praegune kellaaeg 20.06.2025 20:55:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iceincube
HV veteran

|
15.11.2012 16:01:05
Payapal CreateRecurringPaymentsProfile - mis juhtub peale aasta mõõdumist "otsekorralduse" puhul? |
|
|
Hei,
Loodan, et keegi on implementeerinud paypal recurring payment skeemi. Dokumentatsioon on suhteliselt hetkiline ja seda kõike läbi töödada tundub olema paras pain. Äkki kellelgi on isiklikke kogemusi (ilmselt mul veel küsimusi) ja oskab maakeeli seletada kuidas asi käib.
Kui ma loon makse profiili, siis seal on märge dokkis, et perioodiks saab panna kuni aasta. Aga mis saab edasi kui aasta läbi saab?
Tuleb uus profiil luua või saab olmasolevat pikendada läbi "UpdateRecurringPaymentsProfile".
https://www.x.com/developers/paypal/documentation-tools/api/createrecurringpaymentsprofile-api-operation-nvp
tsitaat: |
BILLINGFREQUENCY
(Required) Number of billing periods that make up one billing cycle.
The combination of billing frequency and billing period must be less than or equal to one year. For example, if the billing cycle is Month, the maximum value for billing frequency is 12. Similarly, if the billing cycle is Week, the maximum value for billing frequency is 52. |
Teine küsimus on see, et kas paypal ise teeb minu serveri pihta päringu kui uue tsükli raha üle kantud. Nii saan hetkel aru asjast, et teeb. Ma pean vaid notify url'ilt selle info vastu võtma ja jätkama kasutaja "makstud" staatust.
-EDIT-
Hetkel veel kõik väga segane ja ei oska kuskilt otsast harutama hakata. Hetkel kasutuses https://github.com/thenbrent/paypal-digital-goods library- makse ise saab tehtud ja profiili saab kätte.
Lisaks kuidas ma notify url pihta testida saaks kas see osa ka mul töötab.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|