+ tegemist ei ole ka poolikute ringidega vaid pigem mingi looma neli paari sarve kõrvuti pandud _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Uut treilerit vaadates hakkab see mäng mulle üha rohkem päris elu meenutama , paistab, et pigistatakse selle generatsiooni konsoolide võimalustest maksimum välja . _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Loodetavasti tuleb sisukam kui eelmine, SA siiani parim. Millas siis välja tuleb? 2013 1Q? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Nagu The Sims'i uut treilerit oleks vaadanud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mulle treiler meeldis ja jään suure huviga mängu ootama. Treileri lõpupoole kus hävitaja koptereid lasi jäi silma linna öised tuled mis ulatusid väga kaugele. Kui suur see map siis tuleb?
Mulle treiler meeldis ja jään suure huviga mängu ootama. Treileri lõpupoole kus hävitaja koptereid lasi jäi silma linna öised tuled mis ulatusid väga kaugele. Kui suur see map siis tuleb?
Natuke suurem kui RDR, San Andreas ja GTAIV mapid kokku!
Kui ma ei eksi siis selles uues traileris see mustanahaline oli täpselt sama häälega mis San Andreases Cj ehk Carl Jonshon vist oli ta nimi mis on cool
Natuke suurem kui RDR, San Andreas ja GTAIV mapid kokku!
R* says, "GTA V is the size of 3.5x RDR and 5X RDR including the ocean"
Kui ma ei eksi siis selles uues traileris see mustanahaline oli täpselt sama häälega mis San Andreases Cj ehk Carl Jonshon vist oli ta nimi mis on cool
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.