Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 321, 322, 323  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 05.11.2012 00:02:01 vasta tsitaadiga

On kellelgi veel selline kala, et msmpeng.exe (windows defender) kasutab koguaeg kuskil 25% protsessorit? Reinstallida seda justkui ei anna niiet, kuidagi võiks saada tema settingud nullida (upgradesin win7 ja seal oli MSE, äkki sealt on midagi vigaselt kaasa võetud?), aga kuidas seda minu mõte ei võta. icon_sad.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.11.2012 00:04:14 vasta tsitaadiga

sama123 kirjutas:
LauriMae kirjutas:
kellelgi veel sama mure et Windows 8 ei tunnista USB ühendusi ? Telefoni või mp3 üritan järgi ühendada siis viskab errori ette:usb device not reconized.
Olen draivereid jne installinud ja uuendanud aga ikka sama probleem.

Müstika:bacrex outlook ja IE backup keeravad win8 tuksi,samuti alcohol 120.Viimasega saab veel aru,tahab restarti teha ja siis installida.Boot sektor saab pihta.Videokaardi draiveritega on samuti probleem,ei tööta vista x32 draivud korralikult,uuemaid aga pole.Muidugi lõpuks saaks peale aga vaev ei vääri seda jama.Tuleb win9 ehk on stabiilsem?Viled ja tillulillud ei anna midagi,peamine on töökindlus ja ühilduvus enamuse progedega.Kui tulevikus suva proge keerab win8 peeti mis siis,kas jälle imagost taastama?Järeldus võiks olla,et 2007a tehnika on liialt vana win8-ele.Win 7 nii x64 kui x86 töötasid OK,praegu aga tagasi XP-le.

Vähemalt osa 2006-2007 tehnikaga saab Windows 8 väga edukalt hakkama. Kirjutatud praegu 2007 aastal toodetud Aceri läppari pealt ja ainus asi, mis tuli ise paika panna, oli Nvidia videodraiver, muud draiverid pandi automaatselt paika.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heikis
HV Guru

sõnum 05.11.2012 01:09:12 vasta tsitaadiga

mingil põhjusel ei taha Music Live tile mängida netiraadiote .m3u faile. ideid, lahendusi?
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 05.11.2012 01:41:38 vasta tsitaadiga

Kopeerisin telefonist andmeid Win8 arvutisse, keegi helistas tõmbasin juhtme kogemata küljest, win8 jooksis täiesti kooma, aitas ainult power nupu all hoidmine(explorer ütles not responding ning isegi task manageri ei suutnud ette kuvada) Win7 all pole sellist asja veel kohanud.
sakinaga
HV Guru

sõnum 05.11.2012 01:46:17 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Kopeerisin telefonist andmeid Win8 arvutisse, keegi helistas tõmbasin juhtme kogemata küljest, win8 jooksis täiesti kooma, aitas ainult power nupu all hoidmine(explorer ütles not responding ning isegi task manageri ei suutnud ette kuvada) Win7 all pole sellist asja veel kohanud.
Bug reporti tegid? Foorumis halamisest on vähe kasu.
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 05.11.2012 11:00:59 vasta tsitaadiga

heikis, Music tile on mõeldud rohkem streaming teenusena kasutmaiseks. Vaata videot ning 6 kuud on tellimust sinu Windows 8'ga kaasas icon_smile.gif

Link

wirx, sama123 proovi uuendada emaplaadi chipseti draivereid.

Laurman, võid alati vaadata kas sul on Microsoft Security Essentials installitud. Kui on, siis uninstalli ja Windows 8's sisseehitatud antiviirus võtab üle tegevuse.

Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 05.11.2012 11:16:21 vasta tsitaadiga

W8 installer laseb ju MSE eemaldada, ennem kui paigaldamiseks läheb. Minuteda win8 ja MSE kooslus pole võimalik.
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 05.11.2012 11:25:26 vasta tsitaadiga

Kuna W8 enda "Defender" ongi sisuliselt MSE
HV veteran

sõnum 05.11.2012 11:44:08 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
sama123 kirjutas:
LauriMae kirjutas:
kellelgi veel sama mure et Windows 8 ei tunnista USB ühendusi ? Telefoni või mp3 üritan järgi ühendada siis viskab errori ette:usb device not reconized.
Olen draivereid jne installinud ja uuendanud aga ikka sama probleem.

Müstika:bacrex outlook ja IE backup keeravad win8 tuksi,samuti alcohol 120.Viimasega saab veel aru,tahab restarti teha ja siis installida.Boot sektor saab pihta.Videokaardi draiveritega on samuti probleem,ei tööta vista x32 draivud korralikult,uuemaid aga pole.Muidugi lõpuks saaks peale aga vaev ei vääri seda jama.Tuleb win9 ehk on stabiilsem?Viled ja tillulillud ei anna midagi,peamine on töökindlus ja ühilduvus enamuse progedega.Kui tulevikus suva proge keerab win8 peeti mis siis,kas jälle imagost taastama?Järeldus võiks olla,et 2007a tehnika on liialt vana win8-ele.Win 7 nii x64 kui x86 töötasid OK,praegu aga tagasi XP-le.

Vähemalt osa 2006-2007 tehnikaga saab Windows 8 väga edukalt hakkama. Kirjutatud praegu 2007 aastal toodetud Aceri läppari pealt ja ainus asi, mis tuli ise paika panna, oli Nvidia videodraiver, muud draiverid pandi automaatselt paika.

Muidugi saab,pole kahtlustki! Aga viitsimises on asi kinni,kui mingi proge keerab kõik kihva ja alusta uuesti.Programmide ühilduvuses on asi,sai win8 4x registreeritud ja jälle maha lastud.Kui aga hiljem vaja midagi installida,siis pole kindlust jamade kohalt
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 05.11.2012 12:36:00 vasta tsitaadiga

kindlasti siin olnud teemaks aga kusin veelkord ule. Kas Eesti keel on Win 8 valikus olemas? kui jah, kui eesti keelne see on? Kas on osaline tolge voi taiesti.
Sooviks oma emale vaikse kingi teha ning lappari osta jaanuaris.

H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 05.11.2012 12:47:02 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:
kindlasti siin olnud teemaks aga kusin veelkord ule. Kas Eesti keel on Win 8 valikus olemas? kui jah, kui eesti keelne see on? Kas on osaline tolge voi taiesti.

Peaks olema küll, mina tegin inglise keelsele Windows 7 Pro-le upgrade Windows 8 prole ja sain vaevata seadetest eestikeelseks sättida. Ja tundus üsna täielik tõlge olevat. Ainuke probleem mis ilmnenud on, et muude probleemide lahendamiseks sättisin inglise keelseks tagasi aga metro aplikatsioonid on ikka eesti keelsed, aga võibolla nad juba olid instalides eesti keelsed - ei mäleta, ei tea. icon_rolleyes.gif

Kui su ema on eelnevalt kasutanud klassikalist windowsi desktopi kasutajaliidest, siis Windows 8 kinkimisega on üllatus garanteeritud icon_biggrin.gif
tagasi üles
Suitsik
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 14:30:03 vasta tsitaadiga

Küsimus tarkadele: olen värske 8 kasutaja ja ajud said otsa icon_smile.gif . Kasutan arvutit kirjatöödeks, surfamiseks ja mängimiseks. Mul on tunne nagu kõike asju oleks nagu topelt. Kasutan töölauda kus on mul ka internet explorer aga avakuva peal on ka näiteks. Kas ma võin avakuva pealt ära kustutada selle või on nad kuidagi koos. Skypiga sama asi. Loodan et saate mu küsimusest aru.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 05.11.2012 14:42:14 vasta tsitaadiga

Suitsik kirjutas:
Küsimus tarkadele: olen värske 8 kasutaja ja ajud said otsa icon_smile.gif . Kasutan arvutit kirjatöödeks, surfamiseks ja mängimiseks. Mul on tunne nagu kõike asju oleks nagu topelt. Kasutan töölauda kus on mul ka internet explorer aga avakuva peal on ka näiteks. Kas ma võin avakuva pealt ära kustutada selle või on nad kuidagi koos. Skypiga sama asi. Loodan et saate mu küsimusest aru.

Jah mul sama lugu,aga sellega on see, et või ju ühe neist ära kustutada nii nagu sulle sobilik icon_smile.gif

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 05.11.2012 14:43:51 vasta tsitaadiga

Suitsik, start menüü on launcher. See käivitab rakendusi, võib olla nii Metro kui Desktopi rakendus. Rakenduse eemaldamine avakuvalt ei tähenda selle eemaldamist süsteemist. Soovitaks ise proovida kasutada asju kuidas parasjagu parem on. Nt. mulle meeldib vabal aja asju teha metro keskonnas, tööajal aga desktopis. Et igaühele oma icon_smile.gif
Suitsik
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 14:46:21 vasta tsitaadiga

Nii et kustutan ühe ära ja asi korras? Mis asi see metro on? Kas avakuva?
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 05.11.2012 14:50:05 vasta tsitaadiga

Suitsik kirjutas:
Nii et kustutan ühe ära ja asi korras? Mis asi see metro on? Kas avakuva?

Just...nii olen mina aru saanud

Suitsik
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 15:09:25 vasta tsitaadiga

Selgus et polegi nii lihtne avakuvalt maha installida,saan vaid sealt ära võtta aga võibolla polegi vaja siis maha kustutada?
Sellega asi vist korras icon_confused.gif
Uus küsimus. Mul arvutil bluray seade aga 8 all pluray plaate ei mängi. Kuidas saan tööle?
tagasi üles
kobakasu
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 15:34:07 vasta tsitaadiga

Mõned näpunäited, millest mul on abi olnud.

icon_idea.gif 1. Töölaua ikoon avakuval esimese veeru tippu. Siis piisab avakuvalt töölauale pääsemiseks Enter-klahvi vajutamisest:
Eight things to do right away after you set up Windows 8: Organize the Start screen -
http://www.zdnet.com/eight-things-to-do-right-away-after-you-set-up-windows-8_p6-7000002693/#photo

icon_idea.gif 2. Avakuva korraldamine.
The Metro hater's guide to customizing Windows 8 Consumer Preview -
http://www.zdnet.com/photos/the-metro-haters-guide-to-customizing-windows-8-consumer-preview_p7/6350390 ;
http://www.zdnet.com/photos/the-metro-haters-guide-to-customizing-windows-8-consumer-preview_p9/6350390
Eight things to do right away after you set up Windows 8: Arrange Start screen tiles in groups -
http://www.zdnet.com/eight-things-to-do-right-away-after-you-set-up-windows-8_p7-7000002693/#photo

icon_idea.gif 3. Lukustuskuva keelamine.
How to Eliminate the Time-Wasting Lock Screen in Windows 8 -
http://blog.laptopmag.com/how-to-eliminate-the-win8-lock-screen

icon_idea.gif 4. Fotode ja videode importimiseks on Windows 8 töölaual minu arust kõige mugavam kasutada Windows Essentialsi Fotogaleriid - http://windows.microsoft.com/et-EE/windows-live/photo-gallery-get-started
Fotode ja videode importimine - http://windows.microsoft.com/et-EE/windows-live/photo-gallery-get-started?T1=t2

Veel paar kohta Windows 8-ga tutvumiseks:
The Best Articles for Using and Customizing Windows 8 -
http://www.howtogeek.com/122553/the-best-articles-for-using-and-customizing-windows-8/
50 Windows 8 tips, tricks and secrets -
http://www.techradar.com/us/news/software/operating-systems/50-windows-8-tips-tricks-and-secrets-1028220
tagasi üles
Suitsik
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 15:49:10 vasta tsitaadiga

Tänud vastuse eest, kobakasu ja teised!
Ma küsin veel icon_biggrin.gif Mul SSD kõvaketas ja sain aru et windows teeb oma temp kataloogi sinna siis on see paha paha. Kuidas ma selle üles leian või on mingi programm mis seda teeb? Või pole 8 sellepärast vaja muretseda?
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 05.11.2012 15:55:43 vasta tsitaadiga

Aga kui on probleeme Windows 8 kasutamisega, äkki on abiks see

Link

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 05.11.2012 16:01:48 vasta tsitaadiga

Keegi oskab juhatada kust saaks x86 upgrade image tõmmata? Erinevatel põhjustel ma originaallahendust ei saa kasutada.
Või siis teab keegi kuidas saaks upgrade advisori compatiblity checki välja lülitada?
tagasi üles
Suitsik
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 16:50:18 vasta tsitaadiga

Suur tänu d3t le hea lingi eest, sain kohe mitmele asjale pihta. Ma selline "loll" kasutaja, mulle vaja puust ja punaselt selgeks teha icon_lol.gif
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 05.11.2012 17:10:20 vasta tsitaadiga

Ei tea, olen üritanud igas asendis nii 86 bit kui ka 64 bit win 8 peale panna aga ikka saan sama errori. Ju jääb vist 7 peale :/
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2012 17:19:08 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:

Kuidagi natukene on ikkagi poolik. Ostsin ka läppari ja valisin eesti keele aga kui arvuti kinni ja käima panna siis tervitus tekst on inglis keelne.
tagasi üles
Suitsik
HV vaatleja

sõnum 05.11.2012 17:24:23 vasta tsitaadiga

mul on eesti keelne 8 PRO ja seda ka avamisel ja kinni panemisel.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 321, 322, 323  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.