Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Apple patenteeris e-raamatu lehekeeramise märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.11.2012 23:50:42 vasta tsitaadiga

[quote="margus1000"]
The_Boss kirjutas:
margus1000 kirjutas:


Ja terve see post käis selle 90% alla.

Kas sa tõesti arvad, et kõik Apple liigutused on head ja aitavad arengule kaasa?

Apple pole juba mitu aastat ju innovaatiline olnud (või on??) ja samal ajal ei lase teistel vanu asju arendada ka.

Ning tundub jah, et kedagi faktid ei huvita, sest õuna kummardajad ei taha tihtipeale faktidest rääkidagi (ei mõtle ainult seda foorumit) ja kui ee... google kummardajad (!?!?) toovad mingi fakti välja, mis teisele osapoolele ei meeldi, lihtsalt ignoreeritakse seda. Või olen ma ainus, kes seda märkab? (ei vaidle kuidagi vastu, et ka androidi poolel on küllalt inimesi, kes fakte välja ei too)


Just nimelt sellest ma räägingi. Tullakse teemasse mis meelitab võimalusega "kõige targem" olla mingeid teadmisi või seisukohta omamata. Lihtsalt trollimine on Applega seotud teemades nii levinud. Arutleda pole vaja. Vaatame lähemalt.

Lause üks - ise oled loll, ise oled loll, ise oled loll, ise oled loll. Just tsiteerisid - 90 % tuleks ära tõestada. Ei. Ka antud postis olnud väifdetele võiks vastu vaielda. Ei. Jalalt jalale kepseldes - ise oled loll, ise oled loll, ise oled loll ...

Lause kaks. Kes seda on öelnud? Mina pole seda ju kunagi väitnud. Lihtsalt sinusugused isegi ei oska Apple koha peal vinguda asjade kallal, mille kallal peaks vinguma.

Lause kolm. Pole innovaatiline olnud. Mitu aastat. Punkt. Kas sa üldse tead, misasi see innovatsioon on? Innovatsioon peaks olema mingi olemasoleva asja või misiganes olemasoleva kasutamine uuel viisil nii et sellega kaasneb ühel või teisel viisil lisandväärtus. Näiteks kruvide sissetagumine haamriga on innovatsioon - saab kiiremini. Luua olemasolevate tehnoloogiatega kasutuskogemus, mis võib olla küll piirav, kuid oluliselt vähem frustreeriv ja mis samal ajal jätab oluliselt rohkem aega päriselu elamiseks. Peaks innovatsiooni alla sobima küll. Lisaks patenditeema välja koorimine. Mina kui täiesti haige LG fänn, ütlen et justnimelt Samsung on viimane patenditroll. Ise teha ei oska ja siis käib Seouli kohtus kiunumas.

Lause neli. Õunakummardajad. Kuskilt selgeksõpitud sildikleepimine paneb selle väite täiega paika. Ja ka sinu. Minu eelmist posti ära nüüd kohe vastu välja paku. Minu mäletamist mööda peaks vähemalt IQ number 55 eeldama iroonia ja sarkasmi tajumist. Juhul kui sinu oma on alla selle, siis vabandan südamest. See on puue ja see ei ole sinu süü.

Tuuakse fakt ja ignoreeritakse... Androidi pooldajad (või oleme ausad, midagi nad ei poolda, lihtsalt Apple vastased) on ka natuke, väga natuke, väga harva ... AGA IKKAGI NEED ÕUNAKUMMARDAJAD. Lihtsalt ei ole midagi kommenteerida.

Sooviks linki mõnele Androidi teemale, kus need neetud "õunakummardajad" fakte ignoreerivad ja lihtsalt trollimas käivad. Link ... keegi ... Mida oligi arvata.

Lisaks Ho Ho, mis hea pärast siis Androdide pealt Microsoftile pappi plekitakse? Kui tõesti huvi pakub, loe näiteks seda ning seda.


Mis ainete mõju all sa hetkel oled?

Ma saan väga ilusti aru, mis innovatsioon on, miks sa üldse arvad, et ma ei saa?

Küsimusele pole väga mõtet küsimusega vastata. Mulle tundus küll vähemalt nii ja sellepärast küsisingi, et kindlalt teaksin. Aga ei, vastad küsimusega ja ongi see tüüpiline dodge tehtud.

Õunakummardajad jah. Eespool oli öeldud google kummardajad, seega ma oletasin, et teist osapoolt oleks siis sobiv õunakummardajate pooleks nimetada.

Ma küll pooldan Androidi. On väga mugav, ka otse pakendist välja võttes, midagi confimata, ainult sobivaid appe tõmmates. Näiteks mul on juba päris pikalt praegune android peaaegu stock. Ainult uusi appe installinud, wifi hotspoti paika pannud ja... kõik...
Samuti pole ma Apple vastane - konkurents on tarbijatele tihtipeale kasulik. Samas ei meeldi Apple suhtumine praegusel ajal ja äärmuslikud fännid ka väga ei meeldi. Nendest on suht suva, kes ostavad iPhone sellepärast, et see on ikkagi ju Apple iPhone. Las ostavad, mis tahavad.

Ei hakka ma mingit linki tooma, ei viitsi ma mõttetud juttu lugeda. Kindlasti leiab ka siit teemast.

Ja ffs, lõpeta sõna "trollimine" kasutamine. Mis sul selle sõnaga on üldse? Keegi trollis sind ja nüüd kahtlustad, et kõik on trollid? Tead üldse, mis trollimine on? Sina oled just see troll siin. Pindu teiste silmas näed, aga enda silmas ei näe. Vähemalt siiani pole ma minuteada ühtegi korda näinud, kus tõesti oleks õigustatud selle sõna kasutamine.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

liitunud: 28.05.2003




sõnum 22.11.2012 23:59:28 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
See on sõna kõige otsesemas mõttes katuseraha välja nõudmine, muud ei miskit. Tarkvarapatendid kui sellised on üüratult ebaeetilised nähtused mida kuritarvitavad paremate advokaatidega/rikkamad ettevõtted nõrgemate maha surumiseks. MS ja Apple nende musternäidiseks nagu su enda lingilt näha võib. Lihtsam on nõutud summad kinni maksta kui tõestada, et süüdistatav ei ole kaamel.


Btw, kui paljud softipatendid üldse on kohtutesse jõudes kehtima jäänud? Küllaga olen kuulnud nende tühistamistest kuid vastupidisest on üsnagi suur vaikus.


Seega Google koos partneritega on väikesed ja vaesed ning ei suuda ennast kaitsta. Kas sa ise ka naersid, kui oma posti mõttele pihta said?
Katuseraha või mitte - nii see värk käib. Google käitub täpselt samamoodi. Ostis Motorola, et saaks selle, mitte enda patentide (mida vist eriti palju ei ole) najal hakata kohtus käima.
Muideks patendisüsteem võib olla vildakas, aga päris ilma oleks ka hull. Kogu uuendus jääks laksust seisma, sest iga firma, kes kasvõi kopika R&D alla paneb, tekitab sellega automaatselt endale suurimat kahju - konkurentsieelise konkurentidele.

Ja Androidide tootjad plekivad jätkuvalt, seega suur vaikus läheks võib-olla kõrvapesemisega üle icon_lol.gif

The_Boss, ega sa vist minu postist kõiki sõnu läbi ei lugenud? Oli vastus, seega kirjutad - ainete mõju all. icon_lol.gif Kah argument mõne jaoks.
Seal oli mainitud üks number (tegelikult oli kaks, aga ma pean üht silmas) mis sinul vist on väiksem kui iroonia ja sarkasmi tajumiseks vajalik. See on selgelt puue ja rohkem ma sinu kallal ei ilgu. Ära võta ka teiste ilkumist südamesse, sina ei ole süüdi, et sa selline oled. Tegelikult on mul sinust kahju.

_________________
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.


viimati muutis margus1000 23.11.2012 00:08:27, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

liitunud: 20.06.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 00:00:15 vasta tsitaadiga

Kuidas te jaksate? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 00:26:00 vasta tsitaadiga

margusel on lihtsalt liiga palju aega üle, sest tema ei pea ju confima oma telefoni.

Edit: Margus, mis teha, kui teisi trollideks kutsud. Jäingi uskuma, et olen troll ja käitun ka nii. Kunagi ammu oli mingis teemas üks täitsa tavaline arutlus, kuniks sa täiesti põhjendamatult nimetasid mind trolliks. Eks ma edaspidi olengi siis sinu suhtes nii käitunud. Võiksid ise ka vaadata, mida kõike sa kokku kirjutad. Ainete kasutamise asemel võid ka üliemotsionaalne olla - mina ei tea sind, sellepärast ka täpselt ei tea. Sellepärast ma ka küsisin, kas oled tarvitanud midagi...

Võiksid enne postitamist pisut maha rahuneda ja käituda siis enda sõnade järgi, mida teistele nii väga peale üritad suruda. Too ilusti faktid välja ja proovi sealjuures nii vähe kui võimalik rääkida millestki, mis asjasse ei puutu. Samuti ära mine isiklikuks ja ära nimeta teisi millekski/kellekski - see ei aita kuidagi kaasa.

Ja kordan veel. Mina käitun selliselt puhtalt sinu käitumise tõttu. Sina aga oma silmas palki vist ei näe.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008




sõnum 23.11.2012 00:39:54 vasta tsitaadiga

Naljakas, niipea kui keegi julgeb mingeid fakte ning artikleid tuua Apple'i tegevuse vastu, hakatakse fagdrodiks ning trolliks sõimama icon_biggrin.gif Normaalne, väga normaalne.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

liitunud: 20.08.2005




sõnum 23.11.2012 01:04:22 vasta tsitaadiga

Naljakas on hoopis see et kõik kasseerimised teiste ettevõtete poolt lihtsalt ignoreeritakse või peetakse seda täiesti normaalseks ning mölisetakse peale et ise oldi lollakas et ära patenteeriti ja pidurdati Google ja Androidi arengut. Aga samas ei saa lambakarja süüdistada ka, loetakse ikka põhiliselt uudiseid HV-st ja siin pole eriti palju konkurentide nõudmistest ja "väärakast tegutsemisest" juttu olnud. Loeks siis inimesed uudiseid allikatest, aga ei.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

liitunud: 28.05.2003




sõnum 23.11.2012 01:29:31 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Margus, mis teha, kui teisi trollideks kutsud. Jäingi uskuma, et olen troll ja käitun ka nii. Kunagi ammu oli mingis teemas üks täitsa tavaline arutlus, kuniks sa täiesti põhjendamatult nimetasid mind trolliks.

Samuti ära mine isiklikuks ja ära nimeta teisi millekski/kellekski - see ei aita kuidagi kaasa.

Ja kordan veel. Mina käitun selliselt puhtalt sinu käitumise tõttu.


Kunagi ammu põhjuseta ... ? Link?

Jäidki uskuma ja nüüd käitud. Minul pole vist põhendada enam midagi. Ei faktid ega palgid enam aita.

Nimetada kellekski/millekski? Ja seda ütled sina ? icon_eek.gif Millest hoolimata ma ei hakanud käima mööda Androidi teemasid ja selle kasutajate tarbeelistuse ning selle objekti kohta mingeid "viimase instantsi tarkuseid" jagama.

Lõpp on muidugi masendav. Ma olen loonud monstrumi. Kunagi ütlesin, et oled troll, kuigi põhjuseta aga sa jäid (miskipärast icon_wink.gif ) uskuma ja nüüd tunnistad isegi et käid lihtsalt trollimas ja ei saa aru miks ma sind selle eest trolliks nimetan ja nii edasi ja nii edasi. Kole lugu.

krist2an, Vähemalt poole järeldusega läks nüüd alla selle 55. Seda ei peeta normaalseks. Normaalne algab kuskilt 70st.

_________________
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
krist2an
HV veteran
krist2an

liitunud: 24.08.2008




sõnum 23.11.2012 01:35:30 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
The_Boss kirjutas:
Margus, mis teha, kui teisi trollideks kutsud. Jäingi uskuma, et olen troll ja käitun ka nii. Kunagi ammu oli mingis teemas üks täitsa tavaline arutlus, kuniks sa täiesti põhjendamatult nimetasid mind trolliks.

Samuti ära mine isiklikuks ja ära nimeta teisi millekski/kellekski - see ei aita kuidagi kaasa.

Ja kordan veel. Mina käitun selliselt puhtalt sinu käitumise tõttu.


Kunagi ammu põhjuseta ... ? Link?

Jäidki uskuma ja nüüd käitud. Minul pole vist põhendada enam midagi. Ei faktid ega palgid enam aita.

Nimetada kellekski/millekski? Ja seda ütled sina ? icon_eek.gif Millest hoolimata ma ei hakanud käima mööda Androidi teemasid ja selle kasutajate tarbeelistuse ning selle objekti kohta mingeid "viimase instantsi tarkuseid" jagama.

Lõpp on muidugi masendav. Ma olen loonud monstrumi. Kunagi ütlesin, et oled troll, kuigi põhjuseta aga sa jäid (miskipärast icon_wink.gif ) uskuma ja nüüd tunnistad isegi et käid lihtsalt trollimas ja ei saa aru miks ma sind selle eest trolliks nimetan ja nii edasi ja nii edasi. Kole lugu.

krist2an, Vähemalt poole järeldusega läks nüüd alla selle 55. Seda ei peeta normaalseks. Normaalne algab kuskilt 70st.

Tänan väga, aga minu arust näitad sa siin teemas jauramisega ainult oma IQ taset. Aga ma olen ju loll debiilik fagdroid, mida ma ikka tean. Lähen ja tuunin oma custom kernelit nüüd edasi. Adios
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 01:37:55 vasta tsitaadiga

Oled jah löönud monstrumi - iseenda. Palun käitu edaspidi enda ja teiste suhtes mõistlikumalt ja ma jätan kõik oma kommentaarid enda teada. Kui ise käitud teiste vastu normaalsemalt, käituvad ka teised sinu vastu normaalsemalt. Kõige rohkem häirib su teiste trolliks kutsumine. Kasutan nüüd sinu stiili. Kes ütles, et teised on trollid? Linki?.. Nii arvasingi.

Ja kui see poleks olnud kunagi ammu, tooks ma lingi ka. Võid ise otsida, mul muudki teha kui oma postid üle vaadata.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

liitunud: 28.05.2003




sõnum 23.11.2012 01:56:39 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Oled jah löönud monstrumi - iseenda. Palun käitu edaspidi enda ja teiste suhtes mõistlikumalt ja ma jätan kõik oma kommentaarid enda teada. Kui ise käitud teiste vastu normaalsemalt, käituvad ka teised sinu vastu normaalsemalt. Kõige rohkem häirib su teiste trolliks kutsumine. Kasutan nüüd sinu stiili. Kes ütles, et teised on trollid? Linki?.. Nii arvasingi.

Ja kui see poleks olnud kunagi ammu, tooks ma lingi ka. Võid ise otsida, mul muudki teha kui oma postid üle vaadata.


Oleks sa kasvõi ühe tõestuse oma väidetele toonud, oleks sinu jutul mõte. Isegi soov olla (kõigest hoolimata) austatud kui normaalne inimene oleks mõistetav. Mina natuke viitsisin poste piiluda ja oma väiteid tõestada. Sina kas lihtsalt lahmid lambist või oled ülearu ülbe, seega ei tasu vist minu poolt eriti head käitumist oodata juhul kui sa seda ära teeninud ei ole. Miks peaksin mina sinuga paremini käituma kui sina minuga?

Eriti kui sa võtsid vaevaks ennast ise debiilikuna paika panna. Peale seda kui ma ütlesin otsesõnu - ära kasuta minu irooniat ja sarkasmi arvamusavaldusena või selle osana. Ainus lohutus, sa pole ainus. Tuntud kaardivägi akomponeerib. Oma kommentaare ära nüüd endale küll hoidma hakka, naerda on ka vaja. Seekord sul "näkkas" ikka täiega.

Ja normaalsuse koha pealt. Apple teema kus arutatakse midagi Apple või tema toote kohta. Varem või hiljem vajuvad kohale sina ja/või sinusugused ning hakkavad asju "paika panema" "Apple on kuri firma ja kõik Apple toodete kasutajad on iSheep-id" stiilis. Lambad, ususekt, kandilise telefoni patent ja mis need mantrad seal teil käivad. Piilusin natuke teistes teemades ringi. Vot sellist trollimist (no ei ole muud nimetust sellele tegevusele, ei ole) pole kuskil mujal. Need pinnud ja palgid tuleks uuesti üle vaadata. Kui ei ole Apple teemas midagi sisulist kaasa öelda, kas siis on vaja? Normaalne mõttekäik. Toob kaasa ka normaalse suhtumise. Näiteks post alla, no mis normaalsusest me räägime?

_________________
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.


viimati muutis margus1000 23.11.2012 02:08:22, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Braien
HV Guru
Braien

liitunud: 02.02.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 01:57:16 vasta tsitaadiga

margus1000, Ära trolli siin.
_________________
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 90
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 02:09:14 vasta tsitaadiga

Kasutasin su irooniat/ sarkasmi oma arvamusavaldusena?

Ja miks sa tõid teema lingi, kus sa trollima hakkasid?

Ja nagu näha, ei tea sa väljendit "Kuidas küla koerale, nõnda koer külale." Nüüd, kus sa seda tead, võiksid mu postid uuesti läbi lugeda, äkki saad aru, mida mõtlen.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

liitunud: 28.05.2003




sõnum 23.11.2012 02:24:54 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Kasutasin su irooniat/ sarkasmi oma arvamusavaldusena?

Ja miks sa tõid teema lingi, kus sa trollima hakkasid?

Ja nagu näha, ei tea sa väljendit "Kuidas küla koerale, nõnda koer külale." Nüüd, kus sa seda tead, võiksid mu postid uuesti läbi lugeda, äkki saad aru, mida mõtlen.


Müstika. Aina paremaks läheb. Mina pean lugema ja sinul on targematki teha (siin lahmida?). Ja lisaks on šarikovi allkäigutrepp üsna järsuks keeranud.

Link oli teemale ja lehele, kus sa läksid isklikuks ning hakkasid mulle silte külge kleepima. Kusjuures ma ei saa märkimata jätta - isegi sellega ei saanud sa korralikult hakkama. Teadmised siltidest, mida kleepida, ei vedanud välja. icon_lol.gif Paha kutsu, paha. Vähemalt kont on sul selle teemaga jälle hambus. Fass.

_________________
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

liitunud: 03.02.2010




sõnum 23.11.2012 02:55:49 vasta tsitaadiga

Minu jaoks tuli üllatusena see, et Apple IPhone nime ka pihta pani icon_biggrin.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Linksys_iPhone
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

liitunud: 06.08.2004




sõnum 23.11.2012 09:00:22 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Kuidas te jaksate? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif


Leiduks ometi isik, kes kasutaks targasti "targem annab järele" ütelust icon_rolleyes.gif

naiivne, nagu ma olen..aga ehk sünnib ime

_________________
" Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
namstoop
HV Guru
namstoop

liitunud: 05.11.2001




sõnum 23.11.2012 09:02:51 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Ja normaalsuse koha pealt. Apple teema kus arutatakse midagi Apple või tema toote kohta. Varem või hiljem vajuvad kohale sina ja/või sinusugused ning hakkavad asju "paika panema"


segi joonud ennast või? See on siin sinu arust ka Apple teema või? Et tohib ainult sellest rääkida, kui toredalt Apple toodetel nüüd e-raamatud lehte keeravad? icon_eek.gif


Priido kirjutas:
Aga samas ei saa lambakarja süüdistada ka, loetakse ikka põhiliselt uudiseid HV-st ja siin pole eriti palju konkurentide nõudmistest ja "väärakast tegutsemisest" juttu olnud. Loeks siis inimesed uudiseid allikatest, aga ei.


Jah Priido, sina oled eliit, mitte mingi lambakari thumbs_up.gif Ja eliiti lambakarjast eristab ju teadagi mis...

_________________
verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

liitunud: 20.08.2005




sõnum 23.11.2012 09:07:00 vasta tsitaadiga

Samsung Galaxy nimi on siis astronoomiast pihta pandud? Või ford galaxy pealt?
Tule taevas appi, siin teemas on korduvalt väidetud et apple teeb lammastele ajupesu jne, milleks siis ärrituda kui ennast lambaks vastu kutsutakse? kopp.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

liitunud: 18.10.2007




sõnum 23.11.2012 09:28:41 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:
Kuidas te jaksate? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif


Leiduks ometi isik, kes kasutaks targasti "targem annab järele" ütelust icon_rolleyes.gif

naiivne, nagu ma olen..aga ehk sünnib ime
Kui see peaks olema vihje administratsioonile, et aeg oleks teema ajutiselt lukustada ja lasta kirgedel maha vaibuda, siis pead seda selgemini väljendama icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 09:54:41 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
The_Boss kirjutas:
Kasutasin su irooniat/ sarkasmi oma arvamusavaldusena?

Ja miks sa tõid teema lingi, kus sa trollima hakkasid?

Ja nagu näha, ei tea sa väljendit "Kuidas küla koerale, nõnda koer külale." Nüüd, kus sa seda tead, võiksid mu postid uuesti läbi lugeda, äkki saad aru, mida mõtlen.


Müstika. Aina paremaks läheb. Mina pean lugema ja sinul on targematki teha (siin lahmida?). Ja lisaks on šarikovi allkäigutrepp üsna järsuks keeranud.

Link oli teemale ja lehele, kus sa läksid isklikuks ning hakkasid mulle silte külge kleepima. Kusjuures ma ei saa märkimata jätta - isegi sellega ei saanud sa korralikult hakkama. Teadmised siltidest, mida kleepida, ei vedanud välja. icon_lol.gif Paha kutsu, paha. Vähemalt kont on sul selle teemaga jälle hambus. Fass.

Kuidas hakkama ei saanud? Keel on sündinud inimese poolt ja seda arendab samuti inimene. Selline sõna on samuti tekkinud inimeste poolt. Isiklikult olen seda sõna kuulnud peale eestlaste ka poolakalt, inglaselt ja ka hollandlaselt ja seda just tähenduses apple fanboy. Ju siis on selline sõna olemas. Ise kasutasin esmakordselt seda sõna just tolles teemas ning ega ma selliseid sõnu väga ei kasutagi.

Mul on paremat teha, kui hetkel teadmata ajal toimunud arutelu otsida. Ma pole sul käskinud ju midagi otsida.

Ma lõpetan vabatahtlikult nüüd, sest mul kõik öeldud ja loodan, et margus oma käitumist muudab.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

liitunud: 16.02.2002




sõnum 23.11.2012 10:09:47 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Seega Google koos partneritega on väikesed ja vaesed ning ei suuda ennast kaitsta. Kas sa ise ka naersid, kui oma posti mõttele pihta said?
Pane tähele, et Google't otse on androidi pärast rünnanud kuni alles väga hiljutise ajani praktiliselt ainult oracle. Teised lähevad otse kõvasti vähemate ressurssidega seadmete tootjate kallale. Nüüd küll tõesti võttis google ka ise asja käsile ning üritab selle näritud õuna pornograafiale lõppu teha.
margus1000 kirjutas:
Muideks patendisüsteem võib olla vildakas, aga päris ilma oleks ka hull. Kogu uuendus jääks laksust seisma, sest iga firma, kes kasvõi kopika R&D alla paneb, tekitab sellega automaatselt endale suurimat kahju - konkurentsieelise konkurentidele.
Tarkvarapatendid on täiesti eraldi teema võrreldes tavalistega. Tavalisi patente tuleks kõvasti reformida, tarkvara omad täielikult eemaldada.
_________________
Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eltso
HV veteran
eltso

liitunud: 03.02.2010




sõnum 23.11.2012 13:39:38 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Samsung Galaxy nimi on siis astronoomiast pihta pandud? Või ford galaxy pealt?
Tule taevas appi, siin teemas on korduvalt väidetud et apple teeb lammastele ajupesu jne, milleks siis ärrituda kui ennast lambaks vastu kutsutakse? kopp.gif


EE, kas sa lihtsalt lahmid või vaatasid linki ka, Apple-l olid isegi kohtuvaidlused, kuna tahtsid hakata luba küsimata teise firma toote nime kasutama. Lõpuks maksid lihtsalt asja kinni ja elu oligi lill. Kui see ei ole nime varastamine, siis sorry, aga mis on?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

liitunud: 20.08.2005




sõnum 23.11.2012 14:50:46 vasta tsitaadiga

Jah ma lugesin linki. Aga sorry Applel on ammu kasutusel tootenime ees see "i" . Või sa tõsimeeli arvad, et nad ootasidki iPhone nimelist seadet teistelt, et saaks siis nime varastada. Pealegi oli teise poole poolt iPhone nimi juba unustusse vajunud.
Aga eks sa käsitle nime teemat edasi ja vaaa palju sa leiad sensation , galaxy , või mingi teise suvalise nimega erinevaid tooted. Selle põhimõtte järgi sul on siis kõik vargad?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

liitunud: 16.02.2002




sõnum 23.11.2012 14:53:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Aga sorry Applel on ammu kasutusel tootenime ees see "i"
ning paljudel on toodete nimes "phone" või "tab". See ei tähenda, et nad oleks reserveerinud kõikvõimalikud variatsioonid neist.

Aga ei, jätka. Koomiline on vaadata kuidas käib pidev ette-taha apple'i välja vabandamine icon_lol.gif

_________________
Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

liitunud: 20.06.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2012 15:08:15 vasta tsitaadiga

Tuleb luua uus firma - I Apple, mis otsib apple toodetest neid asju, mis on neil patentimata, need ära patentida ja siis raha välja nõuda. Tulu missugune. icon_razz.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

liitunud: 18.10.2007




sõnum 23.11.2012 15:09:42 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Jah ma lugesin linki. Aga sorry Applel on ammu kasutusel tootenime ees see "i" . Või sa tõsimeeli arvad, et nad ootasidki iPhone nimelist seadet teistelt, et saaks siis nime varastada. Pealegi oli teise poole poolt iPhone nimi juba unustusse vajunud.
Aga eks sa käsitle nime teemat edasi ja vaaa palju sa leiad sensation , galaxy , või mingi teise suvalise nimega erinevaid tooted. Selle põhimõtte järgi sul on siis kõik vargad?
Ülivapustav loogika - olevikus oodati minevikku vajunud asja icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Samasugune "pärl" nagu äpufirma muudki patendid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Apple patenteeris e-raamatu lehekeeramise mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.