praegune kellaaeg 19.06.2025 00:40:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
23.09.2012 17:43:26
HP DV6500 trikitab bootimisel (jääb kinni) |
|
|
teeb siis sellist kummalist asja... et kui boodin masina üles siis viskab ette selle hp logo ja värgi ja siis viskab pildi mustaks ja vasakusse ekraani ülemisse nurka jääb väike alakriips vilkuma.... (ketas on pandud ikka esimeseks boot seadmeks) ja kui nüüd teha nii, et ma käivitan arvuti ja seal kus see hp logo on vajutan F9 ja siis sealt valin, et hd peal boodiks.. siis läheb ilusti käima:) biosi upgradesin ka ära no ei saa aru mis kummaline kala see on.... olen proovind ka muud boot seadmed kinni panna siis sama jama. kas kettaga midagi või on empalaadis?
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
09.11.2012 18:45:25
|
|
|
pole viitsind selle jamaga vahepeal tegeleda aga siiski asi on imelil.... bootimise järjekord on õige:) a kui tükkaega seal passib ja seda alget alakriipsu mulle vilgutades n'idand on siis tuleb kiri: Missing Helper ja vsjo... kas ma kudagi näeksin teret bootimise infi ka?
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
09.11.2012 19:36:02
|
|
|
ei paista küll...:/ mingi huvitav kala see on jah.. sest kui kästitsi valin f9 alt et boodiks kettalt tõmbab käima... a siuke iga ka et niisama kui kuskilt plaadilt vms bootida midagi jne siis menüüdes liikuda ei saa... nagu klaviatuuri näpid on masin koos...
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|