Ok, seda ma ei teadnud. Ma olen kuulnud et vahest on nii US kui UK samad asjad, näiteks black friday värgid jne. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Hmm, ma kirjtuasin sinna 360achievementsi ka sellest, ning mulle vastas keegi nii:
"Thank you FlackoWeasel for the Hydrophobia info!
Although i had to make a new account with Estonia as Locale in order to get it.
Downloading it now,again thanks alot!"
Kuigi Eesti ei ole ju xbox lives mu arust... aga mul VIST on see peale jäänd: http://www.xbox.com/et-EE/
et-EE osa, võibolla sellepärast on tasuta?
Ma sain selle xbox.com kaudu, hakkasin vaatama Hydrophobia kohta, panin sinna otsingusse selle nime ja siis tuligi see et FREE ja FREE. Hmm, väga imelik .
Spoiler
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Tere head inimesed. Olen homsest alates uue Xbox 360 omanik ja tekkisid mõned kiired küsimused. Järsku keegi siit foorumist oskab neile vastata.
1. Konsooliga on kaasas TESV: Skyrimi allalaadimiskood. Kas kellelgi on kogemusi, on see mingite regioonipiirangutega? Ehk siis kui regan oma uue konto/konsooli nt UK või US alla, võib tekkida oht, et antud kood ei tööta?
2. Games on Demand. Faktiliselt olen paar aastat tagasi vana 360-ga teatud mänge sealt alla laadida saanud (ilma vpn-ita, nt Splinter Cell: Conviction, Bayonatta, Darksiders, Fear 2, Sacred 2 jne). On jäänud segaseks, kas teatud mängud on igal pool saadaval (ehk siis regioonipiiranguta) või kehtivad siin ka mingid reeglid?
3. Kuhu soovitavad siinsed gurud oma Xbox Live konto regada? UK, US, Soome?
4. Gamepointsnow pakub samuti soodsalt koode teatud mängude lunastamiseks (Nt Fable 3, Halo Reach), juurde on märgitud, et töötavad igal pool. On kellelgi sealt ostmisega häid või halbu kogemusi? _________________ elades ekraanil
3. Kuhu soovitavad siinsed gurud oma Xbox Live konto regada? UK, US, Soome?
Ära sa Soome alla kindlasti rega, UK või US on ainsad mõistlikud valikud. Soomlastele pole raatsitud isegi Youtube'i appi anda. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
4. Ma ise ostsin gamepointsnowst 5 arkaadpaki ja koodid töötavad seal ilusti _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
1. Konsooliga on kaasas TESV: Skyrimi allalaadimiskood. Kas kellelgi on kogemusi, on see mingite regioonipiirangutega? Ehk siis kui regan oma uue konto/konsooli nt UK või US alla, võib tekkida oht, et antud kood ei tööta?
UK kontoga peaks töötama, kuna kuulub EU alla. Ehk siis, tähtis on et koodi piirkond vastaks konto/konsooliga. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Oskab keegi ehk soovitada, mis oleks kõige mõistlikum kodumaine pood mängude soetamiseks? Ise olen vaid Gamestarist kuulnud, seal pole aga huvi pakkuvaid asju laos. Samuti ei tundu ka hinnad just eriti head olevat.
PS, ega välismaalt tellitud plaatidel mingit regioonilukku peal pole?
Ma ostan Progames-ist mänge. Kasutatud mängud on kah suht ok, kes soovib neid. Neil on päris normaalne kogus ka. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.