praegune kellaaeg 20.06.2025 00:42:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maku.A
HV kasutaja

|
10.11.2012 19:04:38
Win7 Pro video driveri probleem |
|
|
Mure siis selline, et peale os'i installi oli pilt nagu 4 bit'ne värvi kombo, triibud ja muu sodi. Sai peale aetud 32bit'se vista nvidia driverid, kuid lugu sama, lõpuks peale mitmeid reboote pakkus mulle recoveryt mille ma ka tegin naljapärast. Imelikul moel see aitas ja pilt/värvid/reso olid paigas kuid kõik kadus peale restarti uuesti, kordasin eelpool tehtud samme ja asi oli uuesti korras kuniks järgmise shut down'ni. Ideesid miks driverid lolli panevad ? Kui asi on muidugi driverites.
Kaardiks nvidia geforce 8400m gs
dell vostro 1510
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
10.11.2012 19:13:56
|
|
|
Videokaart peetis, kas garantii olemas?
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
10.11.2012 19:39:01
|
|
|
Garantii puudub, tegin win7 update ja reboodi, praegu nagu toimib, ei tahaks väga uskuda, et raua viga. müüa oleks vast maininud seda siis. On ka võimalus, et ehk on os vigaselt installinud end ?
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
10.11.2012 20:09:47
|
|
|
tsitaat: |
ei tahaks väga uskuda, et raua viga. müüa oleks vast maininud seda siis |
Oleneb. Hetkel on driver seljas ja toimib? Sel juhul võid proovida videot koormata mingi programmiga nt. (furmark) ja vaadata, mis juhtub.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
10.11.2012 21:15:08
|
|
|
Ei, soetatud kasutaja vinksvonks käest. Selge, proovin teda koormata veidi.
E: Lasin üks 10 minutit, max temp oli korra 79c kuid enamus 74c kandis, imelikke asju ekraanil ei kohanud. Võib järeldada, et test passed ?
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
10.11.2012 21:26:06
|
|
|
Maku.A kirjutas: |
Ei, soetatud kasutaja vinksvonks käest. Selge, proovin teda koormata veidi.
E: Lasin üks 10 minutit, max temp oli korra 79c kuid enamus 74c kandis, imelikke asju ekraanil ei kohanud. Võib järeldada, et test passed ? |
Lase 24h loop-i, siis selgub kas on ikka korras .Isegi kui hetkel ok siis gf8400 head nahka pikas perspektiivis loota pole.
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
14.11.2012 21:35:56
|
|
|
Tundub, et hetkel asjad toimivd, installis updatega ära sp1 ja muud vajalikud asjad ning tegin testiks reboote ja shut down'e (eemaldasin ka aku mõneks ajaks) ning tundub, et praegu on kõik korras. Kuid 24h furmarki teen ka lähiajal ära igaksjuhuks.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|