Tellisin Gamestarist Pre-Orderina. Peaks ka täna õhtuks kätte saama.
Siiani olen kõikide AC osadega rahule jäänud. Natuke võib-olla hirmutab AC3 puhul see, et soe ja päikeseline kliima on asendunud lume ja külmaga. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Kui sa kõikidega rahul oled old nagu mina siis see meeldib raudselt, väiksed asjad paistavad kohe silma nagu cutscene väiksed noogutuse-muiged, loomadele saab pai teha ...roti saab laiaks astuda..metsloomi lasta jne
Minu jaoks goty ka. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
pisut jah, aga fps on ikka liialt palju kehvem kui revelationsis. väga halvasti optimiseeritud
laeva peal oli kõik korras, aga kohe kui bostonisse jõudis kukkus fps kolinal 20 peale. keerasin siis kõik graafika maha, aga fps tõusis ainult mõne võrra..
Viimased beta driverid on peal ? Nvidia väidab et nendega pidavat tulema 7.8% boost for Assassin’s Creed III,
pisut jah, aga fps on ikka liialt palju kehvem kui revelationsis. väga halvasti optimiseeritud
laeva peal oli kõik korras, aga kohe kui bostonisse jõudis kukkus fps kolinal 20 peale. keerasin siis kõik graafika maha, aga fps tõusis ainult mõne võrra..
võtta vsync maha ja kaob lag ära .. vähemalt mul see kadus ja mu püss on ikka väga vana
vsync saad maha võtta my documents/assassins creed 3/ ja seal on aint üks fail nimega assassin3.ini ja see ava text failina ja otsi üles vsync ja muuda see 0'ks
mängus mind häirib see et ei ole ambu päris mitu asja on selles uues ajastus ajast maha jäänd mis ac2's olid tunduvalt paremini tehtud ja revolutionis
ac revolutionis oli sul relv mis laadis automaatselt ja lähi võitluses paugutas vaenlasi surnuks
relvade valik on ka selline kuidagi nigel
mul hetkel mingi missioon mida eile tegin oma 2 tundi ja ikka kinni selles ...
Spoiler
on mingi krt 5 väikest paat laeva ja üks suur kariibi mere saartel ja ei saa sellest suurest jagu koguaeg
edit:
see mis spoileris sai nüüd 5min'ga tehtud .. ei tea mis kala oli et eile seda ei suutnud
üks asi mis on mängus nõme on see, et loomade rünnakul neid tappes on esimene nupp kindel ja siis on 3 erinevat nuppu ja igakord pead siis ootama millise ta nüüd annab ja siis eriti kiire olema
ühes missioonis pidin ma 3 hunti tapma ja elusi ei tohitind minna rohkem kui 30% maha ... seda tegin ma nii umbes 30min ja siis lõpuks viskas koppa ette ja võtsin tulirelvad kasutusse kuna neid nuppe oodates ja klõbistades ei võtnud ühendust ja ei saand jagu neist loomadest ... ma ei saa aru miks peab olema 3 erinevat nuppu selle jaoks kui lõppfaasis teeb samat liigutust mahalöömisel
Küsin veelkord kas viimaseid drivereid oled proovinud? sul ju suht võimas kaart,peaks selle mänguga hakkama saama ? prose on sul vist analoogne nagu minul... see on ka vast veidike pudelikaelaks...
vsynci võtsin juba enne sealt failist maha jah, ei aidanud mul see
Sama siin, se mäng jookseb nagu kaka :_ D Nii ilus ta kah nüüd pole, et ei võiks josota normaalselt. Minu mäletamistmööda oli esimene AC täpselt samasugune, kuid jooksis paremini tunduvalt. Mis se vabanduseks peaks olema siis _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ma ei tea ostke arvuti omale Brotherhood jooksis sama rondi peal hullemini kui 3. See jookseb mul jumala ilusti. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Esmane mulje on küll väga hea. Graafika on minu arust suure hüppe edasi teinud.
Ja mäng tõesti jookseb väga hästi - vähemalt minu ATI kaardiga masinas.
Ainult lukkude avamine gamepadiga on paras n*ss kohe üldse ei taha õnnestuda.
Maksis 30$ koos SP DLC-ga
Hotcdkey.com _________________ More Power!
Küsin veelkord kas viimaseid drivereid oled proovinud? sul ju suht võimas kaart,peaks selle mänguga hakkama saama ? prose on sul vist analoogne nagu minul... see on ka vast veidike pudelikaelaks...
voh, tänud. installisin 310.61 ja min fps tõusis ~20 pealt ~25 peale, sai graafikat ka juurde keeratud. saab lõpuks normaalselt aega veeta
mängu juures kõige haigem asi on ajada taga mingeid lendlehti raamatutest ... osad maja katuse ääred on buggised ja ei lase üles ronida ja siis on mingid katuse aknad mis pidi vaja koguaeg ronida ... ronimiseks võiks olla mingi eraldi nupp et ta lampi ei roniks .. vahepeal kui on mingi kaklus ja pilt vilgub siis ka ronib koguaeg kuhu pole vaja
mängu juures kõige haigem asi on ajada taga mingeid lendlehti raamatutest ... osad maja katuse ääred on buggised ja ei lase üles ronida ja siis on mingid katuse aknad mis pidi vaja koguaeg ronida ... ronimiseks võiks olla mingi eraldi nupp et ta lampi ei roniks .. vahepeal kui on mingi kaklus ja pilt vilgub siis ka ronib koguaeg kuhu pole vaja
ära rahmelda siis
keegi viitsib mulle seletada, kudias sealt onlinest quittida saab, noo ei leidnud kohta, pidin alt+f4'ga lahkuma fuck _________________ ☠
1920x1200, detailid põhjas, AA High ja vsync off ning jookseb viimaste beeta driveritega nagu siid. Graafika on eelmiste versioonidega võrreldes kindlasti samm edasi. _________________ Experience is gained immediately after it is needed.
Vaatasin et päris hea hind võrreldes eesti hindadega ja + veel deluxe edition Oskad sa öelda kas saab sealt ilma registreerimata ka osta ja kas krediit kaardiga saab ka maksta,tekkis mõte sealt ka ära võtta .... ja see deluxe edition kujutab endas mingeid lisasi ka veel ?
Siinseid kommentaare lugedes tundub sama hea mäng kui eelmised osad ?
edit:nii regasin ära nüüd küsib mingi PayPal-i ? Mis see on ? selles mõttes et kas maksad Pay Pal või seal on veel mingi jura
viimati muutis Gap 24.11.2012 12:18:11, muudetud 2 korda
aa ei ma vaatasin et viskasid lingi et odavam deluxe versioon.... sellepärast küsisin mõtlesin et ostsid sealt... Tänud sulle (võin eksida aga kas deluxe versiooniga mingeid lisa dlc,või missioone ei saa kaasa ?)
aa ei ma vaatasin et viskasid lingi et odavam deluxe versioon.... sellepärast küsisin mõtlesin et ostsid sealt... Tänud sulle (võin eksida aga kas deluxe versiooniga mingeid lisa dlc,või missioone ei saa kaasa ?)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.