praegune kellaaeg 18.06.2025 23:05:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
andruss1
HV vaatleja
|
28.11.2012 11:24:05
HP laadija: kahest üks |
|
|
Tere
Järjekordne läpaka laadijajama. Mõtlesin, et küsin mõnest foorumist ennem järgi kui ise midagi tegema hakkan. Mul on nüüd kaks HP laadijat:
Nr1:
90W
input: 100-200V 1.5A 50-60Hz
output:19V 4.74A
märkus: laadija katkine, põles läbi vms
Nr2:
90W
input: 100-200V 2.4A 50-60Hz
output:19V 4.74A
Märkus: laadija juhtme ots katkine(arvutipoolne)
Mõtlesin, et ehk saab kahest ühe teha ja sellele laadijale millel juhe katki panna juhtme sellelt laadijalt millel karbi sisu läbi. Esiteks võiks keegi kommenteerida seda amprite erinevust ja sobivust. Teiseks pole laadija karbi sees toitejuhtme ühendusskeem päris identne ja mina ise küll ei oska seal mingit loogikat luua.
Laadija nr1 toitejuhe on ühendatud skeemi külge ühe valge ja kahe musta juhmega vastavalt skeemil tähistatud kohtadesse +19v , ID ja CND.
Laadija nr2 toitejuhe on ühendatud skeemi külge ühe musta, ühe valge ja ühe punase juhtmega vastavalt skeemil tähistatud kohtadesse V- ja da.
Kahjuks on mul praegu teine arvuti ja mul ei ole võimalik mälukaarti lugeda, seega ei saa ma hetkel ühtegi pilti saata. Kahju. Ehk oskab keegi siiski kommenteerida.
Aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
28.11.2012 11:40:57
|
|
|
Kui laadija nr2 on ots katki, siis miks Sa seda otsa ära ei paranda? Eeldatavasti on lihtsalt otsa taga juhe katki murdunud.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
andruss1
HV vaatleja
|
28.11.2012 12:51:39
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Kui laadija nr2 on ots katki, siis miks Sa seda otsa ära ei paranda? Eeldatavasti on lihtsalt otsa taga juhe katki murdunud. |
Tegelikult on see ots sealt külest kadunud ja ma ei tea kuhu :S Teoreetiliselt võiks siis joota sinna otsa teise laadija otsa?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
28.11.2012 13:42:58
|
|
|
Jep, sel juhul kui teisel laadijal on samasugune ots, siis võta see terve otsaga juhe laadija tagant lahti ja jooda terve laadija puuduva otsa külge. Saad hea pika juhtme pealekauba ja laadijale ning otsale ka kenama välimuse.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|