Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
minisvami
Kreisi kasutaja
|
15.11.2012 14:14:04
Androidifoni kõrvaklapiteema |
|
|
Andke nõu, millised kolmandate tootjate (kvaliteetsemad) klapid Androidifonidega töötavad? Ma saan aru, et iga tootja suhtub nendesse kontaktidesse nagu ise tahab ja standardit ei ole. Samsung Note'i kaasaolevad klapid eriti kriitikat ei kannata. Tahaks vähemalt kõnevastamise ja vol+/- funktsionaalsust koos talutava heliga.
Olen märganud, et mõned klapitootjad pakuvad oma appe, mis panevad mõned telefonid nende klapisüsteemi toetama või kuidagi. Testimiseks pole võimalust olnud. Kelle kogemusi?
/ Kui leiate, et siia ei sobi, siis tõstetagu multimeediasse või ostuabisse. Aga mu meelest kõlbab ka siin arutleda.
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.11.2012 14:19:22
|
|
|
Iga suvaline 3.5mm pistikuga kõrvaklapp sobib... siiamaani olen proovinud nii erinevaid klappe kui ka on telefonid olnud ühendatud kõlarite-võimenditega.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
15.11.2012 14:24:19
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Iga suvaline 3.5mm pistikuga kõrvaklapp sobib... siiamaani olen proovinud nii erinevaid klappe kui ka on telefonid olnud ühendatud kõlarite-võimenditega. |
Jätsin täpsustamata - pidasin silmas just neid klappe, millel mikrofon ja juhtnupud ka küljes.
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.11.2012 14:29:27
|
|
|
minisvami kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
Iga suvaline 3.5mm pistikuga kõrvaklapp sobib... siiamaani olen proovinud nii erinevaid klappe kui ka on telefonid olnud ühendatud kõlarite-võimenditega. |
Jätsin täpsustamata - pidasin silmas just neid klappe, millel mikrofon ja juhtnupud ka küljes. |
No selge. Ei ole neid handsfreesid kunagi kasutanud ja ei hakka ka kasutama
Galaxy Gio küljes toimivad igastahes iphone klapid mikriga ilusti.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
15.11.2012 16:52:48
|
|
|
Kaks standardit on, CTIA ja OMTP. CTIA pinid otsast lugedes on vasak kanal, parem kanal, mass, mikker. OMTP-l vasak kanal, parem kanal, mikker, mass, niiet mikker ja mass on vahetuses. Enamus firmasi tänapäeval kasutab CTIA standardit (Apple, HTC, Sony, Samsung), OMTP-d kasutasid näiteks Nokia ja SonyEricsson.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
15.11.2012 17:42:58
|
|
|
Ahaa, väga huvitav. Kas see tähendab, et CTIA standardile vastavad telefonid saavad kõik samu klappe kasutada? Nt kui tootja reklaamib, et on iPhone compatible, siis saab neid kasutada CTIA-süsteemiga Androidifoni küljes täisfunktsionaalsusega?
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
16.11.2012 16:12:21
|
|
|
minisvami, ise tegin telefoniga kaasa tulnud klappidega nii:
Spoiler 
Sellega võid kasutada mis iganes klappe soovid ja alles jääb ka handsfree funktsionaalsus
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|