PlatoonSgtElias, Uut Xboxi ei ole enne 2014 oodata.
Selle aasta alguses pandi alles uut inseneridemeeskonda kokku... Mingi jutt on olnud järgmisest Xbox revampist, aga see on vähe kahtlane teema.
Läbi aastate on nii Sony kui ka MS rääkinud, et uut konsooli ei tule kuni 3D ei ole täiesti mainstream ja riistvara vajalikul tasemel arenenud, et seda jooksutada vabalt.
2013 E3 announce ja 2014 Release on tõenäoline... võibolla üks tuleb varem, aga väga kindel ei tasuks olla.
Carmack ise videos räägib kah, et Sony prillid on oma raha eest head, aga ta üritab neid edasi arendada punktini kus vaatamine läbi nende nagu päris.
Samas mainib ta ära, et antud hetkel on isegi tema prooviprillides 2x 640x480 display'd ja parema resolutsiooniga ekraanid on alles arendamisel ja paari aasta jooksul alles tulevad turule.
Chidori, pilti kaablist? Omalajal oleks seda hädasti vaja läinud, kuna plaadile mahtus ainult 3x 5870 aga soovis oli 4x 5870. _________________ Ära siia kliki
Mõtlen siin, et vahepeal uued prosed valmis arendatud. Aga mul vana G92 paar (vmodded) lebab riiulil. On kellelgi huvi lämmi alla panna? _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.