no ikka täis saastaks cysis muutunud
kraanajuhid for the win
see pole enam klaviatuuri ja hiire mäng
crytek sakib sajaga juba _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Mina sain key siit http://www.facebook.com/crysis Seal on postitus nimega "Take part in the Crysis 3 Closed Alpha! Claim a code & go to bit.ly/alphafaq for details!" Mailile tuleb võti.
Pole kunagi ühtegi Chrysist mänginud, eks näib mis kujutab endast.
Kas mulle tundub või on mäng jõle lagine ja bugine.
Killcammid näitavad täitsa teist pilti võrreledes sellega, mis mängus toimis.
Ehk siis hitmarkereid nagu täitsa valesti. Fps ka kole kõikuv.
Saan aru et Alpha, aga ikkagi _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
Saan aru et Alpha, aga ikkagi
sujuvalt 60 fps to silky smooth ?
sama siin, mingil hetkel lihtsalt mu 6970 tehakse 4970-ks _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, lihtsalt ütlen, et 4970 kaarti pole (4890 oli 4xxx seeria viimane) Mu fps kõigub 7850-ga ka päris hullusti. Muidu 60 fps limiteris aga natuke madinat ja langeb 40-le või veelgi rohkem. mediumi peal siis.
jeesus188, lihtsalt ütlen, et 4970 kaarti pole (4890 oli 4xxx seeria viimane) Mu fps kõigub 7850-ga ka päris hullusti. Muidu 60 fps limiteris aga natuke madinat ja langeb 40-le või veelgi rohkem. mediumi peal siis.
väike näpukas, endal oli veel x2 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Saan aru et Alpha, aga ikkagi
kui tõesti nii on, siis mind väga huvitab, kuidas on võimalik vana töötav mootor niimoodi katki teha, et isegi netcode enam ei tööta.
tüübid üritavad ratast leiutada või?
Suhtkoht selline see Crysis praegu seal ongi... koguaeg pead liikuma, sest muidu saad veerenniga pikki pead...
Päris "reaalne" on see kah, et automaadiga peab clip + kerre tõmbama kui armor mode peal. headshoti ühe kuuliga toimib vaid vintpüssist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.