Uskumatu. Usk intelligentnesse ühiskonda kahanes. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
destiny12, ja intelligentne ühiskond on sinu meelest milline? idicracy. tarbimisele orjenteeritsest lähtudes on idee lammutada ühiskonnas valitsevad sotsiaalsed sidemed ja grupitaju indiviidi tasandile, et ta oleks "vaba ise otsustama" ning seejärel indiviidi otsustusvõime võimalikult madalale viimine, et tema higi ja avevaga teenitud raha temalt võimalikult kiiresti ja valutult jälle tagasi saaks võtta, õigemini, et see otsustusvõiemtu indiviid võimalikult kiiresti oma raha ise tagasi tooks.
see two common things in the comments about this video. 1. I AM his neighbor and I DO love it! This is awesome for the neighborhood and the kids love it! We all are really glad that he has put in all this work. 2. All the lights are LED lights so they use very little electricity. To run this show for an entire MONTH is about $15. So, no, there is nothing crazy about the electricity bill.
No minujaoks on vähem rohkem, st pidevalt põlevad ühte värvi tulukesed mööda katuseäärt on täiesti piisav.
Hoovis veel mõnedele puudele ka lambid külge ja kõik...
Ma olen muidugi ka hullemaid näinud kui konkreetne maja. Aga siiski meenutas see mulle seda filmi http://www.imdb.com/title/tt0790604/
Seal toodi lennukeid alla jõulutulekaunistustega... _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
viimati muutis mTim 26.11.2012 20:32:15, muudetud 1 kord
No minujaoks on vähem rohkem, st pidevalt põlevad ühte värvi tulukesed mööda katuseäärt on täiesti piisav.
Hoovis veed mõnedele puudele ka lambid külge ja kõik...
Ma olen muidugi ka hullemaid näinud kui konkreetne maja. Aga siiski meenutas see mulle seda filmi http://www.imdb.com/title/tt0790604/
Seal toodi lennukeid alla jõulutulekaunistustega...
See film kõva jah. Seal oli ikka tipptase, sai video kh edastada _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
eestlastele meeldivad ainult sellised saated kus palju krimi ja peksasaamisi, või mida prominentsem nägu TV ekraanilt vastu vahib seda kõvem saade on,
kui palju eestlastest nt vaatab kultuurisaateid? käputäis vast.
Aga niikui Hidalgo või Rosario pudistab hispaania keeles nii vahitakse tatt voolamas hommikust õhtuni, MacGyveri kirjaklambrid kaasa arvatud Texas Rangeri roundhouse kickidega.
The official expert analysis on his mental sanity asserted that he claimed Jesus Christ was a Mossad agent, whereas Datsik himself was the son of Perun. In the analysis he was concluded to suffer from schizophrenia and avoided criminal charges. He was first locked in a high-security mental institution for therapy but he was transferred to a low-security psychiatric clinic in July 2010.
Kluppi minek. Harjutan juba tantsusamme! _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.