Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
12.11.2012 18:38:35
|
|
|
tsitaat: |
Mida peab tegema?
|
otsima klahvi mis viib biosesse või muudab boot orderit
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
12.11.2012 18:42:03
|
|
|
Teadmata läppari mudelit tuleks läbi peksta F1, F2, F10, F11, F12, esc, delete.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
tulema
HV kasutaja
|
12.11.2012 19:16:26
|
|
|
F10
Please select boot device:
Windows Boot Manager (Kõvaketas)
Enter Setup
F2 BIOS - Pole kohta, kus määrata CD first
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
12.11.2012 19:22:43
|
|
|
tulema kirjutas: |
F2 BIOS - Pole kohta, kus määrata CD first |
Mis firma BIOS on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tulema
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
henri17
HV kasutaja

|
12.11.2012 19:36:03
|
|
|
Ehk on sellel läpakal UEFI. Ei ole küll ühtegi UEFI-t näppinud aga kas ei peaks enne mingit secure booti keelama vms, et CD pealt bootida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
thoppers
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
12.11.2012 19:43:51
|
|
|
henri17 kirjutas: |
Ehk on sellel läpakal UEFI. Ei ole küll ühtegi UEFI-t näppinud aga kas ei peaks enne mingit secure booti keelama vms, et CD pealt bootida. |
täitsa asjakohane märkus
|
tagasi üles |
|
 |
Sarella
HV vaatleja
|
12.11.2012 19:53:52
|
|
|
Kirjutan üle tüki aja siia taas oma suure murega.
Nimelt sai ostetud Samsungi sülearvuti koos windows 8ga. Kõik on ilus ja tore, ainult et kui neti juhtme järgi lükkan annab teate, et "unidentified network". Olen kõik pähetuleva ära proovind. Uued draiverid võrgukaardile, modemile restart, käsitsi IP määramine, IPv6 keelamine, windows 7e draivereid proovind.
Aga kui panen vana läpa win7ga modemile järgi töötab tolles kõik ilusti. Nett naksti olemas.
Praegu ainus viis netis olemiseks on panna vana läpakas tööle ja too wifit jagama.
Niiet, kui kellelgi oleks ideid siis laske aga tulla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
12.11.2012 20:03:42
|
|
|
Loll küsimus aga peab küsima igaks juhuks, et kas uuel arvutil wifi parooli panid ikka 100% õige?
Olen näinud juhtumeid, kus inimene vannub et pani õige salasõna, aga tegelikult oli ikkagi näpukas sees...
EDIT: my bad, ei lugenud et juhtmega netist on jutt
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarella
HV vaatleja
|
12.11.2012 20:09:30
|
|
|
Pole hullu
windowsis see Trouble Shoot annab mulle vastuseks "Local Area
Connection Doesn't have a valid IP
configuration." - ehk on veidi kasu sellest
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
12.11.2012 20:30:45
|
|
|
Ostsin nädal tagasi täpselt sama ühele. Üsna sitt arvuti, windows 8 oli igast otsast vigane. Internet explorer kuvas lehti vigaselt. Ülemõistuse palju aega panin magama, et enamvähem asja tööle saada. Samsungi rämpsu mis arvutit koormas oli otsast lõpuni täis topitud. Alguses ei saanud arugi miks arvuti nii uimane on. Sellel läpakal tuli F2 toksida, et Biosi saada. Uue installi tegemiseks tuli F10 taguda ja siis vist mingi moment F8, et setup jooksma hakkaks. Ei mäleta ka täpselt mis järjekorras, sest hädasid oli palju. Läpakal on veel see vilets miinus, et ventilaator käis pidevalt ringi, isegi siis kui puhus praktiliselt külma õhku. Tundub nagu, et temperatuuri kontroller ei ole paigas. Võibolla uuema biosiga lahendatakse see ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
12.11.2012 20:34:09
|
|
|
Sarella, kelle internet ja mis modem? Kui näiteks Starmani/STV kaablimodem, siis see peab x minutit vooluvõrgust väljas olema, et uue arvuti külge võtaks (15+ min vist). Kui mitut masinat tahta kasutada, siis oleks mõistlik miski ruuter vahele pista.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarella
HV vaatleja
|
12.11.2012 20:40:34
|
|
|
Starmani kaabel ja. Aga eks ma katseta kui töölt koju saab. Resa tegin ega ta üle minuti vast väljas ei olnud ja.
Ja plaan oligi üks d-link switch vahele panna, et teine läpa ka vahest kasutamist näeks Loodan, et sellega veel mingeid jamasi ei tule Muidu mine veel win7'le tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
M@x
HV veteran

|
12.11.2012 20:43:32
|
|
|
Sarella kirjutas: |
Starmani kaabel ja. Aga eks ma katseta kui töölt koju saab. Resa tegin ega ta üle minuti vast väljas ei olnud ja.
Ja plaan oligi üks d-link switch vahele panna, et teine läpa ka vahest kasutamist näeks Loodan, et sellega veel mingeid jamasi ei tule Muidu mine veel win7'le tagasi. |
Kui juhe tuleb otse kaabelmodemist, siis sinna switchi vahele panemisest ei piisa. Selleks peab sinna vahele ruuteri soetama.
Ja samuti, kui interneti juhe tuleb otse kaabelmodemist, siis peab kaabelmodem olema üks 5min võrgust väljas, et ta unustaks eelmise arvuti ning seoks end uue arvuti MAC'iga. Seega Windows 8 pole siin kuskil süüdi
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
12.11.2012 21:02:15
|
|
|
või kloonid mac aadressi ümber. inteli võrgukaardil on see probleemitu toiming
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.11.2012 21:25:33
|
|
|
Pole hullu
configuration." - ehk on veidi kasu sellest  |
Kui wifi üldse kinni keerad, kas win ise olukorda ära ei fixi ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sarella
HV vaatleja
|
12.11.2012 21:50:46
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
Pole hullu
configuration." - ehk on veidi kasu sellest  |
Kui wifi üldse kinni keerad, kas win ise olukorda ära ei fixi ? |
Nope, seda sai ka katsetatud. Miskit tolku polnud. Aga eks ma praega loodagi sellepeale, et asi niilihtne kui modemit kauem väljas hoida
|
|
tagasi üles |
|
 |
tulema
HV kasutaja
|
12.11.2012 23:49:06
|
|
|
Arvuti on üks ja windows teine. Kui win 8 on vigane, siis miks süüdistada selles arvutit? Vent lülitab end aeg-ajalt sisse/välja.
Sain nüüd senimaale, et alustada win7 installeerimist. Where do you want to install windows?
Tegin Format'i kettale ära aga ei lase "Next" nupule vajutada? Jälle mingi kaitse peal?
pois11 kirjutas: |
Ostsin nädal tagasi täpselt sama ühele. Üsna sitt arvuti, windows 8 oli igast otsast vigane. Internet explorer kuvas lehti vigaselt. Ülemõistuse palju aega panin magama, et enamvähem asja tööle saada. Samsungi rämpsu mis arvutit koormas oli otsast lõpuni täis topitud. Alguses ei saanud arugi miks arvuti nii uimane on. Sellel läpakal tuli F2 toksida, et Biosi saada. Uue installi tegemiseks tuli F10 taguda ja siis vist mingi moment F8, et setup jooksma hakkaks. Ei mäleta ka täpselt mis järjekorras, sest hädasid oli palju. Läpakal on veel see vilets miinus, et ventilaator käis pidevalt ringi, isegi siis kui puhus praktiliselt külma õhku. Tundub nagu, et temperatuuri kontroller ei ole paigas. Võibolla uuema biosiga lahendatakse see ära. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
12.11.2012 23:50:56
|
|
|
Sain nüüd senimaale, et alustada win7 installeerimist. Where do you want to install windows?
Tegin Format'i kettale ära aga ei lase "Next" nupule vajutada? Jälle mingi kaitse peal? |
Kas on keeruline sealt veateadet lugeda?
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
13.11.2012 00:03:05
|
|
|
siinus kirjutas: |
Tegin Format'i kettale ära aga ei lase "Next" nupule vajutada? Jälle mingi kaitse peal? |
Kas on keeruline sealt veateadet lugeda? |
See on inglise keeles.
Pole hullu, google translate ehk aitab ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tulema
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
hay
HV vaatleja
|
13.11.2012 01:38:47
windows 8 ja skype |
|
|
tere
installisin skype'i mis mõeldud windows 8 avakuvale. ühendusel tekkis aga probleem, nimelt kui sisestada oma skype kontonimi siis automaatselt tahab ta ühendada antud kontoga millega windowsi sisselogitud. kuidas saaks aga seda muuta? Ideaalis peaks nagu saama vajutada linki 'Kasuta olemasolevat ühendatud Skype'i kontot' aga mingil põhjusel ei ole kolmest lingist mitteükski aktiivne.
http://www.upload.ee/image/2823589/skype.jpg
http://www.upload.ee/image/2823618/skype2.jpg
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.11.2012 01:40:33
|
|
|
Hakkab tulema
Pakutud link on päris informatiivne, aga võiks natuke sisukam olla.
Peale cleani võiks teha `convert gpt`, siis on hiljem kindel laks. Peale restarti peaks õnnestuma...
|
tagasi üles |
|
 |
|