praegune kellaaeg 20.06.2025 10:29:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
23.11.2012 13:05:12
HTC Baltikumi uus juht on Rudīte Straupe |
|
|
link :: HTC
PRESSITEADE 23.11.2012 - Rudīte Straupe on pikaajalise kogemusega telekommunikatsiooni valdkonnas ning olnud tegev nii korporatiivklientide müügijuhina ettevõttes Huawei Technologies Latvia kui ka ärikliendisuhete juhina telekommunikatsiooniettevõttes Tele2. Straupe töötab HTC Kesk- ja Ida-Euroopa ametlikus partnerettevõttes TCCM s.r.o.
"Olen töötanud telekommunikatsiooni valdkonnas tänaseks juba rohkem kui kolmteist aastat ning oman pikaajalist kogemust ärikliendi teenuste ja müügi alal. Olen väga õnnelik, et mul on olnud võimalus töötada ettevõtetes, mida ma pean valdkonna liidriteks,” ütles Rudite Straupe, kelle ametikohustuste hulka kuulub HTC Baltikumi juhina ka projektide eestvedamine, äriklientidega koostöö arendamine, uute toodete turuletoomine ning müügistrateegia arendamine Eestis, Lätis ja Leedus.
HTC Baltikumi uue juhi Rudite Straupe sõnul on telekommunikatsiooni valdkond tema jaoks atraktiivne ja põnev, kuna selles toimuvad pidevalt uued arengud ja muutused. „Olen väga uhke, et saan esindada HTC brändi Baltikumis ja usun, et HTC tooted on tänastes turutingimustes konkurentsivõimelised just tänu nende kõrgele kvaliteedile ja väljapeetud disainile," lisas Straupe.
Rudite Straupe on lõpetanud Läti Ülikooli magistrantuuri õigusteaduse erialal. Lisaks pälvis Straupe 2004.aastal Tele2 aasta töötaja tunnustuse.
HTC
HTC (HTC) on üks kiiremini arenevaid mobiilitootjaid maailmas. Juhtiva uuringufirma International Data Corporation (IDC) viimastel andmetel on HTC maailmas juhtiv Androidi seadmete tootja (allikas: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, 05.08.2010). HTC loob uuenduslikke nutitelefone, mille eesmärgiks on vastata aina paremini inimeste elule ja vajadustele, sest ettevõtte kõigi tegevuste keskmes on inimene. Ettevõte on noteeritud Taiwani börsil, aktsiasümboliga 2498. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|