EDIT: 27. septembril avalikustati mängu väljalaskmiskuupäev:
tsitaat:
I’m really excited to be able to announce that the release date for Football Manager 2013 on PC & Mac will be Friday November 2nd at 00.01 GMT – that’ll be the time we’ll turn on the Steam servers to allow people to start playing the game.
Endiselt ei mahu pähe miks Steamis on asja hind 50€.
Game.co.uk pre-order ~41€, post sees. Plaat jääb mälestuseks.
Digitaalajastu my ass. _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
@GreenManGaming: FM2013 is out tomorrow - £22 with voucher. Buy it instead of playing actual Football, which sounds a lot of work. http://t.co/9FRGqXlK _________________
Endiselt ei mahu pähe miks Steamis on asja hind 50€.
Game.co.uk pre-order ~41€, post sees. Plaat jääb mälestuseks.
Digitaalajastu my ass.
kasutaja zpsy käest saab 25 EURiga, kuid tegu on ainult venekeelse versiooniga ning hetkel pole mingit keelevahetamismeetodit veel avastatud.
zpsy poolt müüdavat venekeelset versiooni on võimalik teha ka ingliskeelseks.
EDIT: täisversiooni tulekuga kahjuks muutus mäng tagasi venekeelseks ning enam vana lahendus ei aita, nii et peab lootma et kunagi midagi tuleb või siis õpib vene keele selgeks.
EDIT(2): siiski on nüüd võimalik taas mängu inglise keeles mängida.
Kas ma olen siinmail ainuke kellel on probleeme mängu crachimisega ilma et see käimagi läheks? Netist olen sama probleemi leidnud veel aga sealsed lahendused pole aidanud. Samas kui kasutasin veel mõni kuu tagasi 2012 versiooni siis ka seal hakkas mingis kindlas kohas pange panema ja arvasin et viga äkki "räsida saanud" Windowsis. Tegelikult annab aga sama errori, lihtsalt 2013 puhul ei käivitugi mäng ja 2012 puhul on 2x pannud pange kui olen üritanud võrrelda mängijaid. Selline kast tuleb ette:
Mingi nädal tagasi sai uus 7 x64 HP peale aga tulemus ikka sama. Kas tuleb miskit moodi seadistada? Sarnase probleemiga pakutud lahendused netiavarustest leituna minu ei aita ja on ka teisi kelle pole aidanud. _________________ No ikka täitsa kagu nukas!
Ei ole pira ja Steami kaudu soetatud versiooniga on ülemailmselt probleem sama üsna paljudel nagu olen suutnud netis lahendust otsides tuvastada _________________ No ikka täitsa kagu nukas!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.