|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Winterwind
One

|
16.01.2004 20:34:01
|
|
|
| võiks väita, et nvidial pole mingit õigust atit kohtusse kaevata, kuna ati on samuti ju kaotaja pool... neil ju terve promo kampaania koos miljonite dollaritega kadunud... kes aasta pärast seda half life 2 ikka nii väga himustab, anyways liiga üles haipitud pela. beta oli nagu mängitavuse poolt täielik jura, ei pakkunud pinget ja tasemed olid väga kahtlaselt lahendatud... isegi doom 3 alpha pani mind omal ajal rohkem imestama, kuigi seal polnud ju veel veeranditki, mis täismängus võib tulla.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.01.2004 21:56:27
|
|
|
oeh....kas sellist elu me tahtsimegi Ei krt, HL2 võiks tulla välja, aga mitte kohe. Tahaks nagu pelada ka seda kui see tuleb, mitte ilastada kõrval aint.
|
|
| Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
0 :: |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
17.01.2004 00:19:42
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
Ma ei tea kas see nüüd tõele vastab aga ühes foorumis üks räägib, et Half Life edasi lükatud ja tuleb välja jõulud 2004  |
Ma tean - see oli minu vanaema Minu vanaemal on veel 500 kroonine hiir ja Stalkeri lõppversioon (serbo-horvaadi keelne) Selliseid teemasid võib peaaegu igapäev kuskilt lugeda, keegi küsib:
Bob: Millal Half-Life välja tuleb?
Kalle: Lubati märtsis, aga nagunii lükatakse edasi.
Bob: Edasi lükatud suveks?
Jürka: Tuleb alles 2 aasta pärast välja?
Bob: Valve pankrotis?
Bob jalutab laetud revolver käes kõrvaltuppa ja hetk hiljem kostub lask. Kurb lugu ma tean
Järgmisel hetkel satuvad ülejäänud paanikasse kuna kõik ootavad pikisilmi mängu ...ja ülejärgmine hommik postitatakse link HV's.
Et äkki ootaks natukene, jätaks fantaseerimise pooleli ja kui asjal tõepõhi all siis kinnitatakse seda usaldusväärsemates allikates kui seda on "kuskil foorumis keegi ütles". Ei oska hetkel mingit traagikat tunda ja lähen parem pubisse 4 õlleklaasi juurde
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.01.2004 01:21:18
|
|
|
| voltc kirjutas: |
| võiks väita, et nvidial pole mingit õigust atit kohtusse kaevata, kuna ati on samuti ju kaotaja pool... neil ju terve promo kampaania koos miljonite dollaritega kadunud... kes aasta pärast seda half life 2 ikka nii väga himustab, anyways liiga üles haipitud pela. beta oli nagu mängitavuse poolt täielik jura, ei pakkunud pinget ja tasemed olid väga kahtlaselt lahendatud... isegi doom 3 alpha pani mind omal ajal rohkem imestama, kuigi seal polnud ju veel veeranditki, mis täismängus võib tulla. |
ja kelle süü see oli? kas tõesti tehti tohutu hype ja reklaamikampaania teadmata, mis seisus on mäng ja kas ta ikka õigeks ajaks valmis saab??? vaevalt.
ATI teadis, et mäng jääb hiljaks ja seega võeti ette tohutu nvidia tymitamine, millega päästeti oma nahk... fxile tõmmati vesi peale ja kõik ronisid seda tera veskikivile jaffatama, unustades "osta tx, saad half life 2 kaasa" nalja üldse ära. ja mida siis sellega võideti? nvidia tegi täiesti õieti, et ehitas sellise kivi nagu fx, põhi on neil nüüd olemas, lykka ainult esimesel korral suure aluse ehitamise tõttu unarusse jäänud asjad kah maailma parimaks ja korras, ati can kiss my shiny metal arse ja miks? sest siiamaani pole ühtegi mängu, mis näitaks, et ati kaartide ps2.0 jne on parem
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
17.01.2004 01:46:32
|
|
|
mina ikkagi selle poolt, et kaua tehtud kaunikene....parem ikka korralik ja viimistletud mäng, kui kiiresti välja pekstud ja poolik....me ju ei taha teist street legalit, mida ilma pätsideta mängida ei õnnestu..... 8)
ja üldjoontes vast Nvidia vs Ati vaidlusteks on vähe paremad teemad......
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
17.01.2004 13:36:38
|
|
|
irw ma ei saa aru miks teema nimi selline ülinaljakas on
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
17.01.2004 13:45:10
|
|
|
Mina olen ka parajalt närvis krdi valve nännipunnid ei saa nüüd ühe mängu tegemisega hakkama .. eelmine suvi juba ootasime et oi oi kohe saab pelada ... Varsti on käes aasta 2006 see sama teema siin üleval ja jälle rahvas vaidleb et ja ja kohe tuleb hl2 välja , krdi valve võtku kokku ennast
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
17.01.2004 13:46:40
|
|
|
Midagi on igatahes viltu jah, olen kirjutanud steamile mitu kirja erinevatele aadreessidele(seoses selle allalaadimisega "lähi tulevikus"), kuid ei vasta neist keegi
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
17.01.2004 13:48:37
|
|
|
| corvette kirjutas: |
Midagi on igatahes viltu jah, olen kirjutanud steamile mitu kirja erinevatele aadreessidele(seoses selle allalaadimisega "lähi tulevikus"), kuid ei vasta neist keegi  |
miski pärast ma arvan et sa pole ainuke ja see on ka vist põhjus
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
17.01.2004 15:05:04
|
|
|
kujutan ette jah milline kirjade pommitamine nende aadressitele on
|
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
17.01.2004 15:31:52
|
|
|
| ppg kirjutas: |
kujutan ette jah milline kirjade pommitamine nende aadressitele on  |
No, ei tea kas just selles, et neil ei jätku jõudu ega jaksu vastata, võimalik. Võib-olla ka selles, et nad ei oska vastata, nad kas ise kah ei tea, kunas või kas üldse midagi tulema hakkab jne.
Ei hakka midagi oletama, pommitan neile kirju edasi
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
18.01.2004 14:03:16
|
|
|
No, ei tea kas just selles, et neil ei jätku jõudu ega jaksu vastata, võimalik. Võib-olla ka selles, et nad ei oska vastata, nad kas ise kah ei tea, kunas või kas üldse midagi tulema hakkab jne.
Ei hakka midagi oletama, pommitan neile kirju edasi  |
ära mailbombereid kasuta eks...pärast saad usast kohtukutse koju
|
|
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
18.01.2004 15:50:56
|
|
|
| KillerXP kirjutas: |
ära mailbombereid kasuta eks...pärast saad usast kohtukutse koju  |
....krt igakord teemat avades OOTAD et keegi ütlex...oh poisid/tüdrukud asi on valmis ja ma juba tõmban seda oma kupongiga... 8)
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.01.2004 15:53:34
|
|
|
enne peab asi ikka kulda kah minema eksole... siis pead veel ootama, et plaadid poodi jõuaks ja selge on ju see, et netis tehakse asi saadaks samal hetkel, mis poes... nii et head ootamis
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
19.01.2004 20:30:39
|
|
|
pagan, see demo esitlus .mov formaadis on küll kõva. esitatakse füüsikat mängus ja taktikat.. ülikõva pela kipub olema...
kui link püsti siis asi siin
hoiatus: .mov on 600 Mb suur
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
19.01.2004 23:31:58
|
|
|
See video muutis kõvasti minu arvamust HL2 Paremuse poole.
Asi ikka väga detailselt tehtud on. Isegi poe nime tähed saab seina kylhest lahti rabida ja kolli pihta lasta ...
Ei yli küva saoovitan kõigil see film alla sikutada ja uurida
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
20.01.2004 09:05:44
|
|
|
reeglina neil ei olegi juriidilist õigust sulle sellistele kysimustele vastata. siis kui publisher annab välja ametliku press-release'i siis nad saavad rääkida sel teemal. ei ole nii lihtne et vot mudkui vastan inimestele et millal asi välja tuleb ja kõik on rahul. kujutan ette mõni vend võib tööst ilma jääda kui liiga palju räägib rahvale mis ja kuidas ja millal. selleks on alati mingi võtmeisik kes on selleks volitatud.
muideks, Valve samal ajal saab abi FBI'lt. eelmine nädal juba tehti paar reidi üritades üles leida inimesi kes varastasid HL2 sortsu.
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
20.01.2004 15:11:38
|
|
|
| Tint kirjutas: |
pagan, see demo esitlus .mov formaadis on küll kõva. esitatakse füüsikat mängus ja taktikat.. ülikõva pela kipub olema...
kui link püsti siis asi siin
hoiatus: .mov on 600 Mb suur |
hmmz...tund aega tirimist jah? krdm suur, peab veel kuskilt mingi mov playeri leidma
Niih...asi vaadatud ja minu mokad on maas! nii kui kuulen et lekkis, lähen jooksen poodi uue video järgi. Krdm hea mulje jättis mulle see video, elamus vist veel parem. Loodame et liiga raske pole aint see mäng. Et nagu poolvõimatu or smth. Need lõksud seal ühes linnakeses olid küll julmad, kardan et ise peale ei tuleks
|
|
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anti144
HV vaatleja
|
20.01.2004 19:06:24
|
|
|
Ma ostsin endale Club 3d ATI Radeon 9800PRO ja ma ei saanud ühtegi mängu rääkimata sellest kupongist???
Öeldi et selle kaardiga ei saa ühtegi mängu!!
Vb keegi targem oskaks aidata???
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
20.01.2004 19:10:01
|
|
|
| anti144 kirjutas: |
Ma ostsin endale Club 3d ATI Radeon 9800PRO ja ma ei saanud ühtegi mängu rääkimata sellest kupongist???
Öeldi et selle kaardiga ei saa ühtegi mängu!!
Vb keegi targem oskaks aidata??? |
See mu sõber on.....Algul räägiti ainult et XT kaardi omanikud saavad...seega 9600xt/9800xt....kuid olen ka kuulnud et uued pro omanikud pidid ka saama....Ja pealegi mis päris vihale ajab on see ju et sellise kaardiga nagu ta ostis 9800PRO ei saanud ta ÜHTEGI mängu.....
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
20.01.2004 19:30:47
|
|
|
Club 3d r9800 pro
Memory Bandwith: 256 bit
Memory Type: BGA DDR
DVI: Yes
TV/OUT: Yes
Features: RADEON 9800 series is the ultimate accelerator of the most demanding next-generation 3D titles, scenes and environments Featuring highly programmable cinematic shader engines and support for the latest Microsoft® DirectX® 9.0 and OpenGL® feature sets Experience unparalleled 3D visual realism with the advanced engineering of ATI technology RADEON 9800 series beats with the heart of a champion, backed by the latest CATALYST software suite
Order Code: CGA-P988TVD
ju siis ei peagi olema korralikku software bundlet, rääkimata mängudest
aga sa vaata hinda kah, ega ta niisama teistest firmadest odavam ei ole kah
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
20.01.2004 19:33:23
|
|
|
Näen, et keegi on teema pealkirja ära muutnud, suurepärane, nüüd on vähemalt hea ja rahulik poste lugeda
| mutabor kirjutas: |
reeglina neil ei olegi juriidilist õigust sulle sellistele kysimustele vastata. siis kui publisher annab välja ametliku press-release'i siis nad saavad rääkida sel teemal. |
Ega ausalt öeldes ma neilt seda küsida ei tahtnudki, küsisin, et kuidas käib "täpselt" HL2 allalaadimine Steami kaudu, et kas on võimalik seda mitu korda allalaadida kasutades ühte ja sama aktiveerimis koodi, kui näiteks allalaadimise käigus peaks ühendus kaduma või mingitel muudel põhjustel olen eelnevalt HL2 ära kustutanud jne.
Kuid ka sellel küsimusele nad ei vasta
| tsitaat: |
| Ma ostsin endale Club 3d ATI Radeon 9800PRO ja ma ei saanud ühtegi mängu rääkimata sellest kupongist??? |
Ma ostsin novembri lõpus Hercules R9800 ja sain HL2 kupongi ning sel ajal veel ATI pakkumist uurides oli seda saada kõikide ATI Radeon kaartidega alates 9600XT-st, kuid nüüd on seda saada ainult R9600XT ja R9800XT-ga.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
20.01.2004 20:35:16
|
|
|
Noo ma ka kupongi omanik ....
Asi tuli kaasa R 9800 'ga Firmax oli kaardil Hercules
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
23.01.2004 20:06:22
|
|
|
Hahh ...ma lugesin sama juttu täna hommikul Warp2Search'st ja nüüd Inquirer pasundab seda edasi (kaks rämpsuudiste saiti). Warp2Search sai info muuseas Gameplay.com'st ...sama sait väidab näit et DeusEx IW tuleb välja alles pooleteist kuu pärast Ma arvan ka et võtan sellist rämpsu tõsiselt
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.01.2004 20:20:59
|
|
|
| irv, see poleks esimene kord
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
23.01.2004 20:40:46
|
|
|
irw, kui asi tõele vastab siis on küll hea tyng nendele kes ATI kaarti ostsid, no andke andeks selline reklaamikampaania pole yldse naljakas nendele inimestele kes kaarti ostes lootsid lähitulevikus saada ka mängu ja lõppkokkuvõttes jõuavad juba uue kaardi osta selleks ajaks kui mäng väljas on.
mind just mõni päev tagasi ka tegi ettevaatlikuks Vivendi Universal Games mängude nimekiri mida plaanitakse välja lasta 2004 aasta jooksul. seal muuhulgas oli ka Counter-Strike: Condition Zero - märts(uskida vai mitte ), Splinter Cell 2 ja FarCry samuti märts, samuti oli ka Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude - 3-s kvartal ja The Lord of the Rings: Middle-Earth Online - 4-s, kuid Blowout, Drake, Half-Life 2 ja World of Warcraft'i kohta ei mõshkit, et umbes nii et kui developerid jõuavad 2004 aasta jooksul valmis siis on ästi, ei jõua, pole hullu, aasta 2005 on ka ilus aasta... kuigi paistab nagu Vivendi mehed oleksid peale uut aastat joobes kuna nende release nimekiri oli 14'st kuni 19'ndat jaanuari muutunud kolm korda ja esimeses nimekirjas oli HL2 ja ei olnud CS:CZ.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
23.01.2004 22:49:53
|
|
|
ma usun, et see mängu edasilükkamine pole mitte ati vaid fakin Valve süü...
see nn alpha mis varastati oli ju puhas bs, midagi polnud seal valmis või nii, väga toores asi oli ju
paar mappi ja osad vigased mapid... vaevalt, et valvel midagi rohkem ülse tehudki oli... ega nii ikka ei saa, et hoiad asja vaka all ja siis järsku: oi, hl2 on tulekul, valve on juba 5 aastat asja teinud ui ta on, nagunii 2 aastat tagasi hakkasid tegema ja mängu edasilõkkamine toimubki selleks, et valvel pole veel midagi ettenäidata...
hea kui valve selle asja üldse üle elab, mina ati asemel oleks firma juba ammu kohtusse kaevanud, kaart mis pidi tulema koos hl2-ega nagu reklaamitud tuleb müüki ilma korraliku bundleta...
tjaah, samas võib see info delay kohta ka vale olla aga seda stolen betat proovinuna ma küll seda asja ei usu - eks mäng ole veel poolik, hea kui niigi palju tehtud on
seakari mis muud doom III, hl2 ja arvatavasti ka stalker on sellised toredad mängud mis on vägagi paljulubavad nende nn alphade/beetade/gammade järgi aga mis jäävadki väljatulema... tasapisi hakab küll juba Duke nukem foreveri sündroomi järgi lõhnama asi
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
23.01.2004 23:16:45
|
|
|
nooh, kuidas võtta. loomulikult ei syydista ma ATI't, sellised suured firmad ei tule välja sellise reklaamikampaaniaga lambist. ju siis konkreetne omavaheline kokkulepe ATI'ga on olnud. ja kahtlustan et ATI ei anna asja kohtusse kuna neil on olnud mingisugune konkreetne omavaheline teema Valvega millel kogu reklaamikampaania baseerus. ja Valve meeidaga suhtlemisviisi teades võib see jäädagi saladusse kuidas nad omavahel asja lahendavad...
mis puudutab doom3'e, siis mind paneb imestama kui vingelt esitleti selle E3's aastas 2002, nagu oleks asi juba kohe-kohe tulemas. HL2 puhul ma veel saaks aru - asi alles teavitati eelmine aasta.
stalker? noh, keegi pole seda kunagi lubanud aastas 2003 nii palju kui ma tean. seega ette heita ei ole midagi. venemaalt on tulemas veel yks tasemel mäng, 3d RPG, mida lubatakse aastas 2005 ja mis on post-apocalypsic nagu fallout on olnud. siis kui mul töö ja isikliku elu vahel tekib siis ma ka kirjutan sellest
duke nukem foreveri syndroom? irw, see on tegelt väga tasemel võrdlus , seda krdma asja haibiti nii ammu aega tagasi juba et ma ei võtagi tõsiselt seda mängu enne kui ma näen ingame videosi või vähemalt korralike scriinshotte. . tänapäeval aga ei piisa ilusast nimest ja vana rasva peal raha teenida pole võimalik, sama mäng mis oli 10a tagasi uues kuues enam ei köida kedagi. see peab olema midagi mis paneb rahva käsi plaksutama. esimene näide mis pähe tuleb - unreal2, mille läbikukkumine oli minul ja palju minu tuttavatel selge peale esimese 3'e mängutundi. sama käib UFO:Aftermath kohta kus hea mängu põhilised asjad said nii ära kastreeritud et asjast jäi järgi ei tea mis...
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
24.01.2004 00:50:09
|
|
|
egas see duke nukemi asi pole naljakas tegelt...
teoorias hea mäng aga praktikas pole midagi...
egas jää vist muud üle kui venemaalt hl2 ära tellida, varsti maybe
doom III kah seal saadaval
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.01.2004 01:44:17
|
|
|
ma loodan, et nvidia ostab nüüd oma uue kaardiseeria jaoks far cry levitamisõiguse ja see tuleb loodetavasti ka enam vähem õigel ajal välja.... oi ma oleks rahul
muuseas, djuuk njuukem igavene on ikka veel töös ja lubatakse 2005 8)
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
24.01.2004 17:19:31
|
|
|
| irw, kui asi tõele vastab siis on küll hea tyng nendele kes ATI kaarti ostsid, no andke andeks selline reklaamikampaania pole yldse naljakas nendele inimestele kes kaarti ostes lootsid lähitulevikus saada ka mängu ja lõppkokkuvõttes jõuavad juba uue kaardi osta selleks ajaks kui mäng väljas on. |
No mina igatahes küll ei nuta, et HL2 edasi lükatakse ja miks peaksid ka teised ATI kaartide omanikud nutma kes said HL2 kupongi. Ostsin kaardi ikka selle pärast, et see on hea kaart, mitte et HL2 tasuta kaasas. Ja ega mul see HL2 siis saamata jää (kui see mudugi üldse kunagi välja lastakse). Tuleb mäng mil ta tuleb, hea meel on mul ikkagi, et selle tasuta saan
Nii või naa oleme kõik selles võrdses seisus.
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
25.01.2004 01:53:51
|
|
|
Ohhh need vanad head venelased. Näib et nemad juba mängivad seda mängu.
Huvitav mis tegelikult selle CD peal on ?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
25.01.2004 03:13:51
|
|
|
seal peal peaxki olema see lekkinud versioon mängust....kussjuures tõlgitud venekeelde ka juba ...ma tellisin ära endale tuttava kaudu ja peaks paari päeva pärast saama 8) ...ja keegi soovis siin näha ingame videot...vaadaku seda faili mis oli üle 600mb siin kellelgi toodud paar lehte tagasi...väga imho
|
|
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
25.01.2004 09:09:20
|
|
|
| voltc kirjutas: |
egas see duke nukemi asi pole naljakas tegelt...
teoorias hea mäng aga praktikas pole midagi...
egas jää vist muud üle kui venemaalt hl2 ära tellida, varsti maybe
doom III kah seal saadaval  |
doom III on juba venemaal müügil olnud, sõber venemaal, ta teab ikka selliseid huvitavaid seike rääkida
aga jah, kui vaadata seda 600 megast HL2 videot, siis tõesti vääga hea ettekujutuse annab mängust.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
25.01.2004 12:19:55
|
|
|
Mis te sellest 600MB failist jahute, tõmmake sellest BINK videosid, need ju õige paremad
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
25.01.2004 14:37:09
|
|
|
mitte ei saa aru..?
ma ei saa aru, millal see netti üles pandud on, kuid HL2 juba müügis.. st saab osta ja kuupäevaks 15 märts 2004
siin neid kommentaare on nii palju, võibolla on keegi sattunud juba sellele lingile..
amazon.com müüb siis
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
25.01.2004 15:11:27
|
|
|
no krt .....
juu siis uleb 14 märts ka steam version
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
26.01.2004 10:45:58
|
|
|
| Tint kirjutas: |
mitte ei saa aru..?
ma ei saa aru, millal see netti üles pandud on, kuid HL2 juba müügis.. st saab osta ja kuupäevaks 15 märts 2004
siin neid kommentaare on nii palju, võibolla on keegi sattunud juba sellele lingile..
amazon.com müüb siis |
Kas see 15. märts pole mitte see teine kupäev mil HL2 edasi lükati? Neil seal lihtsalt uuendamata, kuna nad ka ei tea, millal tegelik kuupäev on, aga ega ma ei tea kah Kuigi ihaldaksin küll 15. märtsil seda juba mängida
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
26.01.2004 11:59:47
|
|
|
selle amazon'i lingil on ju kuupäevaks pandud:
Date first available at Amazon: June 12, 2003
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
26.01.2004 12:14:20
|
|
|
Availability: This item will be released on March 15, 2004.
Mnjah, mida võtta mida jätta
|
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
26.01.2004 12:16:33
|
|
|
Availability: This item will be released on March 15, 2004.
Mnjah, mida võtta mida jätta  |
ahja, pime mina
btw, HL2 kuponge peaks ka ASUS Radeon 9600 XT/TVD'ga saama.
ja kogu selle kampaaniaga seotud FAQ
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.02.2004 18:34:48
|
|
|
http://www.gametab.com/jump.php?59642
Half-Life 2 For Summer; Related Source News
February 03, 2004 - CNN Money has spoken to Valve Director of Marketing, Doug Lombardi, who states that Half-Life 2 is now on for a summer release date:
While still shying away from giving a firm date, Doug Lombardi, Valve's director of marketing, told me the company "is currently targeting this summer for the completion of Half-Life 2".
Valve does not plan to reveal any additional information until the time surrounding the E3 trade show, where the game will once again be shown this year. E3 will be held in Los Angeles May 12-14.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines by Troika was also hit by the Source theft, which has meant their game will now be released in Spring 2005. Also included in the article is word of Arx Fatalis developer, Arkane Studios, being the latest licensee of the engine for an un-named game.
-------
hea kui suvelgi välja tuleb, kuna valve ei julge isegi mingit kuupäeva määrata... sama siis vampire uue pelaga, mis juba 2005. aastasse lükatud
ühesõnaga viimane aeg see thread naljakate juhtumiste foorumisse lükata või teha eraldi foorum halenaljakad juhtumised
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
04.02.2004 04:30:19
|
|
|
krt ette jõudsid voltc...
Njah... deem ma lootsin ikka seda Bloodlines-i varem nojah vähemalt saame selle HL2 kätte, i hope
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.02.2004 10:28:45
|
|
|
halenaljakas lugu.... oijah, enne on mul uus arvuti kokku pandud, kui see peli välja tuleb
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
04.02.2004 14:42:47
|
|
|
hmm, väidetavalt Arcane Studios soetas ka HL2 mängumootori uue RPG stillis asja tegemiseks mille nime veel ei avaldata. samas kui see vabandus et tänu sortsu varastamisele lykatakse edasi mitte aint HL2 vaid ka miskipärast Vampire: The Masquerade - Bloodlines siis ei tea millal Arcane Studios oma mängu peaks valmis saama. minule natuke jääb arusaamatuks kuda RPG'l võib olla takistuseks selle sortsu varastamine.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.02.2004 16:04:34
|
|
|
| minule natuke jääb arusaamatuks kuda RPG'l võib olla takistuseks selle sortsu varastamine. |
minule küll see arusaamatuks ei jää...
vampires on fps/rpg - mis juhtuks kui ta tuleks välja ennem kui hl2? grafa mootor on tal sama ja vaevalt, et tal stoory kehv on, kui aga asi ennem hl2-e ilmavalgust näeks siis maybe hl2-e enam niipalju ei ostetaks? äkki pole see mootor nii hea midagi või jumal teab mida
igatahes arvata oli, et valve hakkab vampire-ga mäkra mängima ja ei luba asjal enne hl2-e ilmavalgust näha
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
04.02.2004 16:42:46
|
|
|
nooh, see on suhteline. sest ei pea olema nii et ikka HL2 ennem väljas kui teised pelad mis sel mootoril on. sest tegelikult ju mootori loomine ja mängu valmistamine on kaks erinevat protsessi, mõni firma ainult graafika- ja fyysikamootoreid teebki. kuigi siin võib küll olla see teema et Valve pole 100% kindel Vampire edus, krt teab kuda need Boyarsky&Co oma Troikas asja teostavad, ja seega negatiivseid emotsioone mis kaudselt ka seotud HL2 mootoriga ei taheta, äkki Troika disainerid pole sel tasemel mis Valve omad ja ei suuda luua nii vapustava graafikat ja siis inimesed vaatavad ahh et krt polegi see graafikamootor midagi nii vinge. see et mis stoory tuleb Vampires ei oska spekuleerida kuid arvestades Troika meeskonna Fallout 1 ja 2 kogemustega võib loota midagi head. vb tõesti rohkem kardab Valve et seesama Vampire ei avalda nii palju muljet inimestele oma graafilise poolega just...
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|