10.10.10, no cmon
kui antud mäng ei tuleks arvutile siis võib R* samahästi kui maha matta...
aga seda ei juhtu elu sees _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
caarel123, , nagu ma olen varem öelnud, et võin kasvõi kihla vedada , et TULEB PC-le!
KohviPaus, Usun, et neil on aega olnud selle kallal tööd teha, kuigi, ise võtaks kasvõi samasuguse pordina V vastu, liiga hea mäng , et mitte osta.
Minu "point" aga on selles, et senikaua kuni PC teema kohta mingit "konkreetset" või "kaudset" infot pole, ei ole ka mõtet ju kahte teemat sama infoga upudata või mis? Nagu oli GTA4 tuleku ajal lükati PC teema seniks lukku kuni PC väljatulek kindel oli. _________________
peab ikka päris ohmu olema arvamaks, et seda arvutile ei tule
sama lugu nagu eelmisegagi, kõigepealt kasseerivad konsoolide pealt raha ära, ja siis lasevad arvutile.
mõnes mõttes hea ka, parandavad niikaua buge mis leitakse jne
caarel123, , nagu ma olen varem öelnud, et võin kasvõi kihla vedada , et TULEB PC-le!
KohviPaus, Usun, et neil on aega olnud selle kallal tööd teha, kuigi, ise võtaks kasvõi samasuguse pordina V vastu, liiga hea mäng , et mitte osta.
Minu "point" aga on selles, et senikaua kuni PC teema kohta mingit "konkreetset" või "kaudset" infot pole, ei ole ka mõtet ju kahte teemat sama infoga upudata või mis? Nagu oli GTA4 tuleku ajal lükati PC teema seniks lukku kuni PC väljatulek kindel oli.
aga sa võid alati teema enda listist blokeerida, siis siia enam ei satu, topeltposte ei näe ja kõik on rahul _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tuleviku nägemise võime eest võid sa praegu Randilt 1M$ saada ning Euroopas miskilt teiselt grupilt 1M€ _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Tuleviku nägemise võime eest võid sa praegu Randilt 1M$ saada ning Euroopas miskilt teiselt grupilt 1M€
Kellele vähegi GTA on eelnevalt meeldinud võib rahuliku südamega magada teades, et mäng tuleb väga hea nagu kõik GTA'd siiamaani on olnud. Selles suhtes võib küll Rockstari kvaliteedi peale kindel olla. Kuna mootor sama mis GTA4 siis ka jookseb suht ok nüüd PC peal, kuna raudvara on ikka kõva sammu edasi teinud ja liigutab seda mängu toore jõuga. Küll võiks nad AA kuidagi sinna integreerida.
Elame-näeme. Isiklikult olen üle elanud nii mõnegi dev'i puhul selle, kui järjed kas järsult või aegamööda saastaks muutunud on. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ho Ho, see on tavapärane, et järjed maha käivad.. gta puhul seda VEEL pole olnud. loodan väga, et ei tule ka. asi ikka väga hea algusest peale olnud. _________________
Sõltub kelle käest küsida. Tean paljusid inimesi kes peavad San Andreast seeria (senini) ületamatuks tipphetkeks _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
mhm, samuti tean inimesi, kes peavad Vice City't tipphetkeks...
muarust on kõik osad siiski korralik edasiminek.. endale oli kõige hullem hetk gta I ja siis II. peale mille tegi paugu III. samas pettunud pole üheski. IV ainult sellepärast, et oli bugine ja ei jooksnud... kui see korda teha V puhul, siis peaks IV'st mööda minema. IV tegelt on läbi tegemata ka, sest ma alustasin 3x seda... piraadiga poole peale.. originaaliga poole peale ja peale reinstalli natukene tavalist ja lost & damned'i. üks asi, mida veel ootan V poolt on social club'i cloud storage savegame'dele ja confidele.. täiesti mõttetu asi ilma selleta. _________________
No see kui nt 4 oli kehvem kui San Andreas ei pea ju tähendama , et 4 puhul on tegu kehva mägnuga. Ka 5 võib nt. minu jaoks olla kehvm kui 4 aga samas olen ma veendunud et naudin selle story läbimängimist. Nt. GTA4 episodes olid kehvemad kui 4 vanilla kuid sellegipoolest need mulle meeldisid. Paraku piirudb GTA minu puhul ainult story läbimängimisega, ootaks ka normaalset MP'd mingi hetk.
GTA pole kunagi olnud mp rõhuga. Ja ennast eriti ei koti ka need DM mängud üldse. Mõttetu täristamine. Ainuke asi mis huvi pakuks oleks coop gameplay.
Kuigi suuremad ootused on SP osas ehk siis samas vaimus ühiskonna kritiseerimine ja huumor nii gameplay story osas kui ka raadio saadetes (millest vast kõik aru ei saa) + teada tuntud GTA elemendid, mis asja fun'iks teevad ja eraldavad teistest hingetutest quick $$$$ saastast. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ei tea mis teie arvate, aga minuarust tundub igasugune inimliikumine rohkem sarnane L.A. Noire'ga, kui GTA IV'ga. Hea on see, et neil pole huumorisoon kuhugi kadunud. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
päris hää video, võiks nüüd gameplay video ka tulla, st näidata pikemalt, mitte sek kaheks(y) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aja suhtes mõtlesin seda, et minu kell näitas 16:00 kui treilat näitama hakati (UK aeg)
Aga jah, krt täiesti tasemel ikka, ning paistab , et masinapark on täiesti seinast - seina (mingid vanema pillid ka korra näha).
Ei tea kas rekkadel kärusid saab ka tagant ja taha haakida? ... masinate mõlkimine tundus küll sarnane nagu GTA IV.
Aga kindlasti... The BEST Game 2013 _________________
nagu gta ikka
huvitav kas nüüd on story mingi 200 tundi pikk kuna 3 karakterit on ? _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
10.10.10, Kindlasti saab treilereid haakida. Treileriski selliseid veokeid näha ning eks nad toovad sellist vabadust ja funi San Andreasest üle. Minu arust RG ka ise ütles, et üritavad SA-ga sarnaneda paljuski.
Mida te selles konsoolipelast PC teemas jahute? Treiler oli ju mittemidagi ütlev... Pildi kohapealt, kui Max Payne 3e pilt sobis, siis sobib see ka. _________________ Avatar by Flacko
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.