Palju erinevaid mod'e võivad üksteist segama hakata. Näit mul oli eilse seisuga kokku 3 mod'i, kus sees erinevate andmetega game_data.sii failid - max lubatud kiirused nimelt olid erinevad. Ühel neist oli veel vana 92 km/h jäänd ja kui see mod loeti viimasena sisse, siis oligi piiraja peal.
Konsoolist on võimalik näha, mis on loetud sisse ja järjekord, sama näeb ka my docs all simu kaustas olevas game.log failist.
Teine kamarajura oli physics.sii failidega - neid oli kahes mod's ja kord töötas nii ja kord naa...
Lisaks olen leidnud osades modides kompressitud faile, kui teha scs fail miski pakkijaga lahti, siis kõikide failide kompression rate peab olema 0%. Nii kui on mitte 0%, siis see fail jäetakse rakendamata sealt mod'st.
Kui pole, siis pakime lahti mod'i nimelisse kausta. Seejärel nopime seal kasutas oleva nänni ära märkida ja pakime winzip (sobib ka izarc) abil kokku nii, et valikust oleks määratud no compression (Izarc'l on store). Izarc kahjuks alati ei tekita faili - miski bug kallal. Aga winzip kenasti töötanud ja faililaiendiks võib otse määrata scs
Täna tegin ainult kaks sõitu ja needki testimise eesmärgil. Tulemused ja videote kirjeldus spoileris.
Siin on meil rekkajuhte ka, ootaks vedrustuse kohapealt tagasisidet. Physics.sii failis on see pandud soft progressive - esisild, tagasild ja haagis. Järgmised astmed, mida saab määrata, on soft ja hard.
Nendes physics modides, mida siin juba ühe mod'i kirjutaja poolt 5 versiooni on jutti välja tulnud, oli ees soft progressive ja taga hard, lisaks haagis hard - sellest ka esiots meeletult hüppas ja eriti julmalt mõjus kabiini vedrustuse üle keeramine. Praegu kasutatav on muudetud ühe endise rekkajuhi poolt, kes timmis parameetreid siis testimise ajal mälu järgi, mina tema modi leidsin saksa foorumist. Videos on kasutusel ka minu poolt muudetud raami faile ja käigukasti faile, täpsemalt siis tühimassid ja nende jaotus ning differential ja gear ratios, aga nendest ükskord hiljem.
Muudetud raamid ja käigukastid on mul ainult Scanial. Kui viitsin ja leian, siis võtan ka teised ette. Kahjuks saab puhkus ka läbi ning töö kõrvalt jääb aega väheks, seetõttu võib edasine valmimine pikalt aega võtta.
Spoiler
Tegu on testiga, kus liitsin kokku 3 erinevat mod'i ja kus vaja, seal muutsin ka parameetreid (physics.sii fail on minu poolt veel muutmata). Kui mod saab valmis, siis ka jagame seda koos Scania info materjaliga, millest siis ka osad numbrid pärit on.
Lisana on mod's kõik masinad ja jupid leveli vabad + Scania jaoks 14 speed käigukast.
Pedaal üpris tundlik simus. Kui saaks tundlikust maha võtta, siis oleks hea. Surnud punkti nihutamine ei aita, teeb asja hullemaks. Samas WRC3 mängus töötab palju sujuvamalt täis ulatuses.
304nt, settings lehel siis ei liigu sul lineaarselt pedaalid?
Kordan veelkord - kui saaks tundlikust maha võtta, siis oleks parem. Kahjuks on ainukene seadistatav asi surnud punkti nihutamine ja see ei tee asja paremaks.
def.scs failis on olemas ka kontrollerite seadistused, aga neid pole viitsinud uurida. Kui saaks gaasi sujuvuse pikemaks venitatud sellel odavama otsa roolil, siis teine tubakas. Igal ühel pole tahtmist kulutada rooli komplektile üle 200 euri, et G27 osta, mis on võibolla tõesti väga peenelt igast nurgast seadistatav.
Saan anda gaasi sujuvamalt ka, aga see on hirmus millimeetrite mäng ja sobib rohkem inseneridele
Edit: Kes tahab uurida, siis /def/default_input_setup.sii faili sisu http://pastebin.com/cV7pHYEL
Selle saab samuti vajadusel muuta ja mod'na käiku lasta. Hetkel aga mul pole aega süveneda tolle sisusse peenemalt.
Minu komplekt on Logitech Formula Force EX - pole aimugi, kas konkreetne mudel ka sees on või tuleb mõne teise Force-ga ühte patta panna
flameas, mul SSD pealt kõik sellised suuremad kaustad ära liigutatud, a'la My Docs, Downloads, Desktop jne.
Võta oma profiili kaust lahti ja ava näiteks My Documents'i properties, seal vali Location sakk ja saad Move nupuga ära liigutada.
Keegi teab, et kui ma Save --- autosave alt kaks faili, game.sii ja info.sii ära kopeerin ja mängu uuesti paigaldan ja need sinna viskan, siis on minu profiil olemas mängus või mismoodi
ma oma profiili saaksin jäädvustada, et kui mängu uuesti paigaldan, et saaksin oma profiili edasi mängida.
Ka oma Formula Force GP'ga ei ole nagu sellist jura, mida 304nt seletab, gaasipedaali sujuv vajutamine ei ole eriline raketiteadus.
Ma ei viitsi vaidlema hakata. Küsisid, said vastuse. Oleks võinud piisata, ju mitte.
Minu vastusest oli ju selgelt välja loetav, et liiga tundlikud, oleks vaja vähemaks saada. Järelt liiguvad lineaarselt. Ma tõesti ei viitsi hakata siin mõõtma nurkasid pöörete järgi jne.
Sportlikust huvist väänasin ka pedaalide korpuse lahti kruvida. Otse pedaali küljes on potensiomeeter, ei mingit ülekannet ega muud trikki. Pistik küljest minema ja oommeetriga kallale - takistuskõver ikka kole lääpas, hästi natukene sujuvat ja siis lendab lambist minema. No mida sa sellisega siin sujuvalt siis vajutad, eriti kui sul tõesti on vaja ainult varbaga kõdistada pedaali selleks, et kohapealt hakkaks ära venima ja alla 1/4 ulatuse peal on pöörded ets2-s juba 2500. Niigi pedaali käigupikkus on lühikene.
Mina saan sõidetud, kasutan kui sportgaasi. Aga teised kes on proovinud (just autoomanikud), ehmuvad ikka ära ja loobuvad sõitmisest. Neile ei mahu pähe nii väike sujuv ulatus.
Ostsin selle rooli kunagi 999 eek eest. Nüüd on tema hind u 47€. Aftermarket hind on lausa alla 30€ tugevalt. Alla 100€ hetkel ei ostaks ühtki. Odavad jupid, enamik neist robustselt tehtud. Kõlbavad rohkem lollitamiseks.
Ma muidugi ei eita seda, et EX-st asja ei saaks. Mul lihtsalt pole rohkemat vaja...
DAF - added as new licensed truck brand
added command line parameter -nodx9ex which disables extended DX9 interfaces for compatibility with Xfire
support for Unicode characters
support for Korean, Vietnamese and Chinese
enter your name in profile with non-ASCII characters
better automatic save/load system
fixes in registration plates for SK, NL, FR, I, S, BE, A
recreated lamps illumination of all trucks, trailers and AI vehicles
readjusted fatigue simulation
new gearboxes for each truck
adjusted steering
over two hundred individual map fixes and prettyfications, fixed weather areas, added new lamps to prefabs
several inaccessible roads removed from navigation system
bus added as AI vehicle in traffic
improvements of AI handling on prefabs - speed, acceleration, and braking
decreased Valiant dashboard brightness
route advisor's "running line" corrected
added extra tier to progress history - progress is shown up to level 150 now
skill screen doesn't pop up on level up anymore if there are no skill points available
rain probability slider added to Options
truck braking intensity slider added to Options
subtle improvements in HDR tonemapping
Nad võiksid hoopis keredel tühimassid korda teha. Vähe utoopiline, kui esisillal on ca 5 tonni ja tagasillal kokku u 4,5 tonni (numbrid enamvähem samad ühe ja kahe silla puhul). Paneme haagise ka sappa, vahet pole kas koormaga või tühjalt, siis tagasillal mass suureneb juba võrreldes esisillaga eriti julmalt ja tulemus peaks olema nokapill.
Mind kohe huvitaks, mis seal taga nii hirmsalt kaalub???
Kui panna 4x2 (sama on ka 6x2 ja 6x4 raamidega) raamil tühimassi jaotus paika nagu tegelikult tehnilises on, siis pole asi simus ilma haagiseta enam hea juhitavusega. Eks rekkajuhid kommenteerivad ise, kuidas simu vs reaalsus on ilma haagiseta sõites.
Nüüd ei saa üldse mängida tuleb selline error:Windows cannot access the specified device, path, or file.You may not have the appropriate access to the item.
Ma olen kindel et mul kõik õige,isegi re-install ei aitanud ja ükski patch ei tööta nüüd enam Nüüd ei saa mängu tööle ka
Patches Patches
Yesterday's patch wasn't such a smooth ride as we had hoped, sorry. Your response was initially quite shocking for us as lot of problems were reported. In the end, we distilled the problems to a few core causes, and we have worked overnight to provide you with an updated patch as soon as possible. We apologize for the trouble, we were confident that the patch was mature and ready after extended testing, but we still missed some things.
Mis võib olla põhjuseks, et mängu pilt kergelt sakiline? Kas mingi resolutsiooni teema? Olen proovinud kõik variandid läbi aga heaks ikka pilti ei saa. Hetkel on reso 1920x1080 peal. Tegin ühe pildi ka:
Mis võib olla põhjuseks, et mängu pilt kergelt sakiline? Kas mingi resolutsiooni teema? Olen proovinud kõik variandid läbi aga heaks ikka pilti ei saa. Hetkel on reso 1920x1080 peal. Tegin ühe pildi ka:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.