Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EA App arutlus ja probleemid (Origin on ajalugu) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 05.11.2012 22:30:27 vasta tsitaadiga

Pigem asi siis selles neil kes osta ei saa, et on BF3 premium soetatud või mingi muu asi proxyt kasutades. Mul endal oli sama lugu, et ei tunnistanud krediitkaarti kui olin sõbrale BF3 bremmi tellinud, ostnud läbi india. Aitas see kui vahetasin oma kaardi välja nüüd kõik ok ja toimib ilusti.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 05.11.2012 22:38:00 vasta tsitaadiga

El-Fuego, Et kui oled veidike seal kaubelnud odavamalt mõnda mängu, siis blokeerivad kaardi ära, et enam osta ei saa ka muid asju? :O Ei oleks eales EA puhul seda uskunud. icon_biggrin.gif Olgu õnnelikud nad, et mäng üldse osteti ja toetati neid, mitte ei pira.

Ja üldsegi, see Premium ei tohikski olla kallim kui 20-25€ (nagu praegu Halloweeni pakkumistes on). Tegelikult kõik mängud on neil seal müügis üüberkallid. Tõesti tehti nüüd kuidagimoodi neid India proxysi kasutades neile nii palju kahju, et kaarte hakkavad blokeerima ja raha enam vastu ei võta?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 05.11.2012 22:43:24 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
El-Fuego, Et kui oled veidike seal kaubelnud odavamalt mõnda mängu, siis blokeerivad kaardi ära, et enam osta ei saa ka muid asju? :O Ei oleks eales EA puhul seda uskunud. icon_biggrin.gif Olgu õnnelikud nad, et mäng üldse osteti ja toetati neid, mitte ei pira.

Ja üldsegi, see Premium ei tohikski olla kallim kui 20-25€ (nagu praegu Halloweeni pakkumistes on). Tegelikult kõik mängud on neil seal müügis üüberkallid. Tõesti tehti nüüd kuidagimoodi neid India proxysi kasutades neile nii palju kahju, et kaarte hakkavad blokeerima ja raha enam vastu ei võta?

Kordan veel see võib olla põhjuseks kuid ei pruugi. Uus krediitkaart toimib igatahes.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.11.2012 10:13:00 vasta tsitaadiga

What’s Coming In The Next Origin Update
http://www.origin.com/us/news/whats-coming-in-the-next-origin-update

tsitaat:
The two most notable additions we’ve made include the ability to quickly and easily broadcast your gameplay live to Twitch, and the ability to add non-Origin games to your My Games library.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 11.11.2012 00:44:01 vasta tsitaadiga

Minul enam Origin pärast viimast arvuti taaskäivitust ei tööta, kuna pärast sisse logimist viskab veateate ette ning valikuteks on kas Origini taaskäivitamine, mille puhul juhtub sama, ning Origini sulgemine.
Olen proovinud ka uuestipaigaldamist, kuid tolku sellest polnud.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 11.11.2012 01:05:32 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
Minul enam Origin pärast viimast arvuti taaskäivitust ei tööta, kuna pärast sisse logimist viskab veateate ette ning valikuteks on kas Origini taaskäivitamine, mille puhul juhtub sama, ning Origini sulgemine.

Ära jumala eest konkreetset veateadet maini, sest muidu ehk oskaks sulle keegi isegi mõnda lahendust soovitada icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 11.11.2012 01:10:03 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
hendrik32 kirjutas:

Ära jumala eest konkreetset veateadet maini, sest muidu ehk oskaks sulle keegi isegi mõnda lahendust soovitada icon_razz.gif

"Origin has encountered a serious problem and must close"
Kliendi log: http://www7.zippyshare.com/v/75701503/file.html
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 11.11.2012 15:32:16 vasta tsitaadiga

Siin teemas vist oli kunagi juttu sellest, et täiesti suvakal hetkel võib Origin kasutama hakata ~30% CPU-d, ilma, et midagi mängikski. On sellele mingit lahendust leitud?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 11.11.2012 16:11:15 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
Timberg kirjutas:
hendrik32 kirjutas:

"Origin has encountered a serious problem and must close"
Kliendi log: http://www7.zippyshare.com/v/75701503/file.html

Viga oli videokaardi draiverites, nüüd on kõik korras jälle.
Siim159 kirjutas:
Siin teemas vist oli kunagi juttu sellest, et täiesti suvakal hetkel võib Origin kasutama hakata ~30% CPU-d, ilma, et midagi mängikski. On sellele mingit lahendust leitud?

See probleem parandatakse järgmise uuendusega, nii väidab EA tehniline tugi nende foorumis.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 14.11.2012 15:55:17 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Seal EA Origin foorumis on nende kasutajate teemasid päris palju kellel email ära vahetatud, tekib küsimus......mis toimub? icon_confused.gif

Uudis ka sellest tehtud!

EA Origin accounts are being hijacked
http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-14-ea-origin-accounts-are-being-hijacked
tsitaat:
EA Origin accounts are being hijacked. Numerous people including Digital Foundry's Richard Leadbetter have been emailed by Origin with news that their account's password or email address or both have successfully been changed. Thing is, nobody asked or gave permission for them to be.

A thread on NeoGAF highlighted a handful of similar cases from the EA support forum. The thread also documented what happened next: people were locked out of accounts and had a frustrating time with EA support trying to get them back.

Richard Leadbetter told me he spoke to EA support but the helper didn't know anything about the issue. Nevertheless, EA support is "escalating" the matter.

One GAF member took things a step further and discovered the .ru (Russian) email address now associated with his account. Searching for that email address in Origin turned up user Jekas77CsP's sparse and mostly private profile.

EA UK passed on my request for comment to the Origin team. I'm waiting to hear back.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 14.11.2012 17:45:21 vasta tsitaadiga

Enda kasutaja on (veel) alles, sai ka just hiljuti e-post muudetud.
tagasi üles
MoshDaBoss
HV vaatleja

sõnum 14.11.2012 18:09:10 vasta tsitaadiga

Minu arust küll suht mugav programm aga kui lugeda neid eelnevaid postitusi hakkavad endalgi paranoilised mõtted peas käima .
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 06.12.2012 18:09:45 vasta tsitaadiga

Ei saa aru milles point on... origin.com´is logib sisse, aga kui allalaen ja sisse tahan roomata, viskab sellise kirja.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 06.12.2012 18:20:07 vasta tsitaadiga

mingi firewalli vms?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 06.12.2012 18:44:24 vasta tsitaadiga

No ei ole, keera Firewall maha või luba, aga ei midagi.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 07.12.2012 20:11:01 vasta tsitaadiga

Täitsa p*rses milline p*sk see Origin on. Kuu aega tagasi häkiti mu klassivenna kontosse, ja nüüd täna minu kontosse. Ma ei saa aru mida nad seal mõtlevad, tehku ükskord üks normaalne turva süsteem sinna.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.12.2012 20:14:18 vasta tsitaadiga

sannukas00 kirjutas:
Täitsa p*rses milline p*sk see Origin on. Kuu aega tagasi häkiti mu klassivenna kontosse, ja nüüd täna minu kontosse. Ma ei saa aru mida nad seal mõtlevad, tehku ükskord üks normaalne turva süsteem sinna.
oled mõelnud ka sellele, kuidas sinu kontole ligi saadi?
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 07.12.2012 20:17:25 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
sannukas00 kirjutas:
oled mõelnud ka sellele, kuidas sinu kontole ligi saadi?

Ei kujuta ette. EA support foorumis on ka massiliselt postitusi kontode häkkimise kohta. Sõber ütles, et ta ei näe mind enam sõbralisitis kah. Nüüd olen juba u 30min origin live chat järjekorras olnud.
tagasi üles
UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

sõnum 07.12.2012 20:34:37 vasta tsitaadiga

Sõbral oli NOD32 ESET viirusetõrje, see blokkis seda orogini ütles ka et you must be online when loggin in for the first time, ning siis lasi NODi ja origini maha, ning tegi arvutile restardi ja siis installis manuaalse origini -> https://download.dm.origin.com/origin/live/OriginSetup.exe

Loodan, et aitasin kedagi icon_biggrin.gif

sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 07.12.2012 21:06:57 vasta tsitaadiga

No tule taevas appi. Sain siis oma kasutaja tagasi kuid mu origin id muudeti mingi DnBaSe_Lim-iks. Alguses ma mõtlesin, et mingi vale kasutaja mulle antud.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.12.2012 21:34:57 vasta tsitaadiga

sannukas00 kirjutas:
No tule taevas appi. Sain siis oma kasutaja tagasi kuid mu origin id muudeti mingi DnBaSe_Lim-iks. Alguses ma mõtlesin, et mingi vale kasutaja mulle antud.
origini paroolid lekkinud ei ole, mõtle, kus sinu parool lekkida võis
või oled ehk kasutanud mingit fifa ultimate coin glitchi, kus tuleb saata kasutajanimi ja parool mingile ea.sports@hotmail.com mailile icon_lol.gif

vaadates netis ringi, siis neid kümneaastaseid idioote on maakera täis - pole ime, et ea foorumis vms on kaebusi palju

sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 07.12.2012 21:40:46 vasta tsitaadiga

Ei ole ühtegi sellist asja proovinud. Muidu on mul youtube kasutajas ka paar korda sees käidud aga kahju tehtud pole. Aga EA on ise ka süüdi et ei suuda normaalset turva süsteemi teha. Võiks vähemalt teha nii, et kui Tahad emaili vahetada siis saadetakse kõigepealt aktiveerimis link sulle. Siis väheneks kontode varastamise arv kindlasti.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.12.2012 21:48:17 vasta tsitaadiga

sannukas00 kirjutas:
Ei ole ühtegi sellist asja proovinud. Muidu on mul youtube kasutajas ka paar korda sees käidud aga kahju tehtud pole. Aga EA on ise ka süüdi et ei suuda normaalset turva süsteemi teha. Võiks vähemalt teha nii, et kui Tahad emaili vahetada siis saadetakse kõigepealt aktiveerimis link sulle. Siis väheneks kontode varastamise arv kindlasti.
olen nõus, et saaks ja võiks parem olla, kuid hetkel olid tõenäoliselt ise lohakas
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 07.12.2012 21:59:32 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
loser
HV kasutaja

sõnum 07.12.2012 22:25:12 vasta tsitaadiga

Lohakas? Mind täitsa huvitaks kus ma vea võisin teha, kontot kasutasin viimati vast siis kui BF3 beeta proovimise võimalus oli ja peale seda pole Origin´i käima ka lasknud rääkimata oma konto andmete kuskile sisestamisest. Sellegipoolest "õnnitles" EA mind edukalt läbiviidud emaili aadressi muutmise puhul, siitpoolt siis ka palju õnne ja suured tänud EA´le ...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EA App arutlus ja probleemid (Origin on ajalugu) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.