|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
01.12.2012 18:29:59
|
|
|
Kusjuures see sms idee käis isegi korra läbi
|
|
| Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja

|
01.12.2012 18:38:06
|
|
|
| chesm6mmi kirjutas: |
Kusjuures see sms idee käis isegi korra läbi  |
milleks asja keeruliseks ajada, veebi form kuhu inimesed saavad oma asjad submittida ja admin peab lihtsalt käsitsi üle vaatama ja sisestama listi.
lisaks võib koguda nädala jooksul mänginute nimed ning need juba automaatselt baasi sisestada jne
need kes on harjunud kindlas serveris mängima, regavad ennast ära ja mingid suvajobud (häkkerid) üldiselt ei viitsi, ilma parooli ja whitelistita on servereid tuhandeid kus möllata
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.12.2012 18:43:02
|
|
|
ma olen whitelist servudes ikka korralikult mängijaid näinud... mõnikord isegi ei saanud sisse esimese paari minutiga...
lihtne google form teha... ja no mingisugune check peab olema... kasvõi laseme mänguri nime googlest läbi ja kui mingeid kahtlasi teemasid kuskil foorumites pole tehtud, siis tõenäoliselt on puhas poiss... samas vaevalt, et häkkerid viitsivad jebida mingi whitelist teemaga kus nad vaid korra saavad pwnida ning edaspidi on see server neile suletud...
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
01.12.2012 18:51:39
|
|
|
| tsitaat: |
| Sel pole ju mõtet - kui raske on osta stardikas? |
raske pole, aga kulukas küll
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.12.2012 19:12:27
|
|
|
| LKits kirjutas: |
Whitelisti põhimõte on ikkagi see, et omanik/otsustaja teab, keda ta sinna listi lisab.
Et siis registreerimine toimub päris nime peale? Kuidas otsustatakse, kas mängija nimi on ka õige nimi? Äkki luuakse lihtsalt lambimängijaid/kasutajaid?
Et seda vältida tuleb kasutada välist keskkonda - HV, FB ja/või Google kasutaja. |
sa pole vist dayz whitelist servudesse reganud, et nii segast juttu ajad
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
01.12.2012 20:51:51
|
|
|
Suht jälle mingi jama lahti. Kickitakse välja lampi mingi scripti jama pärast.
Siis leitakse ilusti üles ja lastakse maha.
Viimati lasti maha kui olin auto vraki taga peidus. Võimalik, et tema seda vrakki ei näinud aga nii ei ole huvitav ka, et enda arust peidus ja tema jaoks nähtav.
Mina olen ka whitelisti poolt. Võimalik et toob rohkem mängijaid isegi kuna siis iga mats sisse ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja

|
01.12.2012 21:03:16
|
|
|
| m6mmikiisu kirjutas: |
Viimati lasti maha kui olin auto vraki taga peidus. Võimalik, et tema seda vrakki ei näinud aga nii ei ole huvitav ka, et enda arust peidus ja tema jaoks nähtav.
Mina olen ka whitelisti poolt. Võimalik et toob rohkem mängijaid isegi kuna siis iga mats sisse ei saa. |
*serveri adminstaatorid mängivad samas serveris, tavaliselt "rebeleid"
*neil on võimalus kõigi asukohtasid ja varustust vaadata
tee omad järeldused, ma kellegi suunas näpuga näitama ei hakka aga hetkeseisuga puudub igasugune huvi HV.EE serveris mängida peamiselt kahel põhjusel 1)häkkerid 2) adminid
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
01.12.2012 21:16:00
|
|
|
| hmm, ma ei tea pole nagu kedagi kuskil niimoodi vahtinud, kui siis ainult kui on mingi häkkeri kahtlus olnud.. kahju kui sellepärast sa mängima ei tule, aga mis see lahendus oleks siis sinujaoks, kui adminnid ei käks mängimas?
|
|
| Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
01.12.2012 21:25:11
|
|
|
| Midagi kahtlast igaljuhul toimub, et enne peale serveri restarti mind ja Skillerit 2 sekundit peale spawnimist maha lasti, ise korralikult rohu ja puude taga peidus.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
01.12.2012 21:27:51
|
|
|
| Seljuhul võiks selle rohu renderdus ka lähematel distantsidel olemata olla, mis temast kasu on niiviisi...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 21:28:37
|
|
|
| chesm6mmi kirjutas: |
| hmm, ma ei tea pole nagu kedagi kuskil niimoodi vahtinud, kui siis ainult kui on mingi häkkeri kahtlus olnud.. kahju kui sellepärast sa mängima ei tule, aga mis see lahendus oleks siis sinujaoks, kui adminnid ei käks mängimas? |
Eks iga admin peab peeglisse vaatama sellistel puhkudel, neid meil ju seal rohkem kui ainult sina Hetkel on minule jäänud mulje, et adminid jagavad infot teiste mängijate kohta liiga heldelt ning mängijad on seda olukorda ka oskuslikult ära kasutanud enda huvides.
Whitelisti võiks ikkagi ära teha ja küll see adminiprobleem ka pseudoprobleemiks siis muutub.
.o0 (unistan sellest DayZ-st kui ta paar nädalat oli väljas olnud ja ma iga õhtu ikka südame puperdama sain Chernaruses ringi hulkudes)
viimati muutis parm 01.12.2012 21:34:01, muudetud 1 kord |
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
01.12.2012 21:32:37
|
|
|
| m6mmikiisu kirjutas: |
Mina olen ka whitelisti poolt. Võimalik et toob rohkem mängijaid isegi kuna siis iga mats sisse ei saa. |
Ma ei tea kas just auto vraki taga, aga kui sa mõtled seal Stary juures kus sa AS50ga surma said, siis see olin mina (note: sain jälle oma as50 tagasi ) Ma kämpisin seal samas, sinust mingi 15m eemal overwatchisin oma squadi.
| piraat262 kirjutas: |
| Midagi kahtlast igaljuhul toimub, et enne peale serveri restarti mind ja Skillerit 2 sekundit peale spawnimist maha lasti, ise korralikult rohu ja puude taga peidus. |
See olin samuti mina. Tean et üks teine vend võttis süü enda peale aga see oli niisama troll. Sa lasid 1 mu squadi kaaslase maha, siis hakkasime teid otsima, ei läinud kaua kuni teid kahte seal metsa all kämpimas nägime. Neid valged pixleid sealt tumeda kuuskede vahelt oli väga kerge spottida. Küsisin ka kas võtan maha, aga otsustasin ära oodata serveri restardi, sest tiimikaaslased tahtsid teie looti saada .
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
01.12.2012 22:09:36
|
|
|
Mina olen vist kindlasti üks neist keda parm mõtleb jah olen oma huvides kasutanud infot aga
selleks,et saada tagasisided osade asjade kohta sest scriptimisel ja vigade parandusel võib miljon viga tulla
nii saan teada kas masinad ja osa asju tekib liigub või toimib.Häkkimist dayz nii palju,et ilma teatud infoga
mängimisest on raske kedagi kätte saada igatahes lõhkine küna igatpidi teed või ei tee alati jääb Admin kurjategijaks millegipärast!
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 22:18:38
|
|
|
| And3rs kirjutas: |
Mina olen vist kindlasti üks neist keda parm mõtleb jah olen oma huvides kasutanud infot aga
selleks,et saada tagasisided osade asjade kohta sest scriptimisel ja vigade parandusel võib miljon viga tulla
nii saan teada kas masinad ja osa asju tekib liigub või toimib.Häkkimist dayz nii palju,et ilma teatud infoga
mängimisest on raske kedagi kätte saada igatahes lõhkine küna igatpidi teed või ei tee alati jääb Admin kurjategijaks millegipärast! |
Küsimus pole mitte kurjategemises vaid mis mõtet on mängida mingit survivalit, kui adminid kasutavad oma teadmisi ära mängusiseselt, et endale teiste mängijate ees eelis luua. Ma ei arva, et see massiline ja suur probleem oleks aga sellele pidi tähelepanu juhtima.
IHMO tuleks lisaks ka sidechat kinni panna ja ainult VON-i kasutada, siis hakkavad ka võõrad omavahel grupeeruma. Muidu ainult HV vs random või adminid vs lihtmängijad jne
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 22:55:27
|
|
|
| parm, kaua sa ajad seda jura? ütle otseselt oma süüdistused kindla inimese suunas välja, mitte ära aja oma jura kõikide adminnide suunas, kes näevad vaeva ja muretsevad, et TEIE saaks mängida ausat mängu. Kui süüdistused paika peavad ja leiavad ka tõestust, olen ma üsnagi kindel, et nii chesm6mmi kui ka kõik teised mängijad on nõus, et antud isikult võetakse õigused ära. Anders on sitaks oma vaba aega raisanud serveri hooldamisele ja korras hoidmisel ja teda ja teisi tasustatakse sellise jamaga? Palju õnne.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
01.12.2012 23:02:04
|
|
|
Kui probleeme gruppide tegemisega siis usun, et mumbles poleks üldse probleeme teha juurde kanaleid mõne grupi jaoks.
Kepide sidechatis kokku, et lähete sinna või sinna kanalisse ja oletegi grupeering.
Ja tänu Andersile minu teada lähebki server aina paremaks ja huvitavamaks.
Kuigi on veel bug'e mis tigedaks ajavad.
viimati muutis m6mmikiisu 01.12.2012 23:30:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
01.12.2012 23:19:51
|
|
|
| tsitaat: |
| piraat262 kirjutas: |
| Midagi kahtlast igaljuhul toimub, et enne peale serveri restarti mind ja Skillerit 2 sekundit peale spawnimist maha lasti, ise korralikult rohu ja puude taga peidus. |
See olin samuti mina. Tean et üks teine vend võttis süü enda peale aga see oli niisama troll. Sa lasid 1 mu squadi kaaslase maha, siis hakkasime teid otsima, ei läinud kaua kuni teid kahte seal metsa all kämpimas nägime. Neid valged pixleid sealt tumeda kuuskede vahelt oli väga kerge spottida. Küsisin ka kas võtan maha, aga otsustasin ära oodata serveri restardi, sest tiimikaaslased tahtsid teie looti saada . |
See suur, et me ei jõudnud kedagi maha lasta - ootasime restarti ja enne restarti tegime ühe lasu teie suunas. Mina olin winchesteriga, ehk sellelt distantsilt ei toimunud ühtki lasku.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
delux1337
HV vaatleja
|
02.12.2012 05:11:30
|
|
|
olen servust banned reasoniga monkey monitor, pole aimugi mis see tähendab, eile 11-12 aega hakkas mul debug monitori peal vilkuma see monkey monitor ja sain kicki
ingame nick on delux tehke palun unban
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
02.12.2012 11:17:30
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| LKits kirjutas: |
Whitelisti põhimõte on ikkagi see, et omanik/otsustaja teab, keda ta sinna listi lisab.
Et siis registreerimine toimub päris nime peale? Kuidas otsustatakse, kas mängija nimi on ka õige nimi? Äkki luuakse lihtsalt lambimängijaid/kasutajaid?
Et seda vältida tuleb kasutada välist keskkonda - HV, FB ja/või Google kasutaja. |
sa pole vist dayz whitelist servudesse reganud, et nii segast juttu ajad |
Kusjuures jah - otseselt selle mängu whitelistiga pole kokku puutunud.
Tean, aga seda, et whitelisti põhimõte on ikkagi see, et serverisse lubatakse eelnevalt registreeritud kasutajad ning kui too kasutaja rikub reegleid, siis ta bannitakse. Mis kasu on avatud whitelistist? Sama hästi võiks täiesti suvaline pahategelane ennast uuesti ja uuesti registreerida, sest regamine on ju avatud.
Kui aga regamine oleks seotud välise keskkonna kasutajaga (näiteks Facebook), siis duplikaatide väljakoorimise eest tegeleb juba FB. Seal on igasugu telefoninumbri nõudmised jms, kui on kahtlus, et tegemist on duplikaat kontoga. FB konto läheb koheselt lukku, vist, kuni autentimiseni.
Pole küll veebidev, aga siiski - minu arust ei ole vist väga raske teha whitelisti lehele regamine läbi FB konto ning siis saab juba sinna login lehele kirjutada enda mängu GUID või mängijanimi või misiganes tuvastusmeetod.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
02.12.2012 11:20:55
|
|
|
täitsa lolliks läind ?
FB igale poole vaja ? varsti on äkki poes leiba ostes ka FB tarvis ?
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
02.12.2012 11:33:15
|
|
|
Server maas teen puhastus tööd keegi script kiddie on hakkama saanud lollustega +3 item spawnerid
Praegusel hetkel hakkan juba mõtlema,et chernaruse map on ikka ebaturvaline ja igapäev tehakse massilisi rünnakuid.
Seega pakun välja kas Celle map või Taviana see peaks pidurdama skriptivaid lapsi,demokraatia hääletage!
Tean küll,et taheti Chernarust tagasi aga see mis toimub logide järgi on hullumaja minujaoks
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
02.12.2012 11:34:02
|
|
|
Kui on vajadus häkkeritest vabaneda, siis on vaja välist kasutajate andmebaasi. Olen enam, kui kindel, et FB on üks suurimaid, mida saab nii lihtsalt kasutada.
Samuti on selle pluss see, et seal on ka välismaa mängijad.
Teisteks variantideks oleks ID-kaart, mobiil (sms) või HV kasutaja.
Mõelge sellele - mis kasu on avatud whitelist-i registreerimisest. Sama hästi võib absoluutselt ükskõik ennast sinna registreerida ja te ei saa nagunii mitte, kui midagi teha, et neid eemale hoida.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
02.12.2012 11:39:33
|
|
|
Server maas teen puhastus tööd keegi script kiddie on hakkama saanud lollustega +3 item spawnerid
Praegusel hetkel hakkan juba mõtlema,et chernaruse map on ikka ebaturvaline ja igapäev tehakse massilisi rünnakuid.
Seega pakun välja kas Celle map või Taviana see peaks pidurdama skriptivaid lapsi,demokraatia hääletage!
Tean küll,et taheti Chernarust tagasi aga see mis toimub logide järgi on hullumaja minujaoks  |
No kui neid tattnokki kontrolli all pole võimalik hoida, siis celle või taviana peaks ju hea valik olema, kui nendes mapides on olukord parem ?
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
02.12.2012 11:50:15
|
|
|
Ajutiselt rakendan whitelisti!Custom mappides ei toimi osad asjad nagu thunderdome pluss siis peab laadima endale uue mapi.
Vaevalt on kannatust osadel kes scripte testivad laadida alla Celle 500mb kaaluvad mappi ja Tavianad mis on massilised 1GB
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
02.12.2012 13:18:13
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
Tean küll,et taheti Chernarust tagasi aga see mis toimub logide järgi on hullumaja minujaoks  |
No kui neid tattnokki kontrolli all pole võimalik hoida, siis celle või taviana peaks ju hea valik olema, kui nendes mapides on olukord parem ? |
+1 Celle
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
delux1337
HV vaatleja
|
02.12.2012 13:19:37
|
|
|
| taviana
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
02.12.2012 15:18:30
|
|
|
| Whitelist süsteem läbi serveri foorumi. Muud lahendust ma ei aksepteeri praegu.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.12.2012 15:25:50
|
|
|
Viie helikopteriga on kah tuus mööda Chernat ringi lennata
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
02.12.2012 15:35:26
|
|
|
| Tavianat võiks proovida kah
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d2n
HV kasutaja

|
02.12.2012 16:46:04
|
|
|
Nii? Ja kuidas nüüd siis whitelisti saab?
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
02.12.2012 19:11:50
|
|
|
| Mõtlesin, et proovin vaikselt täna alustada üksinda natuke ellu jääda HV.EE serveris, sain u 15min mängida ja vaikselt Balotat lootida kui häkker teleportis õhku ja ära tappis. Vinge!
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
02.12.2012 19:29:14
|
|
|
Kas mingi kontingent on automaatselt whitelistis või peab ükshaaval lisama?
Kuna satun mängima ilmselt mõne tööpäeva hommikul või mingil muul ebamäärasel ajal nagu alati, siis visake ikka ivo linna ka whitelisti, et ei peaks kuskil võõras kohas mängima, kui satun
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
02.12.2012 19:30:44
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
Kas mingi kontingent on automaatselt whitelistis või peab ükshaaval lisama?
Kuna satun mängima ilmselt mõne tööpäeva hommikul või mingil muul ebamäärasel ajal nagu alati, siis visake ikka ivo linna ka whitelisti, et ei peaks kuskil võõras kohas mängima, kui satun  |
Hetkel veel whitelisti ei ole ja küll adminid teada annavad ka siin, kui see paigaldatud on.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
02.12.2012 19:44:43
|
|
|
| Whitelist peal, whitelistimine toimub läbi fooumi postutuse: http://dayz.kriba.ee - võiks ka esimeses postituses olla.
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
02.12.2012 19:50:44
|
|
|
| Kilpa kirjutas: |
| Whitelist peal, whitelistimine toimub läbi fooumi postutuse: http://dayz.kriba.ee - võiks ka esimeses postituses olla. |
Super, palume mind ka lisada ( [HV]aadressiriba), kas saab logidest info kätte või peab hakkama otsima asju? Siis võiks teha ka mingi õpetuse, sest enamus ilma juhendita GUID-i ei leia vist.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
november116
Kreisi kasutaja

|
02.12.2012 19:59:01
|
|
|
| Taviana +1
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
2 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
02.12.2012 20:43:01
|
|
|
[HV]aadressiriba peaks juba olema enamik kes tihedamad HV mängijad on need lisasin esimestena ja muidugi teised ka
ilma HV täägiteta nii palju kui seal pähklis seda mälu on Whitelist töötab praegu vahelduva eduga toimib ja ei toimi!
Lahenduste otsimine praegu toimub antud hetkel pole whitelist eriti stabiiline, toores lahendus.
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EnnH
HV kasutaja

|
03.12.2012 01:48:38
|
|
|
Väga hea, et nüüd on kodulähedane server whitelistiga. Tahaks häkkereid näkku lüüa mingi kõva ja tömbi esemega.
Tänud, au ja kiitus.
_________________ Lalalalalala |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
03.12.2012 01:56:10
|
|
|
| EnnH kirjutas: |
Väga hea, et nüüd on kodulähedane server whitelistiga. Tahaks häkkereid näkku lüüa mingi kõva ja tömbi esemega.
Tänud, au ja kiitus. |
Ega see whitelist aita, juba on häkkerid tegutsenud seal.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
03.12.2012 08:05:10
|
|
|
| Tonsor, see kaks korda õhtul mis häkkerid sees olid, polnud whitelist aktiivne.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
03.12.2012 15:50:04
|
|
|
Whitelist on hetkel peal, kuid me ei lisa enne õhtust hooldust mitte kedagi sinna.
Kõik whitelist soovid kirjutage serveri foorumisse: http://dayz.kriba.ee
Kella 19.30'st (ma väga loodan, et jõuan selleks ajaks vajalikud skriptid valmis kirjutada) peaks kõik olema whitelistis, kes on soovi avaldanud.
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
03.12.2012 17:00:59
|
|
|
| Loodan, et need scriptid pole sama vigased kui inglise keel seal foorumis.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.12.2012 17:13:39
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| Loodan, et need scriptid pole sama vigased kui inglise keel seal foorumis. |
Äkki paned siis abikäe külge mitte ei tänita takka?
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |