Ega mäng nüüd sellepärast mängimataja jää
Mulle lihtsalt meeldib medaleid koguda ja nüüd tehti see kõvasti lihtsamaks
2 dlc ka veel tulemas et nurka ei saa kindlasti visata _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Timberg, niiet jah pead leppima sellega mis tuleb, st pea tagasi liiva alla, see käib kõigi premiumi diktaatorkorra pihta
kuradi vana tärnguveeratajate stuudios rootsis oleks otsa peale saanud kui oleks bf4 kohta midagi kõssanud, kuradi luuser _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Huvitav, hetkel on mul küll seal nii 6 serverit olemas. Järelikult kõike ei kustutanud. Aga äkki viitsid Eesti serverite nimed öelda või siia linki visata ?
Kas keegi on proovinud, kas on mingi märgatav vahe, kui mäng tõsta teisele HDD-le.
Hetkel esimene ketas SSD, kuid see pilgeni täis, teiseks kettaks WD5000AAKS 300 MB/s Serial ATA 2.0 ?
Kas keegi on proovinud, kas on mingi märgatav vahe, kui mäng tõsta teisele HDD-le.
Hetkel esimene ketas SSD, kuid see pilgeni täis, teiseks kettaks WD5000AAKS 300 MB/s Serial ATA 2.0 ?
ma pigem tõstaks kõik muud asjad sinna HDD-le kui mängu.
Vahe on meeletu.
Ma juba peaaegu kõik sinna tõstnud....HMM kuskil jöi nagu meelde et USERS failid (6Gb hetkel) sai kah mingitmoodi teisele kettale migreerida....hakkan otsima.
Järsu kest mängu, kui juba 500 ticketit läbitud, kick.
Nice ei mingit kommentaari ei midagi.
No selge. Läksin tagasi mängu. Küsin miks kick? Selle peale keegi vastas, VIP'slot.
VIP'lot my ass tõesti. 100+ killi juba rauas ja järsku kick.
Ok ütlesin siis, et loomulikult kick tapamasinale on random VIP'slot kick.
Peale seda kick ja ban Banist võite juba ise oma järeldused teha.
Kõige parem on muidugi see, et serverit ei saa reportida, et seal mõnitatakse ja BAN'itakse lampi.
Nice Dice, Nice indeed!
Järsu kest mängu, kui juba 500 ticketit läbitud, kick.
Nice ei mingit kommentaari ei midagi.
No selge. Läksin tagasi mängu. Küsin miks kick? Selle peale keegi vastas, VIP'slot.
VIP'lot my ass tõesti. 100+ killi juba rauas ja järsku kick.
Ok ütlesin siis, et loomulikult kick tapamasinale on random VIP'slot kick.
Peale seda kick ja ban Banist võite juba ise oma järeldused teha.
Kõige parem on muidugi see, et serverit ei saa reportida, et seal mõnitatakse ja BAN'itakse lampi.
Nice Dice, Nice indeed!
Hala või mitte, vähemalt hingelt ära.
Tundub, et saksa serverites on enamus administraatorid puberteedieas idioodid, nendes olen kõige rohkem selliseid lolle kohanud.
ise sain ilma hoiatuseta uk serverist kikki kuna võtsin mingi tondi (eks see admin oli) nina alt soomuki samal ajal kui seda parandati ... nime peal ei olnud kust mina pidin teadma _________________ "Mõtle kriitiliselt"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.