imo enne uue kasti valmimist võiks Panthera ka ära katsetada nädala-kaks... Andersil olid ju katsetused vist käimas oma masina peal? Ma ühes serveris mängisin vahepeal, päris vahva oli. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Mis teema on, et kui üritan HV servu hüpata siis paneb mäng crashi, samas ükskama kuhu mujale saab vabalt. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
mis teema selle kuradi serveri loadimisega on , suvel oli load screen 5 min nüüd ikka sama jama, korralikuma serveri osta parandaks asja või on asi lootusetu ?
mis teema selle kuradi serveri loadimisega on , suvel oli load screen 5 min nüüd ikka sama jama, korralikuma serveri osta parandaks asja või on asi lootusetu ?
Pakun et asi pole serveris, minul laeb ilusti ära 1min saan mängima hakata
no anna andeks aga mida seal 1 minut loadida on, see 5 min oli näide et laeb forever, mõni sekund oleks normaalne mitte mingi minut seal load screenil passida
Pakun et asi pole serveris, minul laeb ilusti ära 1min saan mängima hakata
Asi võib temas kui ka servus olla.
pots4t4j4, sul need patchid ja muud asjad samad mis servul?
Kui need korras siis servu viga, või sinu kasutajaga midagi
Tere, minu mängusisene nimi [SS]SurmavSitt Täna 22.20 või umbes nii, korjasin tõesti Sebjan dami juurest sinise maja katuselt Radio. Korjasin loomulikult ülesse, sest on ju tore kui alumine inv. on täis, aga kust mina pean teadma, et see hacked ja seda ei tohi kasutada. Olen üpris kindel, et iga teine mängija oleks selle ülesse korjanud. Palun tõesti vabandust kui olen nii loll ja ei oska reegleid kuskilt lugeda ja korjan suvalisi Radioid. _________________ Yolo ou smoke...
reeglitest teie mängiatele selgeks tehtud et hackitud asjade korajamine kui ka kasutamine võib võrduda baniga. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Sain siin whitelisti ühes servus, enam ei pea chiiterite pärast põdema.
Aga mäng hakkas näkku panema. Lasin öö otsa kirvega ringi kuni sain endale CZ ja M9SD. Siis hakkasin poodi farmima, et telki saada aga vana nukkar pani ühe korra mul M9SD maa alla kui maha panin. Veidi aega hiljem sõi maa jälle Czech backpacki koos CZ550 ära....
Aga mäng hakkas näkku panema. Lasin öö otsa kirvega ringi kuni sain endale CZ ja M9SD. Siis hakkasin poodi farmima, et telki saada aga vana nukkar pani ühe korra mul M9SD maa alla kui maha panin. Veidi aega hiljem sõi maa jälle Czech backpacki koos CZ550 ära....
8 tundi pelatud back in square 1
F.....
Welcome to DayZ!
Tahtsid farmimise abil teiste mängijate ees eelist saavutada aga karistati ära
8 tundi pelatud back in square 1
F.....
Welcome to DayZ!
Tahtsid farmimise abil teiste mängijate ees eelist saavutada aga karistati ära
Mis värk serveriga on, 20-30 minutit laeb serverit ja miks saab ka niisama kicki? "you were get kicked" vms tuli. Ilma ühegi põhjuseta. _________________ Systeemid!
laadimise kohta ei oska miskit öelda aga kicki saab igasugu asjadest ala battleye ei vasta või signature check timeout jne jne jne
Edit:
Et siis hetkel oleme raha kogunud kokku 345€ ja selleest oleme ka kasti hetkel kokku ladunud. Kui keegi veel otsustab toetada siis peaks vaiksema jahutuse võtma prosele veel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.