Vaidle uuesti kui sa amazing race ära vaatad.
Sa pole ise ka näinud, et mis vahe on, daaaa
Sa teooria maister, tunnistan seda, aga reaalselt paned sa alati poolega puusse
Ma olen seda n2inud. Sama hästi võiks nimetada 60 hertsi kraamiks need teleritesse sisse poogitud "silujad", mis pildi 60hz peale muudavad kusagilt 38 kaadrit juurde leiutades, mille tõttu pilt näeb välja nagu 90ndate seebiseriaal. Ilus udune ja sädelev.
Ma kordan - mitte keegi meist ei ole näinud Cameroni tehnoloogial üles võetud 60 FPSi klippi. Just nagu revolutsioneeris Cameron 3D kaamerad, teeb ta hetkel kaadrivahetuskiirusega.
Ma ei tea mis amazing race sa vaadanud oled, aga jutt oli 60 fpsist mitte krd hertsidest.
Soovitan vaadata ikka orikat @ 60fps, mitte alla sd kräppi.
Sa hetkel võrdled võrreldamatut. Asi mis reaalselt olemas on ja nähtud ja cämeroni filmi, mida pole kusagil nähtud. Isegi kui eelpool mainitud on samasugused, siis väidan sellegi poolest, filmidesse see ei sobi. Pne oma telekal yber hyper 400hz pildiparandus sisse kui filmi vaatad, kuidas tundub?
See oli lihtsalt näide, mida 1:1 võtta ei tasu _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sa hetkel võrdled võrreldamatut. Asi mis reaalselt olemas on ja nähtud ja cämeroni filmi, mida pole kusagil nähtud.
Most may think that they've already seen high FPS footage, but in the cinema world it's very rare, so rare that James Cameron himself was the one that had to show us what the differences look like. He shot a series of basic scenes with Titanic DP Russell Carpenter on a simple medieval set, using some of the most troublesome camera movements (pans and sweeps) that cause the dreaded "strobing" or flickering effect, which is especially evident in 3D. Most movies, in fact pretty much all movies, are shot and project at 24FPS at the moment. Cameron shot his scenes (one a feast at a dinner table, the other sword fight action scene) in 24, 48 and 60, and in 3D, and showed them back-to-back to give us a direct comparison between each one.
I wish I could show everyone Cameron's presentation in a theater myself, but since that's impossible, I'll have to do my best to describe the experience. Most have probably had the "realistic" video experience at some point, maybe even on their home 120Hz TVs, but the jump from 24 to 48 was astounding. However, it was 60FPS that really made the scenes feel completely and utterly realistic (think almost Public Enemies or Collateral, in a way). All the action, not only from the actors in the scene, but the camera movements themselves, were unbelievably smooth. There was no flickering and it was easy to remain focused on all of the important elements of the screen, even as they moved in and out of focus. The jump up felt like skipping from cinema to watching a realistic medieval sword fight like it was documented by the Discover Channel.
Ma kordan - mitte keegi meist ei ole näinud Cameroni tehnoloogial üles võetud 60 FPSi klippi. Just nagu revolutsioneeris Cameron 3D kaamerad, teeb ta hetkel kaadrivahetuskiirusega.
Su tsitaat on vastolus su enda eelmise postiga. Keegi on ikka näinud seda.
Mingi suvalise tüübi arvamus mind absoluutselt ei koti (kompliment sulle)
Ennem kui keegi seda reaalselt eestis ei näe, siis võrdlus moment puudub.
Kahjuks ma näen seda alles siis kui onu säm mulle br saadab, rakvere rõõmud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui 24 kaadrit sekundis on jube hea, siis äkki 12 kaadrit sekundis on veel "filmilikum" ja ägedam? 24 kaadrit jäi pikaks ajaks standardiks ikka seetõttu, et filmi kokku hoida, mitte seetõttu, et see asi iseenesest midagi väärt oleks. 50-60 on hoopis teine tubakas. Nendel, kes räägivad, et siis pole enam "film", on muidugi õigus, kuid see, et 24 kaadrit sekundis on hea või parem kui 50-60 kaadrit sekundis, on küll lihtsalt põhimõtteline loba. "Nii on alati olnud, nii ongi kõige parem". Ega ikka ei ole küll.
Nagu ma ennem näiteks tõin, mida 1:1 võtta ei tasuks, visake oma telekatel hertsid põhja kui filmi vaatate
Aimu peaks ikka saama _________________ This message was sent from space using stargate
Käes on jälle talvekuu,
ootusärevus on suur.
Mis küll tuleb telekast?
Vaatama ei pea kavast.
Ainult ütle üks kaks kolm,
ja parimad sõbrad kohal on!
Head adventi, telekanalite tegevlambad. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Järgmine aasta hakkavad varem pihta, siis vaja näidata Home alone 5 ka ära.
Uus Die hard tuleb veebruaris, seda nad ei jaksa jõuludeks veel osta _________________ This message was sent from space using stargate
Jeebus, ma juba näen klisheesid vaimusilmas. Ala usa robot jääb ellu, sest teised ohverdavad ennast selle nimel. Ma peaks vist olema 20 aastat noorem, et sellist jama "suureks filmiks" nimetada.
The 3-D movie "Avatar" will transport you to another world - but you might get a headache on your way.
Moviegoers are giving the sci-fi story rave reviews, but many said they needed some aspirin with their popcorn. "It started hurting my head after a while," said Raheem Jones, 37, of Bedford-Stuyvesant, Brooklyn, as he left a noon showing at the AMC Times Square theater yesterday.
"I had to move down to empty seats to lay down for a while. And one time I took off the glasses and covered my eyes for a while."
Jeebus, ma juba näen klisheesid vaimusilmas. Ala usa robot jääb ellu, sest teised ohverdavad ennast selle nimel. Ma peaks vist olema 20 aastat noorem, et sellist jama "suureks filmiks" nimetada.
Pigem nad kõik kombineeruvad lõpus ja muutuvad suureks Poola robotiks.
50 fpsiga üles võetud klipi nägemiseks klikka lingile.
EDIT: Kuna ma pole ühestki teisest klipist teadlik, mis oleks üles võetud sellisel kaadrivahetuskiirusel, siis kui on soovi silmi enne Hobbiti tulekut harjutada, leidke omale selline asi nagu
Tuttav ostis uue teleka ja seal on ka miski "high fps mode" või midagi analoogset... vaatasime TV3 pealt miskit seebikat ja simpsoneid... no täiesti ebanormaalne ikka... kõik sarjad olid nagu mingi 50fps käsikaameraga filmitud... mulle üldse ei meeldinud tegelikult... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tuttav ostis uue teleka ja seal on ka miski "high fps mode" või midagi analoogset... vaatasime TV3 pealt miskit seebikat ja simpsoneid... no täiesti ebanormaalne ikka... kõik sarjad olid nagu mingi 50fps käsikaameraga filmitud... mulle üldse ei meeldinud tegelikult...
Sest algmaterjal pole 50fps?
Maletan, et kunagi nahtud Collateral nimeline film tundus ka veidi imelik, samas see tuli ilmselt millestki muust.
viimati muutis SKG 03.12.2012 17:21:47, muudetud 1 kord
No pildile ei saanud midagi ette heita aga ei ole harjunud sellise sujuva värgiga. Ega tv3 jah 50fps tavaari näita _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
täna tuleb tv3 selline film looper
alles oli kinos
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
kripeldavatesse küsimustesse panin juba, paneks siia kah:
mis kuradi valemiga saab TV3 näidata 3. detsembril 22.00 Looper-it?
tsitaat:
22.00 KINO3. SUUR FILM: Ajasõlm (Looper, USA 2012). R: Rian Johnson. O: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt. Ulmemäruli teleesilinastus. Mitte eriti kauges tulevikus on inimene leiutanud ajas rändamise, kuid see on kuulutatud ebaseaduslikuks. Palgamõrvar Joe (Joseph Gordon-Levitt) tapab inimesi, kes saadetakse maffia poolt tulevikust. Tundes ühe ohvri (Bruce Willis) näol ära iseenda, on Joe sunnitud tuleviku iseenda eest põgenema hakkama.
näitavad jälle mingit piraadilahest tõmmatud screenerit nagu Mechanic-u puhul? aga nii ruttu
mida oligi tarvis tõestada - miski närune screener või R5 vmt
Miks nägu nii palju muudetud on? Polnud niisama piisavalt mehine?
See oli nali või tõesti ei saanud aru, miks nägu muudetud on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
kripeldavatesse küsimustesse panin juba, paneks siia kah:
mis kuradi valemiga saab TV3 näidata 3. detsembril 22.00 Looper-it?
tsitaat:
22.00 KINO3. SUUR FILM: Ajasõlm (Looper, USA 2012). R: Rian Johnson. O: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt. Ulmemäruli teleesilinastus. Mitte eriti kauges tulevikus on inimene leiutanud ajas rändamise, kuid see on kuulutatud ebaseaduslikuks. Palgamõrvar Joe (Joseph Gordon-Levitt) tapab inimesi, kes saadetakse maffia poolt tulevikust. Tundes ühe ohvri (Bruce Willis) näol ära iseenda, on Joe sunnitud tuleviku iseenda eest põgenema hakkama.
näitavad jälle mingit piraadilahest tõmmatud screenerit nagu Mechanic-u puhul? aga nii ruttu
mida oligi tarvis tõestada - miski närune screener või R5 vmt
Täitsa normaljokk rip on, jeesti kanalitest HD-pilti ei oota.
Ent valem huvitab mindki, väldiksin järgmine kord asjatut kinoskäiku.
Nii palju kui mina sellest telgitagusest kuulnud olen siis see kes TV3-le programmi pakub tegi kogemata vea ja lisas Looperi sinna sisse. Siis kui viga märgati oli juba liiga hilja ning enam TV3 sellest loobuma ei olnud nõus.
Täitsa normaljokk rip on, jeesti kanalitest HD-pilti ei oota.
Ent valem huvitab mindki, väldiksin järgmine kord asjatut kinoskäiku.
Nii palju kui mina sellest telgitagusest kuulnud olen siis see kes TV3-le programmi pakub tegi kogemata vea ja lisas Looperi sinna sisse. Siis kui viga märgati oli juba liiga hilja ning enam TV3 sellest loobuma ei olnud nõus.
Nüüd ei saa enam kättemaksuks järgmise viisaastaku jooksul ühtegi uut filmi, 1960 max. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
siuksed on juba klassikud. nüüd saavad ainult 80-ndate Van Damme vilme...
Kardan, et Van Damme ja Seagali patendid eestis on kanal2 käes _________________ This message was sent from space using stargate
Star Trek Vengeance/Into Darkess trailer peaks kukkuma kell 12 päeval meie aja järgi.
Jaga siis hiljem ka siia _________________ This message was sent from space using stargate
battleship täielik ju, isegi muusika on sama Filmid lähevad üha vaimuvaesemaks.
Suht põhjapanev. Arvestades, et me ei tea kes on kuripaha, me ei tea mis tegelikult juhtub ja miks filmi pealkiri nii kurjakuulutav juhtub olema. Aga muidu täpselt Battleship jah.
Kõik need filmid on samasugused ju, algul saab hea korraliku keretäie, palju rahvast lüüakse mättasse aga lõpuks siiski headus võidab.
Sama hästi võiks selle filmi nimi olla mauno ja robotid või kurat teab mis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.