On kellelgi veel selline kala, et msmpeng.exe (windows defender) kasutab koguaeg kuskil 25% protsessorit? Reinstallida seda justkui ei anna niiet, kuidagi võiks saada tema settingud nullida (upgradesin win7 ja seal oli MSE, äkki sealt on midagi vigaselt kaasa võetud?), aga kuidas seda minu mõte ei võta.
kellelgi veel sama mure et Windows 8 ei tunnista USB ühendusi ? Telefoni või mp3 üritan järgi ühendada siis viskab errori ette:usb device not reconized.
Olen draivereid jne installinud ja uuendanud aga ikka sama probleem.
Müstika:bacrex outlook ja IE backup keeravad win8 tuksi,samuti alcohol 120.Viimasega saab veel aru,tahab restarti teha ja siis installida.Boot sektor saab pihta.Videokaardi draiveritega on samuti probleem,ei tööta vista x32 draivud korralikult,uuemaid aga pole.Muidugi lõpuks saaks peale aga vaev ei vääri seda jama.Tuleb win9 ehk on stabiilsem?Viled ja tillulillud ei anna midagi,peamine on töökindlus ja ühilduvus enamuse progedega.Kui tulevikus suva proge keerab win8 peeti mis siis,kas jälle imagost taastama?Järeldus võiks olla,et 2007a tehnika on liialt vana win8-ele.Win 7 nii x64 kui x86 töötasid OK,praegu aga tagasi XP-le.
Vähemalt osa 2006-2007 tehnikaga saab Windows 8 väga edukalt hakkama. Kirjutatud praegu 2007 aastal toodetud Aceri läppari pealt ja ainus asi, mis tuli ise paika panna, oli Nvidia videodraiver, muud draiverid pandi automaatselt paika.
Kopeerisin telefonist andmeid Win8 arvutisse, keegi helistas tõmbasin juhtme kogemata küljest, win8 jooksis täiesti kooma, aitas ainult power nupu all hoidmine(explorer ütles not responding ning isegi task manageri ei suutnud ette kuvada) Win7 all pole sellist asja veel kohanud. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Kopeerisin telefonist andmeid Win8 arvutisse, keegi helistas tõmbasin juhtme kogemata küljest, win8 jooksis täiesti kooma, aitas ainult power nupu all hoidmine(explorer ütles not responding ning isegi task manageri ei suutnud ette kuvada) Win7 all pole sellist asja veel kohanud.
Bug reporti tegid? Foorumis halamisest on vähe kasu. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Laurman, võid alati vaadata kas sul on Microsoft Security Essentials installitud. Kui on, siis uninstalli ja Windows 8's sisseehitatud antiviirus võtab üle tegevuse. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
kellelgi veel sama mure et Windows 8 ei tunnista USB ühendusi ? Telefoni või mp3 üritan järgi ühendada siis viskab errori ette:usb device not reconized.
Olen draivereid jne installinud ja uuendanud aga ikka sama probleem.
Müstika:bacrex outlook ja IE backup keeravad win8 tuksi,samuti alcohol 120.Viimasega saab veel aru,tahab restarti teha ja siis installida.Boot sektor saab pihta.Videokaardi draiveritega on samuti probleem,ei tööta vista x32 draivud korralikult,uuemaid aga pole.Muidugi lõpuks saaks peale aga vaev ei vääri seda jama.Tuleb win9 ehk on stabiilsem?Viled ja tillulillud ei anna midagi,peamine on töökindlus ja ühilduvus enamuse progedega.Kui tulevikus suva proge keerab win8 peeti mis siis,kas jälle imagost taastama?Järeldus võiks olla,et 2007a tehnika on liialt vana win8-ele.Win 7 nii x64 kui x86 töötasid OK,praegu aga tagasi XP-le.
Vähemalt osa 2006-2007 tehnikaga saab Windows 8 väga edukalt hakkama. Kirjutatud praegu 2007 aastal toodetud Aceri läppari pealt ja ainus asi, mis tuli ise paika panna, oli Nvidia videodraiver, muud draiverid pandi automaatselt paika.
Muidugi saab,pole kahtlustki! Aga viitsimises on asi kinni,kui mingi proge keerab kõik kihva ja alusta uuesti.Programmide ühilduvuses on asi,sai win8 4x registreeritud ja jälle maha lastud.Kui aga hiljem vaja midagi installida,siis pole kindlust jamade kohalt
kindlasti siin olnud teemaks aga kusin veelkord ule. Kas Eesti keel on Win 8 valikus olemas? kui jah, kui eesti keelne see on? Kas on osaline tolge voi taiesti.
Sooviks oma emale vaikse kingi teha ning lappari osta jaanuaris. _________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
kindlasti siin olnud teemaks aga kusin veelkord ule. Kas Eesti keel on Win 8 valikus olemas? kui jah, kui eesti keelne see on? Kas on osaline tolge voi taiesti.
Sooviks oma emale vaikse kingi teha ning lappari osta jaanuaris.
Peaks olema küll, mina tegin inglise keelsele Windows 7 Pro-le upgrade Windows 8 prole ja sain vaevata seadetest eestikeelseks sättida. Ja tundus üsna täielik tõlge olevat. Ainuke probleem mis ilmnenud on, et muude probleemide lahendamiseks sättisin inglise keelseks tagasi aga metro aplikatsioonid on ikka eesti keelsed, aga võibolla nad juba olid instalides eesti keelsed - ei mäleta, ei tea.
Kui su ema on eelnevalt kasutanud klassikalist windowsi desktopi kasutajaliidest, siis Windows 8 kinkimisega on üllatus garanteeritud
Küsimus tarkadele: olen värske 8 kasutaja ja ajud said otsa . Kasutan arvutit kirjatöödeks, surfamiseks ja mängimiseks. Mul on tunne nagu kõike asju oleks nagu topelt. Kasutan töölauda kus on mul ka internet explorer aga avakuva peal on ka näiteks. Kas ma võin avakuva pealt ära kustutada selle või on nad kuidagi koos. Skypiga sama asi. Loodan et saate mu küsimusest aru.
Küsimus tarkadele: olen värske 8 kasutaja ja ajud said otsa . Kasutan arvutit kirjatöödeks, surfamiseks ja mängimiseks. Mul on tunne nagu kõike asju oleks nagu topelt. Kasutan töölauda kus on mul ka internet explorer aga avakuva peal on ka näiteks. Kas ma võin avakuva pealt ära kustutada selle või on nad kuidagi koos. Skypiga sama asi. Loodan et saate mu küsimusest aru.
Jah mul sama lugu,aga sellega on see, et või ju ühe neist ära kustutada nii nagu sulle sobilik _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Suitsik, start menüü on launcher. See käivitab rakendusi, võib olla nii Metro kui Desktopi rakendus. Rakenduse eemaldamine avakuvalt ei tähenda selle eemaldamist süsteemist. Soovitaks ise proovida kasutada asju kuidas parasjagu parem on. Nt. mulle meeldib vabal aja asju teha metro keskonnas, tööajal aga desktopis. Et igaühele oma _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Selgus et polegi nii lihtne avakuvalt maha installida,saan vaid sealt ära võtta aga võibolla polegi vaja siis maha kustutada?
Sellega asi vist korras
Uus küsimus. Mul arvutil bluray seade aga 8 all pluray plaate ei mängi. Kuidas saan tööle?
Tänud vastuse eest, kobakasu ja teised!
Ma küsin veel Mul SSD kõvaketas ja sain aru et windows teeb oma temp kataloogi sinna siis on see paha paha. Kuidas ma selle üles leian või on mingi programm mis seda teeb? Või pole 8 sellepärast vaja muretseda?
Keegi oskab juhatada kust saaks x86 upgrade image tõmmata? Erinevatel põhjustel ma originaallahendust ei saa kasutada.
Või siis teab keegi kuidas saaks upgrade advisori compatiblity checki välja lülitada?
Sooviks oma emale vaikse kingi teha ning lappari osta jaanuaris.
Kuidagi natukene on ikkagi poolik. Ostsin ka läppari ja valisin eesti keele aga kui arvuti kinni ja käima panna siis tervitus tekst on inglis keelne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.