angel, ja teadsid kohe granaate kaasa võtta? mul ei olnud praktiliselt ühtki granaati kaasas ja esimene boss võttis väga kiiresti maha, mis tegi ruumi teisest otsast granude äratoomise keeruliseks.
nagu enamik sedasorti mängudes siis ma pms ei kasuta pea-aegu üldse asju mis inventuuris on. ehk siis hiilin ja uinutan vaid. seega oli mul paar tk kaasas ning juurde sain seal samas kõrval olevatelt kastidelt. seal jagati sulle "nänni" võitlusel. Pidi vaid koheselt bossile paar grana viskama + need paagid õhku laskma. Too jäi koperdama ja sai vaikselt võetud granasid kastidelt lisaks ja peale visatud. Imo olid seal granad olemas, ammot jms jura küll anti.
Teised bossid olid juba ettevalmistatud grana lahing. Ainuke koht kus ei olnud ette valmistunud oli see helikopteri värk. Õigemini ei teadnud, et võiks vaja minna igasugu "uinutavaid" vahendeid ja granasid. Seal oli ka esimene kord kus ma kedagi maha lõin.
... üksluine ta vast ei olnud. tahad üksluiset mängu võta bethesda. see on sellel alal meister _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Taun0, proovi sama teha tegelasega, kellel pole ühtki punkti pandud combatskillidesse ja give me deus ex raskusastmel (kui enne trikke selgeks ei tee).
Mu esimene playthro küll keskmise taseme peal (stealth build). Teise ja kolmanda bossu juures kasutasin trainerit sest ei viitsinud närve mustata. Esimesest sain tünnide ja muu jamga mis seal ruumis leidus kuidagi jagu.
Teisel playthroul krabasin kõike bossu juurde kaasa ja proovisin. Frag grenade osutus üllatavalt efektiivseks _________________ www.elektron.ee
.. nõrk. tõesti kõik bossid olid ju üli kerged. pms oli vaja ainult granasid vms lõhkeaineid loopida ja vsio. elud genereeritakse tagasi... bossil ei olnud eriti elusid, võitlus oli lühike. lihtsamaks asja vast teha enam ei annaks.
... proovige japside jms sinna kuuluva temaatika mängude bosse parem _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Minu äbarikust kägistajahäkker sai esimeselt bossult ikka suht jõhkralt sisse. Ei ole ikka ka päris nii et igaüks võttis esimese asjana dermal armori ja tassis railgunni/tonni granaate kaasas ja omas bosse pooleks.
Bossfightid tegi üldse teine firma muide, sellepärast need ei sobitugi hiilimise/häkkimise/uimastamise stiiliga kokku.
ise valisin kah kohe kõik skillid häkkimise ja hiilimise peale kuna mängus soov kõik urkad läbi ronida ja lahti muukida. saab max kätte enamasti sedasorti mängudest. ja bossid ei olnud siiski rasked. neil kes selle Typhoon värgi valisid oli pms vist 3x vajuta nuppu ja vsio.
Enamasti ise hiilisin, luurasin, uinutasin ning muutusin nähtamatuks. Bossidele viskasin kiiruga granasid, viga sain võtsin inventuuri lahti ja panin elud peale tagasi (võis ka nurgas ähkida kuni elud tagasi ehk siis liduda), ning viskasin uuesti granasid. Failisin siis tegin uuesti. Ehk siis siiski suht koht köh on need bossid. See vant kellele elektrit pidi andma ainult muutus tüütuks kuid siis sai võetud kapist varustus ja visatud miinid kiiruga maha. Vant jooksis miini sisse ja pumbaga peale kohe. Seal kopteri omas aga läks asi karmiks kuna ei suutnud ettevalmistamata olekus kõiki uinutada ja pms lasin kõik maha ja kasutasin sama taktikat. Viskasin granasid jms jura ning kiiruga tõmbasin kõik maha. Mingi 5-6x üritasin kuni sai tehtud kuna iga kord sai see tegelane hukka keda kaitsesin. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Peale esimest bossi tegin kohe Typhoonile max unlocki ja 2 pauku oli paras igale bossile.
Kuigi selle anatoomilise mehe võtsin granaadiheitjaga maha... 4 või 5 pauku. Kuradi kiirelt lasi see relv veel _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sai siis ka Steamis olnud alega see mäng ostetud ning 40 tunniga läbi tehtud. Varasemaid osasid ei ole mänginud, kuid mulle meenutas see mängumootor kõige rohkem NOLF2. Nii et õhkkond oli väga mõnus. Eks siis nüüd tuleb vaadata ära, mida see esimene osa endast kujutab. Graafika on nii kole, et olen siiani selle mängimist vältinud.
minu arust küll graafikal midagi viga polnud.. aga pane siis see enbseries peale
rastaman kirjutas:
kui seal seistes oli enne fps 45, siis sellega 35, aga see on seda väärt http://enbdev.com/download_en.htm tuleb panna directx9, et töötaks. aga ega ma mingit vahet ei näinudki dx11 võrreldes.
enne ja pärast võrdlus siis
deus ex level disainil küll midagi suurt viga ei olnud. päris mitu teed oli ja suht mahukad. esmalt levelit nähes oli suht mõeldav kust poolt pihta hakata.
aga jah enamik fps'e on tänapäeval üks sirge tunnel sita ai'ga ja kui keegi paneb sinna otsa sõna "rpg" siis tähendab see 100% igavaid, sisutuid fetch queste _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Eks mängud lähevad ikka odavamaks. Tõenäoliselt toob see ka rohkem ostjaid juurde, kui hind ei ole väga kõrge. Tegemist on ju väga hea mänguga ning siis on järgmist osa palju lihtsam müüa, kui sul on suur kasutajaskond olemas. Tegemist ei ole ju COD tüüpi võrgumänguga, kuhu saadakse inimesi ainuüksi kambavaimuga, nii et hinda pole vaja langetada. Mina olen kindlasti üks neist, kes järgmise osa ostab, vaatamata sellele, et eelmiseid pole mänginud (kuigi esimest osa peetakse osade arvates kõige paremaks).
Deus Ex Human Revolution Update Released
Product Update - Valve
00:29
Eidos Montreal, Square Enix, and Nixxes are happy to provide an additional patch for Deus Ex: Human Revolution that addresses various issues players have reported since release. We hope this patch will allow them to further enjoy playing the game.
The patch includes:
- Some players accounted a problem where the Tai Young Medical shuttle in Hengsha would not arrive. This has been resolved.
• Existing save-games can be loaded and continued from normally, the shuttle will now arrive.
- We have provided a workaround for stability and performance issues on AMD FX CPUs with specific firmware versions.
- We have made further changes to reduce stuttering in the game.
• Improvements to background streaming of resources. (on DX11 only)
• Workarounds have been added for issues that can happen with Windows asynchronous file IO.
• We have improved parallelism with the graphics driver on dual-core machines. (should also benefit machines with more cores)
- SSAO has been improved to look less noisy.
- Various minor issues with 3DVision have been resolved.
Kahjuks endal siiamaani läbi tegemata kuna lihtsalt võimatu mängida seda. Ei saagi aru kas FPS on 1-2 või lihtsalt kakub , umbes 1 frame 2 sekundi tagant. Lugesin midagi et seoses Inteli protsessoritega aga paraku pole mäng nii hea, et selle pärast viitsiksin väga mässata. Algul töötas ilusti.
Pihv, sa pole seda korralikult mänginudki ja ütled, et mäng ei ole hea. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kahjuks endal siiamaani läbi tegemata kuna lihtsalt võimatu mängida seda. Ei saagi aru kas FPS on 1-2 või lihtsalt kakub , umbes 1 frame 2 sekundi tagant. Lugesin midagi et seoses Inteli protsessoritega aga paraku pole mäng nii hea, et selle pärast viitsiksin väga mässata. Algul töötas ilusti.
Probleem on sinu arvutis. Uuenda driverid ära vms. Mäng töötab väga ilusasti ka madala otsa raual.
Üleeile ostsin mängu 2,99 eest ja eile terve päeva mängisin, ei tahtnud magama isegi minna Ei mäletagi, millal viimati midagi nii head mängisin. Mass effect 2 oli, mis viimati nii paelus. Piinlik oli isegi nii väikest summat, nii hea mängu eest välja käia. Asi on igati väärt ostmist ja mängimist, eriti veel nii naeruväärse summa eest.
Enda profiilil oleva läpakaga jookseb väga hästi directx11 peal ja enamus asjad sisse lülitatud. Keskmiselt 35-55 FPS-i. Mulle kärab täiega. _________________ Futurist
Üleeile ostsin mängu 2,99 eest ja eile terve päeva mängisin, ei tahtnud magama isegi minna Ei mäletagi, millal viimati midagi nii head mängisin. Mass effect 2 oli, mis viimati nii paelus. Piinlik oli isegi nii väikest summat, nii hea mängu eest välja käia. Asi on igati väärt ostmist ja mängimist, eriti veel nii naeruväärse summa eest.
Enda profiilil oleva läpakaga jookseb väga hästi directx11 peal ja enamus asjad sisse lülitatud. Keskmiselt 35-55 FPS-i. Mulle kärab täiega.
Enda profiilil oleva läpakaga jookseb väga hästi directx11 peal ja enamus asjad sisse lülitatud. Keskmiselt 35-55 FPS-i. Mulle kärab täiega.
Nüüd võid ju DLC eest täishinna plekkida
Noh jah, pigem oli see komplimendina see mõte _________________ Futurist
raudselt tuleb uus soodus müük, deus ex hr on juba mitmeid kordi soodukaga olnud. jõulude soodukas veel ees _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Üks kõige nauditavamaid singleplayer mänge, mida siiani mänginud olen. Story pani mõtlema, gameplay sobis täpselt minule (igal pool ringi vaatamine jne, exploration, stealth), aga samas mäng on nii üles ehitatud, et kui tahad riflega sisse joosta, on sul ka see võimalus olemas (vaata ainult, et rohkem kui 2 korda kuuli ei saa )
Nad oleksid võinud ainult seda "actions have consequences" asja natuke kaugemale viia. Mängu alguses mõtlesin, et huvitav mis juhtub, kui lähen naiste WCsse.. Midagi. Hiljem story missiooni alustades vend ütles, et "I know your body is going through some changes, but stay out of the womans bathroom". See oli nii hea, sest tekib tunne, et tegudel on tagajärjed ja paneb rohkem mõtlema, mida ja kuidas sa teed. Mäng tundub elavam. Aga kahjuks peale seda üht korda ma selliseid asju enam eriti tähele ei pannud. Isegi lethal/non lethal ei muutnud eriti midagi.
Nad oleksid võinud ainult seda "actions have consequences" asja natuke kaugemale viia. Mängu alguses mõtlesin, et huvitav mis juhtub, kui lähen naiste WCsse.. Midagi. Hiljem story missiooni alustades vend ütles, et "I know your body is going through some changes, but stay out of the womans bathroom". See oli nii hea, sest tekib tunne, et tegudel on tagajärjed ja paneb rohkem mõtlema, mida ja kuidas sa teed. Mäng tundub elavam. Aga kahjuks peale seda üht korda ma selliseid asju enam eriti tähele ei pannud. Isegi lethal/non lethal ei muutnud eriti midagi.
Niipalju on veel vahet näiteks, et kui kohe alguses seal peamajas ringi vaatamisega liiga kaua aega viidad, siis pantvangideni jõudes on olukord juba hullem. Samas ei ole ma siiani aru saanud, kas hiljem ka mängu jooksul selletõttu muutus midagi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Niipalju on veel vahet näiteks, et kui kohe alguses seal peamajas ringi vaatamisega liiga kaua aega viidad, siis pantvangideni jõudes on olukord juba hullem. Samas ei ole ma siiani aru saanud, kas hiljem ka mängu jooksul selletõttu muutus midagi.
ainuke asi mis muutus oli see,et kui pantvangid ära päästsid siis said seal korteris mingit nänni sellelt mustanahaliselt mehelt vastaseljuhul mitte
Üks vahe on vist veel, oleks isegi huvitav teada, mis juhtub kui sa teistmoodi teed. Spoilerid:
Spoiler
Mängu jooksul mingi hetk on see teade, et pead LIMB kliinikusse minema, et nad sulle mingi microchip uuenduse vms teeksid. Hiljem tuleb välja, et see ongi see chip, millega nad su augmentid perse keeravad jne. Ehk siis ühe boss fighti ajal oled vigastatud. Kui ma seda chippi ei oleks panemas käinud, oleks see boss fight lihtsam olnud?
Üks vahe on vist veel, oleks isegi huvitav teada, mis juhtub kui sa teistmoodi teed. Spoilerid:
Spoiler
Mängu jooksul mingi hetk on see teade, et pead LIMB kliinikusse minema, et nad sulle mingi microchip uuenduse vms teeksid. Hiljem tuleb välja, et see ongi see chip, millega nad su augmentid <b>piix</b> keeravad jne. Ehk siis ühe boss fighti ajal oled vigastatud. Kui ma seda chippi ei oleks panemas käinud, oleks see boss fight lihtsam olnud?
Jah, oleks küll. Ma jätsin mõlemal läbimängimisel selle vahetamata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.