võin jetimehena anda soovituse kopteritele, et kui võimalik on, siis jet päikese poole lendama panna. Mitte essugi ei näe ja enamus lasud lähevad tavaliselt mööda. Tüütu asi
võin jetimehena anda soovituse kopteritele, et kui võimalik on, siis jet päikese poole lendama panna. Mitte essugi ei näe ja enamus lasud lähevad tavaliselt mööda. Tüütu asi
Ma spotin alati ära, ükskõik kus ja millega olen. Isegi kui kõik must valge ja blurrine teiste laskmisest, näeb seda oranzi nime ikkagi, samas ka enda teammated näevad ja siis suppordivad .
Näed enemyt, sihi teda ja vajuta Q.
Caspar08, üks põhjustest miks ma ei mängi normal serverites
cant coma no matter how _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
cant coma no matter how
sp, et seal ei saa spotida ? Ise pole hc proovinud veel, vast teen pärastpoole.
Saab küll spottida, aga spotitud tegelinski ilmub minimapile mitte nagu blops2-s squarefestina "Shoot the squares!". See kõik teeb arusaadavalt ka jeti mehed hulga ohutumaks jalameeste jaoks and I like it!
cant coma no matter how
sp, et seal ei saa spotida ? Ise pole hc proovinud veel, vast teen pärastpoole.
Saab küll spottida, aga spotitud tegelinski ilmub minimapile mitte nagu blops2-s squarefestina "Shoot the squares!". See kõik teeb arusaadavalt ka jeti mehed hulga ohutumaks jalameeste jaoks and I like it!
Mmm. Ise veel suht beginner, harjutan veel relvi jms, spotimine suureks abiks (nii, et nimi peal enemyl)
EDIT: Väike lebo pelake, kus sai siukse väikse RC devicega teisest mapi otsast tanki maha
proovi esimesena punkbusteri reinstalli.. kui see ei tööta siis proovib muid asju "key packet loss..", "pnkbstrB.exe initialization failure..." jms annavad kõik kicki umbes selle ajavahemiku sees
Keegi co-opi viitsib teha? Esimesed 2 tehtud normal peal, võin ka easy / hard üritada kui keegi tahab . Mikker / skype olemas .
BF3 > caspar8
mina viitsin. saatsin friend requesti ka
Ärkasin üles kohe kohe tulen, teen käbe miskit söögiks.
EDIT: javelin lahti lõpuks, suht head raundid tulid caspian borderis, mingi 30-20 suht haigelt normid skoorid ka, 20k kandis ikka . Aga javeliniga operation firestormis üldse ei tõmmanud, kaua lockib ja kahtlaselt failib tihti. Lendab kõrvale jms.
An error was reported from EA Online, error pidevalt peale premiumi ostmist ja mängu ei saagi go figure
või on serveritega miski kala ?
Ega sa juhuslikult parooli muutnud pole? Mul hakkas seda errorit pilduma, kui kontol sai parool vahetatud. Panin vana passi tagasi. kadus error maagiliselt.
On ikka eesliide pandud, kas tõesti enamaks pole võimelised?
:no:
kas rahvas siin riigis üldse millegagi rahul on???
poliitika on sitt
majandus on sitt
kas siin rahvale üldse midagi sobib? _________________ Keyboard missing - press F3 to continue.
On ikka eesliide pandud, kas tõesti enamaks pole võimelised?
:no:
Virisemine, mõnitamine, ilkumine jms negatiivne vastukaja hakkab eestlaste foorumites ja kommentaariumides tõsiselt silma viimasel ajal. Kas tõesti on raske positiivset vastukaja anda inimestele, kes toimetavad teie heaks? Mõtle natuke oma postituse peale ja mõtle, kas serveri viide postitati siia, et te saaks nime kallal närida või saaksite kaasmaalastega oma aega lõbusalt veeta? Viripillidele soovin pikka iga ja mängige tiblade serverites edasi!
Head jõuluaega kõigile! Minge välja ja nautige härmatist! Kui külm hakkab, tulge tuppa, jooge hõõgveini ja teeme mõned sõbralikud lahingud!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.