Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rajareits
HV Guru

|
07.11.2012 02:16:02
|
|
|
Ega see seda ometi veel ei tähenda ju, et serverid ka maha võetakse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
07.11.2012 08:53:01
|
|
|
Mitte niipea.
LiivaneLord, ma siin 10 päeva jutti skaipisin moblast üle EMT neti, polnud paha. Pane muud proged seisma, mis netti aktiivselt kasutavad, läheb paremaks
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
07.11.2012 09:46:57
|
|
|
2 trini kirjutas: |
LiivaneLord kirjutas: |
Messengeriga saab kõnesid ka teha, vähemalt viimati sai.
Isiklikult mina ei saa aru, miks Skype nii suurt netiressurssi tarbib helikõne tegemiseks. Mobiilse neti otsas asuva tegelasega on suht võimatu suhelda õhtustel aegadel. |
No telefonist ei saa ju messengeriga kõnesid teha. Aga oled sa kunagi teinud 12h pikkust kõnet arvutist messengeriga ise? Skypega pole mingit probleemi, aga messenger jookseb esimese tunni jooksul kokku. Messenger mul rohkem ikka kirjutamiseks, seal ~100 kontakti, enamuses sellised inimesed, keda erinevates riikides kohatud. Skypes aga sugulased/pere, kellega ei kirjuta teksti eriti, kõned vaid. Núúd kui need kaks klienti kokku panna, tuleb vãlja úks suur puder ja kapsad, minu jaoks vãhemalt. Plus igasugu muud asjad, úhe nãitena Plusiga salvestatud ja grupeeritud logid, Skypele úle minnes on kõik sassis... ei viitsi siin kõigist miinustest hakata rããkimagi, kasu sellest niikuinii pole Peab katsuma asjad úmber orgunnida ja sugulased/pere g-talki úle viima, g-talki kõnesid saab ka moblast teha plus mul google telefoni number tehtud, vaja veel vanematele ka see teha ja rããgi tasuta palju tahad. |
Plus'i, muide, saab ka Skype'le tänapäeval, kuigi seal ma väga suurt kasutegurit tal näinud ei ole.
Ise väga ei kurda selle lükke üle - MSN-ist viimasel ajal praktiliselt ainult spämmi saanud sõprade kontodelt, mis on bottide poolt üle võetud.. Kontakte on küll palju ja paljud on ka online, aga reaalne oluliste inimestega suhtlus on juba aastaid peamiselt Skype's käinud.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
07.11.2012 21:02:53
|
|
|
Olen praegu Skype'le ümber kolimas, aga pole siiamaani leidnud kohta, kust saaks, nagu "vanasti" MSN-iga, oma hotmaili kirju vaadata. MSN ütles alati, kui oli uus kiri kohale jõudnud, aga Skype ei tee kirjadest väljagi. Kui nad seda veel teinud ei ole, siis läheb MSN kiiresti tagasi
Või äkki ma olen lihtsalt pime?
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
07.11.2012 21:10:36
|
|
|
noh..serverid juba maas või?
"Connection error from Notification server:
Error resolving messenger.hotmail.com:
Name or service not known"
pidginiga selline kala tänasest.
eile veel toimis
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
07.11.2012 22:31:02
|
|
|
Ma olen Nimbuzz'iga sees ja toimib veel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.11.2012 22:32:43
|
|
|
Ma olen Nimbuzz'iga sees ja toimib veel. |
sa nagu mõtlesid, et päevapealt tehakse 1:0 ?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
07.11.2012 23:08:52
|
|
|
pidgin restart aitas...
21 päeva uptime juba..ei tea mis sellel ära väsis siis
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
08.11.2012 00:10:18
|
|
|
kurat kui halb on see skype... õudne. kui MS teeks diili et messengeri moodi minna ja mugavamaks, oleks okei, a praegu on küll puha pask.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.11.2012 00:41:35
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Ma olen Nimbuzz'iga sees ja toimib veel. |
sa nagu mõtlesid, et päevapealt tehakse 1:0 ?  |
Mina ei mõelnud midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
08.11.2012 01:16:54
|
|
|
tirisin ka proovi pärast skaibile selle msn'i jura/lisa. P*rr, mis muud öelda oskan. Peale välja logimist avastasin, et nüüd toimub ikka mingisugune sünkroniseerimine oleku staatuse vahel.. skaip busy = msn busy. Kui messenger lõpuks kaob siis see tähendab ka seda, et praegu olevad alternatiiv programmid kaotavad kasutus mõtte ?
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
08.11.2012 01:23:50
|
|
|
Maku.A, No MSN konto nagu jääb ikka ju... Seetõttu peaks alternatiivrakendustes saama edasi möllata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
08.11.2012 01:27:05
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Maku.A, No MSN konto nagu jääb ikka ju... Seetõttu peaks alternatiivrakendustes saama edasi möllata. |
Kui teenus/protokoll kinni keeratakse, ei tee sa ühegi MSN rakendusega enam midagi - pole kuhu rakendus connectida saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.11.2012 09:43:52
|
|
|
Et siis Messengeri kontaktidega hakkab Skype samuti krüpteeringut kasutama? See on ju ainult positiivne
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
08.11.2012 18:14:00
|
|
|
kas ma ainuke kes ei sa msni ega hotmaili ligi?
E: Krt kell ja kuupäav oli vale
|
|
tagasi üles |
|
 |
H2K
HV kasutaja

|
09.11.2012 13:45:22
|
|
|
Mind painab see värk, et mul on mõlemad olemas ja neid kahte kokku ju sulatada ei anna vana skype konto ilmselt pean ära kaotama ja seal olevad kontaktid nö siis messengeri alla saama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.11.2012 14:00:09
|
|
|
dr454 kirjutas: |
Mind painab see värk, et mul on mõlemad olemas ja neid kahte kokku ju sulatada ei anna vana skype konto ilmselt pean ära kaotama ja seal olevad kontaktid nö siis messengeri alla saama. |
Miks? Messengerile tõmmatakse ju vesi peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
09.11.2012 14:01:45
|
|
|
dr454 kirjutas: |
Mind painab see värk, et mul on mõlemad olemas ja neid kahte kokku ju sulatada ei anna vana skype konto ilmselt pean ära kaotama ja seal olevad kontaktid nö siis messengeri alla saama. |
Uues Skype versioonis on võimalik sisse logida ka MSN Messengeri ja sealsete kontaktidega suhelda. Facebooki chati saad ka lisada.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
30.11.2012 15:44:09
|
|
|
Tere.
Kas on kuidagi võimalik ka exportida oma kontaktid teisele messengeri kontole?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
01.12.2012 00:31:42
|
|
|
läbi aegade on olnud export/import võimalus. Kas enam pole?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
11.12.2012 14:31:17
|
|
|
siinus kirjutas: |
läbi aegade on olnud export/import võimalus. Kas enam pole? |
Sain "vanast" windows live kontolt exportida .csv faili arvutisse, exportides seda uuele windows live kontole teeb ta selle ära, aga ma lootsin seda, et siis ilmuvad need kontaktid ka skypes, aga ei ilmu. Tahan messengeri ära kaotada ja ainult skype kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2012 16:06:22
|
|
|
danny, Logi Skype sisse oma Live kontoga ja kontaktid tuuakse üle. Siis võid live maha installida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
11.12.2012 16:27:57
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
danny, Logi Skype sisse oma Live kontoga ja kontaktid tuuakse üle. Siis võid live maha installida. |
Ei ei.
Äkki mu selgitus oli kehva.
Mul on ~8 aastat olnud üks live konto (......@hotmail.com). Nüüd tegin uue live konto (......@gmail.com). Logisin vanasse live kontosse sisse ja exportisin sealsed kontaktid .csv failina arvutisse, seejärel logisin oma uue live kontoga sisse ja inportisin antud faili sinna. Nüüd kui skype-i login uue live kontoga siis sealne msn kontakt list on tühi. Vana live kontoga sisse login skype-i siis seal ilusti olemas mu msni kontaktid.
Logimise jaoks kasutangi koguaeg live kontot.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2012 17:15:49
|
|
|
danny kirjutas: |
danny, Logi Skype sisse oma Live kontoga ja kontaktid tuuakse üle. Siis võid live maha installida. |
Ei ei.
Mul on ~8 aastat olnud üks live konto (......@hotmail.com). Nüüd tegin uue live konto (......@gmail.com). Logisin vanasse live kontosse sisse ja exportisin sealsed kontaktid .csv failina arvutisse, seejärel logisin oma uue live kontoga sisse ja inportisin antud faili sinna. Nüüd kui skype-i login uue live kontoga siis sealne msn kontakt list on tühi. Vana live kontoga sisse login skype-i siis seal ilusti olemas mu msni kontaktid.
Logimise jaoks kasutangi koguaeg live kontot. |
Ma tuttavale tegin selle asja ära ja kui ma õieti mäletan, siis sai kontaktid püsivalt importida nii, et vanu kontosid enam kasutama ei pidanud. Ma ei tea miks ta uuelt live kontolt ei sünkroniseeri skype.
|
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
11.12.2012 17:29:48
|
|
|
danny kirjutas: |
Ei ei.
Logimise jaoks kasutangi koguaeg live kontot. |
Ma tuttavale tegin selle asja ära ja kui ma õieti mäletan, siis sai kontaktid püsivalt importida nii, et vanu kontosid enam kasutama ei pidanud. Ma ei tea miks ta uuelt live kontolt ei sünkroniseeri skype. |
Ei kujuta ette jah. Eks see paraneb kui "tegelikult" messenger kaotatakse, seni siis las olla, või kui tuleb mõni mingi uue ettepanekuga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|