|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
06.11.2012 20:32:41
|
|
|
libe, ongi tühipaljas ringisõitmine. mingist kõpistemisest on asi ikka vääääääääääää...
...
äääääääääga kaugel.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.11.2012 21:52:16
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
libe, ongi tühipaljas ringisõitmine. mingist kõpistemisest on asi ikka vääääääääääää...
...
äääääääääga kaugel. |
sa oled vist üks neist, kellele on careeri nuppu tarvis
lisaks vast piirdeid võistlustel, et oleks kindel rada, mida sõita, sest muidu jookseb free roam sisse
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.11.2012 21:59:55
|
|
|
libe, sa oled vist üks neist, kelle jaoks putitamine tähendab seda, kui mängus on kaks nuppu: tarmac ja offroad, sest muidu läheb asi liiga keeruliseks ja ei ole enam tegemist need for speediga, vaid t3h ul7imate r3al l1fe driving simulatoriga.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
06.11.2012 22:24:50
|
|
|
| Loogiline oleks, et need asjad tulevad. Rooli toetus vb. poolik / pool vigane osade roolide puhul, aga toetus roolile täiesti olemas.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.11.2012 22:25:28
|
|
|
libe, sa oled vist üks neist, kelle jaoks putitamine tähendab seda, kui mängus on kaks nuppu: tarmac ja offroad, sest muidu läheb asi liiga keeruliseks ja ei ole enam tegemist need for speediga, vaid t3h ul7imate r3al l1fe driving simulatoriga.  |
kas sa üritasid nüüd mulle mütsi pähe tõmmata?
ise ütlesid, et karjäär on 0'st tippu jõuda -> most wanted list mängus
et sinna jõuda, pead paratamatult lisad lahti sõitma, sest muidu kaugele ei jõua - nii öelda arenema
enne most wanted listis olevaid masinaid avamata ei ole aga piisavalt kiireid masinaid, et kohe nr1 kallale minna
see ongi selle pela karjäär!
kui see ei ole " tõus teenistuses v. edu elus mingil alal " (EKI), siis mis see on
selle mängu kontseptsioon on kogu tsirkus sulandada üheks, ehk siis free roam, career ja isegi oma autolog semudega on nonstop kõik ühes pajas - inglisekeelne vaste selleks on seamless
see ongi selle mängu areng võrreldes varasematega!
kuid siiski on ports juhaneid, kes ei näe uuendusi ja kiruvad, et uuendused puuduvad ja lastakse vana ree peal liugu.
iga muudatusega on neid, kes suudavad muudatusi omaks võtta ja on neid, kes ei suuda.
ei saa pahaks panna, et mõnele ei sobi ja loobub
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
06.11.2012 23:07:28
|
|
|
libe,
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
06.11.2012 23:08:27
|
|
|
Rooliga sõitmine on tõepoolest väga õudne
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
06.11.2012 23:09:04
|
|
|
libe, muideks, zr1 on täiesti saadaval kohe alguses, vaja vaid üles otsida see, teha ära need 4-5 sõitu, kui niigi palju, et saaks tarmac perkid kätte ja ongi olemas masin, millega number 1 most wanted autole ära teha, kuigi ma sügavalt kahtlen, kas nii palju on vaeva vaja nähaa üldse, ehk annab ka ilma perkideta sõidu ära teha, kuna catchup on ikka ulme, seda siis mõlemas suunas. selle 16km peale 4-5 crashi pluss sõidu pealt track rehvi vahetus undeflate vastu peale spikest üle sõitmist ja võit ikkagi käes. kusjuures see oli üldse esimene mowst wanted, mille sõitu tegema hakkasin. ülejäänd 9 kõik tegemata. tule nüüd veel mingist edutamisest ja edasi pürgimisest ja karjääritamisest ja putitamisest rääkima.
sinu loogika järgi on ka super mario tegelikult karreer nupp, kuna level läheb edasi.
e: mul see most wanted 2012 tegelikult üldse solitaire aseainena kasutusel, lihtsalt niisama tühja istumiseks käib kah.
viimati muutis NATAS999 06.11.2012 23:15:41, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
06.11.2012 23:11:21
|
|
|
Mercury, +1
täielik puldi mäng
klaviatuuriga suht uimane missest et nupuvajautsel tunlikus täielikult puudub :/
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
06.11.2012 23:27:37
|
|
|
| caarel123, puldiga on see mäng sama õudne kui klaviatuuriga, autodel puudub igasugune juhitavus... üldiselt on see peale pro shifti kõige halvem NFS.
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
1 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
06.11.2012 23:44:55
|
|
|
libe, Elus on tähtsamaid asju kui igapäevaselt oma raali uuendada
ja paljudel lihtsalt pole rahaliselt see võimalik, et oma raali iga uue vidina välja tulekul uudendada
minu kast on vana ja ma tean seda ise ka, samas ma ei kurda, kuna see vana kast jooksutab minu vajadusele absoluutselt kõike
saan alles ehk järgmise aasta suvel piisavalt raha kõrvale panna, et uue arvuti endale muretseda, mis samamoodi peab mul vastu 5 aastat pisi uuendustega
ja kuna see lag/hakkimine ei ole ainult vanadel kastidel, siis ehk tuleb mingi patch mis kaotab selle vea
pealegi mänge tehakse esmalt konsoolidele mis on juba nii 2-3 aastad vana rauaga ja siis converditakse need pc peale
viimati muutis lopes39 06.11.2012 23:49:17, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.11.2012 23:59:13
|
|
|
libe, muideks, zr1 on täiesti saadaval kohe alguses, vaja vaid üles otsida see, teha ära need 4-5 sõitu, kui niigi palju, et saaks tarmac perkid kätte ja ongi olemas masin, millega number 1 most wanted autole ära teha, kuigi ma sügavalt kahtlen, kas nii palju on vaeva vaja nähaa üldse, ehk annab ka ilma perkideta sõidu ära teha, kuna catchup on ikka ulme, seda siis mõlemas suunas. selle 16km peale 4-5 crashi pluss sõidu pealt track rehvi vahetus undeflate vastu peale spikest üle sõitmist ja võit ikkagi käes. kusjuures see oli üldse esimene mowst wanted, mille sõitu tegema hakkasin. ülejäänd 9 kõik tegemata. tule nüüd veel mingist edutamisest ja edasi pürgimisest ja karjääritamisest ja putitamisest rääkima.
sinu loogika järgi on ka super mario tegelikult karreer nupp, kuna level läheb edasi.
|
peaaegu, kui vaid super mariol oleks upgraded, seen ja tulepallide tulistamine pidevad, kuid need on ajutised - mw's saad aga enda masinat arendada ja piisava explore korral ka vahetada
sul ei ole kogu masinate loetelu hoobilt kättesaadav - kui free roami üldse ei kasutaks ja paneksid tuimalt ainult menüüst next race, siis vaata kaugele jõuad?
| lopes39 kirjutas: |
libe, Elus on tähtsamaid asju kui igapäevaselt oma raali uuendada
ja paljudel lihtsalt pole rahaliselt see võimalik, et oma raali iga uue vidina välja tulekul uudendada
minu kast on vana ja ma tean seda ise ka, samas ma ei kurda, kuna see vana kast jooksutab minu vajadusele absoluutselt kõike
saan alles ehk järgmise aasta suvel piisavalt raha kõrvale panna, et uue arvuti endale muretseda, mis samamoodi peab mul vastu 5 aastat pisi uuendustega
ja kuna see lag/hakkimine ei ole ainult vanadel kastidel, siis ehk tuleb mingi patch mis kaotab selle vea
pealegi mänge tehakse esmalt konsoolidele mis on juba nii 2-3 aastad vana rauaga ja siis converditakse need pc peale |
oot millisele postile sa nüüd vastasid
sinu arvuti kiirusest ometi ju mängus sõitvate masinate kmh ei muutu
muidugi oma profiilis olen kajastanud ka oma masina uuendamisajalugu, ma ei ole just aktiivseim uuendaja
ajalugu hakkasin kirjeldama hetkel, mil vana risu suremisel olin sunnitud platvormi vahetama
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
07.11.2012 01:13:05
|
|
|
| libe kirjutas: |
| kuid siiski on ports juhaneid, kes ei näe uuendusi ja kiruvad, et uuendused puuduvad ja lastakse vana ree peal liugu. |
oli see millest tuli mu vastus
ja no ennemgi nii mõnegi poolt mainitud teema vanaraua kohta
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
07.11.2012 04:44:26
|
|
|
| eShelobik kirjutas: |
| caarel123, puldiga on see mäng sama õudne kui klaviatuuriga, autodel puudub igasugune juhitavus... üldiselt on see peale pro shifti kõige halvem NFS. |
nüüd sa küll mees ajad pada! Kui sul on on/off nuppudega pult siis mängida sellega sama halb kui klaveriga.
Olen proovinud rooli, pulti ja klaverit. Pikema testimise peale on ixpoxi chillstreami pult ikka väga omal kohal! Esiteks rooli ei viitsi kangutada koguaeg ja teiseks, minu arust just pult ongi see õige selle konkreetse arcade jaoks!
Just juhitavus on mõnus, pead vähe oma nisasid treenima või vähe kobedama puldi poole vaatama või vea leidama. Loodan, et teed mängu läbi. EDU!
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.11.2012 08:11:28
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
| kuid siiski on ports juhaneid, kes ei näe uuendusi ja kiruvad, et uuendused puuduvad ja lastakse vana ree peal liugu. |
oli see millest tuli mu vastus
ja no ennemgi nii mõnegi poolt mainitud teema vanaraua kohta |
ma rääkisin uuendustest mängus, mitte riistvarast
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
07.11.2012 11:55:27
|
|
|
| busta, mul on xboxi originaal pult ja ma olen aastaid mänginud enamus mänge sellega. NFS most wantedi autode juhitavus puldiga on VÄGA kehv võrreldes teiste automängudega.
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
07.11.2012 12:22:02
|
|
|
| busta, mul on xboxi originaal pult ja ma olen aastaid mänginud enamus mänge sellega. NFS most wantedi autode juhitavus puldiga on VÄGA kehv võrreldes teiste automängudega. |
Sama siin, xbox360 originaalpult ja juhitavus on SAAST. Ühegi teise mänguga probleeme ei ole, mängin igapäevaselt ka Project Carsi. Kui MW-s auto ära parkida ja keerata rattaid koha peal, siis on tegelikult põhjus näha. Rattad keeravad kurvi ja kurvist otseks ebanormaalselt aeglase kiirusega.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
07.11.2012 12:43:55
|
|
|
| busta, mul on xboxi originaal pult ja ma olen aastaid mänginud enamus mänge sellega. NFS most wantedi autode juhitavus puldiga on VÄGA kehv võrreldes teiste automängudega. |
Ei mängi küll palju puldiga aga see on hea.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
07.11.2012 13:25:36
|
|
|
| .:MDK:. kirjutas: |
Sama siin, xbox360 originaalpult ja juhitavus on SAAST. Ühegi teise mänguga probleeme ei ole, mängin igapäevaselt ka Project Carsi. Kui MW-s auto ära parkida ja keerata rattaid koha peal, siis on tegelikult põhjus näha. Rattad keeravad kurvi ja kurvist otseks ebanormaalselt aeglase kiirusega. |
+1
Võin täpselt sama kinnitada
Tegelikult tundub üsna hea ajaviite mäng, MP tundub eriti fun. Aga enne seda käima rohkem ei lase, kuni juhitavus korda patchitakse.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
07.11.2012 13:39:20
|
|
|
| tsitaat: |
| enne seda käima rohkem ei lase, kuni juhitavus korda patchitakse. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
07.11.2012 13:41:53
|
|
|
| rastaman kirjutas: |
| tsitaat: |
| enne seda käima rohkem ei lase, kuni juhitavus korda patchitakse. |
|
ei saa aru miks sa seda lauset nüüd kordad ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
07.11.2012 13:42:45
|
|
|
| võttis sõnad suust.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
07.11.2012 15:37:15
|
|
|
Saab ju aru küll millest siin inimesed räägivad. libe lihtsalt ignoorib. Minuarust ei ole see ainult "Career" nupp mis puudu on vaid kogu mängu single-player osa on üsna hõreda sekeleti peal. St. Most wanted list ja igal autol 5 upgrade sõitu. That's it. Vanas mw's oli tegemist (nö. massi) ikka rohkem mäletamist mööda. Ei olnud selline tunne mängu minnes, et "noh, see ongi kõik??". Garaaz, vidinad, challenged jne peaks ikka singleplayeris olema. See on nagu solitaire mängida ja igast mastist on 5ni kaarte.. laod sekunditega ära.. tore mäng. Selline tunne, et dev'id küsivad endalt: "Kui palju neid kaarte pakist veel vähemaks võtta annab?" ja "Äkki kahest mastist piisab?".
Frostbite. Ma arvan, et kogu selle jama kurjajuur. Fps lag kohati; max graafika seaded lisavad prahi-filtreid ekraanile (bf3) + tõmbavad 560ti põlvili; juhitavuse uimasus - kõik frostbite jama. Ja criterion lihtsalt ei ole nii pädev veel ümber käima frostbitega... vb mootor ei lasegi kiiremini pöörata .. vb kiiremini pööramine tundus liiga veider, ilma õige masina kaaluta vms.. Kahtlen, et lihtsa patchiga fixitakse. Ainus fix mis siit tuleb alguses on mingi limited edition contenti korrektne kuvamine. "Jeee"
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
07.11.2012 15:54:36
|
|
|
krt selline tunne, et nad on võtnud frostbite'i ja rename'inud selle lihtsalt "Modified chameleon".
Või nad on copy-pastenud jupikesi frostbitest sinna.. The run oli ju frostbite peal ja publisher isuga vahendab seda edasi.
Keegi võiks twitteris veel seletada kuidas/miks see mootor nii saast on. Lihtsalt ei mõista miks nii ämbrisse pandi sellega.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
07.11.2012 16:57:23
|
|
|
| asdasd, The Run oli Frostbite peal ja seal küll sellist steering lag-i polnud. The Run oli väga fun mäng tegelikult - "pisut" lühike ainult.
|
|
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
07.11.2012 17:02:30
|
|
|
j2i see uus hotpursuit just selle nn lagi p2rast m2ngimata j22b ka see.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
07.11.2012 17:21:15
|
|
|
| Vaatasin wikist, et the run'is olid nähtavad bodykitid ka.. MW's on mingid aero kit'id, aga masinal välimuse poolest midagi ei muutu. Suht masendav kui kärbitud see ikka on.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
09.11.2012 17:26:39
|
|
|
Proovisin ka ära, ainult kaks sõna: täielik jura. Ma ei saa aru miks oli vaja sellist jura teha. Ainus hea asi selle mängu juures on graafika. Juhitavus on absurdne, gameplay on null (eriti võrreldes originaal-MW'ga) ning mingit erilist lõbu ma sellest mängust küll ei leidnud.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauriklade
HV kasutaja
|
09.11.2012 20:22:50
|
|
|
| Mängul mingi demo ei ole? ei raatsiks väga osta tahaks enne ära proovida kuna arvan,et ei meeldi.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
09.11.2012 20:41:36
|
|
|
| tõmba pira netist,proovi,meeldib osta.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.11.2012 20:52:11
|
|
|
Oleks aeg teha üks korralik NFS Underground järglane, vähemalt sama vinge customization ja vähemalt sama nauditav arkaad juhitavus. Back to the roots, ja siis oleks üks absoluutselt võimas NFS valmis ka. Neid viimaseid käkke (sisuliselt kõik peale SHIFT 1 e) ei kõlba katsuda ka. Pole nagu tunnet ka, et sõidaks autodega.
OT: aga isegi uues medal of honoris miski maasturiga kihutamisosa oli automängumõistes kordi parem, kui antud ja paljud eelnevad NFS seeriad.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.11.2012 21:45:28
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
Oleks aeg teha üks korralik NFS Underground järglane, vähemalt sama vinge customization ja vähemalt sama nauditav arkaad juhitavus. Back to the roots, ja siis oleks üks absoluutselt võimas NFS valmis ka. Neid viimaseid käkke (sisuliselt kõik peale SHIFT 1 e) ei kõlba katsuda ka. Pole nagu tunnet ka, et sõidaks autodega.
OT: aga isegi uues medal of honoris miski maasturiga kihutamisosa oli automängumõistes kordi parem, kui antud ja paljud eelnevad NFS seeriad. |
lihtsalt naerma ajab siine pidev jutt back to the roots ning siis viidatakse mingile krdi kümnendale nfs osale
kui esimene most wanted tuli, siis oli kisa, et ruudulised varjud, jube bloom ja pasavärvi kogu maailm, nüüd on aga parim ever
ja siis on veel teine kategooria, kel meeldib moosiriiuleid ja neoontulesid autodele kleepida, muidu ei ole pela midagi väärt.
seda konkreetset MW versiooni kritiseerivad ka ainult pirajad, kes kiruvad gameplayd ja kiidavad seda mõttetuks, samas pole kordagi multiplayerit proovinudki - kuidas sellega most wantedi esimeses versioonis oligi üldse?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
09.11.2012 21:51:59
|
|
|
libe, Me kõik teame, et sa lihtsalt üritad enda ostu kaitsta.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
09.11.2012 21:55:27
|
|
|
deem, kui ma oleks selle mängu ostnud oleks küll rahast väga kahju
sellist juhitavust poleks elu sees osanud ette kujutada
|
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.11.2012 22:02:18
|
|
|
naerma... naerma peaks ajama praegune "automängude" generatsioon, kus on absoluutselt kohutav juhitavus ja üliarkaadilik mängu sisu. MP võib sul olla, aga kui kogu muu süsteem millal mäng baseerub, on mingi latsekeste ezimod mudelautode reissing, siis minu silmis ei ole sellel asjal väärtust. Underground oli puhtalt selle poolest hea, et juhitavusel oli väga hea tunnetus, jah - see oli ka arkaad, aga sa ei driftinud läbi tervet mapi 250km/h vajutades korra pidurit ja gaasi. Lisaks kogu auto "tuunimine", mis võimaldab isikupära ja lisab mängule sügavust. Arkaadimänguna oli Undeground seeria perfektne, omas mitmeid huvitavaid geimmõude ja ka multiplayerit. Mängus oli ka juba Free roam olemas (Underground 2 siis, mis oli puhas täiendus U1 le, ilma mingi kohutava pasalaadungita).
Vanadest osades olid väga head veel Porsche Unleashed ja Hot Pursuit 2. MW1 st ei pidanud ma ka eriti lugu. SHift1 oli tõeliselt hea tundega mäng, mis oli borderline simu (vähemalt sellise feelingu jättis küll).
Burnout Paradise on hea mäng ja sellest šnitti võtta pole ka paha idee, aga kui ainult sellesuguseid mänge välja tulebki, lihtsalt reskinned ja kogu muusika - on seis selline, et need neoontuled ja riiulid on jätkuvalt way parem sisu ja gameplay poolest.
Jah, kui ma tahan simu siis ma mängin kas GT, Forzat, rFactoreid, vanu colin mcraesid jms. Aga arkaadi puhul eeldaks ma ka tõsist automängu, mitte mingite kuubikute tundetut slaidimist libedal pinnal millele on miljon kihti krohvi näkku lükatud.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
10.11.2012 11:01:41
|
|
|
| braien334 kirjutas: |
| libe, Me kõik teame, et sa lihtsalt üritad enda ostu kaitsta. |
mul ei ole vaja ostu kaitsta ega rahapärast muretseda
sain ostes endale 30% sooduskupongi logitechi toodetele, ja ostsin ühtlasi endale logitechi hiire, g700 vms
paar euri mind ei näpista ja leib ostmata ei jää
võtan seda pela meelelahutusena ja ei virise selle kallal - nähtamatult on gameplayd ka juba 17h tulnud ja online pole üle 2h veel teinudki
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
10.11.2012 14:13:05
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
naerma... naerma peaks ajama praegune "automängude" generatsioon, kus on absoluutselt kohutav juhitavus ja üliarkaadilik mängu sisu. MP võib sul olla, aga kui kogu muu süsteem millal mäng baseerub, on mingi latsekeste ezimod mudelautode reissing, siis minu silmis ei ole sellel asjal väärtust. Underground oli puhtalt selle poolest hea, et juhitavusel oli väga hea tunnetus, jah - see oli ka arkaad, aga sa ei driftinud läbi tervet mapi 250km/h vajutades korra pidurit ja gaasi. Lisaks kogu auto "tuunimine", mis võimaldab isikupära ja lisab mängule sügavust. Arkaadimänguna oli Undeground seeria perfektne, omas mitmeid huvitavaid geimmõude ja ka multiplayerit. Mängus oli ka juba Free roam olemas (Underground 2 siis, mis oli puhas täiendus U1 le, ilma mingi kohutava pasalaadungita).
Vanadest osades olid väga head veel Porsche Unleashed ja Hot Pursuit 2. MW1 st ei pidanud ma ka eriti lugu. SHift1 oli tõeliselt hea tundega mäng, mis oli borderline simu (vähemalt sellise feelingu jättis küll). |
Totaalne OT:
See postitus ajas U2 isu peale ja otsustasin riiulist vana karbi pealt tolmu puhtaks pühkida. Mängisin paar tundi ja tunnistan, et hoolimata mängu kõrgest vanusest on endiselt tegemist ühe väga laheda akraadraceriga. Stoori on olemas - vaheklipid nii videos kui koomiksivormis. Koguaeg keegi helistab ja saadab sõnumeid, mis linnas toimub. Autot saab normaalselt tuunida (šeff on linnas ringi sõita punase põhjavalguse ja bodykitiga Nissaniga ). Graafika on täiesti talutav ja muusika on hea. Juhitavus on täpne ja mäng toetab suurepäraselt xbox puldi triggereid gaasi / pidurina ja analoogkangi roolina
|
|
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
10.11.2012 15:31:02
|
|
|
| seda konkreetset MW versiooni kritiseerivad ka ainult pirajad, kes kiruvad gameplayd ja kiidavad seda mõttetuks, samas pole kordagi multiplayerit proovinudki - kuidas sellega most wantedi esimeses versioonis oligi üldse? |
Kui keegi tahab ajaviiteks arcade multiplayerit sõita, siis on olemas ka täiesti tasuta variant.
Saab autosid osta, tuunida, bodykitid, nitro jne jne. Circuit, stretch, cop chase - kõik on olemas mida vaja. Tasuta.
http://world.needforspeed.com/
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2012 18:11:25
|
|
|
| seda konkreetset MW versiooni kritiseerivad ka ainult pirajad, kes kiruvad gameplayd ja kiidavad seda mõttetuks, samas pole kordagi multiplayerit proovinudki - kuidas sellega most wantedi esimeses versioonis oligi üldse? |
Kui keegi tahab ajaviiteks arcade multiplayerit sõita, siis on olemas ka täiesti tasuta variant.
Saab autosid osta, tuunida, bodykitid, nitro jne jne. Circuit, stretch, cop chase - kõik on olemas mida vaja. Tasuta.
http://world.needforspeed.com/ |
See multiplayer võib ka mingi erihea asi olla, aga ega see ei tee tasa teisi puudusi. Umbes, et paned haisvale kalale maasika peale ja üle prahi värk jah?
Need for Speed Underground
http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-underground
Need for Speed Underground 2
http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-underground-2
Need for Speed Most Wanted
http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-most-wanted
Need for Speed: Most Wanted 2012
http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-most-wanted---a-criterion-game
Tasub jälgida user skoore. UG 1 & 2 ja MW on väga vähe punast samas kui MW 2012 on palju kehvem inimeste meelest.
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
10.11.2012 22:13:26
|
|
|
Ärge jumala eest ühtegi teist NFS-i osa võrrelge MW1-ga.. Sellest paremat ei tule.
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
11.11.2012 02:01:03
|
|
|
Lasin U2'e peale ja mängisin paar tundi. Tõesti parim nfs
Kui välja tuli siis sai miinimum-miinimum graafikaga läbi tehtud - nüüd sai siis lõpuks kõik põhja keerata ja ei ole graafikal midagi viga oma vanuse kohta.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.11.2012 11:38:36
|
|
|
/facepalm
aastal 2012 tehakse sellise juhitavusega mäng? 250-ga märjal asfaldil kässariga kurvi nigu pudrukuul
nagu see äge bikerite film torque kus sõideti metsas liivasees palmide vahel bikedega 200-ga.
| Tomorrow kirjutas: |
http://world.needforspeed.com/ |
See multiplayer võib ka mingi erihea asi olla, aga ega see ei tee tasa teisi puudusi. Umbes, et paned haisvale kalale maasika peale ja üle prahi värk jah?  |
haisval kalal maasikas peal oleks isegi veel täitsa OK.. AGA SEEE ASI?!?!!? ma ei tea.... ma pakun, et see haisev **** oma maasikaga kapotil läheb ka multiplayeris 1000-ga kurvi, põrkab tagastange tule klaasiga õrnalt vastu npc autot mis lendab õhku nagu oleks kõrval tuumapomm plahvatanud
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.11.2012 13:32:38
|
|
|
see paikeri film oli üldse vägev. kas seal oli mingi selline teema lõpus vist, et leiutati mingi kopteri mootoriga riist ja siis üks vend sõitis jumalast tuima näoga mingi 6000 kiltsa rauas, nagu istuks sofal teleka ees. polnd viitsitud isegi mitte ventilaatoritega tuult näkku puhuma panna.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.11.2012 13:47:38
|
|
|
mhmh see oli täis sürr.. sama nagu se uus NFS
kuigi turbiiniga bike on täiesti olemas ja isegi Jay Leno omab ühte, tegi saate sellest kunagi aga jah.......
metacriticsis annavad äraostetud mardid 81 punkti  
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
11.11.2012 15:07:28
|
|
|
NATAS999, Hea osa oli ka see kuidas mootorratastega võideldi.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
deFt
HV kasutaja

|
11.11.2012 16:04:06
|
|
|
Kuna enamus nagunii seda ainult 5 minutit mänginud siis...
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |