Eks kõikide mitmikmängude puhul on see jama, et suvaliste tontidega koos mängides koostöö puudub. Ise lisasin sõbraks siin ühe võõra, kuid koostöö on suurepärane - ei kraba mina midagi enne kui tema on vaadanud mis kastis on ja ei kraba tema ka. Siis saab kokku leppida, et mida võtta ja mida jätta. Oma sõpradega saab Skype vahendusel ühenduses olla ning seda nimetataksegi koostööks! Suvaliste vendadega võib mängida mingisugust CODi cõi Battlefieldi - need on sellised jookse ja lase mängud, koostööga pole seal midagi pistmist.
Kas Mechromanceriga on ka mingi versioonijama?
Ostsin CIS versiooni BL2-st ja nüüd tahaks mechromancerit kah juurde osta, aga kas ma siis ostan selle Steamist või kuskilt mujalt? _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Steamist saad vene versiooni mis ei pruugi klappida su enda versiooniga, ei ole tglt täpselt kursis selle kammiga... Mina ostsin GMGst ning ka DLCd ostsin sealt, sai ka 2x odavamalt kui Steamist ning probleeme ei ole.
Diablo 3 battletag Derp#2195
steamist ostes on enne ostmist (maksmist) check, et kas dlc läheb su mängu peale või mitte. ja ei lase osta, kui ei lähe. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Tegelikult ma ei saa ise osta, pole krediitkaarti, laseks kellelgi teisel osta. Siis üritan leida kedagi, kellel on endal sama versioon.
Klikkisin end nii-öelda ostma seda. Kuni payment infoni sisestamiseni ei öelnud ta kuskil, et mulle see ei sobi. Või ütleb see hiljem? _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Hm, tuleb välja, et Mechromancerit ei saa giftida, vähemalt Steamist ostes mitte. _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Sel nädalavahetusel jagatakse Shift võtmeid, mis kehtivad kolm tundi pärast avaldamist - https://www.facebook.com/borderlandsgame
Passige peale siis homme kellaaegadel 02.00, 07.00, 13.00, 19.00 ja 23.00
Teine playthrough juba, kuna koolivaheajal olin sunnitud kodus passima. Steam näitab 86 hours played, aga ma pakun, et umbes 20 on lihtsalt mäng alt-tabbed olnud. Peamine character on lvl. 40 zer0, umbes lvl 13 mechromancer on ka. Tahaks vähemalt nii kaugele jõuda, et Terramorphouse maha saab =) _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Ma nädalavahetustel pelan seda põhiliselt ( siis PC taga ), nädala sees nagu ei tahagi, läppariga pole elamus üldse nii hea. Mingi 52+h mängitud ja Siren lvl 25. Teen ka kõik kõrvalmissioonid ära. Isegi kui näitab, et difficulty on trivial.
Diablo 3 battletag Derp#2195
viimati muutis muff 01.11.2012 22:02:11, muudetud 1 kord
Huvitav, peale väikest update'i oli mul 10 kuldset võtit ja 63 uut Badass tokenit tekkinud
Lootsin, et ehk mul ka. Ei olnud =/
Huvitav, millest see olla võib? _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Olen nüüd kõik sidequestid ja stoori missioonid nii kaugele teinud, et lvl 33 Sireniga ringi lasen.
Peab ütlema, et kuratlikult sõltuvusttekitav mäng. Just siis kui mõtlen, et nüüd kõik relvad nähtud ilmub järgmine punase kirjaga eepiline tegija, mis huvitavalt käitub ja kolle kiirelt niidab.
Seda on revüüdes ja paroodiates palju kajastatud ning mängus endas on eneseirooniat samuti palju, kuid peab hoiatama.... ärge alustage mängimist kui järgmised kaks nädalat produktiivne olema peab
Kogu süsteem on üles ehitatud hasardile, mis tekib sarnaselt kasiinos olemisele teadmatusest, kas järgmine kord õnnestub jackpot võita e. teadmatusest, mis järgmise kasti sees on. Loterii, mis paratamatult haarab.
Iroonia seisneb selles, et hasartmängus on võimalik omakorda mängida hasartmängu slot machine-ide näol
A üldiselt... kui kasiinos saaks žetoonide asemel relvi ja kui žetoonide mängupanemise riski asemel oleks relvade kasutamise risk mingi vastase vastu, siis kas see poleks palju lõbusam?
Ja seda just Borderlands 2 ongi.
One Big Slot Machine. Võta sõbrad ühes ja sukeldu mängupõrgusse _________________ Slow is smooth and smooth is fast
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.