvõrgustike, foorumite, messengeride, MMS-i ja videokõnede maailmas surev nähtus. Et Hotmaili, corporate maili ja rahvuslike teenusepakkujate käest niikuinii turgu kätte ei saa. Lisaks saab aadressi vaid kutsetega... ja mis peaks olema tema eelised ?
- Kui tuli Chrome, arvasid kõik, et Mozilla/Firefox'i, IE, Opera ja Safari on turu lõplikult ära jaganud. Kesse ikka viitsib VEEL ÜHTE brauserit proovida... ja üldse, millised on tema eelised teiste ees ? Teised on ju arendustöös aastaid ees....
- Androidi tulles tundus võimatu, et maailmas kus turgu valitsevad iOS, Symbian, Win Mobile ja Blackberry OS võib keegi neist kahe aastaga lambist mööda minna. Sellistest suurfirmadest nagu Microsoft, Apple, Nokia ja RiM ? Naeruväärne. Millele tuginedes ? Mis ta eelised on ? Ta ju baseerub Linux'il... see ainult värdjatele häkkeritele paras...
Märksõnad - meeletu arendajate, arvutus- ja arendusvõimsuse mass. Marketing. Korporatiivsed kokkulepped ja võime saada taha suuri riistavaratootjaid. Odavus. Mis põhiline, Google asjad töötavad. On suhteliselt lihtsad ja elegantsed. Suhteliselt avatud ja integreeritud tema teistesse teenustesse.
Kuidas saavutub ChromeOS kriitilise massi ? Kõigepealt üliodavate Chromebook'idega. Tahvelarvutite ja nutifonidega kohanenud inimesed ei karda enam pilveteenuseid. Et käes olev seade on kõigest brauser, mida saab lampi wipe'da. Enamik inimesi kasutabki vaid brauserit, tema lisasid, messenger-stiilis appe ja meediaplayerit. Noored ja lapsed soovivad, et nende koolimasin oleks portatiivne, kergesti asendatav ja kogu töö, pildid ja muu meedia poleks masinaga liigselt seotud. Nende vanemad soovivad, et see nende poolt juuniorile ostetud junn oleks odav, viirusevaba ja kergesti asendatav. Vanemad inimesed soovivad samuti lihtsat seadet, mis käivitub kiiresti ja ei tekita liigset segadust.
Ühesõnaga, ma arvan, et uus põlvkond on "õhukeseks" tahvli ja läpaka vahepealseks asjaks valmis. Märksõnaks just odavus. 200-300 € eest võimalik saada masin mis mängib HD videot ja sobib ka kirjatööks.
PS. Ei ole Google fänn. Kasutan nende, Apple, Microsofti, Linuxi, Nokia ja Sony kola läbisegi. |
Lausa lust lugeda postitust, mis on sisukas ja korralikult argumenteeritud.
_________________ Selleks, et inimesed hakkaksid taevasse tahtma, tuleb nende elu maa peal põrguks teha. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|