Jack Vegas, palju siis see paremini on ?10%??
et saaksin mingi AA peale lükata kui win 7melt 8 -le üle lähen ? _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
et saaksin mingi AA peale lükata kui win 7melt 8 -le üle lähen ?
Ma protsente ei oska välja tuua. Win7 peal oli kõik low peal ja fps dropid ning fps 30 kandis. Win8 saab isegi graafikat peale panna ja fps stabiilsem ja kõrgem. Ma oleks juba win7 tagasi pannud, aga puhtalt ainult sellepärast jääb peale, et BF3 jookseb palju paremini, kui 7 peal.
et saaksin mingi AA peale lükata kui win 7melt 8 -le üle lähen ?
Ma protsente ei oska välja tuua. Win7 peal oli kõik low peal ja fps dropid ning fps 30 kandis. Win8 saab isegi graafikat peale panna ja fps stabiilsem ja kõrgem. Ma oleks juba win7 tagasi pannud, aga puhtalt ainult sellepärast jääb peale, et BF3 jookseb palju paremini, kui 7 peal.
Ei usu hästi seda juttu .. juu oli mingi kala sul Win 7. "Mõõtmistulemused" on kah üsna kohvipaksupealt ennustamise moodi. Enne kui mõni asjalikum koht testi ei tee siis pole küll põhjust vahet teha.
kui kuu aega tagasi vaatasin, siis oli ühes testis näidatud miskit 2 protsendist vahet ja kusjuures mängudes oli 1:1 jõudlus. Ei tea kust see 10% tuleb, kui AMD pole suutnud korralikke drivereidki veel teha Win8'le... aga eks ma saan kohe varsti teada Tõmbasin endale legit Win8 ära ja paari päeva jooksul panen peale.
Markxy10, "Of the 10 games we benchmarked, only one demonstrated a significant difference in moving from Windows 7 to Windows 8, and only on Nvidia's GeForce GTX 660. That game was Borderlands 2, where our average measured frame rate dropped from 86.6 to 81 FPS."
Ehk siis ühes mängus oli Win8 perf halvem... See on ikka suhtkoht driverite teema, tuntavat erinevust ei tohiks neil olla.
endal nt FF jääb vahest "joining server" staatuse ajal seisma, järgmine etapp "initializing" koos bf3 ei ilmu alla taskbarile - oota kaua tahad, BL logout/login siis töötab _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Hetkeseisuga, mängisin mingi tunni järjest ja ei jooksnud kokku. See oli siis peale seda, kui uuendasin videokaardi kõige uuema driveri peale. See muidugi võis õnn kah olla et kinni ei kiilunud.
Infoks niipalju, et kui BF3 ajal Steam jookseb ja ingame interface on enabled siis jookseb BF3 peale esimest roundi ja mapi vahetust kokku. Juba mõtlesin, et uued driverid aga siis jagasin lahti.
Ma olen tavaliselt kõik ebaolulise kinni keeranud, kuid probleem sellega ei lahenenud. Brauseri kala see olla ju ei saaks?
Proovin kohe 310.54-notebook-win8-win7-winvista-64bit ära.
e: ei aidanud.
viimati muutis Anna tooli 18.11.2012 02:59:17, muudetud 1 kord
Ei keera midagi kinni....
Keeran video tonni peale, vahe
Kahju kui pole aega järjest mängida.....sooja sisse saamiseks läheb enam kui asi väärt :S
Miker + sõbrad teevad asja märksa lihtsamaks.... mikris kuuldu aitab palju, sest seljataga pole silmi.
Üksi on conquest TT'na lamp.
M416 tundub kõige teresam + acog4x(aga tanki sellega ei murra), hoopis TT'l on miinid toredad.
Engeneeri klassis vbl see (kahtlane) G36C + acog4x, kindlasti halvem kui M416
Nõmedalt on nerfitud neid relvi, TT kõik relvad = jama. Võta üks ja viska teisega Oled kaval, poetad miinid.....
Varem sai kaks miini täpselt samasse kohta visata ja ei olnud näha(nägi ühte, kuigi oli kaks), nüüd mingisuguse uuendusega pead vahepeal liigutama ja sättima(muidu viskab automaatselt üksteisest umb 2m vahega ja jääb näha)[viska miin alati millegi(tükkide) alla peitu kaks miini üksteise lähedale! esimene muudab sõiduvahendi kõlbmatuks, teine tapab vaenlased korraga] .. nice ending
viimati muutis busta 18.11.2012 02:41:54, muudetud 6 korda
tüdimus hakkab ligi hiilima.. okei, kdr kasvab (0,7 pealt alguses 1,36 peale hetkel ja tõuseb jõudsalt) selles osas on kõik ilus aga..
närvi ajab et ma pean normaalse serveri/roundi leidmiseks otsima nagu lollakas.. seda ERITI just Conq osas..
Kui nauditavate roundide osakaal on mingi 20-30% siis on mängu disainis midagi väga mäda..
glitchida mappe ja teatud relvi/masinakombinatsioone on liiga lihtne "abuse'ida".. samuti on osade masinatevaheline "tasakaal" nii paigast ära et see on halenaljakas...
aht0, alguses tüdined, siis mõtled kui hea oli, kirud ja avastad, miski toob tagasi...
sellest listist pole hetkel paremat võtta... ss n see kui oled eksinud punaste laternate tänavale
aht0, alguses tüdined, siis mõtled kui hea oli, kirud ja avastad, miski toob tagasi...
sellest listist pole hetkel paremat võtta... ss n see kui oled eksinud punaste laternate tänavale
kribasin pika jutu. Vahet pole. Fundamentaalset tasakaalu mängus ei ole. Üks pisike muudatus võib tähendada ühe või teise poole totaalset ülekaalu.. ja lõbu lõpeb
580h mängitud ja siiani pole veel tüdinenud
Ofc on servereid kus abusitakse, häkitakse, glitchitakse ja tehakse igasugust muud jama. aga on ka selliseid servereid, kus on adminnid ja hoiavad nauditavat mängu tasakaalu
Ma olin ise juba täiesti loobumas kuniks premiumi ära soetasin ja CQ hakkasin mängima. See on midagi sellist milline oleks uus MOH välja pidanud nägema. + hetkel double xp käimas siis minule kui algajale hea ülespoole redelis ronida.
580h mängitud ja siiani pole veel tüdinenud
Ofc on servereid kus abusitakse, häkitakse, glitchitakse ja tehakse igasugust muud jama. aga on ka selliseid servereid, kus on adminnid ja hoiavad nauditavat mängu tasakaalu
ootan sellist serverit.. viimane kogemus Conq adminniga oli Omanis.. olin US poolel, võtsin parasjagu C lippu kui järsku surnud, "killed by admin".. kes oli mu enda squadis ja lõugas suurtähtedega chatti et "Heli is mine and mine only"..turakas ei pidanud vajalikuks isegi vabandada.. analoogseid jobusid on veel olnud.. a la TDM serveris, saad lõpuks hoo sisse ja siis antakse suvapõhjusel kick.. näiteks mortari laskmisest ilma et mind saaks tagasi lasta (vene k ümberpanduna)
kindlam on pelada ilma adminnita serverites, kahtlast jama juhtub vähem..
muud: eile unlockisin M16A4.. ja attachmendid mis lahti tulid kandsid markeeringut M16A3 jaoks.. flash suppressor ja lasersihik vähemalt.. teiste puhul ei osanud vaadata..
Eile tuli selline kiri postkasti, et minu kasutaja emaili aadress on edukalt vahetud, kuigi ise vahetada ei tahtnudki. Kirjas oli veel, et kirjutaks nende helpi, kui ma seda ei teinud. kuid see suht keeruline, sest pean selleks sisse logima, aga kuna email muudetud, siis enam sisse ei saa. ei leia yhtegi origini emaili ka, kuhu murega minna, google andis samasuguseid probleemseid inimesi veel, kes ei suuda ka kuidagi yhendust saada originiga, et saaks emaili tagasi vahetada. On kellelgi 2kki midagi soovitada... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Ära kliki mitte ühelegi lingile, mis on e-mailiga kaasa antud.
Mine manuaaselt battlelog.battlefield.com ja sealt logi sisse. Kui vaja, siis võta EA koduleheküljelt suppordiga ühendust.
NB! Kõik aadressid trüki ise sisse ning mitte mingil juhul ära kasuta e-mailis toodud linke. Eeldatavasti on tegemist phishing e-mailiga selleks, et saada teada sinu kasutaja ja parool.
ei saa battlelogi sisse, esimene asi mida p2rast emaili saamist tegin, aga ei midagi... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Küsimus selline et kui mängu käima panen, kas on võimalik seadistada nii, et mäng kasutaks näiteks ainult Firefoxi brauserit.
Default brauser on mul Opera ehk siis mäng käivitub Operas, aga seda ma ei taha. Praegu pean manuaalselt sisse logima Firefoxis battlelogi ja siis veel Origini.
Küll oli keeruline sõnastada aga loodan, et saite aimu mis ma küsida tahtsin
kusjuures, helistasin koju ja lasin läbi origini programmi sisse logida ja ilusti töötab...samas telefoniga ei saa kuidagi sisse logida, eks nv saab järgi proovida täpsemalt, aga praegu tundub valehäirena _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Küsimus selline et kui mängu käima panen, kas on võimalik seadistada nii, et mäng kasutaks näiteks ainult Firefoxi brauserit.
Default brauser on mul Opera ehk siis mäng käivitub Operas, aga seda ma ei taha. Praegu pean manuaalselt sisse logima Firefoxis battlelogi ja siis veel Origini.
Kui su arvutil on juhtumisi vähem kui 4Gb mälu siis Firefoxi kasutamisel võib tekkida see probleem et ta hammustab sul kuni 500Mb rammi lihtsalt ära ja kui on veel muid asju käimas võib mängu jaoks napiks jääda.
uue update pärast jäi mul 4 medalti saamata
punkte igatahes juurde ei tulnud ... keegi jälle vist vingus et liiga palju peab mängima et medaleid kätte saada?!?
on kurjamid kll _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
caarel123, tagantjärgi on hea tark olla aga nägin et enne kui uuenduseks läks olid mängus ... selles oligi vist põhjus Smoking, mäggi aivari trikk _________________ "Mõtle kriitiliselt"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.