Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Supiplex
HV veteran

|
16.11.2012 15:40:27
|
|
|
Skewp kirjutas: |
1. Kuidas f saab muusikamängija kinni panna? Sai prooviks üks lugu Zune kaudu peale pandud (Zunest hiljem...) ja nüüd passib see lugu pausi peal üleval nurgas iga kord, kui stand-by'st telefoni tööle panen. [EDIT: Sain kuidagi jagu...kuidas? Ei tea)
2. Kuids f saab telefoniraamatu mõistlikuks? Syncis kenasti mulle terve Interneti sinna raamatusse sisse ja nt MSN kontakt eemaldades eemaldab nad ka mu MSN listist, olgugi, et tahan vaid kontaktide alt sealt eemaldada. Kui keeran filtrist MSN kontaktid maha, siis kaovad ka SIM omad ära...win.
3. Bingi Googlega vms asendada ei saa?
4. Eeldan, et telefoniraamat ongi nagu pudru ja kapsad, et ei saa vastamata, vastatud ja valitud numbreid eristada?
5. Mass Storage peale vist ei tasu mõeldagi? |
1. Ära lase sel ennast häirida. Ta ei tee midagi halba ja läheb ise ära (ma oletan et siis kui OS jookusutab garbage collectorit). Muide, marketplace-is on üks äpp olemas millega saad sellest lahti konkreetselt.
2. Ta näitab sinu windows live kontakte. Sama nagu droidid ja gmail kontaktid. Kui sa oma gmaili konto impordid, saab ta ka sealt kontaktid kätte. Peale seda võid kopeerida olulised kontaktid ühte või teise ja muu välja filtreerida. SIM kaardi kontakte ta minu meelest ei näita, need kopeeriti windows live-i ümber.
3. Ei. FML.
4. Jah.
5. Ei.
tsitaat: |
Zune - Mingi iTunesi analoog ma eeldan? Igatahes väga ebaloogiline asi. Iga tegevus seal nõuab nii pingsat mõttetööd, et väsin enne ära kui vajalikud asjad leian või tehtud saan. |
Jah. Nõus. Sama siin.
_________________ The young lady had an unusual list,
Linked in part to a structural weakness.
She set no preconditions. |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.11.2012 15:45:30
|
|
|
1. Ei ole ise sellest loogikast aru saanud, mingi hetk see lihtsalt kaob. Samas ise pean seda pigem mugavaks, saab mõningase aja jooksul kuulamist jätkata, vähemalt mind see kuidagi ei sega ja ressursse see ei söö.
2. Ise koristasin täpselt sama jama tõttu MSN-i listi peaaegu tühjaks, jätsin vaid inimesed kellega reaalselt suhtlen ja lisasin nendele ka numbrid/nimed. Üheaegselt mugav ja ebamugav see lahendus, iseenesest ringi sõita listis lihtne, vajutad lihtsalt tähe peale ja oledki juba peaaegu õiges kohas kohal.
3. Bingi asendada minuteada ei saa.
4. Ei saa eristada, vastamata kõned on punased kuni sa nendega tegelenud pole, muu eristamine käib "incoming" ja "outgoing" tekstide järgi iga kõne all.
5. Mass Storage tuli Windows Phone 8-ga, WP7.x omanikud võivad sellest vist jah suu puhtaks pühkida.
Zune on täielik katastroof, olen ise ka alternatiivi otsinud. Ausaltöeldes iTunes on ikka vähemalt 3 korda parem (ja iTunes on juba üsna kehv).
Minu jaoks kaalub kasutusmugavus eelnevad miinused üles, pärast mõningast seadistamist on ka Peoples all normaalne seis, see vajab küll parajat möllamist ja accountide linkimist (mida muide ei salvestata kuhugi pilve, uue telefoniga sama pull uuesti).
Ahjaa, üks märkus veel. Kui uusi numbreid salvestad, siis ära lisa seda Facebooki/Google kontole. Loo täiesti uus kontakt ja lingi see pärast Facebooki ja/või Google kontoga. Miks? Sest muidu seda numbrit pilve ei salvestata ja kui telefoniga midagi juhtub oledki ilma, päris debiilne aga nii on.
-edit-
Supiplex, kuidas saab Facebooki kontakte Windows Live alla kopeerida?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
16.11.2012 15:49:35
|
|
|
2-3 sisse-väljalülitamist koos ekraani avamisega võtab selle lauluinfo ära
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Supiplex
HV veteran

|
16.11.2012 15:53:43
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Supiplex, kuidas saab Facebooki kontakte Windows Live alla kopeerida? |
Arvutis ükshaaval käsitsi. Palju sul neid inimesi Facebookis ikka on kellele helistada tahad, 10-20?
_________________ The young lady had an unusual list,
Linked in part to a structural weakness.
She set no preconditions. |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.11.2012 16:03:20
|
|
|
Supiplex kirjutas: |
Arvutis ükshaaval käsitsi. Palju sul neid inimesi Facebookis ikka on kellele helistada tahad, 10-20? |
LOL
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.11.2012 16:33:46
|
|
|
Miks sa seda teha tahaksid, mis see eesmärk oleks? Facebooki kontoga sünkides on sul facebooki andmed nagunii telefoniraamtus olemas ju.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.11.2012 16:43:00
|
|
|
d3t kirjutas: |
Miks sa seda teha tahaksid, mis see eesmärk oleks? Facebooki kontoga sünkides on sul facebooki andmed nagunii telefoniraamtus olemas ju. |
Kui lisada telefonis Facebooki kontaktile number ja vahetada telefoni siis oled numbrist ilma. Kui luua sama nimega kontakt Windows Livesse, lisada sinna number ja linkida kontod siis jääb number alles.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.11.2012 16:45:12
|
|
|
maatriks, Facebooki ei ole võimalik numbrit lisada. Sa saad lisada kas Exchange või Windows Live kontole.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.11.2012 17:11:07
|
|
|
maatriks, Facebooki ei ole võimalik numbrit lisada. Sa saad lisada kas Exchange või Windows Live kontole. |
Seda ma ju rääkisingi? Miks Windows Phone automaatselt Windows Live kontakti ei loo, et numbrit ka pilve salvestada on beyond me, eks peab siis jätkuvalt manuaalselt tegema seda.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
16.11.2012 18:13:58
|
|
|
Skewp kirjutas: |
1. Kuidas f saab muusikamängija kinni panna? Sai prooviks üks lugu Zune kaudu peale pandud (Zunest hiljem...) ja nüüd passib see lugu pausi peal üleval nurgas iga kord, kui stand-by'st telefoni tööle panen. |
Nurgas passimine on vaid asja üks külg. Iga kord, kui auto seisma jätan ja bluetooth ühendus auto handsfreega ära kaob, hakkab viimane pleieris olnud lugu valjusti läbi telefoni kõlari mängima
Sain asjale lahenduse Stop Music appi näol.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.11.2012 19:06:37
|
|
|
maatriks, Facebooki ei ole võimalik numbrit lisada. Sa saad lisada kas Exchange või Windows Live kontole. |
Seda ma ju rääkisingi? Miks Windows Phone automaatselt Windows Live kontakti ei loo, et numbrit ka pilve salvestada on beyond me, eks peab siis jätkuvalt manuaalselt tegema seda. |
Las ma kordan - selleks et lisada numbrit küsib telefon, kuhu kontole see lisada - kas sinu windows live või exchange. Telefon isegi ei paku võimalust ka mitte, et Facebooki midagi salvestada. Ma arvan, et sa ajad midagi segamini siin.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel150
HV vaatleja
|
17.11.2012 14:03:48
|
|
|
Eile juhtus siis selline tore asi, et hommikul mõnda appi uuendades otsustas paar kuud vana lumia 800 lihtsalt otsad anda. Ekraan läks mustaks ning telefon enam tööle ei lähe. Ei aidanud ükski nupukombinatsioon.
Viisin kohe esindusse ning poole päeva pealt helistati, et mingi tõsisem viga ning saadetakse tehasesse tagasi...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sillu14
HV vaatleja
|
17.11.2012 17:11:10
|
|
|
kas windows phonile mänge saab tõmmata ka mujalt kui sealt marketplace-st? Ma ei saa sealt tõmmata kuna liiga noor -.-
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
17.11.2012 21:39:39
|
|
|
Soovitan uue windows live konto peale hard reset'i teha, asukohaks pane UK, saad XboxLive'ile ka ligi.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
sillu14
HV vaatleja
|
18.11.2012 01:56:16
|
|
|
ma tegingi alguses xbox live konto, ega mina siis ei teadnud ,et mingi piirang vms. Et siis peaks tegema uue windows live konto ja riigiks UK? Kindlasti ka vanust muutma
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
18.11.2012 11:49:11
|
|
|
Kuidas win8'l helinatega on, peab samamoodi kindla suurusega olema ja genre ringtone?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
taxpayer
HV kasutaja

|
18.11.2012 14:50:19
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
Kuidas win8'l helinatega on, peab samamoodi kindla suurusega olema ja genre ringtone? |
WP8 puhul võib ka täispikk MP3 olla. Pistad lihtsalt telefoni arvuti külge,
ilmub My Computer'i alla, nagu mälupulk ning kopeerid muusikafailid Ringtones kataloogi.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
sillu14
HV vaatleja
|
18.11.2012 16:01:34
|
|
|
ma tegingi alguses xbox live konto, ega mina siis ei teadnud ,et mingi piirang vms. Et siis peaks tegema uue windows live konto ja riigiks UK? Kindlasti ka vanust muutma
|
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
18.11.2012 16:45:52
|
|
|
taxpayer kirjutas: |
Timo1337 kirjutas: |
Kuidas win8'l helinatega on, peab samamoodi kindla suurusega olema ja genre ringtone? |
WP8 puhul võib ka täispikk MP3 olla. Pistad lihtsalt telefoni arvuti külge,
ilmub My Computer'i alla, nagu mälupulk ning kopeerid muusikafailid Ringtones kataloogi. |
Bravo. Ma ei saa aru miks nad selle ära keelasid WP7.5 op. systeemi peal. Loodan, et 7.8 update ka selle krdi zune kaudu jeblamise ära kaotab.
Tundub küll päris põhjalik upgrade tulema kui eelmise postitaja lingilt lugeda. Päevade ja nädalate jooksul...eks siis näe
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
19.11.2012 12:16:04
|
|
|
Ahjaa, üks märkus veel. Kui uusi numbreid salvestad, siis ära lisa seda Facebooki/Google kontole. Loo täiesti uus kontakt ja lingi see pärast Facebooki ja/või Google kontoga. Miks? Sest muidu seda numbrit pilve ei salvestata ja kui telefoniga midagi juhtub oledki ilma, päris debiilne aga nii on.
|
Google kontole võib kohe täiesti julgelt numbreid lisada. Vähemalt minu HTC Trophy syngib kõikvõimalikud Google kontaktidega seotud muudatused/lisamised/kustutamised ära. Ja ongi minu meelest mõistlikum Googlesse (Või siis Livesse) lisada sest telefoni vahetuse puhul on jälle üks linkimine vähem vaja teha.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
19.11.2012 15:10:03
|
|
|
Kuidas kustutada e-maili kontot, mis on syncing staatuses? Syncida see ei suuda ja ära ka ei lase kustutada
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
19.11.2012 15:55:54
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Kuidas kustutada e-maili kontot, mis on syncing staatuses? Syncida see ei suuda ja ära ka ei lase kustutada |
Tee soft reset ja katsu kohe kustutada, enne kui sünkima hakkab.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sillu14
HV vaatleja
|
19.11.2012 18:26:23
|
|
|
Ma proovisin nüüd nii , et logisin venna windows live -iga sisse ,kes üle 18. Aga ikka ei lase mänge t6mmata, näitab alles laps vms. Paluks abi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
19.11.2012 21:15:14
|
|
|
linni kirjutas: |
Max Powers kirjutas: |
Kuidas kustutada e-maili kontot, mis on syncing staatuses? Syncida see ei suuda ja ära ka ei lase kustutada |
Tee soft reset ja katsu kohe kustutada, enne kui sünkima hakkab. |
Ei saanud kustutada - ei lase ligi enne synci alustamist. Sain korda alles siis kui syncima hakkas.
Imelik on see, et kui policyiga parool peale sunnitakse, siis parooli küsib ainult korra peale sisselülitamist.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|