praegune kellaaeg 17.06.2025 21:36:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MEL666
HV kasutaja
|
18.11.2012 16:06:41
abi vaja HP 8000 nc´ga |
|
|
tegi siis sellise nalja,et ei võta enam pilti ette kui sisse lülitada,siis jääb must ekraan ja vasakul ülal nurgas kursor vilkuma. üksi klahv ei reageeri,ainult cntr-alt-del iga teeb restarti. et kas oleks mul täna kuskilt abi saada? oskab keegi aidata või suunata,kus abi saab? asun tallinnas,nõmmel. ja kuna netti saamine nüüd vähe keeruline,siis võib ka teada anda 54 55 7115. tänud juba ette,kes iganes ja millega aidata saab,sest ma tõsises hädas. pool mu elu ja tööd selles arvutis
_________________ tallinnas nõmmel rehvivahetus. siinsetele hea hind ja kokkuleppel võimalik igal ajal. |
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
19.11.2012 03:58:28
|
|
|
Kahetsusväärne, et rahvas kohati ei mõista siiani, mida tähendab oluliste andmete varundamine.
Ega enne probleemi tulekut ei täheldatud mõnd sümptomit, et miski on korrast ära? Näiteks: arvuti muutus aeglasemaks, jooksis kokku vms. Eeldades, et viga on opsüsteemis, prooviksin eeskätt pääseda Safe Mode'i, vajutades pärast arvuti taaskäivitumist järjepidevalt nuppu F8 (minu teada on see enamuse HP'de puhul toimiv). Kui see toimib, siis peaks saama ligi ka kõikidele dokumentidele.
Kui see ei toimi, võiks proovida masinat opsüsteemi plaadi abil alglaadida - see peaks ikka toimima ning proovida tasuks opsüsteemi parandust (repair).
Juhul kui tarkvaralised nüansid ei tööta, tasuks uurida, kas ehk mõni komponent on omadega hingusele läinud. Kui, siis tõenäoliselt on selleks kas kõvaketas või mälu, viimane on ehk vähemtõenäolisem. Kõvaketta jaoks olen kasutanud "ligipääsmatus" olukorras SeaTools'i, mille alglaetavat (bootable) versiooni on võimalik leida siit: http://www.seagate.com/support/downloads/seatools/
|
|
tagasi üles |
|
 |
MEL666
HV kasutaja
|
19.11.2012 14:23:31
|
|
|
kahetsusväärne tõesti. ja ma olen pikemat aega juba plaaninud osta välist ketast,kuid kuidagi ei saa asjale pihta ja muudkui,et aega on jne... nii nagu ikka.
mingeid erilisi muutuseid pole täheldanud küll,töötas nagu ikka. see et mõnikord aeglane trundub,arvan on tavaline probleem enamikel arvuti omanikel kuid mingit märgatavat hangumist küll pole olnud.
proovisin seda f8 võimalust. vajuta palju tahad-ei midagi. kui pidevalt toksida,siis lihtsalt lõpuks hakkab iga vajutuse peale piiksuma ja kõik.
kui sisse lülida,siis mõne seki jooksul annab võimaluse f10 et vajutada. täpne tekst on F10=ROM based setup. ja siis läheb pilt mustaks ja siis reageerib ainult välja lülitamisele ja cntr-alt del.
_________________ tallinnas nõmmel rehvivahetus. siinsetele hea hind ja kokkuleppel võimalik igal ajal. |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.11.2012 14:58:03
|
|
|
Ketas on tõenäoliselt korras, aga emaplaadil on nähtavasti mingi sild lahti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MEL666
HV kasutaja
|
19.11.2012 17:53:58
|
|
|
väike ülevaade siis vahepeal toimunud arengutest. sai siis selle f10 ne kaudu tehtud HDD selftest. tegi seal 3 testi ja tulemuseks näitas,et test kulges edukalt. mingeid erroreid ei näidanud,ega ma ei tea,kas peakski näitama muidugi. kuid nüüd siit edasi on minu mõistus igaljuhul otsas.
betamax-loodan ka et ketas ikka korras.
kuid nüüd võiks soovitada kus või kes võiks edasi vaadata. ise ei tahaks näppida,keeran muidu põhjalikult veel peeti.
|
tagasi üles |
|
 |
kaboom
huvituja

|
19.11.2012 18:10:51
|
|
|
Ei usu, et viga emaplaadis või kõvakettas.
Arvatavasti on partatsioonitabel sassis.
Kui Mel endiselt hädas siis võid mulle PS'i saata.
_________________ I want to die in my sleep like my grandfather … Not screaming and yelling like the passengers in his car. |
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
19.11.2012 18:18:24
|
|
|
peab üle vaatama, siis saab täpse diagnoosi panna. Su jutu järgi tundub tõesti et kettalt peaks andmed kätte saama, kuid ma väga ei usu et partitsiooni tabel sassis. Andmed saaks kindlasti kätte, arvatavasti arvuti jälle töökorda ka kui tartusse või viljandi remonti tooksid, eeldan rohkem memaplaadi poolset jama mis neil esineb ikka
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|