Pigem asi siis selles neil kes osta ei saa, et on BF3 premium soetatud või mingi muu asi proxyt kasutades. Mul endal oli sama lugu, et ei tunnistanud krediitkaarti kui olin sõbrale BF3 bremmi tellinud, ostnud läbi india. Aitas see kui vahetasin oma kaardi välja nüüd kõik ok ja toimib ilusti. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
El-Fuego, Et kui oled veidike seal kaubelnud odavamalt mõnda mängu, siis blokeerivad kaardi ära, et enam osta ei saa ka muid asju? :O Ei oleks eales EA puhul seda uskunud. Olgu õnnelikud nad, et mäng üldse osteti ja toetati neid, mitte ei pira.
Ja üldsegi, see Premium ei tohikski olla kallim kui 20-25€ (nagu praegu Halloweeni pakkumistes on). Tegelikult kõik mängud on neil seal müügis üüberkallid. Tõesti tehti nüüd kuidagimoodi neid India proxysi kasutades neile nii palju kahju, et kaarte hakkavad blokeerima ja raha enam vastu ei võta?
El-Fuego, Et kui oled veidike seal kaubelnud odavamalt mõnda mängu, siis blokeerivad kaardi ära, et enam osta ei saa ka muid asju? :O Ei oleks eales EA puhul seda uskunud. Olgu õnnelikud nad, et mäng üldse osteti ja toetati neid, mitte ei pira.
Ja üldsegi, see Premium ei tohikski olla kallim kui 20-25€ (nagu praegu Halloweeni pakkumistes on). Tegelikult kõik mängud on neil seal müügis üüberkallid. Tõesti tehti nüüd kuidagimoodi neid India proxysi kasutades neile nii palju kahju, et kaarte hakkavad blokeerima ja raha enam vastu ei võta?
Kordan veel see võib olla põhjuseks kuid ei pruugi. Uus krediitkaart toimib igatahes. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
The two most notable additions we’ve made include the ability to quickly and easily broadcast your gameplay live to Twitch, and the ability to add non-Origin games to your My Games library.
Minul enam Origin pärast viimast arvuti taaskäivitust ei tööta, kuna pärast sisse logimist viskab veateate ette ning valikuteks on kas Origini taaskäivitamine, mille puhul juhtub sama, ning Origini sulgemine.
Olen proovinud ka uuestipaigaldamist, kuid tolku sellest polnud.
Minul enam Origin pärast viimast arvuti taaskäivitust ei tööta, kuna pärast sisse logimist viskab veateate ette ning valikuteks on kas Origini taaskäivitamine, mille puhul juhtub sama, ning Origini sulgemine.
Ära jumala eest konkreetset veateadet maini, sest muidu ehk oskaks sulle keegi isegi mõnda lahendust soovitada
Ära jumala eest konkreetset veateadet maini, sest muidu ehk oskaks sulle keegi isegi mõnda lahendust soovitada
Siin teemas vist oli kunagi juttu sellest, et täiesti suvakal hetkel võib Origin kasutama hakata ~30% CPU-d, ilma, et midagi mängikski. On sellele mingit lahendust leitud?
Viga oli videokaardi draiverites, nüüd on kõik korras jälle.
Siim159 kirjutas:
Siin teemas vist oli kunagi juttu sellest, et täiesti suvakal hetkel võib Origin kasutama hakata ~30% CPU-d, ilma, et midagi mängikski. On sellele mingit lahendust leitud?
See probleem parandatakse järgmise uuendusega, nii väidab EA tehniline tugi nende foorumis.
EA Origin accounts are being hijacked. Numerous people including Digital Foundry's Richard Leadbetter have been emailed by Origin with news that their account's password or email address or both have successfully been changed. Thing is, nobody asked or gave permission for them to be.
A thread on NeoGAF highlighted a handful of similar cases from the EA support forum. The thread also documented what happened next: people were locked out of accounts and had a frustrating time with EA support trying to get them back.
Richard Leadbetter told me he spoke to EA support but the helper didn't know anything about the issue. Nevertheless, EA support is "escalating" the matter.
One GAF member took things a step further and discovered the .ru (Russian) email address now associated with his account. Searching for that email address in Origin turned up user Jekas77CsP's sparse and mostly private profile.
EA UK passed on my request for comment to the Origin team. I'm waiting to hear back.
Täitsa p*rses milline p*sk see Origin on. Kuu aega tagasi häkiti mu klassivenna kontosse, ja nüüd täna minu kontosse. Ma ei saa aru mida nad seal mõtlevad, tehku ükskord üks normaalne turva süsteem sinna.
Täitsa p*rses milline p*sk see Origin on. Kuu aega tagasi häkiti mu klassivenna kontosse, ja nüüd täna minu kontosse. Ma ei saa aru mida nad seal mõtlevad, tehku ükskord üks normaalne turva süsteem sinna.
oled mõelnud ka sellele, kuidas sinu kontole ligi saadi? _________________ ☠
oled mõelnud ka sellele, kuidas sinu kontole ligi saadi?
Ei kujuta ette. EA support foorumis on ka massiliselt postitusi kontode häkkimise kohta. Sõber ütles, et ta ei näe mind enam sõbralisitis kah. Nüüd olen juba u 30min origin live chat järjekorras olnud.
Sõbral oli NOD32 ESET viirusetõrje, see blokkis seda orogini ütles ka et you must be online when loggin in for the first time, ning siis lasi NODi ja origini maha, ning tegi arvutile restardi ja siis installis manuaalse origini -> https://download.dm.origin.com/origin/live/OriginSetup.exe
Loodan, et aitasin kedagi _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
No tule taevas appi. Sain siis oma kasutaja tagasi kuid mu origin id muudeti mingi DnBaSe_Lim-iks. Alguses ma mõtlesin, et mingi vale kasutaja mulle antud.
No tule taevas appi. Sain siis oma kasutaja tagasi kuid mu origin id muudeti mingi DnBaSe_Lim-iks. Alguses ma mõtlesin, et mingi vale kasutaja mulle antud.
origini paroolid lekkinud ei ole, mõtle, kus sinu parool lekkida võis
või oled ehk kasutanud mingit fifa ultimate coin glitchi, kus tuleb saata kasutajanimi ja parool mingile ea.sports@hotmail.com mailile
vaadates netis ringi, siis neid kümneaastaseid idioote on maakera täis - pole ime, et ea foorumis vms on kaebusi palju _________________ ☠
Ei ole ühtegi sellist asja proovinud. Muidu on mul youtube kasutajas ka paar korda sees käidud aga kahju tehtud pole. Aga EA on ise ka süüdi et ei suuda normaalset turva süsteemi teha. Võiks vähemalt teha nii, et kui Tahad emaili vahetada siis saadetakse kõigepealt aktiveerimis link sulle. Siis väheneks kontode varastamise arv kindlasti.
Ei ole ühtegi sellist asja proovinud. Muidu on mul youtube kasutajas ka paar korda sees käidud aga kahju tehtud pole. Aga EA on ise ka süüdi et ei suuda normaalset turva süsteemi teha. Võiks vähemalt teha nii, et kui Tahad emaili vahetada siis saadetakse kõigepealt aktiveerimis link sulle. Siis väheneks kontode varastamise arv kindlasti.
olen nõus, et saaks ja võiks parem olla, kuid hetkel olid tõenäoliselt ise lohakas _________________ ☠
Lohakas? Mind täitsa huvitaks kus ma vea võisin teha, kontot kasutasin viimati vast siis kui BF3 beeta proovimise võimalus oli ja peale seda pole Origin´i käima ka lasknud rääkimata oma konto andmete kuskile sisestamisest. Sellegipoolest "õnnitles" EA mind edukalt läbiviidud emaili aadressi muutmise puhul, siitpoolt siis ka palju õnne ja suured tänud EA´le ...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.