praegune kellaaeg 19.06.2025 00:57:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
einu.
HV vaatleja
|
06.11.2012 23:19:56
TP-Link tl-wr841n probleem internetiga. |
|
|
Tere,
probleem seisneb siis selles,et wifi ruuteriga enam internet ei tööta arvutis. Meil on kortermajas oma ruuter, täna väidedavalt olid elioni mehed midagi uuendamas ja kiirendamas käinud. Aga sellega mul nüüd see probleem,et näitab,et wifi ruuter töötab,aga no internet access. Rebootisin ja tegin,ei midagi,mõtlesin,et teen ruuteri värgi kõik algusest peale siis,endiselt ei midagi ruuteriga. Näitab all ühesõnaga wifit,et ühendatud aga näitab seda koos hüiumärgiga ( ! ). Kui juhe aga otse arvutiga ühendada,on internet ilusti olemas,ilma ühegi muu jamata.
Arvuti driverid samuti tunduvad korras olevat
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.11.2012 09:32:42
|
|
|
Maja peale on üks ruuter, ühesõnaga - sinul on ainult Wifi ruuter?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
einu.
HV vaatleja
|
09.11.2012 17:44:31
|
|
|
Ma ei ole just eriti hea seletaja, ühesõnaga maja peale on üks modem/ruuter , ma ei teagi nüüd kumb see õige sõna olema peaks, aga anyways,teistel osadel tundub ka olema endal eraldi wifi ruuter ning tundub,nagu neil töötaks. Aga minul töötab hetkel ainult internet sedasi,et kui pistan kaabli taha. Wifi ruuter nagu ei annaks seda "signaali" edasi enam.
E: Kui ma nüüd ruuteri setupit uuesti teen,siis jääb lõpp tegemata ja ütleb : failed to verify router settings
Tõesti ei oska keegi aidata ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|