Lugesin honorbuddy foorumist kuidas üks vend botib 100 kasutajaga 12 arvuti peale kodus ütles et teenis kuus ~40k dollarit ja accountidele läks ~5k dollarit ja sai mingile 87 accoundile banni.Vot selline farmimine käib siin mängus.
ja sina usud igast jama?
Täitsa usutav ju? Sa ei ole vist peale Blizzardi foorumi kuskil käinud?
ja mina teenisin täna $5k ajalehti müües, palkasin 100 last ja igaühele andsin 5$.
mis siin nii väga imestada botid on juba ammu diablo ära vallutanud ei päästa banid ega patchid ,
vahest ikka huvi pärast loen blizzhackers ja thebuddyfoorumist kuidas elu neil käib ,
peale viimast patchi oli vist paar tundi neil hapu seis nüüd jälle lasevad lõbusalt ringi _________________ el Bambito
Lugesin honorbuddy foorumist kuidas üks vend botib 100 kasutajaga 12 arvuti peale kodus ütles et teenis kuus ~40k dollarit ja accountidele läks ~5k dollarit ja sai mingile 87 accoundile banni.Vot selline farmimine käib siin mängus.
ja sina usud igast jama?
Täitsa usutav ju? Sa ei ole vist peale Blizzardi foorumi kuskil käinud?
ja mina teenisin täna $5k ajalehti müües, palkasin 100 last ja igaühele andsin 5$.
pics or it didn't happen
Ei näe vajadust millegi tõestamiseks. Ei viitsi sulle midagi otsida, usu siis edasi.
sten260,
100 kontot ja 40k, see teeb 400 taala per konto kuus, see on mingi 1,6 miljardit kulda kuus per konto, kuskil 55 milli päevas mingi 2,5 milli tunnis, tundub suht reaalne või mis
sten260,
... 2,5 milli tunnis, tundub suht reaalne või mis
ei tundu reaalne bottidel teatavasti ei ole erilist varustust seljas (eriti kui neid 100 on), seega farmib ta heal juhul helli.. Ma vist ise ei farmi ka tunni ajaga 2,5 milli, rääkimata botist ,kes on aeglasem.
isegi f*cking Kripp ütles, et teevad 300 -400k tunnis ,seega kuu ajaga heal juhul 7k teenis (kasutajad läksid maksma 5k), seega kasum oli 2k!! Mingu tööle..
Mõtlesime täna vähe übereid hoorata, meil kahepeale on mingi 40 masinat, et läheb suuremat sorti farmimiseks, kuskil kell üheksa alustame, kel huvi võtke ühendust
sten260,
... 2,5 milli tunnis, tundub suht reaalne või mis
ei tundu reaalne bottidel teatavasti ei ole erilist varustust seljas (eriti kui neid 100 on), seega farmib ta heal juhul helli.. Ma vist ise ei farmi ka tunni ajaga 2,5 milli, rääkimata botist ,kes on aeglasem.
isegi f*cking Kripp ütles, et teevad 300 -400k tunnis ,seega kuu ajaga heal juhul 7k teenis (kasutajad läksid maksma 5k), seega kasum oli 2k!! Mingu tööle..
Nagu magic ostetakse esimese teenitud raha eest endale varustus selga ja edasi juba hea varustusega. Seda on ka farmerid rääkinud, et esimene teenitud kuld läheb varustuse alla, nii on efektiivsem. Kripp ei ole paraku ise farmer ja need faktid on õhust võetud, vaata mõnda vestlust farmeriga(kus ka videopilt mängust juures, ja näed ära mis varustusega ja kui efektiivselt botid ringi jooksevad. Ja ausalt ma saan aru, et Krippi feedil on palju jälgijaid ja algul vaatasin ka ise huviga, aga pärast seda kui ta exploitimise eest banni sai ja sellest avalikult vinguma kukkus kadus igasugue huvi ja respekt selle kodaniku arvamusse. Teha julgeb, aga vastutada ei julge. Internet ei ole mingi magic müür, mis sind süüdimatuks teeb ja ma ei talu inimesi, kellele see pähe ei mahu.
Kes ütleb, et nad ei tööta ? Kes ütleb, et neil elu ei ole ? Sellepärast ongi botid, et ise ei peaks mängu näppima ja saaks idiootidele, kes on nõus kulla eest maksma selle maha müüa
Jep, alguses Normal MP10 act 3, siis Nightmare, Hell ja Inferno. Vähem kui kahe tunniga on sul 60 käes kasuta veel Caini legendaarset setti, hannab haigelt expi boosti ning kindlasti kiiver koos xp boonusega. Lisaks aitab muidugi ka XP sõrmus Leorics Signet ning bossidelt saadud sõrmus mida saad kasvõi level1 kanda +35 sealt _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
realid süsteem seebiks. saan siiani pidevalt mingi spämmeri friend requeste.
ingame decline/block/report ei aita kuidagi.
blizzi support ütleb, et ju siis teavad meiliaadressi ja soovitavad bneti jaoks kasutada meili, mida kuskil mujal ei kasuta.
huumor kuubis. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kasutaja10, on sul üldse asju mida müüa? Nii >100M maksvaid? Kui on, siis RMAH toimimiseks vajalikud juhendid on kõik mängus endas või BattleNet accoundi juures kirjas. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Yep, sama küsimus, kust saab asju mis maksavad üle 100 milli, pole veel ühtegi näinud, kuigi mänguaega üle 600 tunni.
Kogu see mäng on luckys kinni, kui oled lucky on super fun ja võimalik isegi väike õlle raha teenida, kui unlucky, äärmiselt loll nüri grind
100 mil asju saab farmides ja kasuks tuleb mf capi saavutamine
Enne droprate suurendamist oli asi ikka palju parem, nüüd mäng ikka jube katkine, eriti AH.
viimati muutis Velociraptor 04.12.2012 19:39:50, muudetud 2 korda
Mul pea 600h mänguaega ja lõpuks kukkus yks set sõrmus mis läks 270 milli eest myyki (ennem kõikus eelarve seal 10-20 milli kandis). Tegemist oli Zunimassa's Poxiga. Täpseid state enam ei mäleta aga tal oli hea attack speed roll koos socketiga. Kukkus siis niisama WD-ga MP 5-s ringi mässates yhe suvalise Fallen grunti käest. RNG on RNG. Loto igatepidi.
Palju see mf cap nüüd on? Mingi aeg oli ta seal kuskil 300+ juures, aga nüüd on monster power ja paragon, mul olenevalt MP mida farmin seal 300+ kuni 400+
Kuigi kõrgemaid mp leveleid ei ole üldse mõtet farmida, kui just võtmeid taga ei aja, aga see kuradi mp 0-3 on nii kuradi igav
http://eu.battle.net/d3/en/profile/thargun-2145/hero/6569655
Kogu gearist on helm ise leitud, ülejäänud ostetud, kalleim asi oli chest 50m siis, nüüd tõenäoliselt saab sellise alla 20 milli kätte, oi kurja mida kõike ma teeks ühe 100+ milli asjaga
thargun, kust sa oma elusi tagasi saad mul tekib küsimus? Immo set annab nii jõhkralt juurde, et pole relvadesse vaja LS ja lohi? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Yep, HP on plikadele bloodthirst, belt annab kah 2,8 ls juurde ja selle dpsiga ei ole probleemi, kui übereid farmin siis lihtsalt vahetan gemmid, dps küll vähe kukub aga pole hullu
Mp 1-3 ei vaja isegi bloodthirsti, siis tavaliselt on see fury buff, mängu praeguses seisus, ainuke mis loeb on dps, hp üle 30k ja sealt edasi täiesti mõttetu stats, resistid üle 500 ja sealt edasi, mõttetu stackida, dps üle 150k ja ready to go
logitech palun ära lõpeta diablo 3 mängimist. see on ju nii mega replay väärtusega chill lahe mäng, mis pole üldse farmville järg ja braindead. palun eeeeeiiiii
logitech palun ära lõpeta diablo 3 mängimist. see on ju nii mega replay väärtusega chill lahe mäng, mis pole üldse farmville järg ja braindead. palun eeeeeiiiii
Timberg, katsu olla. me oleme juba aru saanud, et sul on d3-ga kiiks aga ilmselgelt suurem enamus siin teemas sõna võtjatest mingil määral mängu naudib. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/thargun-2145/hero/6569655
Kogu gearist on helm ise leitud, ülejäänud ostetud, kalleim asi oli chest 50m siis, nüüd tõenäoliselt saab sellise alla 20 milli kätte, oi kurja mida kõike ma teeks ühe 100+ milli asjaga
Vaheta oma mainhand välja, õudne saast on lol.
WW barbi buildiks on tähtis mainhandi base dmg, mida kõrgem on seda kõrgemalt su tornadod tickivad. Seega võta mingi mace millel 1k avg dmg vms.
Kena, ise avastasin, et mul mingi 2 nädalat 25m maksnud quiver storages olnud, esialgu kiiruga sai vaadatud, et väärtusetu.
Endal jube kehv seis, ei saa geari väga enam upgradeda, 60 milliga suhteliselt raske midagi head saada. Dps 170k unbuffed, AR 600 ringis ja hp 54k vms.
Huvitav keiss oli just. Tuiasin oma Demon Hunteriga infernos ringi, act II. Võtsin samba küljest enchanted skilli vms. Aktiveerus skill: Nephalem Valor. Ma ei tea, mis keiss oli, kuid see muutis mu statse järgnevalt:
Gold Find: 33% to 108%
Magic Find: 51% to 126%
XP: 0 to 75%
Skilli timeout oli 30 minutit. Kui paar minutit oli ära jooksnud, siis viskas end uuesti 30 peale tagasi. Ja nii ma siis seal sillisin mõned tunnid. Üks lege kukkus ka...
Kui act II läbi tegin ja act III läksin, oli skill maas ja statsid endised.
Nephalem Valor buff tuleb siis kui level 60 ja infernos tappad neid Elite/Rare koletisi....
Hakkasin ka uuesti mängima üle pikka aja.Sõpradega tegin seda Infernal Machine.Endal küllaltki noob gear aga sain hakkama Aga MP 7 peal tegime 2 ringi kokku ja sain 2 Setti neid hellfire ring osasid _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
FraanCh,
Hmm, ma tahan echot, ja kas mitte mainhand ei pea olema võimalikult kiire, tornaadod hitivad tihedamini.
Mul ei ole vaja et tornaadod raskelt hitiks, vaid et tihti, rohkem criticale=rohkem furyt=WOTB püsib kauem üleval
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.