Jah, kuna mingite vaheklippidega seoses. Et sellega ei kaasneks siis just eriti kvaliteetsed vaheklipid, kui keha füüsiliselt karakteril oled muutnud. Aga minu arust see jõukas on küll kõige väiksem miinus. Kuidas saab selline asi sellise mängu reitingut kohe alla tirida?
sten260, kuule, st et mäng ei suuda olla parem kui SA. Maru raske oleks neil olnud see sisse jätta. Nüüd jääb karakter ilma muskliteta ja kuivab kokku või läheb paksuks, kuidas ilma lihasteta ära teed selle mängu?
Niiet kui mängus jõukat pole siis on see täielik linnu s*tt? Loogish
Minu jaoks see küll midagi ei muuda, ostan ma selle mängu sellepärast, et story läbi teha ning seda nautida ning hiljem lollitan niisama linnapeal, mängin MP jne.
Minu jaoks see küll midagi ei muuda, ostan ma selle mängu sellepärast, et story läbi teha ning seda nautida ning hiljem lollitan niisama linnapeal, mängin MP jne.
see peakski mängu ideed kõige paremini kirjeldama, mitte mingi hala, kas ta mul ikka jookseb, või ehk on liiga kallis, oo-äkki PC-le ei tulegi...putsi ma ütlen, nagu lasteaed _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
"According to Game Informer you can't gain or lose weight. R* said that the graphics in GTA SA were more forgiving and it would be impossible for that function to work properly in GTA V because of the high quality graphics."
Evil14, jõukas on väike osa tervikust, nagu härrased R*'s mainisid siis erinevaid mini-game ja muud nodi on seal mängus väga väga palju. Seega peaks peale mängu lõppu tegevust daijooba olema. Nt Golf'i mini-game pidi vabsee samal tasemel olema kui need Tiigri Woodsid jne. Seega pole põhjust kurvastamiseks, küll leiad midagi sellist mis sulle meele järgi on ja eks siis GTA6 teemas saad nt nutta: ''Oh kui nõme, et seda asja pole GTA6's, GTA5's küll oli, niu niu niu''
Pildid/treilerid on tehtud PS3-l. RG on seda ka ise öelnud.
Kas allikat on ka võimalik saada? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
wtf is this shit? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
No kuulge, konsoolid juba nii odavad, et miks mitte osta. Slime 160-320GB tehakse meil müüke 100£ tükk uus pakendis.. Ja uue superslimi saab ca 150£ kätte.
Endalgi hetkel 320GB slim müügis, et uus superslim hankida
Aga jah tundub uus ülikõva GTA tulla, nagu tuli San Andreas , mis kõigile kõvasti meelde jäi mitmekülgsusega tuleb ka see _________________
Pildid/treilerid on tehtud PS3-l. RG on seda ka ise öelnud.
Kas allikat on ka võimalik saada?
Ma tõesti ei mäleta enam, kus sellest kirjutati, kuid niisama ma ei väida seda. Oli selgelt öeldnud, et RG kinnitas, et GTA V demo on jooksutatud PS3 peal (ehk siis PS3 peal on tehtud ka pildid ja videod). Vihjati ka, et PS3 ongi RG-l " lead platform". Seda avalikustati ~nädal-kaks tagasi.
Vb vist oli isegi GameInformer see, kes sellest teatas (teadagi, said nad GTA V-ga päris põhjalikult ju tutvuda juba RG juures).
kes see hakkab ühe mängu pärast konsooli ostma. Ma loll ostsin kolme pärast, mis ammu läbitehtud ja nüüd seisab nii sama ja kogub tolmu. _________________ zero
viimati muutis 486 16.11.2012 17:53:31, muudetud 1 kord
kes see hakkab ühe mängu pärast konsooli ostama. Ma loll ostsin kolme pärast, mis ammu läbitehtud ja nüüd seisab nii sama ja kogub tolmu.
GTA V puhul või üldse mõne mängu puhul, mis on mõne jaoks vägagi hea mäng, kuid pole tulnud PC-le, ostetakse ikka konsool sellepärast. Mänguisu nii suur ju ja tõelised fannid ei suudaks seda aastaksest oodata.
Hiljem, kui mängust tüdimus peale tuleb, saab alati ju maha müüa. Mida sa ikka tolmu koguda lased sel.
kes see hakkab ühe mängu pärast konsooli ostama. Ma loll ostsin kolme pärast, mis ammu läbitehtud ja nüüd seisab nii sama ja kogub tolmu.
Neid inimesi on vast päris palju.
Ma jään napilt välja. Ostsin GT ja MGSi pärast. Ehk siis kahe mängu. Nüüd lisana siis saan GTAd ka proovida. Ja ongi kõik. Pole eriline mängumees ja mulle neist piisab. Pole aega et nendegagi korralikult tegeleda..
Nende piltide kohta. Elame näeme, GTA4 pildid olid ka jube silutud jne mis välja tuli oli see, et AA'd polnud üldse ja konsooli pilt oli kaugel sellest mis neil piltidel. Vajutage PC GTA4's P tähte ja saate konsooli pildi, nii ma vähemasti kuskil lugesin.
Eks kui mäng käes siis saaab näha mis pilt on.
Rockstar võiks mingi hetk teha ainult PC exclusive GTA mängu, vot see oleks mõnus aga seda ei juhtu kunagi sest siis löödaks kõikidel konsooli tootjatel jalad alt ja seda ei saa ju lubada, palju raha läheb kaotsi, PC müük muidugi kasvaks
Minuarust GTA üldse liiga üles haibitud. Paar päeva on äga linna peal lammutada, kuid viskab kähku üle. Missioonid on ka huvitavad kuni üks haigelt pervo ülessanne tuleb. Ala kaitse mingit npcd v6i muu jama. GTA 4 jäi pooleli sellepärast, et üks eriti n6me missioon tuli. Kus pidi pea terve linna läbi s6itma ühest otsast teise üle silla, et mingit shortcuti ka pole. J6uad sinna 10 min pärast, siis hakka ladu ründama, mis on gängstereid täis. JA see jobu NPC jooksab pohhuilt sisse ja laseb end täristada ja kohe kuttu kah. MISSION FAILED!! Kohe uuesti teha ei saa vaid tuleb need pikad auto s6idud k6ik uuesti teha.
Selliste pervo missioonide pärast, pole ükski GTA läbitehtud. _________________ zero
sa-s oli lahe jõukas ambaaliks pumbata ja tattood peale teha tegelasele jah aga taga nutma ka ei hakka seda. muidu ainuke gta mis sai 100% ära tehtud, st lisaks storyle kõik muud asjad ka.
loodetavasti pole mingit tüütut sõbra süsteemi, nagu 4jas, hei lähme keeglit mängima jms jura.
*Igal tegelasel on oma kindel sõpruskond.
*Mobiiltelefon jätkab oma osa mängus, kuid pigem internetti pääsemise, kui sõpradega suhtlemise otstarbel.
esimene mõjub hirmutavalt, et nüüd hakka veel kolme tegelase sõpradega neid tüütuid tegevusi tegema, teine jälle rahustab maha veits
*Ühelt tegelaselt saab teisele üle minna igal hetkel, kui sa ei ole parasjagu missioonil.
sellest ei saa hästi aru, et kui tegelase ära vahetad, mis teine siis teeb senikaua? seisab sama koha peal? autoga sõites ära vahetad, siis paneb puusse?
sellest ei saa hästi aru, et kui tegelase ära vahetad, mis teine siis teeb senikaua? seisab sama koha peal? autoga sõites ära vahetad, siis paneb puusse?
Elab oma elu edasi. Kui sa tegelast vahetad siis ta ei jää lihtsalt seisma vaid liigub ringi ja teeb tegevusi.
Elab oma elu edasi. Kui sa tegelast vahetad siis ta ei jää lihtsalt seisma vaid liigub ringi ja teeb tegevusi.
Pms auto missione tehes (näiteks bank heist vms) saad olla juht siis kui sa ise tahad ja saad võtta kontrolli kaasreisija üle näiteks siis kui sulle sobib. Teine keda sa enam ei kontrolli teeb seda tegevust mida sina lasid teha tal.
Inglise keelest saad aru? Loe Game Informerit või The Axe Factor http://theaxefactor.podbean.com/mf/web/nn7pb5/taf-094.mp3
GTA 5 jutt hakkab kuskil 16:30
Pms auto missione tehes (näiteks bank heist vms) saad olla juht siis kui sa ise tahad ja saad võtta kontrolli kaasreisija üle näiteks siis kui sulle sobib. Teine keda sa enam ei kontrolli teeb seda tegevust mida sina lasid teha tal.
Inglise keelest saad aru? Loe Game Informerit või The Axe Factor http://theaxefactor.podbean.com/mf/web/nn7pb5/taf-094.mp3
GTA 5 jutt hakkab kuskil 16:30
See võimalus koguaeg tegelasi vahetada tundub päris hea asjana, varem oli ikka ainult 1 tegelane korraga või oligi ainult üks tüüp, kellena mängida. Niiet nüüd on nii, et kui üks tegelane ära tüütab, valid teise ja korras. Vaheldusrikkust toob see kindlasti mängu kuhjaga juurde ja see on väga tervitatav
Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega või reeglitega vastuolevaid postitusi või hinnanguid. Vastasel juhul võidakse sind karistada Aeg Maha (AM) staatusega, korduva rikkumise korral sinu kasutajanimi sulgeda ja/või sinu ligipääs HinnaVaatluse keskkonnale jäädavalt ära keelata.
Krt teab kuidas nad selle karakteri jama lõpuks kokku keevitavad aga üldjuhul on kõik GTA seeriad väga head olnud. Progressi peab olema muidu läheb asi igavaks. Hetkel meenub operation flashpoint kus kogu stoori oli nelja viie tegelase vahel ära jaotatud. Kummaline et tänapäeval sellise stiiliga mänge enam ei tehta. Kas mängida mäng läbi 1 tegelase või näha kogu stoorit läbi erinevate tegelaste silmade läbi. Antud juhul tundub GTAV ideed põnevad.
Krt teab kuidas nad selle karakteri jama lõpuks kokku keevitavad aga üldjuhul on kõik GTA seeriad väga head olnud. Progressi peab olema muidu läheb asi igavaks. Hetkel meenub operation flashpoint kus kogu stoori oli nelja viie tegelase vahel ära jaotatud. Kummaline et tänapäeval sellise stiiliga mänge enam ei tehta. Kas mängida mäng läbi 1 tegelase või näha kogu stoorit läbi erinevate tegelaste silmade läbi. Antud juhul tundub GTAV ideed põnevad.
Võiks tulla midagi sellist nagu on tehtud filmis Vantage Point, üks sündmus, erinevad vaatepunktid. Tundub ilmselt nagu ulme aga unistada võib.
Võiks tulla midagi sellist nagu on tehtud filmis Vantage Point, üks sündmus, erinevad vaatepunktid. Tundub ilmselt nagu ulme aga unistada võib.
Kõlab huvitavalt , aga gameinformeri sõnul saab lihtsalt ühte ülesannnet erinevate mängijatega teha. "Vaatenurk" jääb samaks. Erinevatel karakteritel on neile omased spetsiifilised omadused.
According to a magazine advert by Dutch and Belgium game retailer: Game Mania, there will be a Grand Theft Auto V PC Version.
The full page advertisement shows the ‘Meet Chop’ artwork together with: ‘Expected Spring 2013′ and ‘PS3,X360 & PC’
Nagu aru saan, siis sel edasimüüjal oleks nagu infot, et PC versioon tuleb ka kevadel?
Vähe tõenäoline, kuid muidugi super ju oleks. Eks näis, mis saab.
Nagu aru saan, siis sel edasimüüjal oleks nagu infot, et PC versioon tuleb ka kevadel?
Vähe tõenäoline, kuid muidugi super ju oleks. Eks näis, mis saab.
Mäletate kuidas Max Payne 3-ga oli. Eelmisel aastal lubati, et märtsis tuleb välja, aga tuli hoopis 1. juunil, konsoolidele 15. mail.
Lasevad konsoolidele välja, teenivad sitaks pappi, saavad boonuseid xbox ja PS3 tootjatelt. Ja kui see on möödas tuleb PC versioon, sest väga paljud ei kavatse selle mängu pärast konsooli osta ja vaadates GTA4 PC müüginumbreid pole RS nii rumal, et selle raha maha viskab. Aga sellist juttu peab heietama mis PC Gameri lehelt lugeda sai.
Ei usu iial, et nad PC-le jätaksid välja tulemata. Sellist viga küll RG GTA-ga ei teeks. Eks jah, tuleb lihtsalt oodata see pool aastakest või aastakene ära. Ka PC-lt tuleks ju raha ja kohe kindlasti ei jääks PC versiooni müügiga kahjumisse või veidike pahasse seisu.
Mina siinpuhul küll ei karda... Lihtsalt üritavad hirmutada, et nüüd kõik konsoolid ostaksid.
sellise triki R* teeb... PC versioon tuleb tõenäoliselt siiski välja, ehk aasta jooksul peale kansooli reliisi. tulemata ei jää ka kohutav DRM ja R*socialclub bullshit. peale seda muidugi ka hala et nende konsooliporti nii palju piratakse.
eks see üks vastutuult kusemine ole R* poolt, kui kellegi Dan Houser selliseid ütluseid ikka meediasse lastakse. selleasemel oleks võinud hoopis vait olla, oleks see "bad publicity" ja PC gamerite pahameel olemata olnud... esialgu.
Hetkel täiesti fantaseerin, aga mõelge, kui gta 5 tuleks välja analoogse süsteemiga nagu diablo 3?
Pean silmas just seda, et singleplayer mängimiseks pead olema online pidevalt jne (hetkel vist ainuke töötav antipira vahed singleplayer mängude puhul)?
Karm oleks.... karm. Mul juba gta 4 koopiakaitse tüütas tohutult ära, kui nad gta 5'ga ületaksid koopiakaitse suhtes kasutajavaenulikuse kuiadgi, oleks ikka.... jah. Oleks
gta 4 häirib küll, paned piraati kiiremini käima kui originaali + social clubil puudub mõte täiesti.
sada erinevat programmi, et ühte mängu käivitada. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.