Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV FIFA13 liiga (2. hooaeg) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 34, 35, 36  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
henryKI11
HV kasutaja
henryKI11

sõnum 04.11.2012 20:11:44 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
malaga 0 - 10 psg
ibrahimovic 8x, lavezzi 1x, menez 1x

icon_biggrin.gifD, väike saunaõhtu

ahahahahah , kõva icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hirff
HV kasutaja
Hirff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.11.2012 20:21:16 vasta tsitaadiga

starte kirjutas:
Malaga 0 - 10 PSG. Ibra lõi mulle 8 kolli, ülejäänud 2 väravalööjat mainib ehk hekt0r ise ära, neid ma meelde ei jätnud.

Järgmine turniir võiks igaüks nimetada ühe meeskonna ning hiljem loositakse need tiimid laiali. Praegune süsteem, kus Tottenham, Newcastle, Atletico Madrid jms klubid on esindamata, aga mõned peavad Malaga ja Braga suguste sittadega Bayerni, City ja Reali-suguste suurtega peavad võitlema, on kuradima ebaaus.

Toimus see, et Malaga on hunnik sitta ning klaviatuuriga ei saa korralikult mängida. Täna rohkem mänge ei tee, lähen ostan homme puldi...

Selles mõttes ma olen sinuga nõus, et meeskond loeb ja osad meeskonnad ei pruugi kõigile sobida. Olin eelmisel hooajal Bayerniga poolfinaalis, nüüd Dortmundiga on mul selline lugu, et usutavasti ei saa alagrupistki edasi. Kuid ka natukene viletsamate meeskondadega on võimalik mängida, sest A-alagrupi kaks esimest on Schalke ja Celtic, B-alagrupis Spartak Moskva ja Porto, C-alagrupis juhib mainitud Braga ja D-alagrupis Olympiacos. Seega saab mängida küll. Aga ma juba tean, et kõik osalejad nimetavad a'la 10 superklubi, siis missuguste meeskondade seast sa ülejäänud klubid annad? Meistrite Liiga klubide hulgast või kuidas?

viimati muutis Hirff 04.11.2012 20:32:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
Skat3r
HV vaatleja

sõnum 04.11.2012 20:29:18 vasta tsitaadiga

Mängida saab, aga kõvasti raskem on küll.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 04.11.2012 21:11:02 vasta tsitaadiga

DjPaulyD kirjutas:
starte kirjutas:
Malaga 0 - 10 PSG. Ibra lõi mulle 8 kolli, ülejäänud 2 väravalööjat mainib ehk hekt0r ise ära, neid ma meelde ei jätnud.

Järgmine turniir võiks igaüks nimetada ühe meeskonna ning hiljem loositakse need tiimid laiali. Praegune süsteem, kus Tottenham, Newcastle, Atletico Madrid jms klubid on esindamata, aga mõned peavad Malaga ja Braga suguste sittadega Bayerni, City ja Reali-suguste suurtega peavad võitlema, on kuradima ebaaus.

Toimus see, et Malaga on hunnik sitta ning klaviatuuriga ei saa korralikult mängida. Täna rohkem mänge ei tee, lähen ostan homme puldi...

Selles mõttes ma olen sinuga nõus, et meeskond loeb ja osad meeskonnad ei pruugi kõigile sobida. Olin eelmisel hooajal Bayerniga poolfinaalis, nüüd Dortmundiga on mul selline lugu, et usutavasti ei saa alagrupistki edasi. Kuid ka natukene viletsamate meeskondadega on võimalik mängida, sest A-alagrupi kaks esimest on Schalke ja Celtic, B-alagrupis Spartak Moskva ja Porto, C-alagrupis juhib mainitud Braga ja D-alagrupis Olympiacos. Seega saab mängida küll. Aga ma juba tean, et kõik osalejad nimetavad a'la 10 superklubi, siis missuguste meeskondade seast sa ülejäänud klubid annad? Meistrite Liiga klubide hulgast või kuidas?

See, et ma Schalkega praegu olen suutnud paar võitu kirja saada, ei tähenda, et mul playoffides just parimad lootused oleks.
Just tegin Manchester United vastu, esimene mäng 0:2 kaotus, mis sest, et palli valdasin veidi rohkem, söötmine oli täpsem ja üldine mängupilt oli ka pigem minu kasuks, kui RVP või Rooney kaugelt lööb ja mu väravavahil OVR rating 74 on ja midagi peale ei oska hakata, siis ei ole ka midagi teha. Vastupidiselt sama, rünnakule minnes pole kunagi kellelgi toptiimi vastu jalad piisavalt kiired, ei tehta söötu first touchi pärast ära või on vastase väravavaht standardsete löökide jaoks liiga hea ja ainus võimalus skoorida on pall väravasse sööta. Oleks mulgi mõni ManU-ga võrdne tiim olnud, poleks esimeses mängus ilmselt väravat löömata jätnud.
Teine mäng pidin ikka kõvasti kokku võtma end ja lihtsalt surnuks söötma, et võita.

Alagrupp veel alagrupiks, kui asi jõuab playoffideni ja satun mõne tasemelt võrdse mängija otsa, kellel on minust kõvasti parem tiim, siis on mul ilmselge kaotus tulemas.

Minu arust võiks üldse järgmise(d) turniiri(d) teha kas UT ja/või siis nii, et igaüks valib omale selle tiimi, mis tahab, olgu siis Reale 8tk ja Barcasid 5tk, aga vähemalt tuleb õige võitja taseme järgi välja, sõltumata loosiõnnest.

Mis aga siis seisudesse puutub:

Manchester United 0:2 Schalke
Pilt
Spoiler Spoiler Spoiler

Schalke 2:1 Manchester United
Pilt
Spoiler Spoiler Spoiler

EDIT: Schalke veel Schalkeks, enam-vähem meeskond, aga mingi Braga, Galatasaray ja Celticu mängijatele tunnen küll kaasa.
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 108
tagasi üles
zeCTion
HV vaatleja

sõnum 04.11.2012 21:17:43 vasta tsitaadiga

DjPaulyD kirjutas:
Uuendatud: https://docs.google.com/open?id=0B8Brslfyfge0dFdnNm0tallFZWc

Sul on pandud Milan 3-1 Braga kirja küll, aga tabelis on mul ikka 4 mängu tehtud, kuigi peaks 5 olema.
tagasi üles
Cesc
HV vaatleja

sõnum 04.11.2012 21:42:52 vasta tsitaadiga

DjPaulyD kirjutas:
Uuendatud: https://docs.google.com/open?id=0B8Brslfyfge0dFdnNm0tallFZWc

Celticul peaks olema tehtud 8 mängu.
6 võitu, 1 viik, 1 kaotus. Väravavahe 16-3 ja 19 punkti.
tagasi üles
henryKI11
HV kasutaja
henryKI11

sõnum 04.11.2012 21:51:44 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
DjPaulyD kirjutas:
GTR kirjutas:
malaga 0 - 10 psg

Püha müristus, mis teil toimus seal..

kõik sujust mul ja vastasel läks kõik aiataha kuidagi... ibra pani muidugi hullu ka seal...
ühe värava oleks pidanud ära salvestama... ibra võtab 30 meetri peal seljaga väravapoole olles ühe puutega palli üle enda(ja kaitsja) ning siis rinnapeale ja volley taha nurka

ohmm ohmm kas te custom tiimidega mängisite w
tagasi üles
Hirff
HV kasutaja
Hirff

sõnum 04.11.2012 22:15:22 vasta tsitaadiga

Mängime selle hooaja lõpuni, siis võib mingi tugevama arutelu käima tõmmata, kuidas olema peaks ja mis meeskondadega mängitakse.
Loodetavasti nüüd kõik õige ja pole vigu sees: https://docs.google.com/open?id=0B8Brslfyfge0UjRxazY3blN6SFk
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 04.11.2012 22:27:55 vasta tsitaadiga

henryKI11 kirjutas:
GTR kirjutas:
DjPaulyD kirjutas:
GTR kirjutas:
malaga 0 - 10 psg

Püha müristus, mis teil toimus seal..

kõik sujust mul ja vastasel läks kõik aiataha kuidagi... ibra pani muidugi hullu ka seal...
ühe värava oleks pidanud ära salvestama... ibra võtab 30 meetri peal seljaga väravapoole olles ühe puutega palli üle enda(ja kaitsja) ning siis rinnapeale ja volley taha nurka

ohmm ohmm kas te custom tiimidega mängisite w

ikka online squads icon_smile.gif

muidu mul ei oleks RB positsioonile kedagi head panna... van der wiel on ainult online squads'iga olemas
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
zeCTion
HV vaatleja

sõnum 04.11.2012 22:57:28 vasta tsitaadiga

Najsayer ja tambu, millal mängud ära saate teha?
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 05.11.2012 00:03:08 vasta tsitaadiga

Malaga ei saa kuidagi sitt olla.
Pealegi iga klubiga peab mängida oskama, kui mängumees oled.
Osav mängija lükkab Malagaga Barcale ka heal päeval 10.

Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 05.11.2012 01:21:56 vasta tsitaadiga

Xboxi peal, kus H2H ja UT div1 tase on võrreldav PC UT div3 ja H2H div6-ga, lükkaks ilmselt tõesti. Ja osav mängija lükkab osavale mängijale Barcaga Malaga vastu ka sital päeval 9 korda 10st ära.
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 05.11.2012 02:47:29 vasta tsitaadiga

Not really aga olgu.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 05.11.2012 12:11:09 vasta tsitaadiga

zeCTion kirjutas:
Najsayer ja tambu, millal mängud ära saate teha?

Täna ja homme olen õhtused vahetused tööl, seega täna ja homme kella kaheni on mul võimalus teha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 05.11.2012 13:19:16 vasta tsitaadiga

Täna on PSG'ga kokkulepitud, et mängime 2 kohtumist ära, väga tahaks ka õhtul Malagaga mängud ära teha icon_smile.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 77
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 05.11.2012 14:08:52 vasta tsitaadiga

The Stig kirjutas:
Not really aga olgu.

Ma lihtsalt eelnevalt nägin, et mainisid, et Xboxi peal lööksid ka kaasa ja ostaksid ehk siis mängu, ma saan sellest teha ainult kolm järeldust:

1. Sul ei ole kogemust online mängimisega.
2. Kui on tekkinud, siis võrdlemisi vähe ja seda ilmselt Xboxil.
3. Sa ei ole kursis PC/PS3/Xbox tasemevahega.

Xbox/PS3 on enamjaolt pühapäevamängurite pärusmaa, kindlasti ei taha ma öelda, et keegi seal mängida ei oska, aga konsooli peal alistan ma div1 vastaseid mitu korda tihedamini kui PC peal. Ja kui sa näiteks mõtled, et Malagaga alistaks Barca heal päeval ära, siis AI puhul võib see ju tõsi olla, aga teise inimese vastu, kellel just väga-väga sitt päev ei ole, on see võrdsete tasemete puhul praktiliselt võimatu. Ehk kui mina mängiksin kellegi vastu, kelle tase on minuga identne, siis Malagaga ma ei suudaks teda võita rohkem kui 1 mäng 10st.
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 05.11.2012 14:53:53 vasta tsitaadiga

Nõustun ka sellega, et PC peal on tippmängijate protsent kindlasti palju suurem kui konsoolidel kuna seal on palju niiöelda "pühapäevamängureid" ja ka 12 aastased noorukid kes väga mängida ei mõista(no offense).
Olen päris palju mänginud fifa 11/12 xboxil ja ka fifa 13 ps3'el. 11 ja 12'ega kogemusi ps3'e peal ei ole aga 13 olen ka xboxil natuke mänginud.
tagasi üles
tambet
HV vaatleja
tambet

sõnum 05.11.2012 15:37:24 vasta tsitaadiga

C-alagrupi julged inimesed võivad mind täna proovile panna icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 05.11.2012 16:38:53 vasta tsitaadiga

Olgugi, et praegune hooaeg alles käib ootan ma juba ise väga 3.Hooaega, miks? Sest kunagi korraldasin asja läbi FIFA11 ja läbi gamerangeri, see oli puhas ajudenuss, inimesed on maksnud raha mängu eest ja läbi Origini on väga mugav seda asja korraldada icon_smile.gif
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 05.11.2012 17:16:57 vasta tsitaadiga

assu2 kirjutas:
Olgugi, et praegune hooaeg alles käib ootan ma juba ise väga 3.Hooaega, miks? Sest kunagi korraldasin asja läbi FIFA11 ja läbi gamerangeri, see oli puhas ajudenuss, inimesed on maksnud raha mängu eest ja läbi Origini on väga mugav seda asja korraldada icon_smile.gif

Mulle hakkab vaikselt tunduma, et läbi GameRangeri oleks asja lihtsam teha, arvestades seda, kuidas Origin lihtsalt näkku sõidab.
tagasi üles
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 05.11.2012 17:20:39 vasta tsitaadiga

centraaL kirjutas:
assu2 kirjutas:

Mulle hakkab vaikselt tunduma, et läbi GameRangeri oleks asja lihtsam teha, arvestades seda, kuidas Origin lihtsalt näkku sõidab.

Seda küll, mul on mõne mängijaga selline probleem, et kui kutsun ta mängu siis ütleb, et "you have selected unavailable player" vms, kuigi mängija on online ja kui tema kutsub siis on OK.
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 05.11.2012 17:28:33 vasta tsitaadiga

assu2 kirjutas:
centraaL kirjutas:
assu2 kirjutas:

Seda küll, mul on mõne mängijaga selline probleem, et kui kutsun ta mängu siis ütleb, et "you have selected unavailable player" vms, kuigi mängija on online ja kui tema kutsub siis on OK.

See on reeglina sellest, et üks teist on nime vahetanud, mul on mitme sõbraga nii, et mängus sees on neil veel vana nimi ja kui üritan kutsuda, on "not available". Nüüd on hakanud uus anomaalia endast märku andma, nimelt ei saa oma kasutajaga kahte oma alagrupis olevat inimest lisada ja nende requeste ka ei näe. Täielik kamm.

viimati muutis centraaL 05.11.2012 17:28:58, muudetud 1 kord
tagasi üles
zeCTion
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 17:28:49 vasta tsitaadiga

Läbi GameRangeri poleks mitte mingil juhul lihtsam. Läbi gamerangeri oli ikka väga tihti lagg sees, hakkas nussima et pordid kinni jne. Origin ka vahest jamab, aga kindlam siiski kui gameranger.
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 05.11.2012 17:29:58 vasta tsitaadiga

Kokkuvõttes võiks FIFA lihtsalt Steami peal olla ja EA võiks oma pasa platvormi (Origin) ära kaotada.
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 05.11.2012 17:37:34 vasta tsitaadiga

Origin jah möllab vahepeal aga pole hullu, enamasti saab hakkama.
Mingi õhtupoole võin D grupi mängud ka ära teha...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  HV FIFA13 liiga (2. hooaeg) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 34, 35, 36  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.