Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas su Android on rootitud? |
Jah! |
|
44% |
[ 274 ] |
Ei! |
|
32% |
[ 199 ] |
On plaanis. |
|
22% |
[ 139 ] |
|
hääli kokku : 612 |
|
autor |
|
pasta
HV vaatleja

|
22.10.2012 22:22:46
galaxy tab 2 |
|
|
Üritan siis Galaxy tab 2-e rootida, a pole mitte hakkama saanu, olen siis tolle õpetuse järgi käinu : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657056 või siis sama videona , aga asi sumbub mul odinis, ühesõnaga peale seda kui olen odiniga tahvli ühendusse saanu ja ära märkinud selle ClockWorkMod ja siis starti klikanu, hakkab askeldama ja jääbki...
Sain hakkama, ilmselt too windows või siis arvuti ei sobinud, teise arvutiga polnud probleeme...
|
|
tagasi üles |
|
 |
rem4605
Kreisi kasutaja

|
01.11.2012 15:17:19
|
|
|
Probleem. Lugesin et SE Arc 4.0.4 rootimiseks on vaja kõigepealt kernel downgrade-ida e. flashida 4.0.3-le.
Püüdes seda teha, kirjutab sellise errori: ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ERR_STATIC="IMAGE_ADDRESS_RANGE";ERR_DYNAMIC="SIN-block eraseblock mismatch";
Olen teinud kõik nii nagu kirjutatakse. Isegi Google ei osanud aidata. Võibolla on siin keegi targem, kes oskab aidata flashimisega.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
08.11.2012 10:16:13
|
|
|
Mis rom sul seal peal on siis, et JB ja rootimata? Galaxy S'ist räägid ikka? või tuleb Sile mingi number ka veel järgi? Sellisel juhul, kui stock ja rootimata JB, saab sul olla vaid S3...
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Visible
HV vaatleja
|
11.11.2012 12:57:47
|
|
|
Olen korduvalt üritanud ise rootida enda telefoni, kuid iga kord lõpeb mingi "erroriga", millest edasi enam iseseisvalt asja teha ei oska. Ega ei leidu foorumis, kedagi kes tunneb ennast rootimise teemadel oluliselt kodusemalt ning saaks ja tahaks aidata HTC Desire (Android 2.2.2) rootimisel.
Abi saab loomulikult tasustatud !
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
11.11.2012 13:39:22
|
|
|
Visible kirjutas: |
Olen korduvalt üritanud ise rootida enda telefoni, kuid iga kord lõpeb mingi "erroriga", millest edasi enam iseseisvalt asja teha ei oska. Ega ei leidu foorumis, kedagi kes tunneb ennast rootimise teemadel oluliselt kodusemalt ning saaks ja tahaks aidata HTC Desire (Android 2.2.2) rootimisel.
Abi saab loomulikult tasustatud !  |
http://unrevoked.com/recovery/
Sul on vana Desire nagu ma aru saan? hästi ei mäleta enam aga tegin vist plaadi ja bootisin plaadilt juhendi järgi ja rootis ise ära.
one click lahendus praktiliselt. Uuri juhendit
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.11.2012 17:53:27
|
|
|
Kas one Xle ka mingit varianti rootida nii on et staff alles jääks ? Igalpool peab wipema
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
12.11.2012 19:31:43
|
|
|
kas One X on mingi eriline pill, et asjad käivad teistmoodi?
Mul polnud küll vaja ruutimiseks wipe'ida.
Galaxy S2 labidaga tegu...
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
13.11.2012 10:22:37
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kas one Xle ka mingit varianti rootida nii on et staff alles jääks ? Igalpool peab wipema |
Wipe mõte on selles, et kui kasutada päris teist rom'i, siis asjad lihstalt ei pruugi integreeruda korralikult uude süsteemi/rom'i. Tekivad miljon anomaaaliat ja ikka pead wipe tegema ehk pühid puhtaks ja lased uuel süsteemil käivitada nagu esimest korda. Ma oma S3'l ka ei teinud wipe, kui 4.0.4 peale mingi lekkinud 4.1.1 peale upgradesin. Õnneks asjad toimivad kenasti.
SD kaardi ei puuduta, smsidest teed backupi SMS backup and restorega ja muu tuleb ju tagasi google kontoga.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
16.11.2012 18:17:53
|
|
|
Keegi teab öelda- telefon on Galaxy Note 1, tehtud root,stock ROM. Kui tahan nüüd näiteks teha JB OTA uuendust, siis teen unroot'i ja uuendan või on veel midagi vaja teada. Asi on ka selles, et Titanum Backupiga on osad Stock appid uninstallitud- kas see võib takistada OTA uuendamist?
Rumalad küsimused võibolla , aga rootimises suht algaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
17.11.2012 17:38:36
|
|
|
rocki kirjutas: |
ufo56 kirjutas: |
Kas one Xle ka mingit varianti rootida nii on et staff alles jääks ? Igalpool peab wipema |
Wipe mõte on selles, et kui kasutada päris teist rom'i, siis asjad lihstalt ei pruugi integreeruda korralikult uude süsteemi/rom'i. Tekivad miljon anomaaaliat ja ikka pead wipe tegema ehk pühid puhtaks ja lased uuel süsteemil käivitada nagu esimest korda. Ma oma S3'l ka ei teinud wipe, kui 4.0.4 peale mingi lekkinud 4.1.1 peale upgradesin. Õnneks asjad toimivad kenasti.
SD kaardi ei puuduta, smsidest teed backupi SMS backup and restorega ja muu tuleb ju tagasi google kontoga. |
Ma saan aru mis selle mõte on aga kui lihtsalt rootida et miks siis ilma ei saa kuidagi.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
29.11.2012 23:01:59
|
|
|
Kui on soov installida nn süsteemiappi, st root õigusi vajavat appi siis ilma ei saagi. Antud juhul võib rooti võrrelda nt Windowsi adminniga, ainult admin saab teha süsteemis muudatusi. Tavakasutajal on piiratud õigused just opsüsteemis tehtavate muudatuste osas- keelatud või limiteeritud õigused (power user) .
Teine küsimus, mida root õigustega siis peale hakata, mina viskasin ebaolulise minema ja installisin ka paar appi mis võimaldavad süsteemikomponente kinni keerata. Installitud on nt root browser ehk siis root õigustega failihaldur millega saan root õigustes olevatele failidele ligi ja kindlasti ka süsteemifailidele, konfifailidele jne. Veel pole otseselt vaja läinud süsteemi konfifaile muuta, küll aga olen neid faile avanud.
Oli vahepeal idsee klaviatuuri keymapi konfifailis muudatusi teha. Ilma root õigusteta seda teha ei saa.
Root ei pea muidugi olema tingimata vajalik, aga küsimus on ka selles et stock kerneli ja konfiga täis tilulilusid telefoni aku saab kiiremini tühjaks.
Wipe mõte pole alati kernelite ja süsteemifailide ühildavuse tagamine- wipe on tavalise arvuti kõvaketta formattimise vaste. Wipe tehakse või soovitatakse teha, kui telefon üles ei tule või on mingi süsteemifail vigane, turvalisem on katkised failid ära pühkida ja uued flashiga peale kirjutada. Operatsioon näeks tavalise win arvuti puhul välja nii: Format C ja siis Clean install. Kõik. On olemas juhuseid kus kõike ära kustutama ei pea. Tavaliselt kasutajafailid võib alles jätta, aga kerneli ja süsteemi võib ära fläshida. Küsimus on ka selles kas tehakse stock rom l reflash või soovitakse mõnda custom romi. Customi korral ilma wipemata ei saa, sest siis ei pruugi telefon korralikult töötada või käima minna. Sest Custom rom nagu ingliskeelne tõlge ütleb, on kohandatud rom. Midagi on modifitseeritud midagi juurde pandud, midagi ära võetud jne.
Wipe on hea viis telefoni kasutajaandmetest puhastamise viis kui hakkad telefoni müüma kellelegi. Võid telefoni viia algseisundisse. Seda saab teha ka telefoni enda vahenditega. Nii, et maitse asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
29.11.2012 23:11:49
|
|
|
ab79, paremini seletada vist väga ei saagi
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
07.12.2012 16:36:47
|
|
|
Kas keegi Sony Xperia tipo ST21i unlockinud windows 8 peal seade pole lukus igaüks saab vaadata kas telefon rooditav või mitte Hetkel näitvad programmid hambaid. Device not found pla pla. Seadmel pole ühtegi lukku peal network simkaardi jne. See USB jama on enabled.
See funkab iga sony peal ja karta pole midagi. Kui te sony locked NO siis rootida ei saa.
Before to do follow these instructions. Please go to Dialpad and press :*#*#7378423#*#* . Go to Service info > Configuration > Rooting Status. Look at Boot loader unlocked allow and if it's show No you cant unlock bootloader. Otherwise, you can unlock your bootloader.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.12.2012 16:49:50
|
|
|
Bootloader unlock kaotab garantii muideks. Unlockimiseks on kaks meetodit. Tavaline ja testkeys. Soovitan viimast. Kui asi garantiise vaja viia ja veel niiplaju töötab, siis saab re-lockida
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
07.12.2012 16:58:46
|
|
|
Hetkel jätan asja sinnapaika linuxi all ma ei viitsi rootida kuigi vajalik olemas. Xperia ametlik update ka lähiajal tulemas. Winni all kurja juureks on os ise. win seitset ei taha kuidagi kasutada enam.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888117 proovisin seda kuid ei funka.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jõehobu
külaline
|
12.12.2012 17:57:06
|
|
|
wildfire root oli ka päris kerge, tegin seda sellepärast et saaks kõik asjad sd kaardile ümber tõsta ja vajalikud appid peale panna nagu adfree, cputuner jne, pool tundi peale rootimist lasin cyanogenmod 7 android 2.3 kah peale, väike oc ja kohe hoopis teine telo.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arp123
HV kasutaja
|
18.12.2012 09:50:20
|
|
|
Sama siin, Wildfire sai peale rootimist täiesti uue hingamise . Väike probleem oli ainult GPSi töölesaamisega, aga Google aitas.
_________________ Asja uuritakse, süüdlased on maha lastud |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.12.2012 12:03:27
|
|
|
Samsung Galaxy S Advance ka rootitav on juba?
XXLK4 build
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
18.12.2012 12:45:18
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Samsung Galaxy S Advance ka rootitav on juba?
XXLK4 build |
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |